FOTOSHOPPER

Het moslims knuffelen door “Nederlanders” zou verboden moeten worden!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Flick“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Ben zegt:

  NSBers Eva en Chantal komen vanzelf aan de beurt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Sympathiseren met islamitische vrouwen die onderdrukt worden, door en masse een hoofddoek en burka te dragen als politiekcorrecte statement tegen vrouwenonderdrukking….je moet er maar opkomen. De wereldvreemde Eurofielen van de Linksche Looney Brigade combineren vaker zulke ideeën met de leugen dat ‘Europa’ al 70 jaar voor vrede heeft gezorgd, maar die om de haverklap om een groot Europees leger roepen (en om een Europese politie) als oplossing voor de toenemende haat en geweld jegens alles dat westers is, en de strijd tegen het islamitische terrorisme, maar vervolgens prat blijven gaan op de Open Grenzen, massa-immigratie tegen de terreur.
  Domoren66 is bijvoorbeeld zo’n clubje…pleitbezorger van ongebreidelde uitbreiding van de Europese Unie, zonder te weten wat nou eigenlijk precies de risico’s en gevolgen zijn…… blijft men stug volharden in het vuur met vuur bestrijden en dweilen met de kraan open.

  Geliked door 1 persoon

  • Hovawart zegt:

   Heeft u het beeld nog voor de geest kunnen halen van die Amsterdamse PvdA-raadsleden in boerka’s met feestelijke kleuren…….en dat vertegenwoordigt ons.. bepaalt de toekomst.

   Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Het moslims binnen halen zou verboden moeten worden.

  Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Het verbieden van bijv. het knuffelen van moslims ? Een definitie van “knuffelen” en dan ook nog eens gemaakt door de huidige wetgevers ? Ik zie ‘t niet gebeuren. Iemand die zich illegaal op NL-grondgebied bevindt is óók strafbaar ; er bevinden zich duizenden illegalen in NL maar er wordt er nooit één opgepakt , laat staan “ bestraft”. Als een “minister” (Grapperhaus) een door hemzelf gemaakte wet of reglement niet naleeft kan je dat van een burger moeilijk verwachten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Nou ja, strikt genomen natuurlijk wel. Fascisme mag nu eenmaal niet getolereerd worden. Faciliteren is niets anders dan hoogverraad.

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  Heb het stuk gezien bij Jinek, ze heeft gewoon gelijk.
  En dan die kopen van die deugers, zum kotsen.
  Ze zei niets verkeerds en dan die reacties van och en wee hoe durft ze het te zeggen over het heilige hoofddoekje.

  Geliked door 2 people

 7. ronjaspers zegt:

  Dat gaat helaas niet gebeuren,denk maar aan de 2e wereldoorlog.Massamoordenaar hitler had maar weinig soldaten nodig om nederland te veroveren,de meeste nederlanders werkten graag mee met de bezetter.

  Like

  • Hovawart zegt:

   Iedereen die door Silly Syl steevast worden beticht van racisme, daarmee generaliseert zij enkel en maakt haar een echte racist…….zal ze het zelf begrijpen?
   Een wijze dame, met roots op de Antillen, zei laatst dat mensen die zich gediscrimineerd voelen, dat het gevoel meestal tussen de oren zit, of hen op dat moment goed uitkomt,….

   Like

 8. Jan zegt:

  Wij moslims storen ons mateloos aan christelijke feestdagen en westerse tradities, die zijn niet overeenkomstig de islam

  “Kerst is beledigend voor ons” Bwaaah, huilie, huilie.

  Opdonderen, kutwijf

  Valentijnsdag is gevaarlijker dan ebola, aids en cholera gecombineerd

  Like

 9. Jan zegt:

  “It’s a girl!” The doctor says. The child’s parents share a worried look. Every world leader stops in their tracks. The downfall of civilization is just months away from arriving.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Wat bezielt een mens.

  Like

 11. Julia zegt:

  Jinek wat een walgelijke linkse bitch is dit. Dan die over het paard getilde Chantal ook nog aan tafel nou dan kun je het algehele praatprogramma wel afschrijven. Het is toch belachelijk dat Erica Meiland wordt aangevallen ze heeft toch groot gelijk een hoofddoek is toch een uiting van onderdrukking van de vrouw. Hieruit blijkt dat die twee nietszeggende linkse deug neuzen voor onderdrukking van de vrouw zijn. Wat een stelletjes hypocriete wijven. Maar ja van de kwaliteit van Nederlandse zenders kun je niet veel verwachten je moet er gewoon boven staan om überhaupt aan die linkse tafel als gast plaats te nemen.

  Like

 12. Knalkopje1 zegt:

  Zie https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/erica-meiland-niet-bang-door-onlinehaat-na-uitspraken-over-islam/ar-AAQ88tV?ocid=msedgntp ‘Erica Meiland niet bang door onlinehaat na uitspraken over islam’. Ze wordt overspoeld door haatberichten tegen haarzelf en haar familie van aanhangers van de Religie van de Vrede, de Tolerantie en de Mensenrechten en natuurlijk ook uitgemaakt voor racist, hoewel ze zelf stelt dat de islam geen ras is. Ze ziet de islam als vrouwenonderdrukking en wil niet dat er nog meer islam naar Nederland komt. Ze is niet van plan om in te binden. Je kunt er vergif op nemen dat de woke-brigade ook meedoet aan de haatcampagne.

  Like

 13. Julia zegt:

  We zitten het wel af te geven op Moslim vrouwen maar de meest erge zijn die linkse walgelijke deug trutten dat zijn de verraadsters die boel op fucken. Links blijft het meest gevaarlijke gif voor onze samenleving gevaarlijker dan welk virus ook het is één en al ellende met die linkse bende. Uiteindelijk is het de cultuur van de Moslim en degenen die nu Erica Meiland met haatmails bestoken zijn die ziekelijke linkse deugmensjes. Chapeau voor Erica Meiland een vrouw die voor haar mening uitkomt daarbij spreekt zij geen enkele haat uit naar de Moslim vrouwen maar het staat haar vrij om te zeggen dat in onze cultuur een hoofddoek nu eenmaal voor onderdrukking staat. Dat heet vrijheid van meningsuiting een ieder mag zeggen wat zijn of haar mening is en als dat op een beschaafde manier gebeurt is er niets mis mee.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s