Universiteitsstudie: Geen verhoogd sterftecijfer door Covid-19 in Duitsland

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Epidemieleugen wordt steeds waarschijnlijker

Onderzoekers van de medische faculteit van de Universiteit van Duisburg-Essen (UDE) hebben met collega´s het aantal sterfgevallen in Duitsland, Spanje en Zweden in de jaren 2016 tot 2020 geanalyseerd. Ze wilden erachter komen of daar in het afgelopen ´corona-jaar´ meer mensen gestorven zijn dan zonder de uitbraak van een pandemie verwacht zou zijn. Het resultaat: in 2020 was er geen oversterfte in Duitsland, ook al waren er ongeveer 34.000 sterfgevallen die met Covid-19 geassocieerd werden.”

Het onderzoek werd gisteren gepubliceerd door de gerenommeerde Informatiedienst Wetenschap.

Zelfs ondersterfte in het jaar 2020

Uit het geciteerde onderzoek bleek zelfs een ondersterfte voor verleden jaar: “Door de focus op de oversterftew vermijden we problemen die anders zouden voortkomen uit de aanzienlijke verschillen die wereldwijd bij de definitie van Covid-19-sterfgevallen worden gedaan”, zegt de auteur Dr. Bernd Kowall van het Instituut voor medische informatica, biometrie en epidemiologie (IMIBE) aan de universiteitskliniek Essen.

“Het volstaat echter niet om je alleen maar op de nettocijfers van de sterfgevallen te baseren. Ook veranderingen door de demografische verandering zouden meegenomen moeten worden, in het bijzonder het grotere aantal oudere mensen en de toegenomen levensverwachting”, benadrukt de epidemioloog. Als je rekening houdt met de vergrijzing van de samenleving dan kunnen de auteurs van het onderzoek zelfs een ondersterfte voor 2020 bewijzen (2,4%).

YouTube verbiedt het nieuws

YouTuber reageerde direct, dat beweert in ieder geval de advocaat Steinhöfel in een tweet: “Bij YouTube is deze uitspraak verboden: onderzoekers van de medische faculteit van de Universitet van Duisburg-Essen hebben het aantal sterfgevallen in Duitsland, Spanje en Zweden in de jaren 2016-2020 geanalyseerd. Het resultaat: in 2020 was er geen oversterfte in Duitsland.”

Bron:
philosphia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Universiteitsstudie: Geen verhoogd sterftecijfer door Covid-19 in Duitsland

 1. HENK zegt:

  tja dat mag natuurlijk niemand weten ! want er moet gevaccineerd worden liefst tot 100%

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Om het dan nog sterker te vertellen.
  Hoe Rutte en de Jonge zich bewust in de maling hebben laten nemen en daardoor vele miljarden zoals gewoonlijk in een bodemloze put flikkerden.
  En Ik zeg bewust want vanaf het prille begin was al duidelijk dat het hele zogenaamde vaccinatieprogramma op oplichterij gebaseerd is.

  STUDIE: Covid-vaccins verminderen het infectiepercentage NIET

  Nieuw onderzoek gepubliceerd in het European Journal of Epidemiology heeft bevestigd dat “ingeënt” worden tegen het Wuhan-coronavirus (Covid-19) absoluut niets helpt om het infectiepercentage te verlagen.

  Een team van onderzoekers keek naar gegevens uit 168 landen, waaronder uit 2.947 afzonderlijke provincies in de Verenigde Staten, om te zien hoe vaccinatiepercentages correleren met het aantal gevallen. Ze stelden vast dat er helemaal geen correlatie is, omdat de prikken niet de beloofde bescherming bieden.

  Californië, dat in de krant wordt genoemd als een van de laagste gevallen in het land, heeft ook een relatief laag injectiepercentage. Op de een of andere manier doet de Golden State het goed in vergelijking met andere staten zoals Vermont die bijna volledig zijn gevaccineerd, maar die nu een enorme toename zien van nieuwe gevallen van de Chinese ziekte.

  “Een duidelijk voorbeeld zijn de staten Vermont en Maine in New England”, meldde de San Francisco Chronicle , verwijzend naar de studie in kwestie. “Relatief afgeschermd van de ergste van de vorige pieken in het land, hebben ze gevochten tegen de delta-variant, waardoor hun aantal gevallen enorm is gestegen.”

  Vermont heeft momenteel het hoogste percentage inwoners van 65 jaar en ouder dat “volledig gevaccineerd” is, met maar liefst 99,9 procent. Ongeveer 74 procent van de Vermonters tussen 18 en 64 jaar is ook volledig gevaccineerd.

  Desondanks overstromen mensen in heel Vermont hun lokale ziekenhuizen omdat ze ziek worden door de opnamen die ze hebben gemaakt. Tot zover ‘veilig en effectief’ zijn, toch?

  https://outbreak.news/2021-10-21-covid-vaccines-are-not-reducing-infection-rates.html

  De vraag is wat moet je dan??

  Moet je de twee miskleunen met pek en veren het land uit jagen.
  Ik denk van niet.
  een kopschot is nog te goed voor ze.

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Ik heb vanaf het begin nooit geloofd (instinctief) in de corona hoax,er is een leugen/propaganda verhaal de wereld in geslingerd over een zogenaamd dodelijk virus om de mensen angst aan te jagen.Er ligt nog steeds anderhalf miljoen dollar klaar voor de eerste de beste wetenschapper die het corona virus kan bewijzen.Ik heb zelf vanaf vorig jaar april kennissen van mij geholpen 70+ die allebei doodziek waren,zoals iedere jaar van die kut griepspuit.De man was geneptest en in het ziekenhuis beland en verkeerd behandeld,hij heeft uiteindelijk euthanasie gepleegd van ellende.Iedereen had kunnen weten dat die corona hoax een leugen is,geen lijken op straat,geen vallende mensen,niet meer ziekenwagens met toeters en bellen.De zogenaamde corona vaccinazi,s hadden ze binnen een half jaar klaar waar ze normaal gesproken 10 jaar voor nodig hebben,die corona vaccinazi,s hadden ze allang klaar liggen.Bij de racistische BLM demonstratie op de dam vorig jaar 10.000 mensen bij elkaar,nooit gehoord dat daar een besmetting is uitgebroken.Diverse elite figuren betrapt op feesten zonder mondkapjes of afstand houden etc.etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s