Premier van Nieuw-Zeeland in Covid-roes: Opening pas bij 90% gevaccineerden

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Geen rechten en vrijheden voor ongevaccineerden

De premier van Nieuw-Zeeland, Jacina Ardern (foto), voelt zich goed in haar rol als Covid-despote en wil het land pas openen wanneer 90% van alle Nieuw-Zeelanders gevaccineerd is. Tot dat moment is er een twee-klassensamenleving: gevaccineerden hebben alle vrijheden. Voor ongevaccineerden, die volgens haar het virus verspreiden, wordt he tongezellig. De amokpartij van Ardern treft vooral ook de autochtone minderheid van de Maori, waarvan het vaccinatiepercentage nog gering is. Zij noemen Ardern “meedogenloos en gevaarlijk”, ze zou optreden zoals in de Netflix-serie “Squid-Game”.

Willekeurig stoplichtsysteem

Op dit moment is 58% van de Nieuw-Zeelanders gevaccineerd. In totaal waren er 5.638 corona-gevallen en slechts 28 mensen stierven aan of met corona. Volgens nieuwe regels hebben gevaccineerden alle vrijheden, en daar zou ze voor staan, zei Ardern op een vraag van een journalist. Nu zou men de experimentele gen-vaccinatie willen versnellen en het openbaar vertrouwen in de behandeling willen vergroten. Ardern voerde in Nieuw-Zeeland een stoplichtsysteem in, waarvan de regels – net zoals in veel andere westelijke landen – noch transparant noch logisch zijn. Bij “rood” wordt het vooral voor niet gevaccineerde mensen ongezellig. Zij mogen maar in groepen van maximaal 10 personen bij elkaar komen. En terwijl “volledig gevaccineerden” bioscopen, fitnesscentra, restaurant of bars mogen bezoeken, moeten niet gevaccineerden “buiten blijven”.

Maori wantrouwen de staatsgeheim

Dat betreft ook de autochtone minderheid van de Maori, die 17% van de 5 miljoen Nieuw-Zeelanders uitmaken. Het vaccinatiepercentage in deze groep bedraagt 49%. Men zou de Maori ervan beschuldigen langzaam en achterblijvers te zijn. “Dat is niet waar”, zegt John Tamihere, de leider van de gemeenteorganisatie van de Maori van West Auckland. Vaccins in arme gemeenschappen hebben echter geen prioriteit. Deze gemeenschap zou zeer wantrouwend staan tegenover alles wat met de staat te maken zou hebben. De politiek van Ardern zou de maatschappelijke kloof opnieuw kunnen verscherpen en de hen toegezegde gelijke behandeling teniet kunnen doen. De Maori-partij, die bestaat uit twee parlementsleden, bekritiseerde het beginsel van Ardern als meedogenloos en gevaarlijk en vergeleek de Covid-queen met de Netflix-serie “Squid Game”, waarbij arme mensen bij wedstrijden hun leven verliezen.

Onnozele Covid-19-politiek

Ardern motiveerde haar verordeningen op de gebruikelijke pocherige toon van overtuiging: wie niet gevaccineerd zou zijn, zou een groter risico lopen om Covid-19 te krijgen en daarom zouden ook vele vrijheden buiten bereik blijven. Dat zou niemand willen, maar men zou de bedreiging door het virus, dat zich in de ongevaccineerde bevolking zou verbreiden, tot een minimum moeten beperken. Zodoende verkondigt ze een aperte leugen en openbaart – zoals veel van haar westelijke collega´s – een schrikbarende onwetendheid. Blijkbaar is het Ardern ontgaan dat steeds meer “volledig geïmmuniseerde mensen” zich met het corona-virus besmetten, ziek worden en net als ongevaccineerden op de IC terechtkomen. Ardern heeft vemroedleijk ook niet echt veel op met statistieken. Want die wijzen er – vooral in landen met hoge vaccinatiepercentages, zoals Israël of Ierland – duidelijk op dat Covid-besmetting parenallel aan het vaccinatiepercentage stijgen.

Globalisten applaudisseren

Dat interesseert Ardern niets. Door de internationale gemeenschap van globalisten wordt ze geprezen voor haar meedogenloze Covid-politiek, waarmee ze, net zoals Emmanuel Macron in Frankrijk of Mario Draghi in Italië, naam maakt. Of de leider van de globalisten, Klaus Schwab, de grijze eminentie van het World Economic Forum (WEF) in Davos, zijn beschermeling Ardern al persoonlijk feliciteerde, is niet bekend. Zoals men weet, is zij lid van de “Young Global Leaders”, een organisatie van het WEF, waarin toekomstige staats- en regeringschefs, economische bazen en cultuurscheppers worden “opgeleid” om de doelen van de globalisten te realiseren.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Premier van Nieuw-Zeeland in Covid-roes: Opening pas bij 90% gevaccineerden

 1. HENK zegt:

  pure volkeren-moord dit

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Duidelijk een slag van de molen gehad.

  Like

 3. saddy zegt:

  Ik zie vaker de woorden onwetendheid, onbegrip of de vraag: waarom zien ze het niet? Met de hoop dat “”ze”” het toch binnenkort wel eens zullen zien en dan ophouden met de onmiskenbare staatsgreep.

  Ik denk dat het anders zit:
  Ze weten alles, het is alleen oh zo makkelijk om te doen alsof je iets niet weet. En bovendien ben je niet strafbaar als je iets niet weet. Ook wel handig.

  Waarom zou hugo de echte percentages ongevaccineerden niet willen geven? Waarom liegt hij, en laat hij anderen ook liegen, over de echte oorzaken en getallen? Waarom corrigeert hij niet voor de asielzoekers die het overgrote deel van de bedden in beslag nemen?
  En deze manipulatie zie je overal.

  Mona Keijzer wilde geen fascist worden en hup, rutte werd ineens bedreigd en weg was Mona uit het nieuws.
  De proefprik werkt niet, dat is niet meer te ontkennen. Hugo heeft dus gelogen en veel doden op zijn geweten. En meer financiele schade veroorzaakt dan 5 jaar bezetting door andere fascisten. En dus ontketent hij een tsunami aan fake news als zouden de mensen die geen proefprik willen verantwoordelijk zijn voor het (bewuste) tekort aan bedden. En (bijna) niemand die hem in zijn gezicht uitlacht en beschuldigt van zijn misdaden. En niemand die durft te zeggen dat als je die asielzoekers gedag zegt je opeens geen huizentekort meer hebt, maar ook opeens een overschot aan bedden. Maar hugo’s misdaden zijn nu wel lekker onder het laken geveegd.

  Niet horen, niet zien maar wel zwijgen is het WEF-motto. Maar onwetendheid is er niet.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Die jacina ardern is geen vrouw maar een omgebouwde man,net als de man/vrouw van obama.Er zijn wel wat filmpjes met bewijs te vinden op internet.Ik gebruik al jaren op advies van een computernerd duckduckgo.com.

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Laat maar zien die link.
   Dan kunnen het zelf zien en lezen.

   Ik kan ook wel van alles en nog wat beweren.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Bert.Zoek zelf.

    Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Wat is dat nou voor achterlijk gedrag hier.
    Nou al de 2de of 3de keer dat ik dat hier meemaak.
    Hier aan komen hier met de meest fantasie volle verhalen.
    Blijven het nog vol houden ook.
    En weigeren dan ook om bewijzen te leveren van hun onzin.
    En dan verwachten ze dat jezelf op zoek gaat op het internet of ze liegen.
    Zo werkt het natuurlijk mafkees.
    Woon jij in dorp waar ze allemaal achterlijk zijn of zo?

    Jij denkt ook. de jonge doet zo, rutte doet het zo, en ze geloven het ook nog.
    Dan kan ik ook wel hetzelfde flikken.

    Like

  • Bert zegt:

   Weet je waarom er geen foto’s te vinden van rutte uit ze jeugd.
   Omdat hij pas na ze 14de omgebouwd werd.
   Zoek het zelf maar op.
   Of ben je daar te lui voor.

   Like

 5. Hovawart zegt:

  Weer zo’n socialiste van de Linksche Looney Brigade, een adept van ECOSOC, op zoek naar een betere wereld,……..voor zichzelf, alle anderen mogen gehoorzamen en verhongeren……

  Geliked door 1 persoon

 6. Eric zegt:

  Zo zie je maar hoe racistisch de wokies zijn. Volgende stap is het definitief uitroeien van de oorspronkelijke bevolking. Het globalisme is de meest enggeestige ideologie sinds Hitler van het toneel verdween.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Krijgen de inwoners allemaal een bullseye getatoeëerd , bij vaccinazi’s op de linker bovenarm en bij de antivaxxers op de borstkas ter hoogte van het hart, als mikpunt voor de kogels van Linksch……

  Like

 8. Hans M zegt:

  Dat wijf spoort echt niet.

  Like

 9. pepo Copyright zegt:

  Al is het 95%, ze zullen het altijd onder de 90 % houden in de media zodat ze hun dictatuur agenda door kunnen voeren tot agenda 2030 is voltooid.
  Ze wordt er tenslotte goed voor betaald ( 200 mil dollars 💵)

  Wat ze niet weet, is dat ze uiteindelijk ook geruimd wordt.
  Dus die centjes heeft ze uiteindelijk niets.
  Leer van de geschiedenis, de geschiedenis herhaald zich keer op keer.

  Like

 10. Jan zegt:

  Land- en volksverrader Ardern na de aanslag in Christchurch
  https://tinyurl.com/fuwk29je


  https://barenakedislam.com/2021/08/08/new-zealand-prime-minister-jacinda-ardern-welcomes-isis-and-other-islamic-terrorists-that-no-other-country-wants/

  Het maakt niet uit, iedere socialist is simpelweg een verrader, een weerzinwekkende moslimknuffelaar, ook dit kreng

  Like

 11. Jan zegt:

  Waterford, Ierland onthult covid-vaccin als fraude

  Hoe noem je een stad waar 99,7 procent van de volwassenen ouder dan 18 (zoals geregistreerd in de laatste telling) volledig is gevaccineerd, maar nu vecht tegen een van de hoogste Covid-19-infecties in hun land? Noem het Waterford, Ierland.

  Maar Waterford is niet de enige die ziet dat het vaccin de gevaccineerden niet beschermt tegen de verwoestingen van het Covid-virus.

  Een recente studie in Israël wees uit dat gevaccineerde mensen 13 keer zoveel kans hadden om besmet te raken – en 7 keer zoveel kans om in het ziekenhuis te worden opgenomen – als niet-gevaccineerde mensen met natuurlijke immuniteit. Het concludeerde:

  Deze studie toonde aan dat natuurlijke immuniteit langdurigere en sterkere bescherming biedt tegen infectie, symptomatische ziekte en ziekenhuisopname veroorzaakt door de Delta-variant van SARS-CoV-2, vergeleken met de BNT162b2-vaccin-geïnduceerde immuniteit met twee doses. Personen die beiden eerder besmet waren met SARS-CoV-2 en een enkele dosis van het vaccin kregen, kregen extra bescherming tegen de Delta-variant.

  De Britse regering waarschuwt dat mensen die de vaccins krijgen na infectie een minder volledige immuunrespons lijken te hebben op Sars-Cov-2.

  Misschien nog zorgwekkender, wetenschappers hebben nu bewijs gevonden dat de vaccins zorgwekkende langetermijnveranderingen in het immuunsysteem kunnen veroorzaken.

  Het Covid-vaccin werkt niet zoals voorspeld of zoals geadverteerd. In plaats van gezondheid te brengen, lijkt het vaccin ernstigere infecties van Covid-varianten mogelijk te maken. We weten dat velen geen foto’s meer zullen nemen. De farmaceutische bedrijven zijn leugenaars, net als veel van onze zogenaamde volksgezondheidsfiguren. Velen vertrouwen niets meer van de CDC-rapporten en de FDA had al bewezen een corrupte instelling te zijn die verplicht is aan de farmaceutische industrie.
  zie: Purdue Pharma bekent misdaden voor zijn OxyContin-marketing. Maar niemand gaat naar de gevangenis.
  Het ministerie van Justitie heeft woensdag een schikking van $ 8 miljard aangekondigd met Purdue.
  https://www.vox.com/2020/10/21/21526868/purdue-pharma-oxycontin-opioid-epidemic-department-of-justice
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/waterford-ireland-exposes-covid-vaccine-fraud/

  Like

 12. Republikein zegt:

  Onnozelheid is soms van het gezicht af te lezen, of boosaardigheid, maar hier ga ik uit van 1e.

  Like

 13. Sobieski zegt:

  De Maori’s zijn het meest getroffen als slachtoffer van de dictatuur van deze kenau. En waarom horen we die (s)lnkse “intellectuelen” nu ineens niet meer? Die pretendeerden toch altijd zo begaan te zijn met het lot van oorsprongsbevolkingsgroepen wereldwijd, dwz, natuurlijk alleen zo lang dezen een donkerder kleurtje hadden dan de nieuwkomers (wat hun hypocrisie en corruptie ook al duidelijk had moeten maken). Maar nu laten ze dus zelfs hun eertijdse “knuffelgroepen” in de steek als dezen de actuele hoofdagenda (terecht) niet vertrouwen dus niet willen volgen. Chomsky, Sloterdijk, Habermas etc pretendeerden altijd zo voor vrijheid en tegen discriminatie te zijn, Nu zetten ze ineens al hun eertijds beleden principes overboord, nu het hun persoonlijk niet meer uitkomt. Zich uitspreken tegen de “vaccinatie”-dwang, groene pas, lockdowns en muilkorfplicht zou hun positie en inkomen kunnen ondermijnen, dus collaboreren ze liever willens en wetens met de satanisten die de wereld regeren. Nu kan dus iedereen weten wat voor egoistisch tuig die intellectuelen zijn.

  Like

 14. Bas zegt:

  Chinezen draaien door…

  Like

 15. Bas zegt:

  WTF!!!

  Like

 16. Riche zegt:

  Op de linkse NWO site Welingelichte kringen een interessant artikel over wie er vooral op de IC ligt . Blijkt dat 8 op de 10 obese zijn. Zonder dikke mensen was een lockdown kennelijk niet nodig geweest. Nu kan het aan mij liggen maar later ik ik nog een keer en was t artikel weg of ik kijk niet goed. Misschien dat het niet in hun propagandastraatje paste? In ieder geval goed om te weten dat binnenkort obese mensen worden uitgesloten en nergens meer heen kunnen. Tenminste als men dan net zo redeneert als bij niet gevaccineerden.
  Ik heb hier in ieder geval de link. Artikel schijntuit de volkskrant te komen maar die lees ik niet. Hopelijk helpt t mensen wakker te schudden dat de schuld bij niet gevaccineerden leggen berust op leugens.
  https://www.welingelichtekringen.nl/gezond/3066805/als-er-niet-zoveel-te-dikke-mensen-waren-was-een-lockdown-niet-nodig-geweest.html

  Like

 17. Bas zegt:

  De poppenkast, met hun valse masker-toneelstukjes…

  Like

 18. Bas zegt:

  Gevaccineerden voelen zich nu ineens superieur…en demoniseren de ongevaccineerden als ‘the unclean’ of ‘the intouchables’.

  Like

 19. Bas zegt:

  Er komen steeds meer data naar buiten, die het hele politieke corona-angst beleid onderuit halen

  Maar de helft vd ‘corona-patiënten’ lag in het ziekenhuis vanwege corona…

  https://pbs.twimg.com/media/FC-cqJhWUAIM_qN?format=jpg&name=medium

  Like

 20. Qvic zegt:

  Als je covid krijgt is de overlevingspercentage 99,98% en dan levenslange immuniteit hebt daar is nog nooit een vaccin boven gekomen, want met deze experimentele gaat maar een paar maanden mee. Dus waarom vaccineren met iets waar jij geen ingrediëntenlijst van krijgt en alle bestaande medicamenten worden ineens verboden, dan weetje al dat het niet pluis is. Dan zijn alle propaganda verhaaltjes van de media en politiek enkel een manier om jou te misleiden en te manipuleren. Zodat jij gehoorzaamd aan hen. Daar gaat het om. De staat is niet de samenleving, als de samenleving morgen allemaal thuis blijft kan de staat niets meer. onthoudt dat goed, de staat is afhankelijk van jouw en niet andersom. Ik heb al vaker gezegd van als jij je land door een vrouw laat leiden, dan sloopt zij jouw land met alle gemak zonder pardon. Dat is al vele eeuwen bekent.

  Like

 21. Jan zegt:

  Asociale en over paard getilde kreng Ardern laat haar facie weer zien: “Ik duld geen tegenspraak, dus bek houden, ik sta alleen de leugenpers (accredieted media) te antwoord”

  Jacinda Ardern shuts down press conference after being hammered with questions by a non-accredited member of the media about why the vaccine wasn’t working in Israel. pic.twitter.com/D5koyyQy63

  — Viewspot (@viewspotnz) November 2, 2021

  Like

 22. Jan zegt:

  Nieuw Zeeland gaat op mensenjacht

  NZ Health Minister – “Early next year we will be in the phase of chasing up people who haven’t come forward to get their vax…there will some people that we actually have to go out and look for….”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s