Dolfinarium versus kabinet. Misleidende reclames?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Volgens de reclame-code-commissie misleidt het Dolfinarium in Harderwijk het publiek met haar slogan in een tv-commercial. Volgens House of Animals, die de klacht heeft ingediend, is de slogan misleidend, omdat bezoekers “de dieren niet ‘ontdekken’, maar naar een circusact komen kijken”. “Van beschermen is volgens House of Animals al helemáál geen sprake”. Enerzijds uitermate vreemd dat men zich klaarblijkelijk zo druk maakt om zo’n futiliteit, anderzijds past het ook weer perfect in deze tijd, waarin wat ÈCHT schadelijk is en in het nieuws gebracht zou MOETEN worden, HARDNEKKIG – maar financieel vanuit de overheid ondersteund – wordt verzwegen, maar volstrekt onbelangrijke dingen ter afleiding (bij het infantiele af!) klaarblijkelijk onder de aandacht gebracht moeten worden.

Ik heb echter een eenvoudige vraag voor deze reclame-code-commissie: Vallen overheidscampagnes ook onder reclames? Vanuit mijn gezichtspunt wel namelijk. Dus… Wie gaat er over de MISLEIDENDE (!!!) reclame-uitingen en/of ‘redactionele stukjes’ in de kranten en over de bedreiging-spotjes op tv van ‘marionet’ Hugo de Jonge vanuit dit al-dan-niet-zijnde demissionaire, pueriele WEF-en-derhalve-NEP!-kabinet waarin PER DIRECT (!) geclaimd werd dat de samenleving pas weer open kon als er een vaccin was en er een vaccinatie graad was behaald van 70%… (terwijl er zogenaamd nog geen vaccin was, maar waarvoor het patent ‘heel toevallig’ al jaren eerder was verkregen)… en die GEDWONGEN (!) ‘vaccinatiegraad’ vervolgens naar 80%, 85% en inmiddels 90% is opgelopen? En wie gaat er over de MISLEIDENDE (!!!) claims van ‘vaccin’-producenten die volgens henzelf, het RIVM en derhalve de daarvoor betaalde immer MISLEIDEND ‘nieuws’ verspreidende ‘media’ (NOS/NPO/RTL) eerst 100% bescherming zouden bieden, 2 maanden later 97%, 95%, 93% en zo verder tot momenteel nog maar 31%? Van beschermen is hier namelijk helemáál geen sprake!

Wie gaat er over de MISLEIDENDE (!!!) informatie waarbij gesteld wordt dat uitsluitend ongevaccineerden het virus kunnen doorgeven en daarmee ‘HET’ gevaar zouden zijn voor de rest van de wereld? Wie gaat er over de reclamespotjes waarmee gebracht wordt dat de samenleving steeds verder open kan, omdat er naar vermeend zoveel mensen ‘gevaccineerd’ zijn en waarvoor momenteel een QR-code zogenaamd de veiligheid ‘garandeert’? Wie gaat er over deze MASSA-MISLEIDING en hoe wordt díe beoordeeld door deze zogenaamd integere reclame-code-commissie? Waarom onthoudt de reclame-code-commissie zich van de MISLEIDENDE campagnes van VVD van meester-MISLEIDER/LEUGENAAR (!) Rutte en het ronduit misdadige D66, waarbij Kaag de titel van kinderachtigste (!) mis(s)’leidster’ niet zou misstaan? Hoezo betrouwbaar? Hoezo ‘nieuw leiderschap’? Je reinste MISLEIDING!

Waarom onthoudt de zogenaamd ‘integere’ reclame-code-commissie zich eveneens van het HOGE aantal STERFTE gevallen en BLIJVENDE verminkingen DÓÓR deze zogenaamde ‘vaccinatie’. Ter referentie: de U.S. FDA heeft in 2018 na 25 (!) doden de stekker uit het vaccineren bij de Mexicaanse griep getrokken! Hoeveel doden door ‘vaccinatie’ zijn er NÚ in de U.S. onder Biden? Hoeveel doden door ‘vaccinatie’ zijn er NÚ in Europa onder de EU? Hoeveel doden zijn er NÚ wereldwijd onder de WHO? Hoe kunt u dit negeren? Hoe kunt u de reclamecampagnes van ‘onze’ overheid blijven negeren om ze op inhoud en waarheid te toetsen? Dit vaccinatie-beleid valt onder regelrechte GENOCIDE (!) en niemand is aansprakelijk…!

En als we dan toch bezig zijn met uit de overheid (òns belastinggeld!) betaalde reclames en campagnes, die eveneens beoordeeld zouden moeten worden door de vanuit de overheid betaalde reclame-code-commissie, hoe beoordeelt u dan de al minimaal vijftig jaar (!) durende MISLEIDING (!!!) voor wat betreft de klimaatindoctrinatie waarbij er, – GEHEEL TOEVALLIG telkens ‘binnen 10 jaar (!)’ – van ALLES werd ‘voorspeld’ (en nog STEEDS wordt ‘voorspeld’), maar waar nog NOOIT iets van is uitgekomen? En hoe beoordeelt u het gisterenavond wederom met een jank-verhaal op NPO3 verkondigde klimaatopwarming/waterstijging tot 2 meter gebaseerd op… tja, op wat eigenlijk? Op wederom valselijke modellen? Gebaseerd op de zoveelste angstzaaierij? Gebaseerd op de zoveelste ‘voorspellingen’? Nee, gebaseerd op agenda 2030 en de angstcampagne van de VN/EU en het WEF die moet worden uitgevoerd door het huidige NEP(!)-kabinet. Hoe wordt hierin bijvoorbeeld de wetenschappelijk aangetoonde opwarming van de aarde in de geschiedenis (950 – 1250) dan verklaard? En de extreme afkoeling, omschreven als de kleine ijstijd, daarna? Hoe beoordeelt u de elektrische auto qua ‘winning’/roof van grondstoffen en het daarvoor uitbuiting van natuurgronden en mensen/kinderen? Hoe netjes is dat om door de overheid middels reclamespotjes gepromoot, ‘hier’ ZOGENAAMD (!) schoon te rijden’…? Hoe beoordeelt u de zonnepaneel-velden en windparken IN NATUURGEBIEDEN (!), hoe beoordeelt u de houtkap (voor biomassacentrales) maar geen boom-aanplant die allemaal zijn gebruikt in campagnes (en derhalve RECLAME!) van de zogenaamd ‘groene’ partijen? Mijns inziens je reinste misdaden tegen de mensheid en de natuur, die qua uitvoering en resultaten haaks staan op wat ze reclameren voor de natuur en het klimaat te willen doen…!

Kom op reclame-code-commissie, laat nu eens zien hoe ‘integer’ u ècht bent! Laat maar trouwens. Volgens mijn eigen ‘modellen’ en ‘voorspellingen’ blijft het – door het VN/EU/WEF en daarmee het Ministerie van Volks’gezondheid’, ‘Welzijn’ en Sport opgelegd! – hoogstwaarschijnlijk oorverdovend stil! Hoe kunt u in vredesnaam nog met uzelf leven? Hoe slaapt u ‘s nachts? Of heeft u dezelfde cursus ‘rustig slapen na misstanden en misdaden tegen de mensheid en de natuur’ gevolgd, die ook de corrupte ‘medewerkers’ en vazallen van het RIVM, de mainstream media en de naar vermeend ‘groene’ politieke partijen als GroenLinks en D66 bij het dictatoriale en ronduit misdadige Ministerie van Volks’gezondheid’, ‘Welzijn’ en Sport hebben gevolgd?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Dolfinarium versus kabinet. Misleidende reclames?

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach ja Heer Schilder.
  Het zal niet anders zijn dan normaal gebeurd.
  Een of ander gesubsidieerd clubje zal een kamerlid geinformeerd hebben over de “mishandeling” van deze zielige dolfijnen die het weer nodig vond om de Reclame code commissie opdracht te geven om eens te bewegen (want anders gebeurd dat niet) en de RCC heeft even u vraagt wij draaien gespeelt en voila een rapport geproduceerd.

  Like

 2. karton zegt:

  Mensen die NIET naar het Dolfinarium willen moeten gewoon maar NIET gaan, hoeven ze ’t ook NIET aan te kijken. Scheelt een retourtje Harderwijk en in deze zware tijden van “escalatie & geweld én CO2-uitstoot” lijkt mij dat een prima alternatief, dus wil je ’t niet zien……….moet je niet gaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Als je er over nadenkt, dan is het zielig.
   Net zo als al die beesten in een dierentuin.
   Ik verafschuw mensen die graag dieren in kooitjes willen opsluiten voor hun eigen vermaak.
   Maar jij bent er 1 van. Ze hadden jou moeten opsluiten in een kooi.
   Dan kom ik wel kijken, ter vermaak.

   Like

   • karton zegt:

    @ Bert. Kom je dan wel op je bakfiets met dat JLO-motortje boven ‘t achterwiel ? Zielige man.

    Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Dat opsluiten ben je nooit kwijt geraakt nadat jij je heb laten lenen voor de staat als smeris.
    Een echte vent wordt geen agent.
    Maar veel meer zal je wel niet gekund hebben.

    Like

   • Bert zegt:

    Waar blijft je bewijs trouwens van je ouwehoer verhaaltje over je brommer?
    Heb je niet hé. Maar toch blijven volhouden. Dat is pas zielig.

    Like

   • karton zegt:

    @ Bert. FF zoeken op Google en je ziet die bromfietsen , maar geef nou gewoon toe dat je te stom bent om te zoeken. Ik ben trouwens niet de enige die dat vind ! Je bent een bron van hilariteit , maar zelfs dát begrijp je niet , kennelijk ook al te stom voor.

    Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Natuurlijk heb je andere er bij nodig om je verhaal te vertellen.
    In je uppie stel je niks voor. Nooit gedaan ook trouwens.
    Ik heb geen andere nodig om je iets duidelijk te maken, dat is het verschil.

    Like

   • Bert zegt:

    Eigenlijk best wel grappig, een ouwe lul met een grote bek.
    In real life zal er dan weinig van je overblijven.
    Ik ken ze wel dat soort schreeuwers. op internet zijn ze het mannetje, denken ze.
    Maar als je ze dan ziet…………………………………..Zal met jou niet veel anders zijn.
    Hoelang geef jij je zelf nog?????????

    Like

   • karton zegt:

    @ Bert. Te triest voor woorden. Maar uit uw reacties blijkt heel duidelijk waarom rechts-denkend Nederland nóóit op één lijn kan komen, dat komt door schreeuwende, brallende leeghoofden als u, mensen die doen voorkomen alsof ze overal verstand van hebben, maar bij de eerste vraag door de mand vallen. Dát is de reden dat dhr. Wilders géén leden wil, nl om de PVV niet te laten kapot maken door infantiele figuurtjes als u.

    Like

 3. saddy zegt:

  Ik dacht op BLCKBX een video gezien te hebben met de boodschap dat hugo juridisch gezien valse reclame mag maken. Hij mag dus zeggen: Volkomen veilig en effectief. En hij mag een experimentele gentherapie een vaccin noemen.

  Yomanda deed dat ook maar moest zitten. En zij had geen talloze doden op haar geweten, sorry, zij had misschien nog wel een geweten.

  Wat goed werkt tegen het herhalen van die hugo-leugens is afkappen als er gesproken wordt over vaccin of gevaccineerd of werkzaam.
  De juiste termen zijn: experimentele gentherapie, proefpersoon op eigen risico (ipv gevaccineerde), werkt alleen tegen ziekteverschijnselen, niet tegen het virus, ik neem liever een paracetamol.
  Je wordt er niet populair mee maar misschien gaan mensen dan eens nadenken.

  Like

  • Scheitleister zegt:

   Het is toch geen fascisme als de staat ut doet?

   Ik verbaas me er dagelijks over dat zo weinigen begrijpen in wat voor een wereld we leven….

   Like

 4. pepo Copyright zegt:

  Om welke reclame gaat dit?
  Sorry ik heb geen nl tv 📺.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s