We zitten al langer dan een jaar in het midden van een wereldwijde “Great Reset”-misdaad

(Door: “Balkanske priče”)

In deze corona-hoax spelen de massamedia (in het bezit van de elite) een belangrijke rol in het manipuleren van de massa. “Geef mij de media en ik bepaal wat de mensen denken”, zei ooit de Duitse nationaalsocialistische minister van Propaganda Joseph Goebbels. “De eerste dagen van een pandemie moet je alomtegenwoordig zijn, zodat je media-aandacht krijgt, en moet je de enige zijn die gratis informatie geeft aan de media. Zo heb je de media in handen en zullen ze schrijven wat jij wilt. Eerst zeg je dat er een erge pandemie aankomt, dan zeg je dat er mensen besmet zullen raken, en daarna vertel je dat er doden zullen vallen. Zo verspreid je paniek. Deze besmettingen en doden komen ook voor bij de normale griep, die je weergeeft als het nieuwe gevaarvirus. Wanneer je paniek hebt gezaaid, dan zal iedereen doen wat jij wilt. Dit is de gemakkelijkste manier om voor een pandemie in je eigen land te zorgen. De media zijn zo dom, dat ze alles geloven wat jij vertelt (namens instituties en experts), en het volk is zo dom dat het alles gelooft wat de media vertellen. Dit hebben we gedaan bij de Mexicaanse griep, en daar zijn we trots op”, zegt Marc van Ranst , Belgisch hoogleraar virologie. Hetzelfde scenario geldt nu met Covid-19, die werd gemaakt in het Wuhan-laboratorium, dat onder controle is van de Deep State (een schaduwregering in de VS)…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op We zitten al langer dan een jaar in het midden van een wereldwijde “Great Reset”-misdaad

 1. Bert zegt:

  De griep die geen griep mag heten, las ik net van Blaffertje ergens.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Raisa Blommestijn
  Het argument dat een meerderheid van de gevaccineerden (of de gehele bevolking) extra maatregelen tegen ongevaccineerden gerechtvaardigd vindt, is niet overtuigend: in een democratische rechtsstaat behoort ook de minderheid tegen tirannie van de meerderheid te worden beschermd.

  Like

  • Joepiedepoepie zegt:

   Denk eerder dat de fakenpo deze domme mensen interviewed , die dan het gewenste antwoord geeft, net als die artsvrouw uit Limburg die hartfalen wijt aa corona?

   Like

 3. Bert zegt:

  Er komen niet opnieuw strengere maatregelen.
  Hooguit weer die 1,5m. regel. En meer QR geneuzel.

  Speciale restricties voor ongevaccineerden lijken voorlopig van de baan. Verschillende experts en Kamerleden lieten zich daar al kritisch over uit, een ingewijde stelt ook na het overleg van het Outbreak Management Team donderdag dat die route niet voor de hand ligt.
  https://www.ad.nl/politiek/heftige-ingrepen-als-avondklok-sluiting-van-horeca-en-scholen-vooralsnog-niet-nodig~a7398fce/

  Like

 4. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  De corona hoax is een wereldwijde staats/machtsgreep,het afpakken van onze mensenrechten en vrijheden en het slopen van de economie.En het meest verschrikkelijke,de genocide met de dodelijke corona vaccinazi,s met vertraging (killswitch)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s