Mainstream media mantra . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Mainstream media mantra . . .

 1. Jan zegt:

  Bezorgde moeder wil tv-advertentie uitzenden over het gevaarlijke vaccin van Pfizer nadat dochter ernstig en permanent beschadigd is – maar Comcast weigert advertentie op het laatste moment

  De 13-jarige Maddie de Garay bood zich vrijwillig aan voor de klinische proeven met het Pfizer-vaccin. Volgens haar ouders bood ze zich vrijwillig aan om te helpen, maar verwachtte ze niet dat ze aanzienlijke Pfizer-vaccingerelateerde verwondingen zou oplopen.

  Maddie’s moeder wil andere ouders waarschuwen dat het COVID-vaccin niet veilig is.
  Maar Comcast trok de advertentie in van de moeder die Maddie’s verhaal vertelde.

  Comcast is medeplichtig aan de dodelijke samenzwering.

  video op
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/concerned-mother-wants-air-tv-ad-pfizers-dangerous-vaccine-daughter-severely-permanently-damaged-comcast-refuses-ad-last-minute/

  https://sharylattkisson.com/2021/10/censored-injured-covid-19-vaccine-child-study-volunteer/

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Hoe staten zich uitleveren aan charlatans

  Terwijl landen als India gratis vaccins naar armere landen sturen, zijn er bedrijven als Pfizer die regeringen pesten. Het in de VS gevestigde bedrijf Pfizer houdt regeringen vast om losgeld te vragen, bemoeit zich met hun wetgeving en eist zelfs militaire bases als garantie.

  Pfizer heeft vaccinovereenkomsten met 9 Latijns-Amerikaanse en Caribische landen – Chili, Colombia, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Mexico, Panama, Peru en Yurug-waae. Twee grote Latijns-Amerikaanse landen ontbreken in deze lijst zijn Argentinië en Brazilië.

  Wat gebeurde er in Argentinië?

  De gesprekken tussen Argentinië en Pfizer begonnen in juni 2020. In juli had president Alberto Fernandez een ontmoeting met de Argentijnse CEO van Pfizer.

  Vervolgens vroeg Pfizer om vergoeding van de kosten van eventuele toekomstige civiele rechtszaken. Als iemand een civiele rechtszaak aanspant tegen Pfizer in Argentinië en die zaak wint, zou de regering van Argentinië en niet Pfizer de schadevergoeding betalen. Dus het Argentijnse parlement heeft in oktober 2020 een nieuwe wet aangenomen, maar Pfizer was niet tevreden met de formulering ervan. De wet zei dat Pfizer op zijn minst moet betalen voor nalatigheid, voor zijn eigen fouten als het die in de toekomst maakt.

  Pfizer verwierp dit, waarna Argentinië aanbood om de wet te wijzigen om nalatigheid duidelijker te definiëren – om alleen de distributie en levering van vaccins onder nalatigheid op te nemen.

  Pfizer was nog steeds niet blij en eiste dat de wet zou worden gewijzigd door middel van een nieuw decreet, wat Argentinië weigerde. Pfizer vroeg Argentinië vervolgens om een ​​internationale verzekering af te sluiten om mogelijke toekomstige zaken tegen Pfizer te betalen, waarmee het land instemde.

  In december 2020 kwam Pfizer terug met meer eisen en eiste soevereine activa als onderpand. Pfizer wilde dat Argentinië zijn bankreserves, militaire bases en ambassadegebouwen op het spel zette. Vaccinfabrikanten hebben altijd een zekere mate van vrijstelling van aansprakelijkheid genoten. Stel dat u een vaccin van Pfizer krijgt en dan heeft u nadelige gevolgen van de prik.

  U kunt altijd doorgaan en een rechtszaak aanspannen tegen Pfizer. Als je die rechtszaak wint – in plaats van Pfizer, zal de overheid je compenseren. Dit is normaal. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld geeft de PREP Act (Public Readiness and Emergency Preparedness act) totale immuniteit aan bedrijven als Pfizer en Moderna.

  Maar alleen als er onbedoeld iets misgaat, en dat geldt niet voor nalatigheid. Maar Pfizer wilde meer: ​​niet alleen soevereine activa, maar ook een fraudeverzekering, iets waar Argentinië het niet mee eens was.

  Wat gebeurde er in Brazilië?

  Pfizer ging een stap verder en vroeg Brazilië om een ​​garantiefonds op te richten en geld te storten op een buitenlandse bankrekening.

  Op 23 januari 2021 heeft het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid een verklaring uitgegeven waarin fragmenten uit de pre-contractbepalingen van Pfizer worden geciteerd.

  Hier is een lijst van de eisen van Pfizer
  Brazilië doet afstand van de soevereiniteit van zijn activa in het buitenland ten gunste van Pfizer, dat de regels van het land niet worden toegepast op Pfizer, dat Brazilië rekening houdt met een vertraging in de levering, dat Pfizer niet wordt gestraft voor een vertraagde levering, en dat in het geval van eventuele bijwerkingen, Pfizer wordt vrijgesteld van alle wettelijke aansprakelijkheid.

  De regering van Brazilië noemt deze clausules misbruik. Ook de Pfizer-deal met Brazilië mislukte.

  Wat is het spel van Pfizer?

  Een ander rapport van het Bureau of Investigative Journalism sprak over een ander land waarvan de deal met Pfizer naar verluidt met drie maanden werd uitgesteld omdat het bedrijf soortgelijke, bizarre eisen stelde.

  Het bedrijf heeft dit jaar slechts 2 miljard doses te leveren op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Een vertraging van 3 maanden zou een heel jaar kunnen kosten en levens kunnen kosten. Pfizer speelt met levensreddende medicijnen en misbruikt zijn positie nadat het met overheidsgeld een vaccin heeft ontwikkeld.

  De Duitse partner van Pfizer – BioNTech kreeg $ 445 miljoen van de regering van Duitsland. De VS betaalden Pfizer al in juli 2020 2 miljard dollar voor pre-orders. Pfizer wil dit jaar 15 miljard dollar verdienen aan de verkoop van vaccins en is in gesprek met 100 landen en organisaties. Op 22 januari tekende Pfizer een overeenkomst met Covax en gaf dit jaar 40 miljoen doses toe aan arme landen.

  Dit is wat een fragment uit een persbericht van het bedrijf zei. “Bij Pfizer geloven we dat iedereen het verdient om gezien, gehoord en verzorgd te worden. Daarom hebben Pfizer en BioNTech zich vanaf het allereerste begin van ons vaccinontwikkelingsprogramma vastbesloten om te werken aan een rechtvaardige en betaalbare toegang tot COVID-19-vaccins voor mensen over de hele wereld”, staat er te lezen.
  https://www.wionews.com/world/how-pfizer-tried-to-bully-argentina-and-brazil-in-exchange-for-vaccines-366037

  Wedden dat Pfizer dit ook in Nederland heeft geflikt.

  Geliked door 3 people

 3. Jan zegt:

  Actrice lijdt aan beroerte veroorzaakt door bloedstolsel na inname van AstraZeneca COVID-vaccin
  ….
  ‘Ze kreeg epileptische aanvallen en werd per ambulance naar het St. George’s Hospital gebracht, waar neurochirurgen vochten om haar leven te redden, waarbij ze een groot deel van haar schedel verwijderden om de druk in haar hersenen te verminderen’, schreef familielid Danae op een GoFundMe-pagina.

  De actrice belandde op de IC, waar ze werd gediagnosticeerd met door vaccin veroorzaakte trombocytopenische trombose, een zeldzame bijwerking die verband houdt met de AstraZeneca-prik.

  Melle lag drie weken in een kunstmatige coma aan de beademing nadat ze een ernstige beroerte had gehad, veroorzaakt door twee grote stolsels in de hoofdaders van haar hersenen.

  Na bijna vijf weken te hebben gevochten voor haar leven op de IC, werd ze overgebracht naar een Acute Stroke Unit waar ze begon te revalideren, voordat ze op 8 september werd overgebracht naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Londen.

  De ‘fit en gezonde’ professionele actrice die nog nooit in het ziekenhuis was geweest, leert nu opnieuw praten, lopen en haar rechterarm en hand bewegen, en zal tot 2022 in het ziekenhuis blijven terwijl ze leert zich aan te passen aan haar nieuwe leven.

  Ze neemt nog steeds medicijnen tegen bloedstolling en epileptische aanvallen en zal nog een operatie nodig hebben om een ​​titanium plaat in haar schedel te laten plaatsen om het gedeelte te vervangen dat tijdens een eerdere operatie is verwijderd.
  …..
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10124957/Australian-actress-Melle-Stewart-suffers-stroke-getting-AstraZeneca-Covid-vaccine.html

  En men blijft maar doorgaan met de rotzooi en de bevolking weet niet hoe snel zij een derde prik moeten halen, de schapen

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  Gestoorde Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern geeft met grijns op haar paardenbek toe dat ze twee klassen mensen heeft gecreëerd: de gevaccineerde en de niet-gevaccineerde (VIDEO)

  video

  Geliked door 1 persoon

 5. saddy zegt:

  Daar zijn de echte deskundigen het wel over eens. Je immuunsysteem krijgt immers een enorme negatieve klap. Zelfs je eigen afweer tegen kankercellen is soms grotendeels weg. Wat dat betekent kan iedereen wel bedenken.

  Maar er is ook een tussen-de-oren fenomeen: Griep is verdwenen (als dat de NWO zo uitkomt), maar ook het chronisch vermoeidheidssyndroom. Dat is grotendeels vervangen door long-covid. Desnoods door -tig keer een test laten doen totdat er een positieve uitslag is. Dat krijg je als er een excuus om niet te werken bestaat dat niemand durft te betwijfelen.

  Waar je niemand over hoort is very-very-short-covid. Ik heb zelf afweerstoffen, als ik de test mag geloven, en ik kan me alleen herinneren dat ik na een etentje een kwartier lang last had van een loopneus, op een manier zoals griep altijd begint.

  Geliked door 1 persoon

 6. johannes zegt:

  en balen van die niet–gevaccineerden , want immers die zijn het bewijs dat het anders zit met het vaccin dan dat men roept/beweerd , immers wanneer iedereen gevaccineerd is dan heb je geen controlegroep/bewijs meer , nu kan je nog steeds onderscheid maken hoe de ene groep het doet en de andere.
  Daarom heeft men er vooral alle belang bij dat iedereen gevaccineerd wordt……….stel je voor dat de gevaccineerden omvallen en de niet-gevaccineerden mankeren niets, hoe moet je dat weer uitleggen of beter: je uitliegen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Provincie Gansu
  Omdat na de recente “Corona-uitbraak” de paspoorten van al deze mensen geel zijn haastten ze zich om de Corona-test te doen om hun groene pas terug te krijgen

  Groen: Je kunt vrij bewegen
  Geel: betekent dat je niet in supermarkt, hotel, restaurant kunt komen…
  Rood: betekent dat je in quarantaine moet.

  Ze haastten zich om de Corona-test te doen om hun groene pas terug te krijgen

  Like

 8. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. Bert zegt:

  #QRterreur
  Door de sterke arm verwijderd uit Fellini City Lounge, Wilhelminaplein Leeuwarden
  24 oktober 2021
  En dan zijn er mensen dit luidkeels toejuichen
  #gaafland

  Like

 10. Julia zegt:

  Nederland in actie. Hebben wij nog wat te zeggen over de smerige dictatuur in Australië of over buitensporig poiitie geweld in Rusland en overige landen https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/video-totalitaire-dictatuur-in-actie-vrouw-wordt-cafe-uitgegooid-vanwege-geen-qr-code-omstanders-juigen/
  Volgens De Jonge veroorzaakt de QR code geen tweedeling toch. Je vraagt je toch ook af wat een groot aantal omstanders mankeert om glashard te gaan juichen hoe een vreselijk laf onderkruipsel ben je dan. Hopen dat al die voorstanders voor dit nodeloos geweld het flink voor hun kiezen gaan krijgen. In de Tweede Wereldoorlog werden dit soort onderkruipsels NSB- ers genoemd en werden dan ook keihard afgestraft. Dit vraagt om geweld dat kan niet meer uitblijven. Werkelijk zum kotzen hoe in een ooit democratisch land de algehele dictatuur door een ziekelijke massa wordt aanvaard. Dit soort mensen zijn geen knip meer voor hun neus waard, schaamteloos en grote lafaards.

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  Nog gezellig even naar de City Lounge in Leeuwarden? https://vk.com/dennisrossia?w=wall679908431_756 Je zou maar op zo een terras zitten met zo een stel lafaards om je heen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Xi’an stad
  Het qr-code-vaccinpaspoort van deze vrouw is rood en ze wil de autoriteit haar recente reisgeschiedenis niet vertellen.
  Ze wordt weggehaald!
  Ze wordt geconfronteerd met de doodstraf!
  De overheid reinigt de stad nu!
  De hele stad is nu op slot!
  21-10-2021

  Like

 13. Bas zegt:

  “Meer dan 300.000 Australische arbeiders zijn geïnformeerd ALS ZE GEEN GELDIGE REDEN HEBBEN OM NIET TE VACCINEREN ZULLEN ZE HUN BAAN VERLIEZEN… GEEN JAB GEEN BAAN …”

  Tenzij…..je een medische of religieuze reden hebt om niet te vaxxen!
  Kies de juiste religie en je komt er onderuit?

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Verslaggever: Dus eigenlijk heb je apartheid geïntroduceerd in #NewZealand

  @JacindaArdern (met een grote grijns op haar fascistische gezicht): Ja. Dat is wat het is. Ja.

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  de nachtzuster onderzoekt:
  Een draadje aangaande het 2009 ‘Baxter incident’. Mensen werden opzettelijk ingespoten met H5N1 vogelgriep virus. Het levende virus werd verwerkt in de griepprik en belande in 18 landen. Oplettende Tsjechen voorkwamen een pandemie. Klinkt bekend? Baxter produceert nu COVID19 prikken….

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Cartoonist Michael Leunig ontslagen van de redactionele pagina van The Age over een cartoon die de tankman op het Tiananmen-plein afbeeldt, geconfronteerd met een vaccinspuit.

  https://pbs.twimg.com/media/FChgb8_WUAAWb39?format=jpg&name=900×900

  Like

 17. Bas zegt:

  Wat is dat….???

  Geliked door 3 people

 18. Bas zegt:

  Ahaaa, nu kan het wél zonder vaccin …💲💲💲

  Niet-gevaccineerde tennissers hebben te horen gekregen dat ze het land mogen betreden voor de Australian Open in januari, in een ommezwaai die volgt op de weigering om te worden geïnjecteerd met het experimentele covid-vaccin.

  Novak Djokovic 1 Dan Andrews 0

  Geliked door 1 persoon

 19. Bas zegt:

  185 mensen op de IC is te veel voor het land met de zogenaamd beste gezondheidszorg ter wereld

  Goede column van Marcel Levi:
  Nederland is het Europese land met zo ongeveer de minste intensive care bedden per hoofd van de bevolking
  Artsen zouden ingewikkelde selecties moeten doen over wie wél en wie niét een ic-bed mogen krijgen….
  Nederland is het énige land ter wereld waar ze zo naar het beddentekort kijken, andere landen bouwen nl ijverig bedden bij.

  https://pbs.twimg.com/media/FCfcGNrWYAAz0zj?format=jpg&name=medium

  Geliked door 2 people

 20. eg regs zegt:

  Al die domme Bible-belters in Staphorst en op Urk nietwaar?Geen lbgt-vriendelijkheid,geen televisie en geen vaccines. Maar wie heeft er nu feitelijk jarenlang gelijk gehad?Laat me het anders even uitleggen:geen propaganda,geen getransgemutileerde kinderen en geen giftige injectienaalden in je arm.Ik denk dat die achterlijke provincialen het helemaal nog niet zo mis hadden.

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Michael Palmer MD, Asst. Prof Biochem U Waterloo: “Dit is een technologie die is ontworpen om mensen te vergiftigen”

  Geliked door 2 people

 22. Jan zegt:

  Meet Dr. Paul, who did a study on vaccinated vs unvaccinated and five days later he got his license pulled by an emergency board meeting.
  video

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  Protesten in Zwitserland

  Massive, powerful display of protest against vaccine passports in Bern, Switzerland. The protesters wear yokes to symbolize the desire of the ruling class to treat workers like livestock that they can drug at will.
  video

  Archbishop Vigano claims that the pope is a “zealous cooperator” in the Great Reset, who pursues the “demolition of the Church” in order to replace it with an organization of “Masonic inspiration.”
  video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s