CARTOON . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op CARTOON . . .

 1. Jan zegt:

  Twitter meent voor arts te moeten spelen, want geeft medisch advies

  BOMBSHELL:

  “We see clotting…NOT from the virus, but from the spike from the [injection] itself”

  Dr. Ryan Cole, Medical Director at http://AFLDS.org, confirms the C19 shot is causing more harm and DEATH than all other vaccines combined in 20+ years.

  IT’S KILLING PEOPLE.
  video

  reactie twitter
  Deze Tweet is misleidend. Ontdek waarom gezondheidsofficials COVID-19-vaccins als veilig beschouwen voor de meeste mensen.

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @Jan.
   Ik probeerde deze tweet te delen en kreeg dit op mijn scherm te zien.

   “Waarom kan je dit niet delen?
   We proberen te voorkomen dat een Tweet als deze die de Twitter-regels schendt meer mensen bereikt. Daarom hebben we de meeste interacties uitgeschakeld. Als je erover wil praten, kan je de Tweet nog wel citeren. Meer informatie”

   Dit is ZIEK.
   Waar bemoeien ze zich mee.
   Het is niet aan Twitter om op de stoel van een viroloog of arts te gaan zitten, daar hebben ze deskundigheid niet voor in huis.

   Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @Jan.
   Maar tegen screenshots kunnen ze niets beginnen.

   Like

 2. Jan zegt:

  RI medical bureaucrat admits GUNSHOT deaths count as COVID

  video
  https://3speak.tv/watch?v=vladtepesblog/ataumbpd

  Like

 3. Jan zegt:

  Leugens en nog eens leugens van de ‘regering’

  Like

 4. johannes zegt:

  tja , sinds wanneer is chantage ook “normaal” gemaakt ? er zit nog al verschil dat je iets moet doen/betalen om een product wat je verlangt te krijgen of je leven/lichaam te moeten aanpassen om iets te mogen/niet te hoeven.

  Like

 5. Jan zegt:

  Een militaire officier die naar verluidt woedend was omdat zijn vrouw werd gedwongen haar Covid-19-schot van een man te ontvangen, verstoorde de inauguratie van de nieuwste provinciegouverneur van Iran door op het podium te lopen en de hoogwaardigheidsbekleder te slaan.
  Videobeelden van het incident van zaterdag beginnen met de nieuw benoemde gouverneur van de Iraanse provincie Oost-Azerbeidzjan, Abedin Khorram, die op het podium op een podium staat terwijl hij zich voorbereidt om zijn inauguratietoespraak te houden. De niet-geïdentificeerde aanvaller loopt vanaf de zijkant van het podium en mept Khorram met een krachtige klap tegen de zijkant van zijn gezicht.


  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/inauguration-ceremony-iran-disrupted-head-slap-disgruntled-husband-military-officer/

  Moet ook met Rutte en De Jonge gedaan worden.
  Die Iraniër zal inmiddels wel de gladiolen van onderen bekijken

  Like

 6. Julia zegt:

  Het grootste probleem is de ondercapaciteit van onze zorg die totaal kapot is bezuinigd. Wat stelt het aantal IC bedden voor in verhouding met 17 535 520 geregistreerde inwoners. Daar bovenop stijgt het aantal binnenkomende vluchtelingen en nareizigers In augustus 2021 kwamen 2 755 asielzoekers naar Nederland. Dat waren er 625 meer dan de maand ervoor. Daarnaast kwamen er 770 nareizigers naar Nederland, 300 meer dan in juli 2021. In 2020 kwamen er in totaal 17 585 asielzoekers en nareizigers. Kortom nog meer druk op de kapot bezuinigde zorg in Nederland. Ook onder de vluchtelingen nemen het aantal besmettingen toe https://www.telegraaf.nl/nieuws/276864222/corona-uitbraak-in-noodopvang-in-goes-49-besmettingen. Wat doet Nederland die laat dagelijks een flink aantal vluchtelingen zonder meer toe maar Kuipers en Gommers janken nu al over het aantal IC bedden dat de komende tijd zal worden bezet en dan vooral door ongevaccineerden. Een grote leugen nimmer wordt verteld hoeveel gevaccineerden elkaar al hebben besmet tijdens het wachten in volle rijen dicht op elkaar op Schiphol, in vakantielanden, tijdens festivals, bezoek aan horeca, in volle voetbalstadions, etc. die toegang hebben met de walgelijke nietszeggende QR code. Kortom met cijfers wordt gesjoemeld en door middel van leugens en misleiding gaat ook Nederland over tot gedwongen vaccinatie en ongevaccineerden meer buiten te sluiten van de algehele samenleving. Het is het wereldwijde smerig politieke machtsspel om de NWO agenda te voltooien ten behoeve van de great reset.

  Like

 7. Bob zegt:

  Laat alle voorstanders van het covid vaccin
  maar een goede shot blauwzuur nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s