Ze hebben niet het goede met ons voor…

(Door: “Elise Nijmegen”)

Onderstaand artikel laat weer eens zien hoe regeringen denken over de bevolking, iets dat we ook terugzien we terug in de onmenselijke en niet onderbouwde maatregelen. Een verwijderd overheidsrapport, opgesteld door het “Behavioural Insights Team” (BIT), waarin wordt onderzocht hoe het publiek zijn gedrag kan veranderen om de nieuwe “groene economie” te accepteren, onthult hoe Covid-19-beperkingen een bevolking hebben gecreëerd met een “diepe eerbied” voor “autoriteit” en een “krachtige neiging om zich te conformeren”. Het rapport werd onbedoeld gepubliceerd door de Britse regering, voordat het haastig werd verwijderd, maar talrijke journalisten konden de inhoud ervan achterhalen.

Het document onderzocht hoe gedragstherapie als wapen gebruikt kan worden om de bevolking te “duwen” om maatregelen te ondersteunen en gedrag over te nemen zonder dat ze expliciet weet dat ze wordt gemanipuleerd. Uit het onderzoek bleek dat dezelfde technieken die de regering gebruikte om mensen te dwingen de lockdown te accepteren (leugens, dwang en bedrog), kunnen worden gebruikt om hen hun levensstijl te laten veranderen in naam van het voorkomen van klimaatverandering.
(summit.news)

Martin Kulldorff, hoogleraar geneeskunde aan de Harvard Uiversity, zegt dat kinderen zich niet zouden moeten laten vaccineren. Als kinderen ermee besmet raken, is het net als een verkoudheid, maar het vormt geen grote bedreiging. Covid-19 is geen grote risicofactor voor kinderen. Als je een kind bent, zelfs als je geen Covid hebt gehad, is het risico op ernstige ziekte of overlijden minuscuul… Het is dus helemaal niet duidelijk dat de voordelen van de Covid-19-injecties opwegen tegen de risico’s voor kinderen.
(theepochtimes.com)

Onderstaand artikel leert ons dat de FDA medische genocide uitvoert op onschuldige kinderen, het “vaccin” laat de ziekenhuizen overstromen met nieuwe patiënten… We weten ondertussen dat “volledig gevaccineerde” patiënten het immunodeficiëntiesyndroom of AIDS ontwikkelen, “huidige schattingen tonen aan dat mensen die op mRNA gebaseerde Covid-vaccins (Moderna en Pfizer) hebben genomen, elke week ongeveer 5% van hun aangeboren immuun functie verliezen. Na ongeveer 20 weken worden ze gekarakteriseerd als “AIDS-patiënten” die weinig tot geen functionerende immuniteit hebben tegen in-the-wild pathogenen zoals verkoudheid en griepvirussen. Deze feiten kunnen niet langer verborgen worden gehouden en steeds meer invloedrijke mensen staan op tegen dit onmenselijke medische experiment op de mensheid.  

Maar het meest gruwelijke van alles is dat de autoriteiten en de FDA nog steeds proberen de vaccins aan onschuldige kinderen van 5 tot 11 jaar te geven. Het is gewoonweg tirannie, aangezien kinderen een sterftecijfer van NUL hebben, ze beschadigen alleen hun kwetsbare organen. “Dit betekent dat de FDA-leden,  zo vertelt het artikel, door dit dodelijke vaccin voor kinderen goed te keuren, medische genocide plegen op onschuldige kinderen op een schaal die de medische experimentendokter Josef Mengele van het Derde Rijk zelfs niet had kunnen vermoeden”.
(thetruedefender.com)

De staat zegt: de vaccinatie is goed voor u… Ondertussen gaan er miljoenen mensen dood of worden er ziek van, maar daar mag niet over gesproken worden. Naar mijn mening; het breekt je immuunsysteem af en je krijgt er nanotechnologie en parasieten voor terug… Onderstaand bericht leert ons dat onschuldige goed gelovende, niet-wetende, gevaccineerde mensen 450% meer kans hebben om het verkoudheids-virus Covid-19 te krijgen… Dus ja, het lijkt mij weer duidelijk, we worden bedrogen door de regering, ze liegen tegen ons, melken ons uit, en ze geven geen… om onze gezondheid en dat is voor velen misschien een realiteitscheck maar wel de waarheid.
(herstelderepubliek.wordpress.com)

In onderstaande video vindt u informatie die u misschien nog meer op weg helpt om de waarheid te zien die door de staat en de media wordt achtergehouden, onder andere over het alarmerende aantal baby’s dat slechts enkele dagen na de geboorte sterft. En ze sterven allemaal aan hetzelfde; longbloedingen. De gemene deler bij alle sterfgevallen is dat de moeders van de baby’s allemaal “gevaccineerd” zijn!!!!
(stewpeters.podbean.com)

Dus ja, hoever laten we het nog komen, we weten nu uit andere landen, ondanks dat Hugo de ingrediënten gauw even tot staatsgeheim heeft verklaard, dat de vaccinaties niet goed voor u zijn. Dat er mensen aan dood gaan en nog veel meer mensen er ziek van worden. Dat het je immuunsysteem verzwakt en niet versterkt en dat de media en de politiek, op enkelen na, corrupt zijn.

Hoe ziet u de toekomst? Wat wilt u voor uw kinderen? Dat wat de politiek wil? Of wilt u vrijheid? Menselijkheid? Empathie? Een maatschappij, waarin men elkaar nog iets gunt en waar geen satanisme en/of pedofilie wordt getolereerd? En wat wilt u daarvoor doen? Zoek contact met andere mensen die zien dat het plan van de regering een wereldwijd totalitaire regime is en samen kunnen we vreedzaam maar standvastig het tij keren.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ze hebben niet het goede met ons voor…

 1. Jan zegt:

  Even terzijde. Deze hysterische reactie van Bergkamp kende ik niet.
  Kamervoorzitter roept zoenende FvD’ers tot de orde
  https://www.telegraaf.nl/video/263798567/kamervoorzitter-roept-zoenende-fv-d-ers-tot-de-orde

  En aangezien beide gezond zijn zijn alle beperkingen overduidelijk kolder

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Hoeveel procent van de bevolking mogen er worden opgeofferd om politieke doelstellingen te behalen, hoeveel sterfgevallen zijn nog ‘politiekcorrect’ te verdedigen…..?
  De overheid gijzelt en vermoord, censureert en discrimineert, een normale beleidsvorm zegt u ?
  Nu de Pays-Bah binnenkort begint met zichzelf op te heffen, te sluiten en weg te saneren, kun je op de vingers van één hand natellen dat de krimpende economie het aantal inwoners in de maatschappij niet meer kunnen onderhouden,……met rampzalige gevolgen.
  Hopelijk komt het kabinet snel met een voorstel voor een vertrekregeling waarbij men over het aantal jaren waarover inkomstenbelasting is afgedragen deze belasting in z’n geheel terug te storten op de rekening van de belastingplichtigen bij vertrek uit de EU………wij wachten af.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  De contracten, hoezo transparantie…..alles is zwart gelakt

  Like

 4. Bas zegt:

  Is het vaccin wel veilig….er zijn nogal wat stappen overgeslagen….

  Like

 5. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  https://www.ninefornews.nl/rutte-je-hebt-natuurlijk-weinig-aan-zon-coronapas-als-je-nog-steeds-een-ander-kan-besmetten/ Eén keer liegt hij niet het heeft geen enkele zin dat klopt. Nee die walgelijke NPO doet er een schepje bovenop https://www.ninefornews.nl/pfizer-maakt-in-op1-ongegeneerd-reclame-voor-derde-prik-schaamteloos-dieptepunt/ dan nog zo een smerig links dagblad de NRC vindt het nodig flink haat te zaaien en tweedeling te bevorderen https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/nrc-speelt-nederlanders-tegen-elkaar-uit-gevaccineerden-zijn-klaar-met-ongevaccineerden/ Kortom we zijn op een dieptepunt van moraal en beschaving geraakt door de hysterie en onwaarheden over het Covid virus. Democratie wat is dat Nederland kent het niet meer en is verworden tot een apartheidsstaat. Kortom het gaat meer en meer de totaal verkeerde kant op en het kan niet uitblijven dat burgers lijnrecht en keihard tegenover elkaar komen te staan. Geweld hierbij is niet meer uit te sluiten. Dat is wat de elitaire smerige fascistische machtswellustelingen en aanhang hebben bereikt. Maar ja we willen allemaal het beste voor onze kinderen. Hoe triest dat het zover met behulp van de ziekelijke propagandazenders en de ziekelijke linkse media heeft veroorzaakt. Ongelooflijk dat miljoenen mensen gehersenspoeld zijn door het grootste gif namelijk de misleiding en indoctrinatie binnen de samenleving dat heel veel erger is dan het Covid virus. Als men nog niet beseft dat het absoluut niet om de volksgezondheid gaat maar over de realisatie van de agenda NWO 2030 dan is het verstandelijk vermogen flink aangetast. Ik heb er geen goed woord meer voor over en mijn geloof in een virus dat nimmer geïsoleerd is geweest tot onder het vriespunt is gedaald. Ze liegen en bedriegen het gaat alleen om geld en macht en vooral om de totale controle over burgers.

  Like

 7. pepo Copyright zegt:

  Yes, puur evil.
  https://www.redvoicemedia.com/2021/10/doctor-hydras-and-parasites-in-vaxx-transfecting-humans-into-new-species/

  Als je dit weet ga je toch niet meer naar je werk !
  Vecht vóór je leven.

  Like

 8. Jan zegt:

  Nieuwe studie wijst uit dat volledig gevaccineerde mensen net zo goed als ongevaccineerden het delta-variant verspreiden
  https://thehill.com/policy/healthcare/579068-vaccinated-just-as-likely-to-spread-delta-variant-as-unvaccinated-study?rl=1

  Pepijn van Houwelingen van het Forum zei dat alle maatregelen van het RIVM onbetrouwbaar zijn wat imbeciel De Jonge heeeeeeel raar, heeeeeeel raar vond
  video

  Like

 9. Republikein zegt:

  Over frikandellen.

  Like

 10. Jan zegt:

  Buma in de gordijnen

  Buma boos op Benima na vergelijking Jodenvervolging en coronabeleid

  Rabbijn Tamarah Benima heeft zich de woede op de hals gehaald van onder meer de Leeuwardense burgemeester Sybrand van Haersma Buma (CDA) door de Sjoa en het coronabeleid met elkaar te vergelijken.

  Volgens Benina wordt in deze coronatijd gezocht naar een zondebok. “Ik weet me ook, zeg ik als Jodin, gewaarschuwd door wat er in nazi-Duitsland plaatsvond. De beleidsmakers toen, op ieder niveau, dwars door de samenleving, hadden het beste voor met iedereen. Ook toen ze Joden als ’een gevaar voor de volksgezondheid’ aanmerkten. Ook toen ze een oorlog startten tegen het toenmalige ’virus’. Speel dus niet met vuur door mensen nu in onze samenleving weg te zetten als ’gevaar voor de volksgezondheid’, zoals minister De Jonge met regelmaat doet,” aldus de vrouwelijke rabbijn.
  ….
  https://jonet.nl/buma-boos-op-benima-na-vergelijking-jodenvervolging-en-coronabeleid/

  ‘Totalitair denken’
  De rabbijn van de liberale Joodse gemeente Noord-Nederland waarschuwde voor ‘totalitair denken’ door onder meer ambtenaren en wetenschappers. “Wat niet in hun narratief paste, moet het zwijgen worden opgelegd. En daarbij heeft Big Tech een handje geholpen, door meningen die Big Pharma onwelgevallig waren van de internetplatforms te verbannen.”
  https://www.welingelichtekringen.nl/politiek/3064142/buma-woedend-op-rabbijn-die-in-toespraak-coronabeleid-vergelijkt-met-jodenvervolging.html

  Opvallend is dat iedere mislukkeling uit de 2e Slaapkamer en die later een baantje in de polder krijgt aangeboden ineens heel ‘krities’ wordt.
  Het enige wat zij zegt is dat er een zondebok wordt gezocht en dat klopt want De Jonge en zij maffiosi geven nu de schuld aan niet-ingeënten, terwijl gezwegen wordt dat ingeënten massaal in het ziekehuis terecht komen, wat weer duidelijk aangeeft dat het vaccin geen vaccin is maar rotzooi, temeer dat mensen sterven en verminkt raken door die cocktails uit de spuit

  Like

 11. Jan zegt:

  Als er niet zoveel te dikke mensen waren was een lockdown niet nodig geweest
  De helft van de volwassen Nederlanders is te zwaar, 14 procent heeft obesitas – en dat percentage blijft stijgen. Het afgelopen jaar had een meerderheid van de patiënten op de covidafdelingen overgewicht.
  https://www.welingelichtekringen.nl/gezond/3066805/als-er-niet-zoveel-te-dikke-mensen-waren-was-een-lockdown-niet-nodig-geweest.html

  Like

 12. Jan zegt:

  Persconferentie van 28/10/2021
  Leden van het Europees parlement tonen de contracten die de Europese commissie heeft getekend met farmaceutische bedrijven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s