Geheel voor eigen risico . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op Geheel voor eigen risico . . .

 1. vangie1206j zegt:

  Daarom laat ik mij NIET PRIKKEN.

  Geliked door 2 people

 2. Bert zegt:

  Het Corona-drama wordt niet veroorzaakt door de ziekte, Niet vaccinatiestatus maar welvaartsziekten in combinatie met vergrijzing verhogen druk op de zorg, die al bezweek onder een jarenlang beleidsmatig gecreëerd zorginfarct.

  Al jaren heeft Nederland te maken met volle ziekenhuizen zodra de jaarlijkse griep, zoals bijvoorbeeld in 2016, om de hoek komt kijken. Forse bezuinigingen op de zorg, waarbij zorgpersoneel werd ontslagen terwijl de bevolking fors vergrijst, hebben het zorgtekort alleen maar versterkt. De Corona-maatregelen vergroten dit zorginfarct nog meer doordat zorg werd uitgesteld voor mensen die veelal al behoorlijk ziek en/of oud waren, waardoor dat nu resulteert in een nog grotere druk op de zorg door extra complexe ziektebeelden. Dat terwijl het jaarlijkse griepseizoen nog moet beginnen. Dit in combinatie met het al bijna twee jaar lang ondermijnen van de gezondheid van de gehele bevolking door de Corona-maatregelen, is vragen om gigantische problemen.
  https://verenoflood.nu/corona-overgrote-meerderheid-in-ziekenhuis-oud-en-ziek/

  Geliked door 1 persoon

 3. Bert zegt:

  Ik denk niet dat ik er veel naast zal zitten als ik denk dat die gif prik al meer slachtoffers hebt geëist van alle waardeloze medicijnen, die ze van de markt gehaald hebben wegens gevaarlijke bijwerkingen.

  Geliked door 2 people

  • Bas zegt:

   Like

   • karton zegt:

    @ Bas op 1-11-2021 om 21.53 u.
    Die hoerenloper op de onderste video is toch die enge viespeuk Clinton ? Was toch de vent die z’n natte pielemuis afdroogde aan het jurkje van een zojuist door hem misbruikte/gebruikte secretaresse ? Waarna hij álles ontkende ? Hij lijkt verdorie die ouwe koning Hatseflats van België wel, eerst een freule “lekker verwennen” om daarna te zeggen “Ik weet nergens van hoor mensen, dat kind is niet van mij !”
    Óók in België blijven er mensen bestaan die met hun zelfgemaakte vaantjes langs de weg staan te wapperen als z’n koninklijke fokker langs rijdt, als in de jaren van Bernhard in Nederland !!!

    Like

  • Bas zegt:

   https://www.frontnieuws.com/vanaf-de-leeftijd-van-13-lange-lijst-van-plotseling-overleden-of-ernstig-zieke-sporters/

   Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sporters

   Het Oostenrijkse nieuwsorgaan Report24.news heeft lang gedaan over dit onderzoek, ze hebben elk geval apart uitgezocht. Is er in de sport en de topsport nog maar sinds medio 2021 sprake van een opvallend groot aantal “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen?

   Niemand van officiële zijde kan (en wil) een mogelijke accumulatie sinds het begin van genvaccinaties verklaren. Volgens de mogelijk gechanteerde en omgekochte media en politici is het een kwestie van ongelukkige toevalligheden – hoewel er op het veld al een 13-jarige met hartproblemen omvalt.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Zo is het. Maar vertel dat maar eens aan al die volgzame schapen. Die kijken je aan alsof je niet goed wijs bent. Ik ben gestopt met uitleggen waarom ik niet geprikt wil worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Like

  • Bas zegt:

   WTF!!!
   Kopschoppende agent in den Haag, slachtoffer is coronademonstrant.

   Gideon van Meijeren:

   Aangemeld voor het vragenuur: het zoveelste voorval in een lange reeks van buitensporig politiegeweld tegen weerloze coronademonstranten.
   Er is maar één iemand eindverantwoordelijk voor het functioneren van de politie:
   @ferdgrapperhaus

   Like

  • Bas zegt:

   De vaccinatie, dus ook de QR-code verloopt…je pas is dan ook niet meer geldig.

   Like

  • Bas zegt:

   https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/thierry-baudet-ziet-de-bui-al-hangen-ze-gaan-testen-onmogelijk-maken-voor-qr-code/

   Thierry Baudet ziet de bui al hangen: ‘ZE GAAN TESTEN ONMOGELIJK MAKEN VOOR QR-CODE!’

   Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet heeft gereageerd op de uitgelekte coronaplannen van het kabinet. Het testen om een QR-code te krijgen komt te vervallen, stelt hij. Als dat zo is komt totale vaccinatiedwang dus wéér een reuzesprong dichterbij.

   Vandaag werd bekend dat het kabinet de QR-code meer, meer, meer wil gaan gebruiken. Om de sportschool in te komen. Mogelijk zelfs om naar het werk te gaan. De coronatoegangspas – die terecht ook wel de Apartheidspas wordt genoemd – gaat steeds vaker ingezet worden. Zogenaamd om “de besmettingscijfers” te beperken, maar dat is natuurlijk je reinste flauwekul. Gevaccineerden die ziek zijn krijgen immers een groene code, terwijl ze a) wel degelijk besmet zijn en b) ook anderen kunnen besmetten.

   Like

  • Bas zegt:

   https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/geert-wilders-woest-na-uitlekken-totalitaire-coronamaatregelen-nederland-is-een-dictatuur-aan-het-worden/

   Geert Wilders WOEST na uitlekken totalitaire coronamaatregelen: ‘Nederland is een dictatuur aan het worden’

   Geert Wilders vindt het a) volstrekt belachelijk dat het kabinet de coronatoegangaspas (lees: Apartheidspas) op meer plekken wil gebruiken en b) dat de beslissing om dit te doen nu al uitgelekt is. Dit voordat de Tweede Kamer er zelfs maar over heeft kunnen debatteren. Er is volgens Wilders dan ook maar één conclusie mogelijk: “Nederland is een dictatuur aan het worden.” Een dictatuur gerund door een laffe VVD’er en een doorgesnoven CDA’er.

   Like

 6. Bas zegt:

  Ondertussen in Suriname

  Like

 7. Bas zegt:

  Spike-eiwit…

  Dr. Peter McCullough legt uit hoe myocarditis verschilt wanneer veroorzaakt door natuurlijke infectie versus vaccin

  “Nu zijn er preklinische studies die suggereren dat de lipidenanodeeltjes daadwerkelijk recht in het hart terechtkomen. Het hart brengt het spike-eiwit tot expressie en het lichaam valt het hart aan.”

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Hugo de pipo…

  Like

 9. Bas zegt:

  Thierry Baudet

  Overheid offert 520.000 levensjaren door lockdowns en andere corona-maatregelen, en de regering WEET DAT, zo bleek uit een WOB verzoek van oud-CBS directeur.
  Het beleid KOST meer levens dan het bespaart.

  Like

  • Joe zegt:

   Waardevol informatie Bas, mijn dank!
   Duidelijk was mij vorig jaar al, van je doet het voor de oudjes, terwijl de oudjes in eenzaamheid lagen te sterven?
   Deze heerschappen hiervoor verantwoordelijk denken hiermee nog weg te komen ook! Maar hoop het tegendeel dat ze hiervoor ter verantwoord moeten worden

   Like

 10. Bas zegt:

  Like

 11. Maar die prikken gaan straks hier ook verplicht worden ( werk) door middel van een QR code. Geen QR code, geen werk. Bij ons zal mijn zoon, bedrijfsleider ( deed zijn werk met plezier) straks werkeloos zijn. Met 45 jaar zonder enige schuld er uit geknikkerd omdat je je niet wil laten misbruiken. Wij ( 68 en 72 ) hebben nog AOW ( hoe lang zal dat nog duren of hier moet je ook een QR code voor hebben?) en onze zoon zal bij ons in moeten trekken, en we zullen maar proberen van dat geld rond te komen zo lang het kan. Hier op Texel is ook al een huisarts begonnen met geen QR, geen medische hulp. Dit is Nederland geworden.

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Deze huisarts over treed elke regel en afspraak.
   Een arts mag nooit een QR code eisen.
   hooguit een mondkapje, wat ook knap vervelend is.
   Geef de man aan ergens bij een instantie die daar over gaat.

   Like

  • Bas zegt:

   Medisch tuchtcollege inschakelen tegen die huisarts die zijn eed negeert.

   Like

   • Klinkt allemaal heel mooi en dat was ook zo voor de Covid Hoax. Nu lijkt Nederland, maar ook de gehele wereld, aan totale wetteloosheid en hysterie ten prooi te zijn. Beklag doen als je verkeerd word behandeld door een medicus heeft geen zin meer omdat het antwoord is: Hij/zij heeft het recht zich te beschermen tegen Covid, dus U moet zich aan de regels houden. Dan ben je gauw uitgelult toch?

    Like

 12. Julia zegt:

  Het blijkt geheel voor eigen risico te zijn als je niet beslagen ten ijs naar een demonstratie moet gaan. Kijk wat een reclame het politiekorps Den Haag je vraagt je toch werkelijk af of ze een stel kopschoppers en scheldende ordinaire idioten een taakstraf hebben gegeven door ze een uniform aan te trekken en er lekker op los mogen rammen en schelden. Als dit de normale gang van zaken wordt bij vreedzame demonstraties dan is verdediging en eigen rechten wat mij betreft toegestaan. Dan maar flink er ook op in hakken het is te ziek voor woorden wat voor een soort uitschot bij de politie huist. De goede uiteraard daar gelaten. Nederland op zijn best en dan mag je dit soort uitschot onder de politie niet met de Gestapo vergelijken. https://vk.com/dennisrossia?w=wall679908431_1334 Heeft Nederland überhaupt nog het lef om met vingers naar andere landen te wijzen?

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Totaal aantal intensive care-bedden per 100.000 mensen : 6,4…..

  https://pbs.twimg.com/media/FDE5DpeX0AYkY7M?format=jpg&name=900×900

  Like

 14. Bas zegt:

  Gevaccineerden zijn dus gevaarlijker, want ze hebben overal automatisch toegang met hun qr-code, terwijl ongevaccineerden eerst getest zijn en dus wél óngevaarlijk zijn!

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Bas Hieruit blijkt dat de leugen regeert. Morgenavond kunnen we allemaal onze borst weer nat maken en hou het hart maar helemaal vast voor wat in december volgt. Het fascisme viert hoogtij. Het slechte nieuws is dat alle gevaccineerden die straks in Italië of andere landen op vakantie gaan zich moeten laten testen omdat de gifprik na 260 dagen niet effectief meer is. Dus dan maar weer massaal prikjes halen nou sorry maar mij niet bellen.

   Like

  • Bas zegt:

   Like

 15. Jan zegt:

  Russisch roulette

  Geliked door 1 persoon

 16. Henk der Niederlánder zegt:

  Het gaat erom wie dus de echte kankermongool is.
  Dit is hetzelfde gajes dat zich geruggesteund weet door een corrupt justitie apparaat en moord en brand schreeuwt al er weer eens gekopschopt wordt.
  Kunnen we verwachten dat dit gajes vervolgd gaat worden.
  Zeker niet dus.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/filmpje-roekeloze-politieagenten-slaan-en-schoppen-in-op-burger-kankermongool/

  Like

 17. Bas zegt:

  Hoezo bizar….

  2005: Chloroquine is een krachtige remmer van sars-coronavirusinfectie en -verspreiding.
  Dus HCQ functioneert als zowel een remedie als een vaccin

  https://pbs.twimg.com/media/FDGS93NXMAQ6vKP?format=jpg&name=large

  2020: Het is onwaarschijnlijk dat hydroxychloroquine gunstig is bij het bestrijden van virale infecties, waaronder het coronavirus SARS-CoV-2.

  2021: Boete voor artsen die hydroxychloroquine of ivermectine voorschrijven tegen corona

  Like

 18. Bas zegt:

  Ebru Umar

  Bijna twee jaar pandemie. Ik mis de overheidscampagne voor gezond eten, gezond leven, voor het opbouwen van weerstand en voldoende sociale contacten om een gezonde geest in een gezond lichaam te waarborgen.

  Bijna 2 jaar pandemie staat gelijk aan angstporno, dwang en verwijten

  Weet je wat zwaarder weegt…bruls?

  https://pbs.twimg.com/media/FDEDL-MX0AQ5O2b?format=jpg&name=medium

  Geliked door 1 persoon

 19. koddebeier zegt:

  Het is totale WAANZIN en de regering speelt het WHO speel gedienstig mee en verraden de bevolking !

  Geliked door 2 people

 20. Bas zegt:

  Hoe zijn de actuele cijfers in Nederland?
  Belgie 55% van de mensen op de IC is volledig gevaccineerd!
  GB 2/3e van de mensen op de IC is volledig gevaccineerd!

  Like

 21. Bas zegt:

  WAANZIN!!!

  Like

 22. Ravian zegt:

  Tsja, dat kunnen ze ook niet.
  Het is gewoon een regelrechte overtreding van de Neurenberg protocollen, een overtreding waar de doodstraf op staat.
  Het is een misdaad tegen de mensheid, dat het ook nog de Nederlandse grondwet verkracht is daarmee vergeleken slechts klein bier.
  Hugo & Co zijn gewoon rijp voor een tribunaal, en aansluitend een korte wandeling naar de plaats van executie.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Ravian; Er is echter een groot probleem met dat tribunaal. Geen een land en geen enkele rechter leent zich hiervoor. Het feit dat hier onze grondwet het moet afleggen tegen een misdadige noodwet en geen enkel justitieapparaat waar ten lande zich iets aantrekt van de Neurenbergcodes zegt al meer dan genoeg. Alles en iedereen is omgekocht. Je weet wel; het geld wat stom is maakt alles recht wat krom is. En zo gaan we van kwaad naar erger. Ook is volgens Rutte de QR code voor uitbreiding vatbaar. We zullen het morgen zien bij de Rutte en de Jonge show.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Yep, daarom ook de term “tribunaal”, omdat we het van “justitie” niet moeten gaan hebben.
    Deze club zal gedwongen moeten worden om af te treden, en daarna dient er een speciaal tribunaal ingesteld te worden om hen te berechten, en het hele tot op het bot verrotte justitie apparaat met hen.

    Geliked door 2 people

   • Bert zegt:

    Ravian, en uit wie moet dat tribunaal dan uit bestaan?
    Ze moeten wel erkend worden door iedereen om ook recht te mogen uitspreken.
    Of trekken we gewoon wat mensen van straat.

    Like

 23. Bob zegt:

  De regering dwingt je om gebakken lucht
  te kopen door de dwang om je te laten prikken.
  In het Mr, Vissershuis( bejaarden woningen )
  was 95% gevaccineerd en toch een corona
  uitbraak.

  Like

 24. koddebeier zegt:

  De Neurenberg code was mooi bedacht, maar wie gaat die dan verdomme uitvoeren en handhaven ????

  Like

  • Bert zegt:

   Dat heb ik ook al meerdere keren geschreven hier.
   Je kan er om blijven roepen maar het komt nogal stom over als je weet waar je woont en met wie je te maken heb.
   Ze hebben er werkelijk nog nooit over nagedacht maar enkel gehoord en gelezen dat er zo iets bestaan heeft in de 2WO.
   Maar met een reactie zo als de jouwe ga je geen likes scoren.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s