Van het ene extreem in het andere . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Van het ene extreem in het andere . . .

 1. karton zegt:

  Op de onderste foto herken ik duidelijk Hugo Mengele, ondanks zijn vermomming in een carnavals-pakje. Ik hóór hem roepen : “Laat de kindertjes tot mij komen , het liefst kleine meisjes !”

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Is het overdreven om te stellen dat de moffen grote moeite hebben om van het verleden te leren ?

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Ab Osterhaus moet een mof zijn, een Nederlander zou dat nooit zeggen.
   Osterhaus klinkt erg Duits, en het idee met het eiland doet denken aan het Madagascar-project van de nazi’s.
   ( Caution: ironie)

   Like

 3. Jan zegt:

  Ik heb die obsessie van vrouwen met Hitler nooit begrepen, net zomin als ik hun obsessie met een acteur of zanger begrijp. Vrouwen die in katzwijm vielen voor de Beatles, voor Elvis of de zangers van Doe Maar. Dat maakte ik eens mee toen ik net bij American Hotel was. Gillende tienermeisjes die achter de auto aanrenden waarin de groep Doe Maar zat. Wat een hysterisch gedrag. Probeerden zelfs met hun mobieltje een foto door de ruiten van de auto te maken terwijl zij er achter aan renden.
  Ik vond wel bepaalde actrices meer dan aantrekkelijk (zonder hysterisch te worden) maar die waren compleet fout in de ogen van wat nu het deugvolk heet. Voor Raquel Welch had ik toch wel een behoorlijk zwak. Zou ik voor vallen als een baksteen of voor Anita Ekberg, maar verdraaid, die deugde ook al weer niet bij het latere linksvolk, net zomin als Ursula Andress. Ik begrijp dan ook wel waarom Cat Stevens het lied ‘My Lady D’Arbanville’ schreef voor Patty (wat zij over the top vond), ook al zo’n schoonheid. Tja, de sixties.

  Geliked door 3 people

  • Andre zegt:

   Jan in de tijd van Doe Maar waren er nog geen mobieltjes ))))))

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Maakt niet uit, het is leuk verzonnen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    Dan hadden die meisjes van die kleine fototoestelletjes. Ik stond bij het Hirschgebouw terwijl de auto met Doe Maar richting Stadhouderskade reed. Ik zag dat die meiden iets in hun hand hadden en daarmee een foto maakten, of dit probeerden. Zal wel niets zijn geworden vanwege het spiegelende glas.

    Verdraaid, het staat mij nog zo scherp voor de geest en ik zie die meiden nog rennen en gillen. Zal dus wel alweer ruim 20 jaar of lager terug zijn geweest.

    Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Jan, als vrouw kan ik je zeggen dat ik het ook nooit begrepen heb en dat vreselijke gegil ook altijd, ik vind het uitermate maf en ja totaal onbegrijpelijk….

   Like

 4. john van antwerpen zegt:

  Het aanbidden van pseudo leiders…..altijd gevaarlijk.

  Like

 5. Wappieman zegt:

  Tsja , de kutde heeft een lijder nodig .
  Alleen de sterkste benen kunnen de vrijheid dragen .
  Ik heb sterke benen , ik ben mijn eigen leider .
  Fuck den Haag
  Fuck de ” koning ”
  Fuck het RIVM
  Fuck die hele rotte stink-kliek , stel vuile laffe
  ruggegraadloze trekpoppen , globalistenslaafjes
  met je o zo doorzichtige agitprop .
  De Here zal jullie op je smoelen pere !

  Geliked door 1 persoon

 6. Bert zegt:

  Laat het ruzie maken en oorlogen opstarten maar aan Duitsland over.
  Ze lijken wel niks liever te willen.

  In het Kremlin is woedend gereageerd nadat de (demissionaire) Duitse minister van Defensie Annegret Kramp-Karrenbauer openlijk een NAVO kernaanval op Rusland heeft gesuggereerd zodra er een militair conflict uitbreekt. Het is beslist niet voor het eerst dat hooggeplaatste Westerse officials nadrukkelijk de mogelijkheid openhouden voor een ‘first strike’ nucleaire aanval. Zeker sinds het MH17 drama zijn Westerse politici, topmilitairen en media voortdurend bezig de bevolking te kneden en psychologisch voor te bereiden op oorlog met Rusland, en wordt alles en iedereen die zich hiertegen verzet en juist weer toenadering tot Moskou wil – tot en met de vorige Amerikaanse president aan toe – verketterd.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/moskou-woedend-nadat-duitse-minister-defensie-navo-kernaanval-op-rusland-suggereert/

  Like

 7. Julia zegt:

  Ach zolang je ook in Nederland het gewetenloze fascisten hebt zoals De Jonge, Osterhaus en Grapperhaus hier dagelijks hun Nazisme blijven doorvoeren dan wordt het van kwaad tot erger en zal het niet meer om de pandemie gaan maar om geweld vanwege de bewust gezaaide tweedeling binnen de samenleving. Het is ongehoord wat die Osterhaus weer uitkraamt bij Op1 met goedkeuring van het linkse NPO https://www.ninefornews.nl/ab-osterhaus-lokt-boze-reacties-uit-alle-ongevaccineerden-op-een-eiland-zou-ideale-oplossing-zijn/ Deze man viert bij elke ellende feest en grijpt naar de fles ook al bij de uitbraak van de Mexicaanse griep https://www.youtube.com/watch?v=-3d8Y44fZrQ Wat drinkt hij altijd als hij weer eens de boel komt zieken bij o.a. Op1 aan tafel als enige nuttigt hij wijn. Zal het de alcohol zijn die zijn hersenen heeft aangetast of ziet hij met die gluiperige oogjes achter de brillenglazen wederom weer miljoenen op zijn banksaldo tegemoet. Je moet toch een gewetenloze smeerlap zijn om zo over mede burgers te praten. Dan nog De Jonge de leugenmachine en de duivel des doods die willens en wetens een experimenteel vaccins desnoods onder dwang wil toedienen zo niet dan blijft hij dreigen en ongegrond naar niet gevaccineerden wijzen. Wat een gewetenloze fascist moet je dan zijn. Hij verhult zijn eigen falen door ongevaccineerden als derde rangs burgers te willen behandelen. Uiteraard worden de gewetenloze prikpooiers gesteund door Paternotte D66 https://www.ninefornews.nl/felle-kritiek-op-d66-kamerlid-jan-paternotte-dit-is-gevaarlijke-stemmingmakerij/Dan aan de tafel bij Jinek nog zo een vreselijke linkse fascistisch praatprogramma’s en de boel maar opruien maar mensen niet aan het woord laten die tegen het ziekelijk links gedrag in gaan https://www.ninefornews.nl/kijk-rechtsfilosoof-legt-bij-jinek-in-1-minuut-uit-waarom-ongevaccineerden-onterecht-zwartepiet-toegespeeld-krijgen/ Zolang mensen blijven kijken naar dit soort programma’s zal er ook niets verbeteren. Maar de waarheid ligt even anders dat wordt uiteraard niet uitgezonden bij de ziekelijke vaccinatie propaganda zenders en in de linkse media https://www.ninefornews.nl/belgische-zorgminister-70-procent-nieuwe-coronapatienten-in-vlaamse-ziekenhuizen-is-volledig-gevaccineerd/
  Tijd om deze fascistische gewetenloze idioten eens flink aan te gaan pakken en als Justitie niet ingrijpt dan maar een keihard verzet. Te ziek voor woorden dat meer dan een miljoen medeburgers die ook bijdrage leveren aan de maatschappij, belasting betalen als een soort verspreidend gif te behandelen. Wie heeft er nu nog niet genoeg van dan ben je zelf geen haar beter als deze gewetenloze en schaamteloze misdadigers tegen de menselijkheid. Het is onrechtvaardig dat juist dit soort fascisten net als al die smerige hoge NAZI machtswellustelingen helaas zo oud worden.

  Like

 8. Julia zegt:

  Het NPO journaal vond het belangrijk nieuws gisteravond om te vertellen dat een jonge voetballer uit de kast was gekomen. Heb ik geen moeite mee. Maar ik snap niet dat er zoveel aandacht wordt besteed aan LBHT wat ook terecht is omdat een ieder binnen onze samenleving gelijk dient te worden behandeld en gerespecteerd te worden er nu een enorme discriminatie plaats vindt tussen gevaccineerden en niet gevaccineerden en dat zelfs door massa Nederlanders wordt aanvaard dat deze groep medeburgers uitgesloten dienen te worden van de samenleving. Dus discrimineren van deze groep medeburgers wordt zelfs door De Jonge en Mark Rutte en de rest van de trawanten bewerkstelligd. Hoe kun je dan nog spreken over een democratie en hoe kun je dan überhaupt nog vertrouwen hebben in ons rechtssysteem. Kortom medische apartheid wordt dus onderdeel van onze grondwet en kan dan ook niet meer worden aangevochten via gerechtelijke weg. Als dit daadwerkelijk gebeurt dan mag voor mij een totale oorlog uitbarsten die dan maar voor iedereen voelbaar is. Het is een schande dat massa Nederlanders niets van de geschiedenis hebben geleerd en het prima vinden dat de misdaad tegen de menselijkheid zoals tijdens WOII normaal vinden. Hoe treurig dat miljoenen moedige jongemannen hebben gevochten voor onze vrijheid en in het graf liggen terwijl nu de herhaling van de vreselijke WOII geschiedenis een feit wordt.

  Like

 9. Konkie zegt:

  Helermaal mee eens Wappieman. Sterk blijven en nooit toegeven, je bent een vrij mens.

  Like

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Beste Mark Rutte, zo klink je als je #klimaatleiderschap toont

  Like

 11. Bob zegt:

  Als je geen persoonlijkheid bezit
  neem je van een ander.
  Dat noemt dan een persoon met karma.

  Like

 12. Horatius zegt:

  Angela en Adolf, een Linkse Goedmens en een Dictator verantwoordelijk voor een Wereldoorlog en de Holocaust. Met behulp uiteraard van een overgroot deel van de Duitse bevolking.

  Onder het mom van ‘menslievendheid’ en ‘eerherstel’ vanwege die wereldoorlog kan men echter ook de toekomst van Europa ingrijpend veranderen. Het ”Wir schaffen das” had grote gevolgen die niet meer te herstellen zijn. Zeker niet met het huidige EU-vluchtelingenbeleid wat we kunnen zien als de politieke erfenis van Angela Merkel.

  Een dochter van een dominee en een halve kunstschilder kunnen het dus heel ver brengen wat betreft politieke macht, indoctrinatie en uiteindelijk verstrekkende gevolgen voor miljoenen mensen.
  Waren dit charismatische persoonlijkheden of had hun ideologie zoveel aantrekkingskracht dat ze enkele decennialang hun algehele macht konden handhaven?

  Een neutrale waarnemer zal de vergelijking tussen deze twee personen volkomen misplaatst vinden De één gaat door voor een oprecht goede vrouw met veel empathie voor de behoeftige medemens ongeacht zijn cultuur, religie of politieke overtuiging en de ander is de verpersoonlijking van het absolute kwaad.

  Historici zullen in de toekomst echter gaan uitmaken in hoeverre deze vergelijking voor de volle honderd procent misplaatst is.

  Als Angela Merkel in 2015 het startsein heeft gegeven voor een omvolkingsproces wat heeft geleid tot het uiteenvallen van de EU, vervolgens tot een bloedige burgeroorlog en een Europees Islamitisch Kalifaat zal zij ongetwijfeld haar huidige positie als absolute goedmens kwijtraken.

  Naïveteit als leider van Europa is geen positieve karaktereigenschap maar een volkomen verkeerde inschatting (al of niet bewust) van de harde realiteit die het Islamitische terrorisme vrije toegang heeft verleend met alle gevolgen van dien op de korte en de langere termijn.

  Als Hitler was gesneuveld in de Eerste Wereldoorlog als eenvoudig korporaal en als Merkel het klooster was ingegaan i.p.v. voor een loopbaan in de politiek te kiezen hadden wij dan nu in een probleemloze wereld geleefd?

  Ongetwijfeld niet, maar de machthebbers hebben een vrije keuze en daar is het gewone volk volkomen afhankelijk van en die betalen uiteindelijk de prijs in welke vorm dan ook.

  Like

 13. Bas zegt:

  Beesten vallen vrouw aan!!!
  Zo maakt de Belgische media er melding van.
  Vul het zelf maar verder in na het zien van de beelden.

  https://www.hln.be/antwerpen/vrouw-zwaargewond-na-incident-bij-afstappen-lijnbus~a3933926/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Vrouw zwaargewond na incident bij afstappen Lijnbus

  ANTWERPENWoensdagavond rond 19 uur is een reizigster zwaargewond geraakt aan haar hoofd bij een incident op de lijn 610 van Antwerpen-centrum naar Oelegem. Dat zegt de lokale politie. De vrouw kwam zwaar ten val, mogelijk na een duw, en liep een ernstige hoofdwonde op.

  Video van het slachtoffer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s