West-Europa verzinkt in de clanterreur

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de media en de politiek in de verkiezingscampagne in Duitsland weigerden om ook maar over de schaduwkanten van een ongecontroleerde massa-immigratie te debatteren, breidt de clancriminaliteit zich met de snelheid van een virus uit. De actuele toestanden in Zweden en Nederland herinneren eerder aan “narco-staten” zoals Colombia, en ook in Duitsland vinden er steeds meer moorden in het clanmilieu plaats. Er woedt een bloedige strijd om de hegemonie in de onderwereld.

Toen mevrouw Merkel in 2015 de sluizen onder het gejoel van links-radicalen, de NGO´s van de asielindustrie en de gehuurde toejuichers in de mainstream openzette, werd altijd geprobeerd om critici monddood te maken met het zogenaamde succesmodel Zweden en zijn liberale immigratiepolitiek. Maar in 2021 praat in de Duitse mainstream niemand meer over Zweden en de gevolgen van zijn immigratie uit overwegend islamitische landen van herkomst.

Want in de straten van Zweden stroomt ondertussen bloed, en dit is niet bedoeld als uitdrukking. Steeds vaker zijn daarbij onschuldigen het slachtoffer. Ze worden of bij een schietpartij door een verdwaalde kogel geraakt of ze zijn het slachtoffer van een persoonsverwisseling.

De bevolking in Zweden was geschokt toen een 12-jarig meisje in een fastfood restaurant werd doodgeschoten. Vanuit een rijdende auto vuurden vuurden twee bendeleden op het restaurant. Deze “Drive-by-shooting” – een begrip dat men tot nu toe alleen maar uit Amerikaanse getto´s kende – was niet bedoeld voor de 12-jarige, maar voor twee vijandige bendeleden aan het naburige tafeltje.

In Nederland werd een jong gezin het slachtoffer van een verwisseling. Toen het met zijn zwarte Mini Cooper in een parkeergarage parkeerde, opende een uit drie man bestaand commando huurmoordenaars met machinepistolen het vuur. De vrouw raakte door meerdere kogels zwaargewond, terwijl een kogel vlak langs het hoofd van de kleine dochter vloog. De vader overleefde de aanval niet. Doorzeefd met meerdere kogels stierf hij nog voor de ogen van zijn gezin in de parkeergarage. Op dit moment vindt de rechtszaak tegen de drie professionele killers plaats in Nederland. Een van de moordenaars getuigde bij de politie dat ze opdracht hadden om een persoon in een zwarte Mini Cooper te executeren. Zodoende werd het gezin het slachtoffer van een dodelijke verwisseling. Deze toestanden in Nederland zijn in de afgelopen jaren aanzienlijk verscherpt. De onderwereldadvocaat Vito Shukrula vertegenwoordigt een van de aangeklaagden. Tijdens een interview vertelt hij dat de kosten voor een huurmoordenaar in Nederland “€ 5000,- of een gedragen Rolex” bedragen.

Narcostaat Nederland

In Nederland heersen inmiddels toestanden zoals in Colombia. Maffiakillers, die een bekende journalist openlijk op straat in het hoofd schieten, een bomaanslag op een mediaonderneming, afgehakte hoofden, martelwerkplaatsen en geëxecuteerde advocaten. Verantwoordelijk voor deze misdaadgolf is een geïmporteerde criminaliteit, de Marokkaanse maffia. Zoals de onlangs ontcijferde chats van de onderwereld bewijzen, beschikken Mexicaanse en Colombiaanse kartels al lang over steunpunten in Nederland, waarvan ook ex-militairen en huurmoordenaars lid zijn, die bovendien kunnen putten uit een wapenarsenaal dat volstaat om een oorlog te voeren.

Zelfs de Nederlandse minister-president Mark Rutte rijdt niet mee rop de fiets door de regeringswijk, maar met een gepantserde limousine en bewapende bodyguards. In de buurt van de minister-president, zijn woonhuis en op weg naar zijn werk zijn de politie spionnen van de Marokkaanse maffia opgevallen, die het milieu van Mark Rutte verkend hebben. De onderzoeksautoriteiten vrezen een ontvoering om de oorspronkelijk uit Marokko afkomstige gangsterboss Ridouan Taghi uit de gevangenis vrij te krijgen. Tegen hem en zestien andere leden van zijn criminele netwerk loopt op dit moment onder de meest zware veiligheidsmaatregelen een rechtszaak. Ridouan Taghi geldt ook als opdrachtgever voor de moord op de bekende onderzoeksjournalist en publicist Peter R. de Vries. Deze werd in Amsterdam op klaarlichte dag doodgeschoten.

De clans als profiteurs van de open grenzen

De desastreuze toestanden in Duitsland, Nederland en Zweden beschikken over dezelfde oorzakelijkheden. Terwijl de politiek-mediale elite zich alleen nog maar in haar eigen luchtbel beweegt, heeft ze een rampzalige, ongecontroleerde migratiepolitiek te verantwoorden. In alle drie landen hebben meedogenloze Arabische clans terrein gewonnen, die nu niet alleen onder elkaar bloedige gevechten voeren, maar ook tegen bendes uit Afrika en het Midden-Oosten. De conflictpartijen zetten daarvoor ook in toenemende mate jonge “vluchtelingen” in voor het vuile werk. Of voor de drugshandel op straat of als huurmoordenaar zoals onlangs in Göteborg. Daar schoot een jonge Somaliër in een woedende bendeoorlog een Arabisch clanlid dood. Maar veel van deze voetsoldaten uit Somalië, Tunesië, Marokko, Algerije en Tsjetsjenië zijn ertoe overgegaan eigen bendes te organiseren en bestrijden nu de clans die hen hebben laten zien hoe je crimineel geld verdient.

Op dit moment woeden er in Berlijn meerdere clanoorlogen. Enerzijds onder elkaar, waarbij het niet alleen gaat om winst uit de drugshandel, beschermingsgeld en prostitutie, maar ook om bloedwraak van daarvoor gedode familieleden of om de zo inflatoir geciteerde “eer”.

Het meest meedogenloze conflict woedt al maandenlang tussen Tsjetsjeense en Arabische clans in Berlijn. Een ander taboe-thema is de islamitische socialisering van de groepen daders evenals hun veelvuldige overlappingen in het islamitische terroristenmilieu.

Deze alarmerende toestanden vormen een groot gevaar voor de veiligheid van het land en de burgers.

De eerste meldingen uit de onderhandelingen van de nieuwe Duitse regering over migratie doen de ergste vrees waar worden. Heel bewust dreigen nieuwe migratiegolven aangewakkerd te worden. De clans en bendes zullen zodoende steeds groter worden, en de clanoorlogen dreigen zich om deze reden verder te verscherpen. In Zweden, in Nederland en vooral in Duitsland.

Bron:
kopp-report.de
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op West-Europa verzinkt in de clanterreur

 1. Eppo zegt:

  Ze hebben daar net als hier de tyfuszooi Zelf binnen gehaald en reken niet op AIVD of andere Diensten Ze laten Je met de kkzooi opgescheept en opgezadeld zitten .
  De Braziliaanse methode is de beste , gewoon kapot schieten en in accuzuur oplossen die Lui .
  Heel die kkzooi uit het Midden Oosten importeren die VVD en PvdA en nog wat Clubs uit t Haagje.

  Like

 2. saddy zegt:

  Lees kartelpartij voor clanterreur en het verhaal blijft intact.

  Lees G20 voor mocro-mafia en het verhaal blijft intact.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  …………Want in de straten van Zweden stroomt ondertussen bloed, en dit is niet bedoeld als uitdrukking. Steeds vaker zijn daarbij onschuldigen het slachtoffer……………
  * / * / *
  Dus niet alleen in Zweden maar vlakbij Nederland, Antwerpen:

  Na een woorden-wisseling met “Mocrocanen” in een bus van de Belgische “De Lijn” in de buurt van Antwerpen, wordt een [Belgische]- vrouw ruw behandeld door Marokkanen en de bus uitgetrapt.
  Ze heeft een ernstige hoofdwond en haar toestand is zorgwekkend…………
  / / / /
  De video laat verschillende personen zien die duwen en trekken en schreeuwen, op de acchtergrond wordt gelachen.
  Iemand roept:”raciste” waarop de vrouw antwoord:”ik ben geen racist” hierop daarna slaat hij haar.
  De beelden worden onderbroken en we zien de vrouw ernstig gewond liggen op de grond naast de bus.
  ZE HEEFT EEN GROTE HOOFDWOND.
  Video choquante…………

  Bron: Video:
  https://www.7sur7.be/belgique/une-femme-gravement-blessee-apres-un-incident-dans-un-bus-pres-danvers~ab1baffa/

  Like

  • Jackholland zegt:

   Antwerpen verpaupert in een zeer rap tempo kom er jaarlijks misschien 10 x en het valt gewoon enorm op. Ook het schitterend mooie shoppingcenter in wijnegem waar ik jaren geleden graag naar toe ging omdat er bijna geen kamelenbeffers met bijbehorende pinquins rond liepen is veranderd in een shoppingcenter waar de kopdoek bijna de overhand heeft. De verpaupering gaat in een steeds groter tempo. Keijserlei vroeger zeer sjieke shoppingsrraat is niet meer. Borgerocco rukt. Steeds meer op in de richting van deze . straat. Zonde zonde zonde nog 5 tot 10 jr en antwerpen is verworden tot rabbat aan de schelde. Straks alleen nog shoarma pita waterpijpwinkeltjes gore restaurantjes en groepjes ali babas op iedere hoek vd straat lang leve de immigatie

   Geliked door 1 persoon

 4. Wakkere Joost zegt:

  Eppo mooi gezegd.
  Genoeg van dat lijkendrek.
  En niks geen 70 maagden.

  Geliked door 1 persoon

 5. vangie1206j zegt:

  Ik heb totaal geen medelijden met zo al Nederland Duitsland als Zweden ze kiezen bewust dit schorem als regering wetende dat dit schorem de eigen bevolking haat en dat gajes met liefde importeerd.
  Het bloed zit dus aan de handen van deze kiezers dus niet meer piepen.

  Like

  • Julia zegt:

   vangie1206j Helemaal mee eens het volk is de grote meespeler in dit enorme wanbeleid. We hoeven maar dagelijks naar de propagandazenders te kijken dat is een weergave van het linkse gevaarlijke gif dat binnen onze samenleving huist. De meeste zijn het ook eens om vaccinatie tot toegang naar het werk te verplichten dus van het grootste gros Nederlanders moet je het absoluut niet hebben. Ze kruipen en knikken en zijn zo dom dat zelfs de VVD het hoogst in de peilingen staat. Hoe een gebrek aan intelligentie en realiteitszin heeft men dan nog. De massa denkt uitsluitend aan zichzelf maar ze zullen allemaal flink bedrogen uitkomen. Medelijden nee met dit soort onderdanige goedgelovige linkse domme schapen heb ik absoluut niet. Dan moeten ze maar de consequenties aanvaarden maar achteraf niet janken en klagen. De uitdrukking is er niet voor niets Boontje komt om zijn loontje.

   Like

 6. Ben zegt:

  Nog 10 jaar en dan Balkan toestanden.

  Like

 7. Nietsjoh! zegt:

  De zelfmoord van Europa, moedwillig door de politiek gefaciliteerd, cultuurclash en opportunisme van de dierlikjke orde…maar, ik ga ervan uit dat de “bedreiging van Rutte” evenals het breed uitgemeten “dreigdrama’tje met Kaagvrouwtje” bedoeld zijn om de politieke figuren meer armslag te geven in de nabije toekomst m.b.t. beheersing van dissidenten, en compleet fake zijn ?

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Is culturele verrijking en een fata morgana,ga maar rustig slapen mensen de corrupte regeringen waken over u.

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Ron Jaspers je bedoeld zeker ga maar rustig slapen de regering vermoord u wel.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    vangie1206j.Inderdaad,het was cynisch bedoeld.

    Like

   • vangie1206j zegt:

    Weet ik ik heb zoal ern ideevan over u en fie is 1000000000% positief.
    Ik kan zelf helaaas niets in NL. meer ondernemen woon circa 14000 KM ver weg.
    En dat is maar goed ook.
    Ik zie mij in een demonstratie als de pliesie er op los slaat vooral op vrouwen en ouderen dan word ik echt een moordmachine richting dat pliesie gajes.

    Geliked door 2 people

   • vangie1206j zegt:

    Paar voudjes in mijn tekst.

    Like

 9. Bob zegt:

  Als je als regering zeer ongewenste maatregelen
  aan het nemen bent, leid de meute dan af door
  iets waarop ze zich dan vocussen.
  Dat je als kudde onbeschermd blijkt is voor de
  uitvoerders van geen belang.
  Moord en media leiden de aandacht af.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Hopelijk brengen al die rivaliseerden en misdadige clans daar in Nederland, Duitsland en Zweden elkaar om zeep! Wat trouwens WEL goed is om te vernemen is dat de twee moslimextremistische partijen, de Taliban en IS, ook elkaar vreselijk haten omdat ze beiden veel te verschillend zijn in de overheersing van de islam!
  En met een dergelijke verdeeldheid en haat onderling kunnen zij totaal geen wereldheerschappij verwerven omdat al dit soort extremisten nog oerstommer zijn dan de domste holbewoners! Wat een smerig tuig ook!

  Like

 11. Jan zegt:

  De lange moslimtenen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s