Geen grap: “Eco-liefde voor het milieu” d.m.v. “Green Sex”

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoe kan de milieubewuste burger zijn ecologische voetafdruk, behalve door elektrische auto´s en elektrische fietsen, nog verminderen? Bijvoorbeeld minder streamen of niet 24 uur per dag online te zijn? Of minder verre reizen te maken? Helemaal mis! Bij de seks in de slaapkamer is nog genoeg winst te behalen. En dat ziet er dan als volgt uit:

Bij het liefdesspel kunnen behoorlijk veel plastic of ongezonde dingen gebruikt worden: of het nu condooms, Dessous-lingerie, glijmiddel of seksspeeltjes zijn – veel producten bevatten bedenkelijke inhoudsstoffen zoals weekmakers en minerale oliën.

Duurzaam voorbehoedsmiddel: veganistische condooms

Condooms bijvoorbeeld. Conventionele condooms zijn gebaseerd op een latex en natuurlijk rubber, die vaak onder slechte arbeidsomstandigheden en zonder rekening te houden met het milieu in arme landen geproduceerd worden. Op de markt wordt het aanbod van veganistische en zelfs CO²-neutrale condooms echter steeds groter, een bekend merk is bijvoorbeeld Fair Squared. Maar ook de grote bedrijven in de branche, zoals Durex, springen met “Durex Naturals” op de milieuvriendelijke trein en passen zich aan de toegenomen vraag aan, bericht de.style.yahoo.com.

Met Aloë vera-glijmiddel milieuvriendelijk naar binnen glijden

Glijmiddel is voor veel stellen een must bij plezier in bed. Wie een biologisch alternatief wil gebruiken, kan milieuvriendelijk in zijn partner naar binnen glijden, bijvoorbeeld met een Aloë vera-gel of men koopt gewoon zelf een desbetreffende plant om naar behoefte bladeren van af te snijden. Er bestaat ook glijmiddel met natuurlijke cosmetica kwaliteit. Wie kan daar nog nee tegen zeggen?

Als je het echt serieus bedoelt met de Green Sex, dan gebruik je in de slaapkamer ook geen conventioneel beddengoed meer en kies je bij Dessous & Co. Ecologische merken en stoffen. Geen vibrators, lak en strap-ons meer gebruiken a.u.b.! En wie zegt dat homo-erotiek zonder anale dildo van kunststof niet ook prikkelend kan zijn. Ik bedoel maar.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Geen grap: “Eco-liefde voor het milieu” d.m.v. “Green Sex”

 1. Bas zegt:

  Steriliseren werkt prima, geen vervuilende condooms of nageslacht met een grote ecologische voetafdruk…..?

  Geliked door 4 people

 2. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/formatiepartijen-komen-met-trage-strop-voor-boeren-stikstofmaatregelen-uitsmeren-over-meerdere-jaren/

  Formatiepartijen komen met trage strop voor boeren: ‘Stikstofmaatregelen uitsmeren over meerdere jaren’

  Tijdens de formatiegesprekken in Hilversum zijn flinke stappen gezet om de ‘stikstofproblematiek in de landbouwsector te beteugelen’. In plaats van een drastische halvering van de veestapel en het in één keer uitkopen van boeren, wil men nu langzaam de strop steeds iets verder aantrekken tot de stikstofmaatregelen ondraaglijk worden.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Die stikstof hoax is bedoeld om de boeren te onteigenen voor hun grond.En dat de nederlandse bevolking voor hun voedsel compleet afhankelijk wordt van de NWO kliek dictators.

   Geliked door 1 persoon

   • Boike zegt:

    @ ronjaspers 30 oktober 2021 om 20:54

    De Grote Reset is bijna voltooid. De Nieuwe WereldOrde belooft een hemel op aarde, maar staat voor chaos, werkeloosheid, slavernij, armoe, gebrek, honger, kou en genocide. Het wordt een hel !!! U zùlt niets meer bezitten en u zùlt gelukkig zijn. De gemene dictator Zwabberklaas zegt het immers zelf.

    Geliked door 2 people

  • boorzalf zegt:

   Ik zie weer het woordje CO2 voorbij komen, ik vraag mij wel eens af welke gek heeft deze onzin verzonnen. De atmosfeer bestaat uit 0.04%CO2. 97% daarvan wordt gemaakt door de natuur. 3%door de mens, wat nog maar een vraag is?. Vandaag de dag is het CO2 gehalte 0,04% dat was 131 jaar geleden ook zo, 1890. CO2 is van levens belang voor alle leven op aarde. En moet uit alle wetten geschrapt worden.

   Like

 3. Bas zegt:

  Bos is het probleem…🤡

  Sommige van ’s werelds meest beschermde bossen worden koolstofuitstoters die bijdragen aan klimaatverandering door meer koolstof uit te stoten dan ze absorberen – dat is volgens een nieuw rapport dat onderzoekers heeft gealarmeerd

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Bas 30 oktober 2021 om 12:22

   En gij geleuft in die rapporten met leugens en bedrog ???
   Boike niet !!!

   Bossen stoten alleen koolstof uit, als ze zijn vermalen tot biomassa, dat in electriekcentrales wordt opgestookt, om aso’s met grote electrieke SUVerds van de werkgever met heel weinig bijtelling, over de ruggen van gewone nette belastingbetalers, te laten rijden.

   Geliked door 1 persoon

  • Wim zegt:

   Bos is niet het probleem, maar ontbossing. Als een bos netto meer CO2 uitstoot dan het opneemt, betekent dit dat er meer bos verdwijnt dan er bijgroeit, dat het bos dus aan het verdwijnen is, of dat nu door brand, of door rooien (en alsnog verbranden) komt, dat is elementaire biologie. Het betekent in dit geval dus dat die zogenaamd beschermde bossen niet goed beschermd worden.

   Like

 4. Bert zegt:

  Gewoon terug naar heel vroeger toen ze nog geiten of schapen darmen gebruikten als condoom.
  Kan je ze nog hergebruiken ook na een biologisch sopje en aan waslijn hangen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   As it turns out, Muslims in the middle east one day came up with the brilliant idea to use goat intestines as a suitable condom. It wasn’t, however, until in 1827 when the British perfected the idea by taking the intestines *out* of the goat first.

   Like

   • Bert zegt:

    Kan me nauwelijks voorstellen dat mossels met condooms bezig waren.
    De bedoeling is toch om kleine mossel strijdertjes op de wereld te zetten om het over te nemen.
    Dat gaat mooi niet lukken als iedere mossel een geitendarm over ze lul gaat rollen.
    Hadden ze daar niet een andere bedoeling mee.
    Om in te pissen of zo, zodat ze boel niet onder zeikten als ze ergens waren.

    Like

   • Bas zegt:

    Gewéldig!

    Like

 5. vangie1206j zegt:

  Kompleet van de pot gerukt

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Hoe ouder je wordt, des te meer begin je te twijfelen aan ’t mensen-bestaan.
  Ik denk vooral de ouderen beginnen te geloven dat s’wereldseinde nadert………..
  / / / /
  …………bijvoorbeeld met een Aloë vera-gel of men koopt gewoon zelf een desbetreffende plant om naar behoefte BLADEREN van af te snijden. ………..
  Moeten de stekels ook in ’t smeersel worden verwerkt ? ? ?
  Je moet er toch niet aan denken, wat een gen%^&/ gepruts

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTPxKxhzg-7-Fz1k2U3O2GA7EhxRyIXjgJq1jMnfxUbKvJG0TfptYXBZ-x2PpnJdsLj1g8&usqp=CAU

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  Ondertussen zijn ze maar druk, druk, druk in het Westen…

  https://pbs.twimg.com/media/FCme_gYXEAIyBny?format=jpg&name=900×900

  Like

 8. Julia zegt:

  Wat moet je hier nog op zeggen. Volgens mij slaat de green hysterie totaal door. Ach laat ook maar ze doen maar waar ze plezier in hebben ik kan mij over die algehele massa hysterie niet meer druk maken slecht voor mij gezondheid.

  Like

 9. knarF zegt:

  dit is toch geen Stijl? Geweft niet, ga zo door..

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Dat veel jonge mensen liever in een ‘virtuele’ realiteit willen leven, of hun heil zoeken in verdovende middelen, zich onttrekken aan hun dagelijkse bestaan door een groeiend gevoel van onveiligheid, dat zegt alles over de teloorgang van de toekomst,…….of liever gezegd, de duistere toekomst.
  Politiek bedrijven zonder principes is vooruitzien zonder perspectieven, zonder moraliteit, geloven we elke leugen en trappen in het bedrog, en zo belanden we in een Derdewereldland…♪ welkom,♪ welkom…♪.welkom in deze shithole, waar een joods uiterlijk al genoeg is om belaagd te worden.

  Geliked door 1 persoon

 11. Boike zegt:

  Toppunt van Green Sex.
  Celibatair leven en en af en toe een kindje knuffelen.
  Naar verluidt erg populair in geestelijke kringen.
  Ook de satanische elites zouden bedreven zijn in het omgaan met kindjes.

  Geliked door 1 persoon

 12. karton zegt:

  Ik bedrif alléén maar Green Sex , gedurende de laatste jaren; ik doe “het” nl alléén maar in ‘t bos of hoge gras.

  Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Green Sex. Het toppunt van Green sex is die vrouw die smoorverliefd werd op een…..boom ! En laat al die Green sexers maar een broer zus relatie aangaan gelijk een celibaat van mijnheer pastoor. Ze kunnen natuurlijk daarbij ook kamfer door hun eten doen. Vandaag de dag hebben de gekken het gekkenhuis over genomen en de leiding opgesloten. Normale mensen zoals u en ik kom je niet vaak meer tegen !

  Like

 14. Hans M zegt:

  Stel voor een vijgenblad als voorbehoedsmiddel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s