Ongevaccineerden – de “Untermenschen” van de 21e eeuw

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Er zijn verschillende redenen waarom veel mensen de experimentele Covid-vaccins tegen Covid-19 afwijzen. Maar de apologeten van de “Great Reset” willen ons ongevaccineerden wegzuiveren. De vaccinatiepaspoorten zijn het “Ariërbewijs” van de 21e eeuw.

Welkom in het “nieuwe normaal”, in het Engels ook wel “new normal” genoemd. Een door onrealistische elites geformuleerde nieuwe tijdgeest, waarin zo mogelijk elke mens op aarde zich moet onderwerpen aan een experimentele gen-therapie door mRNA-vaccins. Waarom? Om de “Covid-pandemie” te beëindigen. Zogenaamd.

Om dat te bereiken, wordt ook de Code van Neurenberg buiten werking gesteld, die medische behandelingen tegen de vrije wil verbiedt. Met alle mogelijke soorten dwang wordt er bij de mensen op aangedrongen zich te laten prikken.

Ongevaccineerden raken hun rechten kwijt

U wilt deze vaccinatie niet? Oké, dan raakt u uw arbeidsplaats kwijt – of wanneer u die niet heeft, dan uw werkloosheidsuitkering. Zonder de prik wordt u in steeds meer landen in veel ziekenhuizen zelfs niet meer geopereerd. In ieder geval als het niet om een levensnoodzakelijke operatie gaat. U heeft geen toegang meer tot winkelcentra, bioscopen, supermarkten, restaurants en hotels. Zelfs het onderwijs is daarvan de dupe. In veel landen mag u zonder een vaccinatiepaspoort (groene pas) niet eens meer binnenkomen.

Zo ver zijn we al. Rechteloos gemaakt en weldra ook ontmenselijkt. Wij ongevaccineerden worden gedemoniseerd, gestigmatiseerd en buitengesloten. Of het nu gaat om regerings-, concernmedia, regeringsvertegenwoordigers of gezondheidsautoriteiten – ze willen allemaal dat u lijdt onde ruw vrije beslissing. Dat is het nieuwe normaal.

Het nieuwe totalitarisme

Wij moeten uitgeroeid worden, omdat wij het vaccinatiemandaat weigeren. Een totalitarisme dat in landen zoals Australië, Italië, Frankrijk of Griekenland al keihard om zich heen slaat. Een ongevaccineerde is een Untermensch, een tweederangs mens – zonder bestaansrecht.

Zelfs wanneer men al eens Covid had en daardoor een voldoende en lang aanhoudende immuniteit heeft, moet men zich laten vaccineren. En het liefst tegelijk elke zes maanden met nieuwe “Booster-Shots”. Ongeacht het feit dat dit al die bijwerkingen door deze experimentele vaccins nog verder de hoogte indrijft.

Maar dat interesseert de “Great Reset”-cabal uit Davos en zijn handlangers in de politiek en de media niet in het minst. Integendeel, dat maakt ons voor hen tot een gevaar.

Daarbij speelt het geen grote rol of men nu gevaccineerd is of niet. Men zich kan desondanks met Covid-19 besmetten en het virus doorgeven. In de ziekenhuizen liggen steeds meer gevaccineerden met Covid-19 en zelfs bij de sterfgevallen vindt men zowel gevaccineerden al ongevaccineerden. Vaccinatiepaspoorten worden nu net zo gecontroleerd als vroeger in het Derde Rijk de Ariërbewijzen. Ook al komt het bepaalde kringen niet goed uit dat men dit begrip gebruikt – vaccinatiepaspoorten zijn de Ariërbewijzen van de 21e eeuw. Dat is totalitarisme in zijn zuiverste vorm.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Ongevaccineerden – de “Untermenschen” van de 21e eeuw

 1. Joepiedepoepie zegt:

  Dit genetisch gemodificeerde medicijn is geen vaccin.
  Daarom laatjje je toch niet om op vakantie te kunnen gaan toch je gezondheid niet in gevaar brengen!

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Ook De Jonge zal deze NAZI dictatuur gaan toepassen om de apartheidsstaat in volle werking te brengen. https://www.ad.nl/politiek/kabinet-zint-op-nieuwe-coronamaatregelen-regels-voor-niet-gevaccineerden-geen-taboe-meer~a26def5b/ De smeerlap heeft zo als gewoonlijk de boel weer lopen te besodemieteren maar ondertussen geeft hij niet gevaccineerden de doodsteek in de rug. Dat is waar ook Nederland nu mee te maken krijgt. Ik vraag mij alleen af waarom deze gewetenloze fascisten zonder meer conona blijven importeren https://www.telegraaf.nl/nieuws/276864222/corona-uitbraak-in-noodopvang-in-goes-49-besmettingen Honderden profiteurs wandelen dagelijks vrij en blij en vooral ongecontroleerd onze grenzen binnen. Echter hier hoor ik de linkse media en De Jonge helemaal niet over dat wordt uiteraard doodgezwegen. Nou als het toch zover komt dan mag voor mij de oorlog uitbreken dan weten we wie onze echte vijanden zijn en kunnen we daar terecht keihard tegen vechten. https://www.ad.nl/buitenland/poolse-premier-waarschuwt-europese-unie-voor-derde-wereldoorlog~ae0c6ef6/ Dan kunnen al diegenen die niets van de geschiedenis hebben geleerd en voorstanders zijn van het huidige corona fascisme eens daadwerkelijk meemaken wat oorlog betekent. Het is te triest voor woorden om eigen mede burgers zonder meer uit te sluiten terwijl zij ook bijdragen aan alle verplichte belastingen en premies.

  Geliked door 3 people

  • Zeeuwse Babbelaar zegt:

   Ja, de democratie is afgestorven en we leven nu in een politiek-medisch facistische dictatuur.
   “Het gaat geheel niet om de gezondheid en welvaart, van de burgers”.
   HELAAS, beseffen velen medelanders dit totaal (nog) niet.
   Velen zijn nog immer onder hypnose. Bevinden zich feitelijk in hun eigen WAAN wereldje !!!!
   En artsen die zich laten OMKOPEN door de regerende haatzaaiers en farmaceutische maffia, zijn géén arts in hart en nieren !!!
   Geld is voor hun blijkbaar veel belangrijker.

   Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Schandalig en kwaadaardig!!!
   Schwab: ongevaccineerden zijn een bedreiging voor de mensheid…

   https://pbs.twimg.com/media/FCnUlV_WQAEeFsU?format=jpg&name=900×900

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Bas.De satanische globalistische elite doen graag altijd alles omdraaien,de waarheid is een leugen,en de leugen de waarheid.

    Like

 3. Bert zegt:

  Hugo heeft al weer aan gekondigd om extra maatregelingen in te voeren.
  Waarbij speciale maatregelingen tegen de weigeraars kunnen vallen.

  Precies een maand na het loslaten van de 1,5 meterregel staan de coronaseinen weer op rood. Het kabinet komt met nieuwe maatregelen om de toename van het aantal coronapatiënten te stoppen. Specifieke regels voor ongevaccineerden worden niet langer uitgesloten.
  https://www.ad.nl/politiek/kabinet-zint-op-nieuwe-coronamaatregelen-regels-voor-niet-gevaccineerden-geen-taboe-meer~a26def5b/

  Like

 4. Bert zegt:

  Het demissionaire kabinet komt met een herhaling van zetten. Het aantal coronapatiënten loopt ineens hard op, dus komt men op dat moment pas in actie. Het OMT is door het kabinet gevraagd om eerder advies te geven over mogelijke coronamaatregelen en de geplande persconferentie wordt naar voren gehaald, naar 2 november.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/gaan-we-weer-kabinet-vervroegt-persconferentie-en-trommelt-omt-op-voor-eerder-advies-over-nieuwe-coronamaatregelen/

  Like

 5. Bromsnor zegt:

  LKP pakt moffenhoer op !

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Bromsnor Niet slim dat laffe ventje in het zwart geel is duidelijk herkenbaar. Hij zou maar bij je in de straat wonen dat betekent dan dat de hele straat op zijn tenen kan gaan lopen en oppassen met wat men zegt..

   Like

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Annelies:
  Van enkele bronnen binnen CNV krijg ik te horen dat @hugodejonge
  de laatste tijd in gesprek is met werkgeversorganisaties om een verplichte QR-code voor werknemers in te voeren. Inmiddels is onderstaande petitie opgesteld. #HugodeQRankzinnige

  citizengo.org
  Stop verplichte QR-code op het werk
  Op dit moment praat Hugo de Jonge met werkgevers over het invoeren van een verplichte QR-code op het werk. Hij schijnt onze grondrechten nog verder in te willen perken, waaronder het recht om door te

  Like

  • Bert zegt:

   Bedrijven in verschillende sectoren vragen personeel om een geldige qr-code in de CoronaCheck-app om toegang tot de werkvloer te krijgen, zo meldt BNR. Het gaat in ieder geval om ondernemingen in de schoonmaak- en de bouwsector. Werknemers die geen geldige qr-code tonen mogen in sommige gevallen niet werken.

   https://www.security.nl/posting/727138/Bedrijven+vragen+personeel+om+qr-code+voor+toegang+tot+werkvloer

   Het is verboden, ze mogen dit helemaal niet.
   Maar ze proberen het toch, zolang de mensen mee werken.

   Like

   • Zeeuwse Babbelaar zegt:

    Dit is pure DIS CRI MI NA TIE.
    Geheel in strijd, tegen onze grondwettelijke rechten !
    Mensen overkomt u dit, ga AANGIFTE doen.
    Denk eveneens nog even aan het persoonlijke MEDISCH GEHEIM.
    Dit mag NOOIT geschonden worden !
    En dit gebeurd nu aan de lopende band; blijkbaar.

    Geliked door 1 persoon

 8. Joepiedepoepie zegt:

  Het is en blijft een individuele keuze?

  Like

 9. Bas zegt:

  Fleur Agema:

  De besmette gevaccineerde houdt gewoon zijn QR-code en gaat op stap.

  De ongevaccineerde komt er niet in zonder test dus kan de boosdoener niet zijn.

  Niemand snapt uw beleid nog @hugodejonge

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  Caroline van der Plas:
  Dus als je ongevaccineerd bent en je hebt je laten testen en je test is negatief (dus GEEN Corona), krijg je strengere maatregelen dan gevaccineerden die zich niet hebben laten testen en coronastatus onbekend is? Waar zijn we mee bezig?! Stop met waanzin. https://ad.nl/politiek/kabinet-zint-op-nieuwe-coronamaatregelen-regels-voor-niet-gevaccineerden-geen-taboe-meer~a26def5b/

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  “Geef niet-gevaccineerden voorlopig geen toegang meer tot IC” zegt Hammerstein

  https://pbs.twimg.com/media/FCiSWVcXEAQQYZJ?format=jpg&name=small

  De jaren 80 vergeten…?

  Like

 12. de nationalist zegt:

  Bijna 70% is volledig gevaccineerd.

  Like

 13. Bas zegt:

  Thierry Baudet:
  Gek hè, dat in België de meeste coronapatiënten in het ziekenhuis GEVACCINEERD zijn.
  Net als in veel andere landen.
  Houdt het virus rekening met het grenslijntje?
  Of zijn de cijfers die #HaatHugo rondstrooit gewoon niet eerlijk en manipulatief? #ikweiger

  https://www.standaard.be/cnt/dmf20211022_97676886

  De vierde golf spaart ook de ­gevaccineerden niet

  Meer dan de helft van de patiënten die met covid-19 in het ziekenhuis belanden, is gevaccineerd. ‘Dat betekent niet dat de vaccins falen. Wel dat ­vaccinatie geen wondermiddel is.’

  Like

 14. Renske. zegt:

  Zal ik me dan maar aanbieden aan Hugo de JOnge om me af te laten knallen voor een vuurpeleton. Dan ben ik maar van deze zieke wereld af. Het leven begint me steeds meer tegen te staan. Ik een supergezonde vrouw, die oergezond leeft.Er fantastisch uitziet voor een vrouw van 68 word het leven steeds moeilijker gemaakt door een man, die geen greintje wijsheid in zn bezit heeft. Niets word er gezegd over een gezondere leefstijl. Niets word er gezegd over de gezondheidszorg weer opschalen. Niets word er gezegd over de onbeperkte migratie. Niets word er gezegd over geld wat steeds uit de schatkist verdwijnt, Niets word er gezegd over al die jaren van treiteren van mensen, die niets gedaan hebben. Niets word gezegd over het slappe beleid van Rutte zonder enige visie. Schiet mij maar af Hugo de Jonge. Of heeft hij de voorkeur dat mensen zich van de flat afgooien? Zoals die ene van de toeslagenaffaire???????????Ooit krijgen jullie daar in Den Haag de boemerang keihard terug in jullie arrogante lelijke smoelen.

  Geliked door 2 people

 15. leo1 zegt:

  Het vaccinatie paspoort kan je vergelijken met een NIET JOOT VERKLARING en de boosterprik met het welbekende NEKSCHOT van toen !

  ( Vergelijken met 40-45, je KAN er NIET omheen ! )

  Geliked door 1 persoon

 16. Bert zegt:

  Ik vraag me af hoelang de mensen nog hun enorme maandelijkse zorgverzekering blijven betalen.
  Want inmiddels hebben we nergens meer recht op.
  Belasting kunnen we niet tegen houden, maar dit wel.
  De hele wereld heeft hier recht op een behandeling, behalve de Nederlanders zelf.

  Like

 17. Zeeuwse Babbelaar zegt:

  Ja, de democratie is afgestorven en we leven nu in een politiek-medisch facistische dictatuur.
  “Het gaat geheel niet om de gezondheid en welvaart, van de burgers”.
  HELAAS, beseffen velen medelanders dit totaal (nog) niet.
  Velen zijn nog immer onder hypnose. Bevinden zich feitelijk in hun eigen WAAN wereldje !!!!
  En artsen die zich laten OMKOPEN door de regerende haatzaaiers en farmaceutische maffia, zijn géén arts in hart en nieren !!!
  Geld is voor hun blijkbaar veel belangrijker.

  Geliked door 1 persoon

  • Zeeuwse Babbelaar zegt:

   Nogmaals, beste mede-mensen:
   ***Denk aan het Medisch Beroeps Geheim***.
   Dit mag nooit geschonden worden, door de medici !!!
   ***Denk aan DisCrimiNatie en aan de politieke APARTHEID, die NU is geboren***.
   ***En ga AAN GIFTE doen, wanneer u bent/-wordt gediscrimineerd***.
   ***Niet toegelaten, omdat u zich zeer bewust bent vn ht medisch gevaar op de midden en langere termijn door deze gif-shots en u zich dus daarom NIET hebt laten vaccineren.
   Dit is dus DISCRIMINATIE in de volle betekenis van het woord***.
   Komt de burgerrij, niet in volle protest dan wordt er in de toekomst nog HEFTIGER over ons heen gewalst !
   De politiek-medische DICTATUUR, is zeer binnenkort een GEVAARLIJKE vijand.
   ***Wij (ongevaccineerde) burgers bevinden ons binnen afzienbare tijd in een bedreigend levensgevaar***.
   (Terwijl er eveneens legio mensen zijn, die om medische redenen niet gevaccineerd mogen worden)
   Dus zo kan men inzien/ beseffen, dat het helemaal niet om het welzijn van de burgers gaat, of om de (zogenaamde) economische welvaart.
   ***Nee, de politieke en eveneens de medische fascisten willen dat de gehele wereld- bevolking de CHIP (nr: 666) ge-ent gaat krijgen***. Het nummer vn de ANTI-christ, overigens.
   Lees uw Bijbel en specifiek het boek Openbaring…En u zult begrijpen wat er NU gaande is, in de wereld.

   Geliked door 1 persoon

 18. Lilith zegt:

  Als we eens zouden ophouden om die prik ‘ een vaccin’ te noemen….dat is het niet! Semantiek is belangrijk

  Geliked door 1 persoon

 19. R Thomasson zegt:

  Paar dagen geleden was er en incident in een Italiaans restaurant in Leeuwarden, die bij alle normatieve, en vooral normale mensen, moet de alarmsignalen op rood laten staan. Een 60-jarige oude bezoekster werd gevraagd haar “QR Ausweis” of “de Ariërverklaring” anno nu laten zien. Dat had ze niet, omdat zij is niet gevaccineerd. Zij werd gevraagd weg te gaan. Dat weigerde ze. Zij is een Nederlandse belastingbetalende burger. Een bezoek aan een restaurant is – als een vrij mens – een van haar burgerrechten. Het is niet duidelijk wie de politie had gebeld; het restaurant- of een verklikker onder de gasten. Dezelfde soort verklikkers die ook in de Tweede-Wereldoorlog zeer actief waren. Hoe het verder verliep, leest u in het artikel, en ziet u in de volgende video https://www.ninefornews.nl/beelden-politie-verwijdert-ongevaccineerde-vrouw-onder-luid-gejuich-uit-restaurant/ Welkom terug in de nazi bezettingstijd. Die is terug van weggeweest. Natuurlijk met paar veranderingen. De tijd staat niet stil. De Ariërverklaring is nu een digitale QR code geworden. De Jood is vervangen door Ongevaccineerde. Op de moderne ‘Ausweis’ staat geen J, maar dat is niet nodig. De QR-code op de smartphone bevat alle gegevens van de drager; van aantallen vaccins tot huisadres, werk, salaris, verzekeringen, problemen bij het poepen en plassen en welke medicijnen de drager gebruikt. De Grűne Polizei, en WA-jongens zijn tegenwoordig gewone politieagenten en BOA’s. Zij schreeuwen niet: Aufmachen!..Raus! ..en Mitkommen! ..maar ze zijn, soms, wel hardhandig tegen hun prooi; vooral tegen mensen die zich niet kunnen weren: ouderen, vrouwen enz. De GESTAPO bestaat nog wel, maar die is onzichtbaar, en is bezig met registratie via camera’s, recorders en speciale software. Wat wij ook nog niet hebben – hopen althans dat wij ze nog niet hebben – zijn concentratiekampen voor ongevaccineerden zoals Kamp Amersfoort en Kamp Vught. Maar wat er nog niet is, kan nog komen!

  Geliked door 1 persoon

 20. Bob zegt:

  Je wordt gedwongen om als biorobot te
  gedragen.
  Die mens willen blijven zijn een een gevaar
  voor de programeurs en worden op
  allerlei manieren geelimineerd.
  Als dat niet lukt wordt de verblijven in
  Quarantaine inrichtingen met dwang arbeid
  weer een feit.
  Bij het transporteren naar de werkkampen(KZ-
  lager)werden oude en invalide ook opgepakt.
  De Joodse Raad Hammerstein en nog vele
  anderen die het werk deden zijn nu ook weer aktief.
  Nooit iets van de geschiedenis geleerd of
  net als de andere nazaten van de Nazifamilie
  weer opnieuw bezig.

  Geliked door 1 persoon

 21. antiislamnu zegt:

  Heeft nou niemand in de gaten dat de ongevacsineerde niet voor extra besmettingen kunnen zorgen zij komen immers nergens meer in .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s