Bestuursvoorzitter Maastricht UMC: 8 op de 10 corona-patiënten zijn gevaccineerd

(Door: “9ForNews”)

Het Maastricht UMC maakt zich zorgen over de oplopende corona-cijfers. “We maken ons ongerust over de stijging van het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames,” zei bestuursvoorzitter Helen Mertens maandag in Limburg Centraal. Ze zei dat in Limburg op dit moment 70 corona-patiënten in het ziekenhuis liggen. 26 liggen er op de intensive care.

Mertens zei ook dat het overgrote deel van de coronapatiënten in het MUMC gevaccineerd is. Slechts twee op de 10 patiënten zijn volgens haar niet geprikt.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op Bestuursvoorzitter Maastricht UMC: 8 op de 10 corona-patiënten zijn gevaccineerd

 1. Bert zegt:

  ‘Iedere Queenslander zal worden blootgesteld aan het Covid-19 virus en geïnfecteerd worden,’ beloofde ‘health official’ Jeannette Young. ‘We introduceren het virus in gevaccineerden mensen…’, waarna ze expliciet uitlegt dat dit wordt gedaan om de ongevaccineerden te besmetten. ‘Maar als je gevaccineerd bent is het geen probleem.’ Daarbij gebruikt Young de ook in Nederland voortdurend herhaalde glasharde leugen dat als je geïnjecteerd bent, je niet meer (ernstig) ziek kunt worden. Het exacte tegendeel is juist het geval:
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/australische-official-erkent-dat-het-volk-juist-via-gevaccineerden-opzettelijk-besmet-wordt-met-covid/

  Geliked door 2 people

 2. BigLJohn zegt:

  En het kabinet en de media maar liegen. De overgrote meerderheid der patienten op de IC’s zouden ongevaccineerden zijn !

  Geliked door 2 people

 3. henk zegt:

  De leugen regeert door……………………..

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Hugo de Jonge liegt er weer vrolijk op los. Acht of negen van de tien ziekenhuisbedden worden volgens hem bezet door de niet gevaccineerden, terwijl het exact het tegenovergestelde is.
  Hugo is waarschijnlijk bang om zijn gezag en macht te verliezen.
  Nou, ik heb mijn geduld met die vent al lang verloren! Beseft hij wel wat hij onze samenleving aan doet?
  Zullen de vaccin-weigeraars voorgoed ondergeschikt gemaakt worden aan de ‘deugers’ die braaf gehoorzaam waren aan de bevelen van de overheid?

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Er zijn maar weinig leraren die zich duidelijk en ondubbelzinnig verzetten tegen een onrechtvaardig systeem. En dan doen ze het heel goed, zoals we weten.
   Maar helaas hebben de meeste leraren (althans hier in Duitsland) de bruine en rode regimes tot het einde toe gesteund, en doen zij hetzelfde met het groene regime. En wanneer daar nog eigendunk en narcisme bijkomen, zien we een ijdele, onzekere, kritiekschuwe voormalige basisschoolleraar die drie maten te klein is voor het ambt van minister.

   Geliked door 1 persoon

 5. duinsnip zegt:

  Op de TV hoor je dat er allemaal ongevaccineerden op de IC liggen. Is hier iemand die IS contacten heeft en ze oproept om nu allemaal eens de waarheid te vertellen. Wie liggen er op de IC en hoe oud zijn zij en hoeveel precies zijn gevaccineerd of ongevaccineerd en wat zijn de leeftijden. Er moet toch iemand zijn die dit leest en kan tellen?

  Like

  • de nationalist zegt:

   Precies dat wat u zegt.Maar in feite is het simpel leugens vertellen ze.Belgie Nederland de 3e prik is onderweg.Amerika u kunt de vierde prik halen.En nu komt i 85% van de Nederlandse bevolking is volledig gevaccineerd.Wat werd er in het begin van deze killer pandemie gezegd iets van groepsimmuniteit trek je conclusie.

   Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Nondeju, Wie had dat nou kennen bedenken zeg.
  Dat is nou precies wat de wappies al maanden weten te vertellen.
  Nou de rest van de Nederlandse ziekenhuizen die met de echte cijfers komen en klaar.
  Ow wacht, daar is niets aan te verdienen dus wacht nog maar een jaar of meer.

  Geliked door 2 people

 7. saddy zegt:

  Netjes van Helen om dit te zeggen,
  Jona en Bert van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis hadden het ook al over 80%. Ook hulde, want ze weten dat hugo dit niet wil horen.

  Helen maakt alleen een vervelende en misschien bewuste fout: Het gaat niet om onvoldoende triggering immuunsysteem door de proefprik bij ouderen want echte vaccins werken wel (of sterven ouderen ook bij bosjes door tetanus b.v.?) en de griepprik toch ook? Ik hoor gommers net zeggen dat de proefprik niet zo goed werkt als er een onderliggend lijden is. De zoveelste aperte leugen van die ophitser en beroepsleugenaar. (Het mag duidelijk zijn dat de excuses overal gezocht worden nu het percentage van 80% niet meer te ontkennen is.)

  Waar Helen de deur voor (probeert?) open te zetten zijn de booster-proefprik-shots. En die werken ook niet want de oudjes in israel krijgen nu verplicht de vierde of vijfde? Daarom ook geen woord over de echte ziektes die de patienten hebben?

  Een echte interviewer had doorgevraagd: Hebben de patienten op de IC nu ook gemiddeld 2,9 echte ziektes zoals diabetes, pneumonie, hartfalen? In 2020 stierven er minder ouderen dan in 2019, is dat dit jaar ook het geval? Op 1 januari mogen de PCR-testen in amerika niet meer gebruikt worden omdat ze complete lariekoek zijn, blijft u ze nog wel gebruiken?

  Mis ik iets? 80% Van de bevolking heeft de proefprik gehad. Zelfs volgens pfizer doet deze niets tegen welk virus dan ook. Is het dan niet logisch dat op de IC het percentage ook 80% is?
  Mis ik niets dan is het diep triest dat andere bestuurders zo wijzen op mensen zonder proefprik. Isala uit Zwolle deed dit vorige week ook op een hele vervelende manier: Ze hadden het heel druk met bevallingen. Van immigranten. Die grotendeels ook geen proefprik hebben gehad. En dus wekte de woordvoerder de indruk dat het zo druk was OMDAT de meeste mensen ongevaccineerd waren. Stoute christenen en zo.
  Aanzetten tot haat met een nieuwe vorm van Minder – Minder. lijkt me.

  Geliked door 3 people

 8. Hovawart zegt:

  De Doomsday Media in de Pays-Bah interpreteren de statistieken en cijfers van mogelijke besmettingen puur naar eigen gewin of zelfs in opdracht van de staat, en kijk ik in mijn omgeving om de berichten te verifiëren dan weet ik wie er geloofwaardig zijn en wie er niet kunnen rekenen……..

  Geliked door 1 persoon

 9. Ravian zegt:

  Hugo de Jonge is gewoon een hele grote leugenaar.
  Weinig verbazingwekkend natuurlijk als je ziet in welk gezelschap hij zich bevind.
  En die vaccinatiedrang draait maar om één ding; de controle groep (ongevaccineerden) moet weg, omdat die straks het bewijs van hun misdaden gaan zijn.
  En aan die “cover your ass” operatie mag alles opgeofferd worden; de Nederlandse grondwet, de rechten van de mens, en de levens van een paar miljoen ongevaccineerden.
  Na de oorlog zijn er in Neurenberg voor heel wat minder opgehangen…
  Daarom kent dit tuig nu ook geen grenzen meer; ze hebben de maximum straf toch al te pakken.

  Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Toch, Ravian, heb ik enorm respect voor Hugo de Jonge. Hij praat al ruim anderhalf, bijna twee jaar, over zaken waar hij absoluut geen verstand van heeft! Ik geef het je te doen…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 4 people

   • Ravian zegt:

    Een groot deel van Nederland praat al zijn / haar hele leven over dingen waar ze geen verstand van hebben.
    Die snappen allemaal niet wat wetenschap is, en denken dat geloven de basis van de natuurkunde vormt.
    Dat is het netto resultaat van een halve eeuw links onderwijs…

    Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ J.C.Th.Köhler op 27-10-2021 om 0041 u.
    Hugo Mengele voelt het onheil naderen, hij probeert zich te verbergen achter een nog te kweken baard/snor om aldus incognito door ’t land te reizen met z’n onheilspellende uitspraken.

    Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Hugo gaat ontdekken dat de wereld sinds 1945 een stuk kleiner geworden is, en dat er geen Zuid Amerikaanse veilige havens voor mensenrechtenschenders en massamoordenaars meer bestaan…

    Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Wacht maar af…..

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/687829566/zeven-op-tien-gevaccineerden-voor-specifieke-maatregelen-voor-ongevaccineerden

  ‘Zeven op tien gevaccineerden voor specifieke maatregelen voor ongevaccineerden’

  AMSTERDAM – 72 procent van de gevaccineerden mensen vindt dat het kabinet over moet gaan tot specifieke maatregelen voor ongevaccineerden. Ongevaccineerden zijn juist fel tegen deze specifieke maatregelen en zeggen zich dan ook niet aan die maatregelen te zullen gaan houden. Dat blijkt volgens tv-programma EenVandaag uit onderzoek onder 28.000 leden van een opiniepanel.

  Like

 11. Bas zegt:

  Hoe lang blijft deze video op YouTube staan…?

  Geliked door 2 people

 12. Henk der Niederlánder zegt:

  De meerderheid van de COVID-sterfgevallen in Zweden en het VK behoren tot de volledig gevaccineerde

  Maar Hugo komt met een verhaal dat ongeprikten minder vrijheden zouden moeten hebben.

  Volgens gegevens van de overheid waren volledig gevaccineerde personen de afgelopen maand verantwoordelijk voor de overgrote meerderheid van de sterfgevallen door het Wuhan-coronavirus (COVID-19) in Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Dit is in lijn met de toename van doorbraakgevallen en sterfgevallen in westerse landen.

  Het Zweedse Public Health Agency meldde eerder dat van de 130 COVID-19-sterfgevallen tussen 1-24 september 70 procent volledig is gevaccineerd .

  Mogelijke redenen voor de toename van het aantal sterfgevallen zijn onder meer de afnemende effectiviteit van het vaccin in de loop van de tijd, de versoepeling van de beperkingen en de toename van de delta-stam.

  Het aantal gevallen in Zweden daalde nadat gezondheidsfunctionarissen begin juni de beperkingen hadden teruggeschroefd, zonder dat er in juli en augustus doden vielen in het land. Het aantal sterfgevallen begon echter medio september te stijgen, toen bijna 75 procent van de Zweden ouder dan 16 volledig was gevaccineerd.

  Overigens moet het voor het gajes prachtig zijn dat het nou niet meer over een Delta variant gaat maar over Delta plus.
  Dat moet namelijk wel anders zijn ze te snel bij omega en kunnen er niet genoeg jaren achter elkaar spuiten gezet worden.

  https://outbreak.news/2021-10-25-majority-of-covid-deaths-are-fully-vaccinated.html

  Like

 13. Bas zegt:

  https://eenvandaag.avrotros.nl/amp/geduld-gevaccineerden-is-op-zeven-op-de-tien-willen-specifieke-maatregelen-voor-ongevaccineerden/?__twitter_impression=true

  Geduld gevaccineerden is op: zeven op de tien willen specifieke maatregelen voor ongevaccineerden

  ‘Klaar met vaccin-weigeraars’
  De meeste gevaccineerden zouden dat toejuichen. “Ik ben helemaal klaar met die vaccin-weigeraars, of ze nu laks, religieus of wappie zijn. De zorg mag hun probleem oplossen als ze ziek worden”, schrijft een gevaccineerde voorstander van specifieke maatregelen. Een ander: “Als je geen rijbewijs wil halen, mag je voor de veiligheid van anderen niet autorijden. In dit geval betekent niet vaccineren meer beperkingen. Je kiest er toch echt zelf voor.”

  Het steekt gevaccineerden vooral dat die keuze grote gevolgen heeft voor anderen: “Ongevaccineerden claimen hun vrijheid maar beperken die van anderen. Door hun (onnodige) ziekenhuisopnames ontnemen ze mensen een behandeling en daarmee gezondheid”, vindt een panellid.

  Like

 14. Henk der Niederlánder zegt:

  Zo maar een paar cijfers op een rij.

  VAX-AANVALLEN: Singapore ziet een explosie van chronische ziekten na het bereiken van een vaccinatiegraad van 81 procent
  https://www.bioterrorism.news/2021-09-15-singapore-chronic-illness-explosion-81percent-vaccination-rate.html

  De meerderheid van de COVID-sterfgevallen in Zweden en het VK behoren tot de volledig gevaccineerde
  https://outbreak.news/2021-10-25-majority-of-covid-deaths-are-fully-vaccinated.html

  Israël
  https://graphics.reuters.com/world-coronavirus-tracker-and-maps/countries-and-territories/israel/

  Landen en die er zo trots op zijn wegens hun hoge prikgraad.
  En als de echte cijfers uit Nederland bekend zijn zal het percentage niet veel verschillen.
  Maar gelukkig hebben we mensen die joelen als een ongeprikte vrouw uit een lounge opgepakt wordt nietwaar

  Like

 15. Bas zegt:

  Een Covid19 uitbraak op het Britse vliegdekschip HMS Queen Elizabeth.
  Circa honderd besmettingen geconstateerd.
  Opmerkelijk detail is dat 100% van de bemanning was gevaccineerd.

  bbc.com
  HMS Queen Elizabeth: Covid outbreak on Navy flagship
  There have been around 100 cases on HMS Queen Elizabeth, the BBC has been told.

  Like

 16. Bas zegt:

  Blablabla ….

  Corona krijgen na de prik is geen teken dat de vaccins niet werken… nee nee…want zonder prik was je zieker geworden.
  Onbewijsbaar, maar het wordt als waarheid gebracht.

  Bedacht door de farmaceutische industrie…

  https://pbs.twimg.com/media/FCpap–XsAELpyk?format=jpg&name=900×900

  Like

 17. boorzalf zegt:

  Like

 18. Jan zegt:

  8 op de 10 corona-patiënten zijn gevaccineerd

  Volgens Hugo Mengele ligt dat aan de mensen die niet ziek zijn, ook wel ‘ongevaccineerden’ genoemd

  Like

 19. Julia zegt:

  En maar blijven kijken en luisteren naar de angst inzaaiende praatprogramma’s zoals de linkse Jinek en het linkse zooitje dagelijks aan de Op 1 tafel. Gisteravond was uiteraard wederom Kuipers weer bij Jinek te gast deze paniekzaaier komt zo langzaamaan bij velen meer dan de strot uit. https://www.ad.nl/binnenland/live-omt-leden-willen-geen-onderscheid-bij-maatregelen-wie-niet-gevaccineerd-is-krijgt-corona~a97b48b5/ Die angst pooier blijft aan de gang en doet of de IC bedden alleen bezet worden door niet gevaccineerden. Hij liegt dat hij barst. Wat wil hij nu gevaccineerden wijs maken dat zij vrij blijven om op een IC terecht te komen en deze blijkbaar ook niet om andere ernstige ziekte op de IC terecht kunnen komen. Het is bekend dat de leugen heerst heel veel gevaccineerden liggen ook in het buitenland besmet met covid in het ziekenhuis. Uiteraard zijn er de komende maanden meer ziekenhuisopnames te wachten het is het welbekende jaarlijkse griepseizoen waar helaas mensen heel ziek van kunnen zijn en overlijden. Dus Kuipers donder eens op en hou op met het angst en paniek zaaien evenals Osterhaus u bent mede met de dagelijkse angst zaaien schuldig aan o.a. de tweedeling in de samenleving met alle achterhaalde flut maatregelen die nergens op slaan. Neem maatregelen, doe dat direct als de nood hoog is, wacht dan nog niet een week met de persconferenties want dan lopen volgens u en uw trawanten de besmetting toch nog meer op. Maar één ding kan ik u ook mee geven iedereen niet gevaccineerd of gevaccineerd gaat eens dood dat is een feit dat zeker is. Je kunt geen mensen blijven prikken en samenleving blijven onderdrukken dat voor heel veel ellende zorgt dat is inmiddels al gebleken. U, De Jonge, Rutte, het algehele OMT zijn schadelijk voor de algehele volksgezondheid u maakt mensen onnodig angstig dat ook nog eens geestelijke schade opbrengt. Ik weet dat u zelf in een zeer riante villa woont meet alles er op en er aan dan gun ik u ook maar ik vraag mij wel af hoeveel u zelf al in uw zak steekt of al gestoken heeft vanuit de big pharma.

  Like

 20. Hovawart zegt:

  Hugo&Mark zullen wel opdracht krijgen om de drastische vrijheidsmaatregelen voor ongevaccineerden te verkopen als een ” bescherming”, om ze niet onnodig risico te laten lopen…..hoe dan ook, we zijn In de aap gelogeerd’,….dit beleid is zieker dan de bevolking ooit zal worden….Zie de effecten van de gevolgen van de vorige restricties, daaruit ziet men de ware reden van de onderdrukking.

  Like

  • Julia zegt:

   Hovawart Er zijn meer dan 1 miljoen ongevaccineerden die zouden eens de handen ineen moeten slaan en massaal naar het maffia hoofdkwartier Den Haag moeten trekken. Kijken wie er aan het kortste eind trekt. Probeer maar een paar waterkanonnen in te zetten tegen een miljoen mensen dan is daar toch heel wat voor nodig. Het is een kwestie van volharden en niet langer tolereren dat ongevaccineerden als besmette tweede rangs burgers worden weggezet. Het is toch te ziek voor woorden er wordt niet eens rekening gehouden met mensen die vanwege medische redenen niet gevaccineerd kunnen worden. Die algehele WEF maffia in Den Haag is doorgeslagen en ontoerekeningsvatbaar anders kan ik niet verklaren dat welke politici zo handelt zij zijn ordinaire duivels des doods. Niemand weet wat de schadelijke gevolgen op langere termijn zal zijn van dat experiment het blijkt in ieder geval dat ook deze mensen elkaar flink besmetten en het is ook een feit dat in omringende landen de ziekenhuizen vol liggen met besmette gevaccineerden. Het overigens wel knap dat deze oorlog zonder wapens al zoveel mensen hebben geïndoctrineerd door leugens en misleiding maar ondertussen zullen ook de gevaccineerden de dupe worden van de huidige dictatuur en gedwongen worden jaarlijks een gifprik tot zich te nemen. Uiteindelijk is het doel het reduceren van de wereldbevolking uiteraard zullen ouderen en zwakkere als eerste het slachtoffer zijn omdat deze groep het meer beroep doen op de zorg en teveel geld kosten. Voor die gewetenloze duivels in Den Haag telt een mensenleven niet het gaat om geld en macht en het voltooien van de agenda NWO. Helaas dat miljoenen mensen zich hierdoor laten onderdrukken en nog sterk geloven in de afgevaardigde van het WEF.

   Like

   • Hovawart zegt:

    Ik weet één ding zeker, gevaccineerd worden geeft 100% kans op een besmetting…..
    (of men er wel of niet ziek van word en in welke mate hangt af van uw gezondheid, de zwakkeren/ouderen worden er zeker ziek van, geheel in de lijn der verwachting van de gifmengers en volgens de plannen van de politiek.)

    Like

 21. Blaffertje zegt:

  Ik geloof dit direkt.

  En wie zegt dat de ongevaccineerden schuld zijn aan de besmettingen?
  Het is onterecht dat de ongevaccineerden hier de schuld van krijgen.

  Het is bekend dat gevaccineerden nog net zo goed het virus kunnen overdragen als iemand die niet gevaccineerd is en die laatste groep kruipt nu allemaal dicht tegen elkaar aan, zie maar in de uitgaansgelegenheden hoe mudvol die zijn met allemaal mensen met een QR code die z.g.n. geen gevaar meer vormen.
  Geloof me, ook de besmetting die gevaccineerden overdragen kunnen nog net zo dodelijk zijn als de weerstand van het slachtoffer die besmet word slecht is.
  De groep gevaccineerden word niet genoemd als besmettingsbron, nee, de ongevaccineerde is nu DÈ boosdoener.

  Wie zegt mij dat die ongevaccineerde niet al lang het virus heeft gehad in het begin toen iedereen werd opgeroepen om zich vooral NIET te laten testen vanwege gebrek aan testmateriaal?
  Na verloop van tijd gaan antistoffen het lichaam weer uit, maar heeft het afweersysteem het in het ‘geheugen’ opgeslagen om zodra er weer een besmetting is, weer actief te worden.

  Maar de dames en heren deskundigen weten het zo goed.
  Ze weten nu ook al dat er een zwaar griepseizoen aan komt.
  Het zijn helderzienden die beter op de kermis kunnen gaan staan met een glazen bol voor zich.

  Like

 22. Blaffertje zegt:

  Zouden ze de cijfers in procenten uitdrukken, dan is het een getal ver achter de komma, maar dat doen ze niet omdat mensen daar niet van onder de indruk zijn.

  Er hebben in dit land 18 miljoen inwoners.
  1 procent daarvan is 180 duizend.
  Wat zijn dan 800 in het ziekenhuis?
  Peanuts.
  Maar ja, dit is corona hè, de griep die geen griep mag heten.

  Geliked door 1 persoon

 23. Blaffertje zegt:

  Wonderwel een medicus die in een krant mag vertellen dat ze niet zo in de kramp moeten schieten.

  https://www.telegraaf.nl/video/276997858/marcel-levi-zo-druk-is-het-niet-in-de-ziekenhuizen?utm_source=whatsapp&utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp

  “Marcel Levi: ‘Zo druk is het niet in de ziekenhuizen’
  Video26 okt.

  De besmettingscijfers stijgen en ook de ziekenhuizen stromen weer vol met coronapatiënten. Dikke kans dat er volgende week tijdens de persconferentie nieuwe maatregelen worden afgekondigd. Voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi vindt de ophef over de krapte in ziekenhuizen wat overdreven.”

  Like

 24. Rozette laarhuis zegt:

  Dus twee van de tien niet dus dit kabinet liegt weer over niet gevaccineerden mensen hoe veel mensen die gevaccineerd zijn hebben allemaal klachten dat z ik kan er heel veel wand je gaat met die vaccinaties tegen je afweersiteem vechten ,ze zeggen niet maar het is wel zo .
  Gewoon weer gaan leven dan gaat covit wel uitbannen net als de griep gaat het weg .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s