VIDEO Jensen: “Gezondheid als wapen”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Jensen: “Gezondheid als wapen”

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Jan zegt:

  Zelfstandig denken leidt tot direct ontslag

  Like

 3. Jan zegt:

  Ook kennis is een wapen en daarom vernietigt de Haagse bieb 100.000 boeken. Je moet de mensen dom houden, dan volgen zij.

  Bibliotheek versnippert 100.000 boeken: je reinste barbarij
  De Haagse bieb wordt vanaf november voor vijf miljoen vertimmerd. Een kindercafé, een theaterzaal en oefenruimte voor conservatoriumstudenten moeten er komen. Maar niet iedereen is even blij met deze verbouwing.

  Anders dan wethouder Van Asten en directeur Hermans ben ik helemaal niet te spreken over de verbouwing van de Centrale Bibliotheek aan het Spuiplein (18=10). Het stuk (‘Minder collectie, meer connectie’) verbloemt dat grofweg de helft van alle boeken, circa 100.000 stuks, in de papierversnipperaar is beland. Niet alleen de totale achtergrondcollectie met waardevolle vakinhoudelijke boeken is verdwenen. Ook uit de gewone collectie zijn lukraak grote happen genomen. Toen ik de ravage zag, sprongen de tranen in mijn ogen. Dit is je reinste barbarij. Hopelijk hebben de waardevolste boeken nog een nieuwe eigenaar gevonden.

  ….
  https://www.ad.nl/den-haag/bibliotheek-versnippert-100-000-boeken-je-reinste-barbarij~a5722553/?referrer=https%3A%2F%2Fjoop.bnnvara.nl%2F

  Film werd realiteit

  Like

 4. Jan zegt:

  Corona veroorzaakt scherpe tweedeling: ‘Mensen krijgen schurft aan ongevaccineerden’
  Strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden? Wat doet dit met het land? De blik is steeds gericht op de Biblebelt, maar de meeste besmettingen zijn toch echt in de grote steden. In Amsterdam polsen we de stemming.
  https://www.ad.nl/binnenland/corona-veroorzaakt-scherpe-tweedeling-mensen-krijgen-schurft-aan-ongevaccineerden~a2b247ac/

  Like

 5. Jan zegt:

  De Jonge:

  De Jonge: Niet zieke mensen maken mensen ziek. Anders gezegd: “Ik, Hugo de jonge ben een debiel” (maar niet verder vertellen)

  video
  https://www.ad.nl/binnenland/corona-veroorzaakt-scherpe-tweedeling-mensen-krijgen-schurft-aan-ongevaccineerden~a2b247ac/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s