Geweld tegen vrouwen heeft een definitie: Niet geïntegreerde immigranten, in het bijzonder uit de islamitische cultuurkring

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds januari van dit jaar werden er 21 vrouwen in Zwitserland vermoord. Buitenlandse daders uit vrouwe verachtende culturen zijn in deze treurige balans buitenproportioneel vertegenwoordigd. Velen van hen waren al bij de politie bekend wegens gewelddaden en dreigingen.

De SVP eist nu de effectieve invoering van het initiatief om criminele buitenlanders uit te zetten, een verscherping van de inburgeringsprocedure en en zero-tolerance voor geweldplegers.

Huiselijk geweld is ook in Zwitserland een treurige realiteit. Alleen al de politie van het kanton Zürich wordt 18 keer per dag wegens zulke gewelddaden opgeroepen. In enkele gevallen verliezen vrouwen hun leven. Sinds januari zijn er in Zwitserland 21 vrouwen gestorven, vorig jaar waren het er 20, zoals het Federaal Bureau voor Statistiek (BSF) meedeelt. Het Zwitserse Bureau voor de gelijkstelling van vrouw en man (EBG) schat dat er elk jaar 25 mensen door huiselijk geweld gedood worden. Bovendien is er iedere week sprake van een poging tot moord.

De statistieken laten ook zien dat het daarbij hoofdzakelijk om geïmporteerd geweld gaat. In de meeste gevallen gaat het bij de daders namelijk om immigranten. Meer dan de helft van de in het jaar 2021 gepleegde dodingsdelicten werd door buitenlanders gepleegd, vaak door niet geïntegreerde mannen uit Turkije, de Balkan, Arabische of Afrikaanse landen, kortom, uit landen waarin vrouwen maar weinig of helemaal geen rechten hebben. Zoals de SVP al in haar nota 2019 “De misdaad heeft een naam: massa-immigratie”noemt, wordt de meerderheid van de zware seksuele delicten door niet geïntegreerde immigranten gepleegd. In veel gevallen zijn de daders al langere tijd wegens dreigingen en gewelddadigheden bij de politie bekend.

Het roze-groene links beschermt criminelen meer dan vrouwen

Het is verbazingwekkend dat het roze-groene links deze verbanden om ideologische redenen bewust vermijdt. Van alle politieke partijen is het niet alleen absurd, maar ook gevaarlijk dat juist de SP, die er voor zichzelf aanspraak op maakt een voortrekker in de strijd voor de rechten van de vrouw te zijn, voor dit feit bewust de ogen sluit. In plaats van openlijk te spreken en de dingen bij de naam te noemen, om criminele, niet geïntegreerde buitenlanders uit te zetten, beschermt het roze-groene links deze misdadigers. Het geeft er de voorkeur aan om meer vrouwenhuizen de creëren, te spreken van “toxische mannelijkheid” en alle mannen “verdacht” te noemen. Iedereen die deze reële effecten van de massa-immigratie aan de kaak stelt, wordt beschuldigd van racisme.

In plaats van vrouwen effectief te beschermen, geven de SP en de Groenen er de voorkeur aan om nog meer geweld te importeren door de opname van tienduizenden migranten uit Afghanistan en Syrië te eisen. In het Zwitserse parlement wijzen dezelfde partijen systematisch alle voorstellen af die erop gericht zijn maatregelen op te voeren die vrouwen beter beschermen en tegelijkertijd criminelen harder en effectiever zouden bestraffen. Enkele voorbeelden van parlementaire initiatieven, die vooral door de SP, de Groenen en de Groen-liberalen mislukt zijn:

 • 16.483: “Verkrachting; strafverzwaring”, parlementair initiatief van de SVP – de SP en de Groenen wezen het parlementaire voorstel af. Drie dagen later vierden ze in Bern de vrouwenstaking;
 • 18.453: “Geweld tegen vrouwen en kantonale of gemeentelijke politieagenten in de dienst. Verzwarende omstandigheden”, parlementair initiatief van de SVP;
 • 19.301: “Aanscherping van de in boek 2 titel 5 van het Wetboek van Strafrecht voorziene straffen” (aanscherping van de straffen voor delicten tegen de seksuele integriteit, waarvoor tot nu toe slechts een geringe geldboete geldt), kantonaal initiatief van het kanton Tessino;
 • 19.4191: “Geen verblijfsrecht bij seksueel misbruik en geweld tegen vrouwen en kinderen”, motie van de SVP;
 • 20.088: Verandering van de wet over DNA-profielen.

De SVP eist dat:

 • Van niet geïntegreerde buitenlanders, die wegens huiselijk geweld en bedreiging bij de politie bekend zijn, wordt hun verblijfsvergunning afgenomen en hun sociale uitkeringen ingetrokken.
 • Inburgeringen worden alleen afgegeven met een proeftijd; van diegene binnen 5 jaar na de inburgering respectievelijk tot 5 jaar na volwassenheid een delict pleegt, wordt de Zwitserse nationaliteit afgenomen.
 • Het in 2010 door het volk aangenomen initiatief om criminele buitenlanders uit te zetten, moet eindelijk ingevoerd worden. Wanneer een uitzetting niet mogelijk is, zouden geweldplegers in bewaring genomen moeten worden. In plaats van nog meer vrouwenhuizen moeten we gevangenissen voor criminele buitenlanders creëren.
 • Er zero-tolerance zou moeten bestaan voor seksuele overvallen en geweld tegen vrouwen.
 • Huwelijken, waarbij de partners jonger zijn dan 16 jaar, automatisch als vermeende gedwongen huwelijken geclassificeerd worden en er zodoende sprake is van een delict.
 • De staat criminelen en geweldplegers niet meer ontziet. Bij de harmonisering van het komende strafkader moeten de straffen overeenkomen met de realiteit. Concreet werken geldboetes niet, zodat ze afgeschaft moeten worden.

De SVP-fractie in het Zwitserse parlement zal in het winterseizoen meerdere initiatieven in deze richting indienen.

(Bron: SVP/UDC)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geweld tegen vrouwen heeft een definitie: Niet geïntegreerde immigranten, in het bijzonder uit de islamitische cultuurkring

 1. Jean zegt:

  Ik walg van het stijgend geweld.Waarom wordt er niet levenslange opsluiting uitgesproken tegen geweldplegers?
  Waarom worden de grenzen niet gesloten? Zijn die open om stemmen te vangen want de postjes zijn toch zo belangrijk om de zakken te vullen…

  Like

 2. Bas zegt:

  Ondertussen in Nederland
  Ouderen die zorg nodig hebben moeten plaats maken voor gelukzoekers. Het Fletcher-hotel dat sinds januari jl. werd verbouwd tot zorgcomplex voor ouderen is per direct geschikt gemaakt voor de opvang van 150 asieleisers. Gisteren zijn de eersten al aangekomen.

  https://pbs.twimg.com/media/FCcqdW1WUAAwwe6?format=jpg&name=small

  https://pbs.twimg.com/media/FCcqfS8XEAEkwU2?format=jpg&name=small

  Like

 3. Republikein zegt:

  Ondertussen in Amerika!

  De extreem-linkse Democratische afgevaardigde Ilham Omar heeft donderdag een wetsvoorstel ingediend om belastinggeld te gebruiken voor het “monitoren en bestrijden van islamofobie” over de hele wereld.

  https://newspunch.com/ilhan-omar-vows-to-spend-taxpayer-money-to-monitor-islamophobia-around-the-world/

  Like

 4. Bob zegt:

  Ik ben 300 of 400jaren oude allochtoon maar als
  er maar gedacht wordt dat ik iets fout wil gaan
  krijg ik de overheid aan de deur.
  Nooit verward verklaard.

  Like

 5. Bas zegt:

  Maar ondertussen in het Westen…

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/vladimir-poetin-haalt-fel-uit-naar-woke-cultuur-westen-zij-die-roepen-dat-mannen-en-vrouwen-bestaan-worden-vrijwel-verbannen/

  Vladimir Poetin haalt fel uit naar woke-cultuur Westen: ‘Zij die roepen dat mannen en vrouwen bestaan worden vrijwel verbannen’

  ”De discussie over de rechten van mannen en vrouwen is in een aantal westerse landen uitgegroeid tot een totale begoocheling. Degenen die het risico lopen te zeggen dat mannen en vrouwen nog steeds bestaan, en dat dit een biologisch feit is, worden vrijwel verbannen. Om nog maar te zwijgen over dingen die gewoon monsterlijk zijn, zoals wanneer kinderen van jongs af aan worden geleerd dat een jongen gemakkelijk een meisje kan worden en omgekeerd. In feite indoctrineren ze hen in de vermeende keuzes die zogenaamd voor iedereen beschikbaar zijn – ouders uit de kwestie weghalen en het kind dwingen beslissingen te nemen die hun leven kan ruïneren.”

  Like

 6. karton zegt:

  Goed artikel , maar uh……..dat de daders veelal uit islamitische , dus Middel-eeuwse-landen afkomstig zijn is toch bij de meeste mensen wel bekend ? Óók bij de zetelende “politici”, die zijn echter te laf en belazerd om er iets tegen te doen. Zélfs een Nederlandse “minister” laat zich aan haar kiet kuttelen door een islamiet ; dat moet kunnen in niet-islamitische landen in afwachting van de volledige overgave.

  Like

 7. Horatius zegt:

  En ik maar denken dat de multiculturele waanzin en het vluchtelingenprobleem een land als Zwitserland grotendeels voorbij is gegaan. Blijkbaar niet goed opgelet maar het vizier stond voornamelijk gericht op landen zoals Duitsland, Zweden en vooral niet te vergeten ons eigen kleine kikkerlandje.

  Maar nu blijkt daar de situatie exact hetzelfde te zijn als hier en de ons omringende landen; pappen en nathouden, toedekken, niet benoemen en vooral niet discrimineren. Want het gaat hier tenslotte om getraumatiseerde zielige vluchtelingen die wat tijdelijke aanpassingsproblemen hebben met onze westerse normen en waarden.

  Die SVP heeft een scenario om deze geweldsdelicten, gebonden aan de cultuur en religie van voornamelijk moslims, dat naadloos zou passen bij het gedachtegoed van de PVV.
  Maar de Linkse kerk in Zwitserland is net zo mesjokke als hier en gaat daar dwars tegen in onder het mom van: de wereld is van iedereen. Alles is hier welkom: de radicale moslim, de economische vluchteling, al of niet met een gigantisch strafblad en de gezinshereniging is een recht, al komt de hele stam hier naar toe ongeacht de aantallen.

  Preventieve detentie in kampementen onder een sober regime in afwachting van een repatriëring naar het voormalige thuisland stuit op de bekende bezwaren dat dit in strijd zou zijn met de Vluchtelingenverdragen, de Mensenrechten en het zou teveel doen denken aan de Naziconcentratiekampen.

  Dat intussen onze rechtstaat een lachertje is geworden en uitsluitend in het voordeel werkt van de Buitenlandse daders moeten we maar slikken, want anders staan we te boek als rechts-extremistische individuen die scherp in gaten moeten worden gehouden door de diverse Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten.

  Waar is het nog wel goed leven in Europa? Waarschijnlijk in landen als Polen, Hongarije, Noorwegen, IJsland en misschien in Portugal. De rest is te veel afhankelijk van de subsidies vanuit Brussel om het politiek-correcte hoofd boven water te kunnen houden en opent dus noodgedwongen de grenzen voor letterlijk iedereen.

  Tot de bom gaat barsten en Europa ten onder gaat aan totale chaos, een nieuwe economische en financiële crisis en de overbelaste verzorgingsstaat niet meer kan functioneren.
  Dan zal het recht van de sterkste gaan gelden: de gehersenspoelde autochtoon tegenover de radicale moslim, de Afrikaan en het overige wrakhout van de Arabische lente.

  Die Hans Janmaat was zo gek nog niet met zijn voorspellingen in de jaren 80. Ze komen nu naadloos uit, maar hij werd gedemoniseerd evenals Pim Fortuyn en Geert Wilders.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Is gewoon een cultuur ding,iedereen gewoon wegkijken,kop in het zand,vingers in de oren en keihard lalala roepen en alles komt goed.

  Like

 9. Bas zegt:

  Amy Mek:

  Izlamitisch Afghanistan
  De Taliban onthoofdden Mahjabeen Hakimi, een voormalig lid van het Afghaanse damesvolleybalteam.

  Onthoud dat links deze terroristen probeert te legitimeren!

  https://pbs.twimg.com/media/FCJ596bVcAANIfa?format=jpg&name=medium

  Like

 10. Torsten Himmelstoss zegt:

  Ruim 98% van wat zich zgn “asielzoeker” noemt is MAN en moslim.
  Ze komen hier naartoe om chaos te veroorzaken, iedereen met geweld de islam
  door de strot te persen en vervolgens de sharia in te voeren en de macht over
  te nemen. Da’s geen nepnieuws. Dat staat sedert 2006 op internet, onder de
  noemer HET moslim broederschaps PROJECT.
  Complete Engelse versie: https://tinyurl.com/5rv7vxb
  Vertaling: https://tinyurl.com/5za2bg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s