Hoe het begon . . .

Het begon niet met gaskamers. Het begon ermee dat één partij de media controleerde. Dat één partij de boodschap controleerde. Dat één partij besliste wat de waarheid was. Dat één partij het vrije spreken censureerde en de oppositie tot zwijgen bracht. Dat één partij de burgers verdeelde in “wij” en “zij” en haar supporters opriep hen te koeioneren. Het begon toen goede mensen de andere kant op keken en het lieten gebeuren.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hoe het begon . . .

 1. Bob zegt:

  De meesten hebben er niets van geleert
  en zullen het nooit leren.

  Geliked door 5 people

  • Ze hebben gewoon gewacht tot de meesten die er nog van weten of ervan geleerd konden hebben al dood zijn en begraven.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Precies……!!!

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Bob Inderdaad niets geleerd en totaal geïndoctrineerd door ziekelijke fascisten. Nee leren doen ze het blijkbaar nooit en beseffen dat ze meewerken aan nog meer vrijheden inleveren deert ze blijkbaar niet. Straks weer massaal op naar de vaccinatiestraat voor een derde prik wat maakt het uit om je algehele immuunsysteem en die van je jonge gezonde kinderen naar de klote te helpen. Het zou voor velen eens goed zijn om eens achterom te kijken hoe het eind jaren 30 begon en misschien eens een oorlogsgraf of concentratiekamp te bezoeken in plaats van een experimentele prik te halen voor een reisje naar de zon. Misschien is er dan hoop dat velen eens wakker worden en tot de realiteit terug keren.

   Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Zoals nu dus !!

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  In Nederland zijn veruit de meeste partijen Links, dus ook VVD, CDA, D66 en nog vele kleintjes !
  Links controleert en stuurt de tv media en de kranten media.
  LInks controleert en beinvloedt scholen en universiteiten.
  Ze hebben de meeste burgemeesters.
  In linkse steden zijn veruit de meeste directeuren van gemeentelijke bedrijven links.
  En overal zitten hun zetbaasjes m/v..
  Links is net een octopus overal kom je hun tentakels tegen !

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   koddebeier Er wachten nog vele vrienden in de Haagse kruiwagen op een baantje in de linkse politiek of een topfunctie. Kijk naar al die mislukkelingen zoals Pechtold, Wiebes, Timmermans zelfs omhoog geholpen binnen het mislukte bolwerk in Brussel, Asscher, Van Huffelen en nog heel veel mislukte directeuren, wethouders en politici vervullen nu top banen bij gemeenten of in het bedrijfsleven of bestuurlijke functies. Daar komt een gewone en intelligente weldenkende burger niet voor in aanmerking. De Haagse politiek is toch één grote maffia organisatie die goed voor zichzelf zorgen maar gewetenloos burgers onderdrukken en tot op het bot uitkleden. Hoe kan het mogelijk zijn dat een basis schoolmeester zoals De Jonge zo een cruciale post vervult. Maar ja niet voor niets is Nederland naar een dieptepunt gedaald m.b.t. gezondheidszorg, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, defensie, justitie, onderwijs, kleuteropvang kortom een lijst van wat er kapot is bezuinigd en waar enorm is geblunderd. Dat krijg je als de totaal verkeerde personen op cruciale posten zitten waar zij geen kaas van hebben gegeten. Nederland is helaas verworden tot een corrupte bananenrepubliek en valt niet meer te redden.

   Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Hoe het begon….en hoe het weer begint. Worden er door het FVD in de tweede kamer vergelijkingen getrokken met de tweede wereldoorlog, dan staat de hele tweede kamer op zijn achterste poten. Ze willen die vergelijkingen taboe verklaren simpelweg omdat ze goed weten dat ze zelf verkeerd bezig zijn. En dan moet het FVD maar zijn mond houden op straffe van….We zitten in feite al een poosje in de dictatuur en het zal zich evolueren (net als voor en in de tweede wereld oorlog) tot Duivelse toestanden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s