Griekse ex-minister tegen de Duitsers: “U zult helaas betalen en betalen en betalen!”

In Griekenland is Angela Merkel sinds de “Griekenland-redding” de meest gehate vrouw ter wereld.

(Door: “KEWIL” – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse bondskanselier Merkel deed donderdag en vrijdag 18 uur lang haar, voor het publiek afgeschermde, afscheidsbezoek in Athene. Daar is zij sinds de “Griekenland-redding” de meest gehate vrouw ter wereld (zie foto boven uit 2011). Naar aanleiding van deze visite rekende de voormalige minister van Financiën Yanis Varoufakis in de “Bild-Zeitung” meedogenloos met ons af en voorspelde de “Duitse arbeiders en middenklasse”: “U zult helaas betalen en betalen en betalen!”

De Griekenland-redding, aldus Varoufakis, zou vanaf het begin tot mislukken gedoemd geweest zijn, de staatsschulden van Griekenland zouden ondanks schuldenvermindering en miljardenhulp (€ 278 directe betalingen) op recordniveau staan – tendens: “Eeuwig stijgend”. En de Griekse top-econoom George Vamvoukas zegt: Het geld is voorgoed weg!

De officiële kosten voor de EU van de Griekenland-redding zouden € 278 miljard bedragen. Daarvan kwamen € 80 miljard uit Duitsland. Maar: Vamvoukas noemt andere cijfers dan de officiële EU-statistiek: “De EU heeft in totaal meer dan € 600 miljard uitgegeven.” Dus: meer dan het dubbele! Het Duitse aandeel daarin? “€ 170 miljard.” Het meeste daarvan zou “voorgoed weg zijn”.

Hier de Griekse ex-minister Varoufakis en hier de Griekse top-econoom George Vamvoukas!

En wij zitten er mee, de door de de vreselijke kanselier Merkel verkochte en van hun miljarden beroofde Duitsers! Merkels “Griekenland-redding” laat hetzelfde patroon zien als alle andere en fatale eenzame beslissingen “zonder alternatief”.

Deze bondskanselier besliste meestal alleen en eenzaam, vaak in één klap, altijd voor het buitenland, altijd tegen Duitsland, dat zij blijkbaar haat, en trok honderden miljarden euro´s, ja biljoenen uit onze zak. Of dit nu voor de “energietransitie”, het redden van de euro, voor de “vluchtelingen” of wat dan ook was. En ze brak met haar beslissingen gewetenloos elke afspraak, elk verdrag (Maastricht, Lissabon) en elke wet wanneer er iets in de weg stond.

Hoe dom moeten een volk, andere politici en de media zijn, die zich dat al sinds ongeveer 15 jaar lieten welgevallen? Zoiets kon eigenlijk alleen maar in Duitsland gebeuren. Wij betalen en betalen en betalen!

Bron:
pi-news.net
Door: “KEWIL”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Griekse ex-minister tegen de Duitsers: “U zult helaas betalen en betalen en betalen!”

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  What”s new.
  Je kunt wel stellen dat zowat elke regeringslijer de zaak belogen heeft sinds een jaar of 10 als het over dit soort van geldtranfers ging.
  Herinner je Rutte die wist te vertellen dat Griekenland terug ging betalen tot de laatste cent toe.
  Evenals Italië en Spanje.
  Dat gajes hoeft alleen maar adem te halen en ze beliegen de zaak al

  Geliked door 3 people

 2. aquarius4422 zegt:

  Merkel is de grootste ramp die het Duitse volk is overkomen sinds het Nazisme.
  En de Duitsers lieten het weer gebeuren.

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Godzijdank dat Angela Merkel zo gehaat is in Duitsland en Griekenland maar ze moeten trouwens niet in dat laatstgenoemde land gaan denken dat het eerstgenoemde land hen zal blijven betalen voor hun luiheid, kortzichtigheid, afhankelijkheid en het vervroegd met pensioen gaan! ze hebben in Griekenland namelijk jarenlang zo kortzichtig en verspillend geleefd dat de Grieken zichzelf naar de knoppen hielpen en ook herstelbetalingen uit WO II kunnen niet meer als excuus worden gebruikt om maar geld aan dat soort klaplopers te blijven geven!
   Want zoals ik al heel goed leerde uit bepaalde strips zoals Suske & Wiske, Lucky Luke of Dagobert Duck: wie al te vrijgevig is naar anderen toe (vooral als het om boeven, desperado’s of nep-overvallers gaat), niets voor zijn/haar eigen centen of bezittingen over heeft om zo het leven te behouden of zelfs gaat gokken waarbij je kapitalen verspilt kun je maar beter helemaal NIETS meer geven en hen gewoon in diepe armoede laten leven!
   Want jezelf van anderen afhankelijk blijven maken is haast hetzelfde als dat je wensen laat vervullen door geesten uit toverlampen of tovervissen – en vogels uit sprookjes! Vooral in het sprookje, ‘De visser en zijn vrouw’, werd het humeur van de geduldige tovervis, die de hebzuchtige Isabel rijkdommen en paleizen schonk, bepaald door de weersomstandigheden op zee en de opkomende golven van de zee!
   En de akelige Isabel werd op het einde, toen ze zelfs nog heerseres van de Hemel en Aarde wilde worden, hierna in diepe armoede en ellende gestort! Wie het onderste uit de kan wil hebben krijgt altijd de deksel op de neus!

   Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Tot 2010 betaalde Duitsland nog schulden aan Frankrijk uit het Verdrag van Versailles. De laatste tranche bedroeg 200 miljoen euro. Er wordt van uitgegaan dat Duitsland in hoofdzaak verantwoordelijk is voor beide wereldoorlogen en dat deze schuld zich moreel en financieel uitstrekt tot de nakomelingen.
  De volgende opvatting heb ik gehoord in gesprekken met Nederlanders, of die nu politiek rechts of links zijn:
  “Jullie hebben niets geleerd van het verleden. Het is jullie verdiende loon. Merkel/de AfD (elk naar politieke gezindheid) zijn de tweede Hitler. Het is allemaal jullie eigen schuld…”
  Maar veel Duitsers, overwegend jongere en links-liberale, zijn die mening ook toegedaan. En dat is waarom ze betalen tot sint juttemis.
  De werkelijk centrale vraag over de achtergronden van beide wereldoorlogen kan niet worden gesteld omdat sommige antwoorden in Duitsland een strafbaar feit zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Ach die algehele politieke bende is toch ongeloofwaardig. Kijk vooral naar de foto van Rutte en Trudeau. Komen de hypocrieten en misdadigers tegen de mensenheid buiten schijnheilig een mondkapje en vervolgens op elkaar geplakt binnen op het feestje zonder mondkapje. https://vk.com/dennisrossia?z=photo591986913_457243726%2Fwall679908431_1224
  Dan die Europese uitnemers tijdens G20 top dit weekend https://vk.com/dennisrossia?w=wall679908431_1215 buiten mondkapje het showteam buiten ook met mondkapje en vervolgens Merkel en Macron binnen. Dat is dus het elitaire gespuis dat het volk onderdrukt met alle niet gegronde maatregelen. Eén ding als De Jonge dinsdag a.s. komt met opnieuw een mondmuilen plicht ga ik met deze beelden naar de rechter. Ongelooflijk dat miljoenen mensen zich nog laten onderdrukken en langer in de maling laten nemen. Allemaal voor een tribunaal die dictators en opsluiten. Het kan toch niet zo zijn dat een aantal elitair gespuis miljoenen mensen onderdrukken.

  Geliked door 2 people

 5. Boike zegt:

  De EU, en in het verlengde daarvan de Nieuwe WereldOrde, is de reinste grootheidswaanzin. Het is satanische hoogmoed en machtswellust. Het is klatergoud. Het is gebakken lucht, die de burgers met leugens en bedrog in hapklare brokken door de strot wordt gedauwd. Het is duivelsgespuis !!!

  Hoogmoed komt voor de val. Grootheidswaanzin kost duur, heel duur, heel erg duur, onbetaalbaar duur. Als de rekening eerdaags gepresenteerd wordt en de burgers voor het gelag mogen opdraaien, zal het lachen snel vergaan. Dan zal de bittere waarheid opdoemen. Dan zal blijken, dat door al het gedoe en gesjoemel de euro geen ene sodemieter meer waard is. De economie zal in elkaar donderen. Lege winkels, werkeloosheid, armoe, honger en kou zullen het gevolg zijn. En op de overheid hoeft u niet te rekenen. Die staat met lege handen en zal ”niet thuis” geven.

  Er zal met vingers naar zwarte schapen worden gewezen. Die zullen ongetwijfeld wel worden geschoren. Maar zoals gebruikelijk zullen de echte schurken weer buiten schot blijven. Zij beschikken immers reeds over veilige bomvrije heenkomens diep in de Braziliaanse jungle.

  Inderdaad, maak uw borst maar vast nat. Het ”oude normaal” is verleden tijd. Het komt niet meer terug. De bomen zullen niet meer tot in de hemel groeien. De vette jaren zijn voorbij en de magere zijn reeds begonnen. De sneeuwbal rolt de berg af, wordt groter en groter, rolt alsmaar harder en zal pas onder in het dal tot stilstand komen. Niets zal meer vanzelfsprekend zijn. Het wordt ieder voor zich en God voor ons allen. Tref uw voorzorgsmaatregelen, zolang het nog kan. De tijd dringt. Het wordt chaos, grote chaos. De vijfde colonne is reeds aanwezig. Islamitische bendes zullen rovend en moordend rondtrekken en door niemand gestopt kunnen worden.

  Een wederopbouw wordt een langdurig en moeizaam proces. Dat zal heel, heel, heel erg duur gaan kosten. Het zal met heel, heel, heel veel bloed zweet en tranen gepaard gaan. Wat was, zal nooit meer terugkomen. Wat er voor in de plaats gaat komen ??? Een communistische Nieuwe WereldOrde ??? Joost mag het weten.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Als de door u genoemde islamitische bendes rovend en brandschattend door de straten trekken dan valt er niets meer op te bouwen. Nederlanders buigen het hoofd en worden islamitisch. Er is in nederland niemand die zich verzet omdat ze het verzet altijd van een ander verwachten en niet van zich zelf. Dat komt omdat de bevolking is verworden tot een stel schapen die, als de herder (regering) er niet meer is om ze de weg te wijzen, besluiteloos pas op de plaats maken en niet meer weten wat te doen. Dat machtsvacuum zal volledig door de islam worden opgevuld want die weten precies hoe je zoiets moet aanpalkken. De islam heeft duizenden jaren ervaring in het in de hand houden van roerige massa’s. De mensenrechten kunnen de nederlanders wel vergeten en ook de bescherming van lijf, leden en bezit zal voorgoed tot het verleden behoren. De huidige machtskliek zal met alle middelen proberen te redden wat er te redden valt maar zij zullen geen succes boeken tegen de islamitische meedogenloosheid. Het doek valt over de staat der nederlanden. Sterker, het doek is al gevallen voor de staat der nederlanden, een nepstaat, onderhoriog aan de europese unie en nog steeds een deelstaat van het (nu nog) almachtige duitsland). Staat der Nederlanden, R.I.P

   Geliked door 1 persoon

 6. Ben zegt:

  Merkel heeft meer schade aan Europa aangericht dan haar beruchte voorgangers Wilhelm en Dolf Hitler.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ravian zegt:

  Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat Griekenland ons eigen landje, per hoofd van de bevolking, meer gekost heeft dan Duitsland.
  Laten we het dus eens over die lul hebben die Nederland al meer dan een decennium lang naar de kloten aan het helpen is.
  Die kreeg het, bijvoorbeeld, een paar maanden gelden voor elkaar om als demissionaire premier nog even dertig plus miljard naar de EU over te schrijven.
  En daar stemmen dus nog altijd miljoenen Nederlanders op, op zo’n vuile landverrader.
  Laten we dus vooral niet denken dat Nederlanders beter zijn dan Duitsers…
  Het crapuul dat hier achter steekt is in Nederland minstens zo goed vertegenwoordigd als elders in de wereld, inclusief Duitsland.
  Maar het werkelijk weerzinwekkende is hier die hele “afscheidstournee” van dat linkse Stasi loeder.
  Adolf Hitler had tenminste nog het fatsoen om stilletjes in zijn achtertuin zelfmoord te plegen.

  Geliked door 2 people

 8. saddy zegt:

  Jammer dat niemand opmerkt dat rutte hetzelfde scenario volgt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s