Ondertussen in Groot-Brittannië . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Ondertussen in Groot-Brittannië . . .

 1. Lilith zegt:

  de gevaxxten willen er niet meer over nadenken. En troosten zich met het door media verspreide gedachtengoed dat zij deugen. Een volk dat slaapt en in slaap wil worden gesust.

  Geliked door 4 people

  • Bas zegt:

   Gijs van der Voet
   Het demissionaire kabinet zal a.s. dinsdag bewijzen dat ze goed weet te luisteren naar wat ‘het volk’ wenst. Dat is toch waar het om draait in een democratie?
   Welnu: 70% van alle gevaccineerden wil dat de ongevaccineerden hard aangepakt worden.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Dat zou dan de eerste keer wezen dat het kabinet doet wat de bevolking wenst.
    Waarbij zelfs de grondwet, en de international rechten van de mens, dan plotsklaps geen hindernis meer blijken te wezen.
    Je zou nog bijna gaan denken dat het gewoon is wat ze zelf wensen…

    Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    Die gijs van de voet zou een uitstekende kandidaat zijn als kampbewaker in de toekomstige corona nazi concentratiekampen.

    Like

 2. Bas zegt:

  Bericht van de virologen van 4 jaar terug: 28 november 2017
  De griepprik voor alle kinderen is prima idee volgens Ab Osterhaus. “Kinderen zijn grote verspreiders“

  rtlnieuws.nl
  Deskundigen: griepprik voor alle kinderen prima idee
  Ouders in Groot-Brittannië worden opgeroepen hun kind de komende tijd te laten vaccineren tegen griep, om zo ook te voorkomen dat ze hun opa’s en oma’s besmetten. Die hebben vaak een lagere weersta…

  Like

 3. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/hubert-bruls-pleit-voor-coronabewijs-op-werkvloer-we-hebben-meer-belang-bij-robuuste-maatregelen-dan-hele-kleine/

  Hubert Bruls pleit voor coronabewijs op werkvloer: “We hebben meer belang bij robuuste maatregelen dan hele kleine”

  De voorzitter van het Veiligheidsberaad, Hubert Bruls, pleit voor een herinvoering van de anderhalvemeter-regel én het mogelijk maken van de invoering van een coronabewijs voor op de werkvloer. De Nijmeegse burgemeester wil stoppen met kleine maatregelen en gaan voor wat hij noemt ‘robuuste maatregelen’. PVV-leider Geert Wilders tikt Bruls direct op de vingers. Er is namelijk een motie aangenomen in het parlement die zo’n maatregel onmogelijk zou moeten maken.

  https://pbs.twimg.com/media/FDB1FcuXsAEpSi7?format=jpg&name=large

  Geliked door 3 people

 4. Bas zegt:

  https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/hnmda/professor-amsterdam-umc-spreekt-zich-uit-ik-kan-niet-meedoen-aan-een-systeem-dat-leidt-tot-vaccinatiedwang/

  Professor Amsterdam UMC spreekt zich uit: ‘Ik kan niet meedoen aan een systeem dat leidt tot vaccinatiedwang’

  Biomedisch wetenschapper Connie Jimenez heeft besloten dat het tijd is om op te staan en zich uit te gaan spreken. Connie Jimenez is niet zomaar iemand. Ze is als professor verbonden aan het Amsterdam UMC, waar zij ook aan het hoofd staat van een laboratorium.

  “Dit is mijn coming out,” zei prof. dr. Jimenez zaterdag tijdens het evenement ‘Overbruggen’ van Vrouwen voor Vrijheid. Ze benadrukte op persoonlijke titel te spreken. “Ik sta hier als vrouw, moeder en bioloog.”

  “Wat vrijheid betekent, weet je pas als je het kwijt bent,” zei ze. “Veel festiviteiten na een promotie of oratie zijn nu alleen met QR-code toegankelijk. Ik word daar geweerd en dat doet pijn. Het enige waar ik nu nog heen kan gaan, zijn de recepties op de universiteit.”

  Er is geen echte vrijheid wanneer die keuze uitsluiting tot gevolg heeft
  Jimenez zegt zich het afgelopen jaar breed te hebben geïnformeerd. “Ik – en vele wetenschappers met mij – heb nog twijfels over de veiligheid van de op DNA- en RNA-gebaseerde coronavaccins. De safety profiles zijn echt anders dan van bijvoorbeeld een griepvaccin.”

  “Het spike-eiwit is het pathogene eiwit van het virus en ik wil daar de code voor niet in mijn lichaam gespoten krijgen,” benadrukte ze. “Ik wil niet dat het in mijn lichaam gaat circuleren en bloedproppen of andere ellende veroorzaakt.”

  “Ik vertrouw op mijn immuunsysteem,” zei ze. “Het is ons in Nederland nu dus niet meer gegund om in alle vrijheid een individuele afweging te maken tussen wel of niet vaccineren tegen corona. Er is geen echte vrijheid wanneer die keuze uitsluiting tot gevolg heeft.”

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Poppenkast..

  Geliked door 2 people

 7. Jan van Leeuwen zegt:

  Check voor de zekerheid het genoemde rapport nog een keer.

  Klik om toegang te krijgen tot Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

  Volgens de tabellen 2, 3 en 4 op pagina’s 13 t/m 16 zijn de genoemde totalen helaas andersom dan deze grafiek toont. We moeten voorkomen dat we van fakenews worden beschuldigd en dus extra kritisch zijn op de gepubliceerde data.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s