Hans Teeuwen in openhartig interview: ‘We hebben het over de meest ingrijpende maatregel in de pandemie, ons was nadrukkelijk wat anders beloofd’

(Door: Bart Reijmerink)

Cabaretier Hans Teeuwen had al tijden zijn nieuwe voorstelling af en was klaar om op tournee te gaan, totdat de overheid met het coronatoegangsbewijs kwam. Door de maatregel besloot hij zijn nieuwe tournee te annuleren. Het is volgens Teeuwen onbegrijpelijk dat er niet meer mensen in opstand komen. De overheid had namelijk beloofd om nooit naar zo’n heftige maatregel te grijpen. 

In een openhartig interview met de Telegraaf blikt cabaretier Hans Teeuwen terug op zijn besluit om zijn tournee te annuleren. De invoering van de coronapas vond hij een stap te ver gaan:

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Hans Teeuwen in openhartig interview: ‘We hebben het over de meest ingrijpende maatregel in de pandemie, ons was nadrukkelijk wat anders beloofd’

 1. Bob zegt:

  De meeste artiesten behoren tot linkse kerk
  en volhen hersenloos hun alfa dier.

  Like

 2. Ravian zegt:

  De meest ingrijpende maatregel in de pandemie?
  Zeg maar rustig de meest ingrijpende maatregel sinds Seyss-Inquart, oftewel de Duitse bezetting gedurende de tweede wereldoorlog, voor degenen die wat minder met de vaderlandse geschiedenis bekend zijn.
  Het is een mensenrechten schendende maatregel, ingevoerd door een dictatoriaal regime.
  Maar de gemiddelde Nederlander collaboreert weer eens lekker mee, omdat hij denkt dat het hem persoonlijk toch niet gaat treffen, net als met het rookverbod destijds (en nee, ik rook niet, ik ben gewoon allergisch voor dictatuur).
  Maar ditmaal gaat deze egoïstische instelling hen waarschijnlijk zwaar opbreken, als de meneer met de zeis een stevige voorkeur voor “gevaccineerden” gaat blijken te hebben…

  Geliked door 2 people

 3. Blaffertje zegt:

  Ik krijg steeds met waardering voor deze praatjesmaker.

  Geliked door 2 people

 4. top of flop zegt:

  Hans Teeuwen is voor mij een held.

  Geliked door 2 people

 5. BigLJohn zegt:

  Het is volgens Teeuwen onbegrijpelijk dat er niet meer mensen in opstand komen. en daar spinnen Rutte en de Jonge garen bij. Ze liegen er maar op los terwijl het volk alles maar voor lief neemt. Volgens Rutte is de Corona-pas breed inzetbaar. Alles in acht nemende betekent het dus dat de mogelijkheid er in zit dat on-gevaccineerden binnenkort geen een winkel meer in kunnen zonder die Corona-pas. Immers; het volk en de winkels bliven gedwee volgen, zullen er voor zorgen dat ons een rampspoed te wachten staat !

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Als de baas van de supermarkt hier nog net zo veel lef heeft als de vorige keer met dat gezeik over maskers, is er hier niks aan de hand.
   Ik ga geen agentje spelen wie wel en niet een masker dragen, was zijn mening toen.
   Ik moet het maar afwachten of hij er nog net zo over denkt.
   Meningen veranderen met de dag soms.

   Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  De corrupte politici (enkele uitgezonderd) liegen al decennia lang,iedereen had dit kunnen weten.Er worden al zolang afspraken en beloftes gemaakt en nooit nagekomen.

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  De opmaak voor een digitaal paspoort is slechts een methode om zicht te krijgen op de activiteiten van personen, en dus een middel om een zogenaamde milieubelasting op te leggen, onderneemt u méér betaalt u een hogere afdracht, een leuk leven word een luxe……..
  Het gaat tenslotte enkel om geld…..uw besteedbaar inkomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s