Opa´s wijsheid . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Opa´s wijsheid . . .

 1. Julia zegt:

  Een hele goede wijsheid, Inderdaad je kun een knijper op je neus zetten en wegkijken of je kunt keihard afrekenen met gewetenloze en schaamteloze fascisten zoals o.a. Gommers, Kuipers en De Jonge. Wel toeval dat zowel Kuipers en Gommers verbonden zijn aan het Erasmus MC. Hoeveel zullen deze gewetenloze fascisten toebedeeld krijgen van de Big Pharma. De Jonge de grootste fascist en de trekpop van Rutte die in dienst staat van het WEF. De gewetenloze smeerlap heeft ook meegeholpen de algehele gezondheidszorg de nek om te draaien https://www.ninefornews.nl/onder-de-jonge-is-de-ic-capaciteit-meer-dan-gehalveerd-geen-wonder-dat-hij-liever-patienten-de-schuld-geeft/ Het is ongehoord dat dit soort NAZI smeerlappen een heel land naar de klote helpen. Het blijkt dat Kuipers al flink zijn zakken heeft gevuld dankzij de big pharma https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/thierry-baudet-confronteert-omt-arts-ernst-kuipers-met-leefwijze-voldemort-heeft-een-privebos-en-eigen-tennisbaan/. Kortom het is één grote corrupte bende die er zich niet voor schamen om ten behoeve van eigen banksaldo een algehele samenleving te onderdrukken en vooral een experimenteel vaccin door de strot willen duwen. Nu dreigt alles heerser Kuipers met wederom lock down, https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/ernst-kuipers-dreigt-lokale-lockdowns/ Hoogste tijd om met dit elitair tuig voor goed af te rekenen zij zijn gewetenloos en schaamteloos. Tijd voor een tribunaal om dit soort elitair tuig levenslang achter de tralies te zetten.

  Geliked door 1 persoon

  • oudmarinier zegt:

   Helemaal mee eens …behalve de laatste zin. ” Tijd voor een tribunaal om dit soort elitair tuig levenslang achter de tralies te zetten. ” Een MILITAIR TRIBUNAAL dan wel . Niks levenslang achter de tralies , Julia…. VUURPELOTON / Guillotine of Galg !!! (Mogen ze zelf kiezen , HOE )

   Like

 2. Julia zegt:

  Als het aan Kuipers ligt en dat zal ook ongetwijfeld gebeuren De Jonge is er al klaar voor om nieuwe maatregelen aan te kondigen 5 november a.s. dat wordt dus mondkapjes terug, 1,5 meter terug, lock down terug dus kortom dat wordt een hele gezellig Kerst 2021 https://vk.com/dennisrossia?w=wall679908431_634 Gelukkig heb ik nog een doos van die niet werkende mondmuilen staan dus mijn kerststal is al klaar. We kunnen er nu al vanuit gaan dat De Jonge de walgelijke QR codes voor kerstmarkten en tuincentra gaat verplichten.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Opa komt uit een tijd toen mensen nog nuchter,verstandig waren en wijsheid bezaten,ook deden mensen toen nog zelfstandig nadenken en praten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Het uitvergroten van tegenstellingen schept helderheid en duidelijkheid, verklaart de leugens en verenigt een volk……
  Houd vol kameraden, en blijf vooral lachen om de sketches van de huichelaars, de Linksche Looney Brigade met hun praatjesprogramma’s op tv, internet en radio, de politiekgekleurde aankondigingen in de staatskranten, en de zendtijdvervuiling op Politiek 24 met véél te serieus kijkende/klinkende acteurs, en kijk vooral wie deze berichtgevingen inkleuren..dit theater sponsoren.(‘financieel steunen’)…..want de financiers willen enkel snel winsten maken, resultaten (2030), terwijl wij alle tijd van de wereld hebben….find the funnies folks!, want lachen is gezond, (laat ze maar proberen dat eens aan banden te leggen of verbieden……….LOL:)p

  Like

 5. Torsten Himmestoss zegt:

  Einstein zei eens:
  Twee dingen in dit leven zijn oneindig,
  het universum en menselijke stupiditeit.
  Maar van het universum ben ik niet zeker…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s