Leugenaars, oplichters, idioten en aanverwanten

(Door: “Henk der Niederländer”)

Wat zien we gebeuren op wereldwijde schaal? Kijken we eerst even naar Europa. Wat opvalt, is dat in Oostenrijk de regering nu plotseling met het verhaal komt om de ongeprikten in quarantaine te plaatsen en de geprikten dus minder beperkingen zouden krijgen. Wat bedenk ik me daarbij? Zoals gewoonlijk wordt dit dus ingevoerd in een kleiner land van Europa, dus zeg maar zoiets als een luchtballonnetje oplaten in het Europese politieke veld. Waarom schrijf ik dat hier zo op deze manier? Mij is namelijk al dikwijls opgevallen dat dit soort maatregelen bijna altijd in de kleinere landen van Europa als eerste wordt geïntroduceerd. 

De media schijnen daarover nogal genuanceerd te schrijven, maar ik neem aan dat veel mensen die wakker zijn, toch ergens iets in hun achterhoofd hebben. Zo zie je dat bijvoorbeeld in Duitsland elke keer opnieuw eerst in een deelstaat bepaalde regels ingevoerd worden, die dan later dikwijls voor het hele land gaan gelden. Het meest achterlijke van het hele verhaal is volgens mij dat de media dit soort verhalen enthousiast delen met hun lezers en luisteraars (kijkers), want die hebben nog niet echt goed begrepen dat ze de krokodil aan het voeren zijn in de hoop als laatste verscheurd te worden. Dat zou dus het intelligentere deel van de bevolking moeten zijn, maar dat terzijde. 

Ondertussen worden zo ongeveer in heel Europa de maatregelen weer aangescherpt in afwachting van de volgende lockdown, met of zonder 1,5 meter afstand, dus het ziet er naar uit dat de Wappies gelijk gaan krijgen en er aan deze onzin geen einde komt, totdat iedereen geprikt is met vooruitzicht op een 3de 4de 5de enz. prik om de farmaceutische industrie met zijn aandeelhouders nog rijker en machtiger te maken. 

Van de andere kant zie je ook dat de protesten tegen de maatregelen steeds heftiger worden met waarschijnlijk het gevolg dat de ME in de landen weer op gaan treden zoals vorig jaar, want het klootjesvolk moet uiteraard wel in de pas blijven lopen, goedschiks dan wel kwaadschiks. Opvallend in deze is dat ook heel dikwijls geprikten in deze protesten vertegenwoordigd zijn, al is dat naar mijn mening niet in grote mate. Trouwens, ook hier in Bulgarije geldt vanaf 1 oktober weer een toegangsverbod voor ongeprikten in cafés, restaurants, musea en aanverwante openbare instellingen, en naar ik begrepen heb in Nederland hetzelfde. 

Dan even naar de andere kant van de wereld, naar Australië, waar nu dus echt kampen gebouwd gaan worden om ongeprikten die positief testen, met een totaal onbetrouwbare test, in zogenaamde quarantaine te plaatsen, waarbij niet uit het oog mag worden verloren dat dit gedoe dus meer mensen aanzet om zich te laten spuiten uit angst om in zo’n kamp terecht gaan komen. Waar het in ieder geval op neerkomt, is dat de druk op de mensen dus een stuk opgevoerd gaat worden. Het zal mij in ieder geval benieuwen wanneer er voor het eerst in Europa gesproken gaat worden over dergelijke kampen, want de geesten worden ondertussen al rijp gemaakt om een totale tweedeling van de verschillende maatschappijen te bewerkstelligen. 

Zie vooral de discussie die momenteel op gang gebracht wordt om ongeprikten een ban te geven op opname in een ziekenhuis en dit gaat dan niet alleen over griep corona of andere luchtwegaandoeningen, maar ook over een hart- of levertransplantatie om maar wat zijstraatjes te noemen. Ondertussen loopt Jaap van Dissel samen met Gommers weer de nodige doemscenario’s te verkopen dat het helemaal verkeerd gaat in Nederland, want de IC’s lopen vol, terwijl uit verschillende hoeken gemeld wordt dat het allemaal veel minder is dan wordt voorgeschoteld. Inmiddels blijkt steeds meer dat de IC-capaciteit de laatste jaren vanuit de politiek flink is teruggeschroefd en niet alleen tijdens deze zogenaamde corona-crisis, maar dat dit al jaren aan de gang is, met name onder de regering Rutte. Wat dus naar mijn mening duidelijk maakt dat deze hele zogenaamde crisis al jaren voorbereid is, ook in de wetenschap, dat de eerste patenten op corona al in ik dacht 2013 of 2014 aangevraagd zijn in de VS. 

Dan even naar de Nederlandse politiek. Wat opvalt. Bruno Bruins wordt op 18 Maart 2020 onwel tijdens het corona-debat en vertrok uit de Kamer, waarbij Hugo de Jonge zijn plaats in nam, die naar mijn mening meer meegaand was in het hele corona-gebeuren, maar wat daarbij opvalt is dat Bruno Bruins plotseling in januari van dit jaar benoemd wordt tot lid van de raad van commissarissen bij Intravacc. Toeval??  Ik denk het niet, maar moeilijk aan te tonen dat een en ander met elkaar te maken heeft. 

Wat kregen we daarvoor in de plaats? Hugootje met zijn diploma voor het basisonderwijs en zijn diploma schoolleider primair onderwijs, met dus 0,0 verstand van enige medische kennis, maar van de andere kant wel op een discutabele manier tot partijleider werd verkozen van het CDA. Iedereen mag hier zijn eigen invulling aan geven, maar naar mijn mening stinkt die hele zaak erger dan een beerput, want het was voor het CDA, dat toen al bezig was om een partij in de marge te worden, zaak om een minister die over de gezondheid van Nederland zou moeten waken in tijden van een zogenaamde pandemie naar voren te kunnen schuiven als een doortastend persoon, waar overigens nu weinig meer van over is, en die in de tegenwoordige tijd meer weggezet wordt als meeloper en fantast. 

Mark Rutte tenslotte. Die je niet weg kunt zetten als fantast, maar eerder als pathologisch leugenaar, wat hij meermaals bewezen heeft en daarbij enthousiast meeloopt in de agenda van Klaus Schwab, waarbij over de laatste verder geen uitleg gegeven hoeft te worden, maar als iemand mij probeert uit te leggen dat ik niets meer zal bezitten en toch gelukkig zal zijn ik er toch van overtuigd ben dat zo iemand in een inrichting thuis hoort en zeker niet vrij rond hoort te lopen, evenzogoed als zijn maatjes met veel te veel geld, die zich voorgenomen hebben om de wereld te regeren zonder zich om de bewoners van dezelfde wereld ook maar enigszins druk te willen maken. 

En dan tenslotte de verschillende volken in de wereld die weigeren om ook maar enigszins verder te kijken dan hun neus lang is en eenvoudig in deze gekkigheid meegaan zonder zich ook maar een seconde druk te maken over hun kinderen en kleinkinderen. Een gekkigheid, die opgelegd is door regeringen die hun eigen bevolkingen te grabbel gegooid hebben ter wille van de macht en de wens van een paar duizend superrijken om de werkelijke macht in de wereld te grijpen, waarbij het niet onmogelijk is dat diegenen die nu in de landen in de regeringen zitten in een later stadium ook eenvoudig aan de kant geschoven worden wegens niet meer nodig. 

Dan oppositie. Met verbazing (of eigenlijk niet) zie ik op regelmatige tijden de oppositiepartijen voorbijkomen, die weigeren om echt relevante vragen te stellen of enige inbreng te leveren. Vragen in de Kamer worden gesteld waar eenvoudig geen antwoord op gegeven wordt en men pikt dat en blijft het pikken. Soms wordt voor het oog van het kerkvolk een motie van wantrouwen ingediend, die weinig of geen kans maakt, waarbij een wakkere toeschouwer toch ondertussen wel begrepen heeft dat dit gewoon regel is en met uitzondering niks meer te maken heeft. Niet alleen in Nederland geldt dit, maar in alle met name westerse landen. Dus voor mij is het duidelijk dat ook de oppositiepartijen geheel in de hand van de regerende partijen zitten. Alles bij elkaar genomen kun je dus wel stellen dat we als bevolking de strijd aan het verliezen zijn en over een X aantal jaren in een soort van Chinese dictatuur terecht zijn gekomen, waarbij het gros van de bevolking zich af vraagt hoe het ooit zo ver heeft kunnen komen, terwijl het dit zelf met open ogen heeft toegelaten.

Sorry dat ik niet veel optimistischer kan zijn, maar helaas zijn dit dingen die ik dagelijks voorbij zie komen, ondanks dat veel mensen op veel blogs elke dag opnieuw bezig zijn om mensen wakker te schudden, wat stellig niet lukt.

Door:
“Henk der Niederländer”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Leugenaars, oplichters, idioten en aanverwanten

 1. Harrie Vaes zegt:

  Helaas, blijft ondanks de vele waarschuwingen…..de kudde de weg naar de slachtbank vervolgen zonder zelfs op of om te kijken sjokken ze voort. De hersenspoelingen van onze zogenaamde overheid en het grootste deel van de zogenaamde oppositie werpen hun vruchten af. Zolang de kudde niet van koers veranderd zal hun eindpunt de slachtbank zijn.

  Geliked door 4 people

 2. paulzwueste zegt:

  Goed geschreven met het nodige sarcasme.

  Geliked door 2 people

 3. Blaffertje zegt:

  Vrees dat u gelijk krijgt ‘Henk der Niederländer”

  Geliked door 2 people

 4. Frits ter Weele zegt:

  Adolf Hitler was niet voor niets Oostenrijker van geboorte

  Geliked door 2 people

 5. Bert zegt:

  “Hoe kan jij als arts oproepen om ongevaccineerden harder aan te pakken en daardoor de tweedeling in de maatschappij verder aan te wakkeren? Hoe kun jij je voor dit karretje van Hugo blijven laten spannen? Ik neem werkelijk aan dat je dit niet meent!?” Gaat hij verder.

  “Hiermee raakt Van der Wissel een gevoelige snaar die al bij velen in de maatschappij wordt gevoeld. Veel mensen spreken over de tweedeling die langzaam lijkt te ontstaan en Gommers houdt zich hier door zijn uitspraken niet afzijdig van.”

  “Want immers wij zijn artsen en wij maken geen onderscheid wie wij helpen of je nu 2 pakjes per dag gerookt hebt en longkanker krijgt of dat je motor rijdt en in de poeier binnen komt, we helpen!”

  “Door nu de bal te spelen op de ongevaccineerden, als dokter, is spelen met vuur.”
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/arts-in-open-brief-aan-diederik-gommers-waar-ben-je-in-hemelsnaam-mee-bezig/

  Geliked door 3 people

 6. R Thomasson zegt:

  Wordt er ondertussen in Oostenrijk niet gewerkt aan het project concentratiekamp Mauthausen? Dit keer niet voor Joden, Vrije Metselaars en dwangarbeiders, maar voor ongevaccineerden? Een geweldige recreatiepark voor lui die geen prik wensen. Ze zouden daar hun lichamelijke conditie opvijzelen https://www.battlefieldtours.nu/blog/2017/01/22/verschrikkingen-in-kamp-mauthausen/

  Like

 7. Ivanneau zegt:

  Goed stuk. Uit de verhoren van Reinhard Fuelmich is duidelijk geworden dat men al in 2005 met dit plan is begonnen. Het spoor kwam van patenten die in 2009 zijn aangevraagd op medicijnen voor een ziekte die nog niet bestond. De op geld beluste machtswellustelingen waren er zo mee bezig dat ze niet door hadden dat het door hen ontwikkelde virus alleen nog maar in het lab bestond. O.a. Fauci is hiermee de mist ingegaan. In de Bijbel staat beschreven dat er een tijd zal komen dat men niet zal kunnen kopen of verkopen zonder het teken van het Beest of het getal zijns naams hetwelk is 666. Dit zal pas plaatsvinden als een heleboel andere profetieën zijn vervuld zoals dat Israël weer in hun land is teruggekomen. Alleen het bloed van Christus kan je helpen om aan de komende verdrukking te ontkomen. Of je dit gelooft doet niets terzake. Je gaat het vanzelf meemaken, aan de goede of aan de kwade kant. Ik wens u allen het goede.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Nou Henk, ik hoopte op een betere toekomst voor jou en nu lees ik dit van jou; Trouwens, ook hier in Bulgarije geldt vanaf 1 oktober weer een toegangsverbod voor ongeprikten in cafés, restaurants, musea en aanverwante openbare instellingen, en naar ik begrepen heb in Nederland hetzelfde. Het komt er op neer dat je echt nergens in de wereld je veilig kunt voelen c.q. aan kunt passen aan de taal, cultuur en of politiek systeem (zoals bijvoorbeeld in Rusland). Het speelt dus wereldwijd en de meeste wereldburgers laten het gebeuren. Het gaat je verstand ver te boven, het lijkt op het werk en de spirit van de Duivel alwaar geen verzet tegen mogelijk is.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Het klopt inderdaad John dat zoals je zegt nergens meer volop van je vrijheid kunt genieten, maar Ik blijf optimistisch ondanks dat dagelijks wel ergens geprobeerd wordt om het optimisme weg te nemen.
   Ik ga er maar van uit dat voordat Ik de ellendige weg van een geprikte in moet slaan de pijp al aan Maarten heb gegeven.
   Zo niet zullen ze hier in het Bulgaarse een zware dobber aan me hebben en degene die het zo nodig vindt om mij een naald in mijn donder te steken zal voorlopig zijn wijf niet meer neuken.
   Achter de tralies Het zij dan maar zo.

   Geliked door 2 people

 9. Julia zegt:

  Dat hele Europa is inmiddels in een gigantische afgrond verzeild geraakt. Kijk ook eens naar de VS dat door ziekelijke linkse democraten totaal naar de afgrond is geholpen. Links ik ziek en zijn gevaarlijker dan welke pandemie of virus ook. Wat was ook Nederland vol van Biden nou de grootste seniele mislukkeling heeft aardig zijn best gedaan in de korte periode dat hij aan de macht is. De Russen en Chinezen lachen zich rot.

  Geliked door 3 people

 10. koosv8 zegt:

  Er zijn zoveel zg. geheime genootschappen, dus waarom niet een paar erbij, maar dan wel een genootschap die ,, gericht ,, zaken doet. En niet weer vervalt in oeverloos geleuter. Gewoon echt een verbond die het huidige klimaat opgeschoond met goede apparatuur waar men ver mee kan kijken.

  Like

 11. koosv8 zegt:

  Er zijn zoveel zg. geheime genootschappen, dus waarom niet een paar erbij, maar dan wel een genootschap die ,, gericht ,, zaken doet. En niet weer vervalt in oeverloos geleuter. Gewoon echt een verbond die het huidige klimaat opgeschoond met goede apparatuur waar men ver mee kan kijken.

  Like

 12. vangie1206j zegt:

  Ik wacht met angst en Beven de gevolgen in 2022 af.
  Hier in de Filippijnen ben je als niet gevaccineerden ook ik dus een tweede rangs burger geworden.

  Like

 13. Bob zegt:

  Helaas moet ik weer terug grijpen naar WOII.
  EEn kleine groep(de Joden) werden eerst gemolesteerd
  en de rest liet het toe.
  Toen werden zij die konden werken verplicht
  naar werkkampen in Duitsland te gaan, die
  misschien iets minder rigide waren dan de KZ’s
  maar honger en ontbering kwamen daar ook voor.
  Elke vergelijking moet in de tand des tijd
  worden gezien. Je hoeft geen profeet te zijn
  om wat aan ellende ze voor uitdenken te zien.
  De proeftuinen voor de Great Reset worden zo
  over de wereld verdeeld dat je het geheel bijna
  niet kunt overzien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s