VIDEO Pepijn van houwelingen (FvD) tegen De Jonge: Vindt u het dehumaniseren van ongevaccineerden normaal?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op VIDEO Pepijn van houwelingen (FvD) tegen De Jonge: Vindt u het dehumaniseren van ongevaccineerden normaal?

 1. Julia zegt:

  De prikpooiers zijn toch allemaal doorgeslagen in de bovenkamer. Vlak de doorgeslagen voormalig dierenarts ook even niet uit https://www.telegraaf.nl/video/864959673/alle-ongevaccineerden-op-een-eiland-is-ideale-oplossing Ik heb een betere oplossing plaats al die op hol geslagen prikpooiers en angstzaaiers op een onbewoond eiland met grote hekken er om heen. Hoe gestoord is iemand om dit zo te stellen en deze zakkenvullende doorgeslagen fascist Osterhaus zit nog in het OMT ook. Vandaar dat De Jonge zoveel flaters en blunders slaat niet zo vreemd als je door deze zakkenvullende fascisten die grote banden hebben met de big pharma wordt geadviseerd. Wie wil überhaupt dit nog aanhoren en kijkt nog naar de vaccinatie propaganda zenders. Gewoon negeren, laten lullen maar vooral schouders ophalen en zelf bepalen wat goed voor u is en wat niet. Die prikpooiers zijn zeer schadelijk en vergif voor de algehele samenleving.

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Een fascist als De Jonge vindt dit normaal. Met dergelijke fascisten valt niet meer te discussiëren. Ze zijn totaal bezeten door de duivel.

  Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   Als Van Houwelingen het heeft over de minachting van De Jonge die met de rug naar de volksvertegenwoordiger gaat zitten, zie je hem ineens kauwen en wriemelen aan het toetsenbord. Hij voelt zich betrapt. Afschuwelijke nul en non-valeur.

   Geliked door 1 persoon

 3. Bert zegt:

  Ik had ‘m al gezien.
  Ik vind het jammer dat we niks van Hugo horen als reactie.

  Like

 4. Jan zegt:

  SS heeft probleem met haar oren en is niet NORMAAL. Eh, eh, eh, de, de, de…………… wauwel, wauwel, wauwel, eh, eh..

  Like

 5. Marijke zegt:

  Wat is Sylvana toch een vervelend ding. Steeds dat racisme vingertje en maar doordrammen. Onbegrijpelijk dat de voorzitter haar steeds weer spreektijd geeft, terwijl ze niks nieuws meldt. Uiteindelijk is Van Houwelingen het zat en gaat er niet meer op in, dus trekt S.S. haar eigen kromme conclusie.

  Like

 6. leeuw7 zegt:

  De demissionaire wetteloze criminele psychopaten Mark R.en Hugo de J.horen netjes thuis in de gevangenis ,en zeker niet in het landsbestuur!!Hopende dat er snel een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal komt om deze geïnstitutionaliseerde demissionaire boeven rechtvaardige doch zeer zware straffen te geven wegens ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

  Pharmakeia =toverij (farmacie,farmaceutica)Big Pharma +Big TEC = zeer dodelijke mix,met ernstige gevolgen voor de volksgezondheid!!

  Als de laffe ruggengraatloze tweede kamerleden (slaapkamer leden)deze demissionaire boeven de gelegenheid geven om hun onzalige plannen verder uit te rollen voorzie ik dat Mark R. de wijlen NSBer Anton Mussert met nog meer manipulatie en bedrog gaat inhalen!! Dankzij het wetteloze tijdperk van de meesteroplichter Mark R.heeft hij en z’n trawanten Nederland naar de rand van de afgrond gedirigeerd!!!Aanrader :childrenshealthdefence.org (van de hoed en de rand goed geïnformeerd worden ,feiten en nog eens feiten) Zelfs moedige justitie ambtenaren zouden aan de hand van feiten de voorgenoemde demissionaire vaccinazi’s ,inclusief hun medeplichtige ambtenaren per direct in de boeien moeten slaan!!

  Like

  • Leen de RT zegt:

   Chapeau leeuw7!
   Hugo de J en Mark R, onze twee eeuwig liegende demissionaire mensenhaters cq gijzelnemers, missen elke vorm van medemenselijkheid en empathie en maken daarom onophoudelijk misbruik van hun ongetwijfeld gejatte macht om het volk te kunnen blijven gijzelen.
   Daar deze gijzeling van het ganse volk al 20 maanden duurt, hebben grote aantallen wat minder sterke gijzelaars, inmiddels last gekregen van het Stockholm syndroom.
   Zij vinden dat hun helden, de criminele vaccinazi’s Mark R en Hugo de J, “het goed doen” en hebben daarom nog maar één levenswens: hun illegale, anti- grondwettelijk bezig zijnde voorbeelden volgen.

   Like

 7. Boike zegt:

  Die injecties zijn toch zooooooooooo geweldig. Die beschermen tegen corona. Dus NIET !!!

  Coronagriep uitbraak op het Brits vliegdekschip HMS Queen Elizabeth – 100% van de bemanning was 2x gevaccineerd.

  https://dissident.one/2021/10/27/22051/

  Like

 8. Joepiedepoepie zegt:

  De zorg is door de bemoeizucht van de Who zodanig omgebouwd dat de mensen zich afvragen waartoe zij hun belastinggeld voor betalen?
  Zulke slemielen als Gates en consorten hebben alleen verstand de boel naar de filistijnen te helpen!

  Like

 9. R Thomasson zegt:

  Wat verwacht Van Houwelingen van een minister die niets voorstelt? Die niets af weet van de medische wereld? Een scheet en Corona zijn voor hem een pot nat. Onder zijn kuif zit stroo …net als de vogelverschrikker in ‘De Tovenaar van Oz’. Deze kleine manneke is precies wat de elitaire geldmonsters op deze positie willen hebben. Het is net als in de bekende Sinterklaas liedje: “Wie lief is krijgt lekkers, wie stout is- de roe. Hij doet zijn best, als trouwe dienaar van de elite, zeer lief te zijn. Hij krijgt als beloning geen lekkers …maar heel veel mooie schoentjes.

  Like

 10. R Thomasson zegt:

  @Julia. Ik vind jouw benaming voor mensen zoals Scheontjes Hugo en de junta van het RIVM en OMT geweldig. Zij zijn allemaal PRIKPOOIERS.

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

  • Peter. zegt:

   Bergamo? dat is de plaats met de beelden met vele lijkkisten ,die eigelijk van de verdronken vluchtelingen in Lampadusa waren ,en hiervoor werden gebruikt om de bevolking schrik aan te jagen,en waar je niemand in de media over hoorde ,omdat ze al vol in de samenzwering aan het meewerken waren .

   Like

 12. Bas zegt:

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Wanneer je alle gevolgen van de coronadictatuur in ogenschouw neemt, en je ziet/merkt daarbij hoe slecht het gesteld is met de ontwikkeling en basiskennis van de schoolgaande jongeren, hoe groot de schade is ( en nog gaat worden) die deze generatie is aangedaan, en dat hebben we te danken aan leerkrachten die zichzelf als politici voordoen.

  Like

 14. Bas zegt:

  Dus verouderde data gebruiken om de publieke opinie te bespelen en maatregelen door te duwen !!!

  Maurice de Hond:

  De gisteren door het RIVM verstrekte informatie is verouderd.
  Door niet de juiste data te geven wordt de problematiek versluierd.
  De toename in de ziekenhuizen zit vooral in de groep boven 65 jaar, waarvan een ruime meerderheid wel gevaccineerd is.
  https://mdhnd.nl/ouded

  Like

 15. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Like

 17. Hartelijk zegt:

  Waarom krijgt dit onechte secreet toch steeds zo veel aandacht ?
  Dit wijf is zo vals als maar mogelijk is .
  Iedere dag ziet ze er anders uit , elke dag een andere pruik .
  Persoonlijkheidsstoornis ? Chronische onzekerheid ? Schizofrenie ?
  Bij de minste geringste opmerking over de kleur zwart , breekt bij haar meteen de pleuris uit .
  Zelfs als je haar onder haar neus zou wrijven dat het percentage moorden in Amerika , gepleegd door zwarten onevenredig hoog is , dan slaan bij haar de stoppen meteen door .
  Waarom krijgt een dergelijk sujet zonder enige zelfkennis spreektijd ?

  Had eens ruzie met een negerin .
  Na korte tijd zei ze : “ het begint niet goed te gaan in mijn hoofd “ .
  Dat verbaast me niks , zei ik , ik heb in Afrika gewerkt , daar sloegen bij de zwarten om de haverklap de stoppen door .
  Het eindigde in het nodige duw en trek werk .
  En dat allemaal omdat ze voor mijn uitrit geparkeerd stond en niet op wilde mieteren !
  Zwakbegaafde idioten , met dezelfde onhebbelijke gewoontes als chimpansees .

  Like

 18. Johan zegt:

  De gevaccineerden zijn het grote gevaar. Zij zijn besmettelijk en dragen de ziekte over, maar dankzij hun QR-pasje mogen ze overal ongecontroleerd naar binnen om hun viruskwakkie te komen spuien.
  Dit dient gestopt te worden ! Dat is trouwens geen probleem, want hun levensverwachting is nog maar enkele jaren. Dank zij de vaccinale gifprik zullen zij binnen niet al te lange tijd het loodje leggen. Het klontervaccin zorgt er namelijk voor dat de doorstroming in hun aderen steeds moeizamer gaat. Totdat hun hartje zo krachtig moet pompen, dat het de brui eraan geeft.
  Einde verhaal.
  Het probleem is alleen ,dat de gevaccineerden de schuld zullen proberen te geven aan de ongevaccineerden. Ze zullen alles op alles zetten om de ongevaccineerden van de samenleving uit te sluiten.
  Maar nogmaals, geduld is een schone zaak en uiteindelijk komt alles goed.

  Like

 19. Bas zegt:

  Annelies:
  Als je door chantage, bedreiging, uitsluiting, beloning, straf, leugens, gaslighting, criminalisering, ridiculisering en het aanpraten van schuldgevoel overtuigd moet worden om iets te nemen, dan kun je er vanuit gaan dat dit niet in jouw voordeel is.
  #QRterreur #vaccinatiedwang

  Like

 20. Bas zegt:

  The Stinging Bumblebee:

  De medische logica van Hugo de Krankzinnige:

  Geevaccineerden hebben geen zorg nodig.
  Ongevaccineerden hebben geen recht op zorg.

  En dus hebben we geen extra bedden nodig.

  Like

 21. Bas zegt:

  Hij is leuk!

  Like

 22. Wappieman zegt:

  Als het je hier niet bevalt , staat het je vrij om naar
  elders te vertrekken , extreem links drammerig
  zeikwijf .
  Corona krijg je niet door vreemdneuken of kontneuken , zoals dat AIDS van jou !
  Wat mij betreft krijg jij Ebola , jankteef

  Like

 23. Jan zegt:

  Ook Florida, net als Zweden, laat zien dat alle coronamaatregelen volslagen onzinnig zijn en niets anders zijn dan machtswellust

  Florida heeft nu het LAAGSTE percentage nieuwe covid-gevallen per hoofd van de bevolking van Amerika – de staat is open gebleven zonder mandaten, zonder mondkapjes en met nagenoeg geen beperkingen. In andere staten ligt de besmettingsgraad ruim 2 – 4x hoger

  grafiek

  desondanks wordt door de staat een gigantische hetze tegen gouverneur De Santis gevoerd
  video

  Florida heeft nu het laagste covid-percentage in de Verenigde Staten. En ze hebben het gedaan zonder masker- of vaccinmandaten. Dit is de reden waarom Ron Desantis de farmaceuten en voorstanders angst aanjaagt. Omdat al hun sluitingen en mandaten, die vrijheden vernietigen, geen voordelen opleveren.

  Like

 24. Julia zegt:

  De leugen regeert elk normaal denkend mens weet donders goed dat ook al voor corona de wachtlijsten groeide door de al jaren onverantwoorde bezuinigingen. De schuldige dat is o.a. fascist De Jonge die nu ongevaccineerden de schuld geeft vanwege druk op de zorg https://www.ninefornews.nl/voorzitter-vereniging-voor-heelkunde-ook-ver-voor-corona-werd-geplande-zorg-al-gecanceld/ Dan nog te bedenken de bevolkingsgroei door het blijven toelaten van honderden migranten per dag zal de druk nog meer verhogen terwijl het tekort aan IC capaciteit een schande is voor een land als Nederland is. Tot op heden is er geen flikker gedaan om de capaciteit te verhogen en jongeren te stimuleren voor een opleiding in de zorg door o.a. het salaris van zorgpersoneel eens flink op te krikken. Nee de gewetenloze en schaamteloze facisten, als ook Kuipers, Gommers en Osterhaus wijzen alle schuld op de ongevaccineerden. Het zijn lafaards die zelf geen enkele verantwoording nemen voor hun eigen blunders en falen.

  Like

 25. Jan zegt:

  Wybren Van Haga: Coronabeleid is wanbeleid van epische proporties

  Reactie De Jonge: “Ja hallo zeg, dat zijn wel heel veel vragen, bekijk het effe zeg, doe es normaal!”

  Like

 26. Jan zegt:

  De Jonge heeft een chromosomale afwijking. Wat een weerzinwekkende kwal. Uitschot.

  Like

 27. Jan zegt:

  v Houwelingen ondersteunt Agema, dat Hugo de Jonge liegt en krijgt bijval van de SP. Uitkleden zorg
  [https://www.youtube.com/watch?v=A7uUVQOQX-w]

  Like

 28. Jan zegt:

  De Jonge is een geestelijk gestoorde, een ziekelijke leugenaar, een non-valeur

  Van Houwelingen moet deze gek compleet afmaken, samen met Van Meijeren en Wilders. Iemand als De Jonge vervalt vervolgens wel uit zijn rol.

  Overigens zou ik willen zien dat als een minister na een gestelde vraag geen antwoord geeft op de vraag maar bijvoorbeeld wauwelt over het slechte weer dat hij dan direct een boete van €100 krijgt en deze direct moet voldoen bij de Kamervoorzitter. Kan hij/zij niet betalen dan moet hij direct vertrekken en ergens in de stad gaan pinnen. Wordt 3x gelogen gaat de boete naar €1000

  Like

 29. Bas zegt:

  moedig!
  Apotheek in Duitsland wijst op de gevaren van vaccinatie

  https://pbs.twimg.com/media/FC2r4WRWQAISXSL?format=jpg&name=medium

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s