De stormloop op Calabrië/Zuid-Italië: In oktober al meer dan 7000 illegale migranten aangekomen

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In de Zuid-Italiaanse kuststad Roccella Ionica en andere gemeenten van de regio zouden tot nu toe in oktober 2021 meer dan 7000 migranten zijn aangekomen – driemaal zoveel als het jaar daarvoor, bericht de krant “La Repubblica”. Veel van de migranten zouden uit Afghanistan komen, bevestigde de presidente van het Rode Kruis in de regio op de tv-zender “Rainews 24”.

Volgens de berichten kiezen de mensen de nieuwe route vanuit Egypte of Turkije in plaats van op het Italiaanse eiland Lampedusa aan te koersen. Op deze manier willen ze vermijden dat ze door de Italiaanse kustwacht onderschept worden. Volgens een melding van het persbureau ANSA kwamen er zaterdag bijna 330 migranten op een vissersboot in Roccella Ionica aan.

Politikstube”: De video´s hieronder documenteren de aankomsten van de illegalen en zoals je kunt zien, het zijn alleen maar mannen. De video hierboven laat de aankomst van 98 illegalen op 20-10-2021 zien. De eerste video hieronder de aankomst van 300 illegalen op 19-10-2021:

Bijna zonder pauze komen er illegale migranten met ondersteuning van de Italiaanse kustwacht aan, de video hieronder laat tegelijk twee aankomsten op 23-10-2021 zien:

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op De stormloop op Calabrië/Zuid-Italië: In oktober al meer dan 7000 illegale migranten aangekomen

 1. Bert zegt:

  Ze moeten niet zo zeuren daar.
  Hier komen er elke week 5000 binnen.

  Like

 2. Joepiedepoepie zegt:

  Soros is weer de boel aan het oppoken?

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Wat maakt het nog uit Europa is niet meer ver weg van totale zelfvernietiging. Maar ja de slapende massa beseft dit helaas niet en hebben het te druk met prikjes en testen dus zijn dermate afgeleid dat ze de realiteit niet meer onder ogen zien. Over een jaar praten we wel verder.

  Like

 4. Horatius zegt:

  Bijna allemaal jonge mannen die zich toch eigenlijk geroepen zouden moeten voelen de strijd aan te binden met de Taliban i.p.v. hier asiel aan te vragen. Of ze stuk voor stuk tolk zijn geweest of in andere zin betrokken waren bij de VN-strijdmacht is een zaak voor de veiligheidsdiensten voor zover die nog functioneren bij de asielaanvragen.

  Met name de VS zijn verantwoordelijk voor deze volksverhuizing. Hun ongecoördineerde vertrek doet denken aan de chaotische toestanden in Vietnam toen de Amerikanen daar voorgoed vertrokken in 1974.
  Toen kregen we ook te maken met Vietnamese bootvluchtelingen die o.a. ook in Europa terecht kwamen.

  Onder Salvini was dit zeker niet gebeurd maar die is helaas vakkundig door de EU buitenspel gezet met deze ellende als gevolg. Wanneer zijn ze in Brussel eindelijk tevreden? Als ongeveer de helft van de Afghaanse bevolking hier asiel heeft gekregen in West-Europa via de gezinshereniging?

  En Henk & Ingrid maar opschuiven en nog langer wachten op een woning, want de statushouders wachten ook al jaren op een betaalbare huurwoning of appartement.

  En Achmed & Fatima? Die voelen zich al een stuk beter want ze vormen hier niet meer een ‘gediscrimineerde etnische minderheid’ maar een wezenlijk onderdeel van een Europees Islamitisch Kalifaat.

  Met dank aan George Soros, de Europese Commissie, de NGO’s, Mark Rutte en andere wereldverbeteraars: de Linkse Goedmensen.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Wanneer zijn ze in Brussel eindelijk tevreden? ”

   Als het Verdrag van Straatsburg volledig is uitgevoerd.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Harry zegt:

    En nu gaan we weer naar Mali , met negentig militairen , om de volgende stroom tolken voor te bereiden .
    Iedere soldaat krijgt 4 tolken , die komen allemaal hierheen en omdat die zwarten het met iedereen doen en kinderen fokken als konijnen , weet niemand wie zijn vader is .
    Dus komen ze met z’n allen !

    Dus : MAAK MAAR VAST PLAATS VOOR HEEL MALI !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s