VIDEO: “We zullen vechten voor jullie rechten” (+ NL ondertiteling)

20 oktober jl. organiseerden vier Europarlementariërs een persconferentie in Straatsburg waar zij hun grote zorg uitspraken over de mensenrechten schendende corona-maatregelen in heel Europa. Maar de media zwegen in alle talen, want nergens werd aandacht geschonken aan de hoopvolle en strijdvaardige boodschap van deze libertaire politici.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: “We zullen vechten voor jullie rechten” (+ NL ondertiteling)

 1. Bert zegt:

  Hoeveel euro parlementariërs lopen er daar rond?
  Dat zal dan wel als een bom inslaan die 4 man.
  Denk dat ze nou wel geschrokken zijn daar.

  Like

 2. R Thomasson zegt:

  Deze vier dappere EU-parlementariërs zijn kennelijk mensen die de globalistische geldvampiers- en monsters waren niet bij machte ze om te kopen- of te chanteren. De vraag is, hoelang zouden ze kunnen vrijuit spreken over vrijheid, democratie en de rechten van mensen zonder angst en repressie te leven? De junta van de WEF, NWO en Bilderberg zouden er alles aan doen om ze uit de Europese Parlement en zelfs uit de politiek te verjagen. ‘Een Vuist vol Dollars’ doet wonderen. Niet enkel bij de politiek, maar zeker bij de media.

  Geliked door 1 persoon

 3. Blaffertje zegt:

  In Frankrijk staat nu ook een potentiele leider op wat ik zo op het eerste gezicht respect voor heb die voor Frankrijk, Fransen en de Franse cultuur opkomt.
  Éric Zemmour.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/85309933/eric-zemmour-immigratie-oorzaak-bijna-alle-problemen-in-frankrijk?utm_source=whatsapp&utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp
  “Éric Zemmour: ’Immigratie oorzaak bijna alle problemen in Frankrijk’

  VERSAILLES – Hij is nog geen kandidaat voor de presidentsverkiezingen, maar alle ogen zijn op hem gericht. De uiterst rechtse opiniemaker Éric Zemmour, al twee keer veroordeeld voor zijn radicale uitspraken, schiet omhoog in de peilingen. „We keren onze geschiedenis de rug toe.”

  Éric Zemmour (63), afkomstig uit een familie van Berberse Joden uit Algerije, betoogt al jaren hetzelfde: immigratie is de oorzaak van bijna alle problemen in Frankrijk. Hij vindt dat er geen enkele migrant meer binnen moet komen, er een stop moet komen op gezinshereniging en dat alle delinquenten met een dubbele nationaliteit moeten worden uitgezet. Hij was niet van plan zich daar actief mee te bemoeien in de politiek, maar zegt dat hij wordt gepusht door zijn schare fans. Intussen betrok hij een groot kantoor in Parijs en zamelen Les amis d’Éric Zemmour geld in voor een campagne.”

  Geliked door 3 people

 4. Gerrit zegt:

  De Coronacrisis gaat geruisloos over in de klimaatcrisis. Ze weten nu precies hoe ze de bevolking bang moeten maken. Gisteren een Duitse politicus: “De hoge benzineprijzen zullen blijven want we moeten van de fossiele brandstof af!” En als gevolg heeft uw auto straks geen restwaarde meer.. Alleen nog geschikt voor export naar Afrika.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Gerrit. “Voor een vuist vol Dollars” doen de kleine stinkers van de EU – vooral uit west Europese landen – alles, om de burgers in de val van de globalistische geldvampiers te lokken. Wij zijn voor ze niets meer dan slachtvee, die uit de weiland moet worden gelokt om in de vrachtwagen te stappen. Hoe “groener” en “linkser” zij zich voorstellen, des te smeriger hun karaktertrekken- en lager hun bedoelingen. De Schotse schrijver schreef in 1961 de thriller “Fear is the Key”. Hij zou echter niet geloven dat bijna 100 jaar na zijn geboorte (1922), zouden geld- en politieke monsters de naam van zijn boek gebruiken als formule bedoeld om de wereld geleidelijk – met technologische middelen – te knechten en tot slaaf maken. De wereld anno nu kon hem de meest schrikbarende en angst aanjagende thriller bezorgen. De politieke slagzin anno nu is: WIJ DOEN, ALLES VOOR POEN! https://www.youtube.com/watch?v=cpbbuaIA3Ds

   Like

 5. Komkie zegt:

  De video is ondertitelt, rechtsonder drukken op de cc button.

  Like

 6. deze mensen zien de feiten goed

  Like

 7. Jan zegt:

  En wat doet men met de ‘dissidenten’ in het EP? Precies, letterlijk buitensluiten

  Verschillende EP-leden uiten hun bezorgdheid dat ze binnenkort het Euro-Parlement niet zullen mogen betreden omdat ze de mRNA-injectie weigeren
  video
  https://vladtepesblog.com/2021/10/22/various-meps-raise-concerns-that-they-will-not-be-allowed-to-enter-the-euro-parl-soon-because-they-will-not-take-the-mrna-shot/

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Nazisme in Canada springlevend

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s