“Zo’n 400 privéjets van Jeff Bezos vliegen royals en ’groene’ ceo’s naar klimaattop”

GLASGOW – Terwijl de boodschap van veel milieuactivisten op de COP26-klimaatconferentie luidt om minder te vliegen en minder vlees te eten, kwamen de meeste miljardairs in Glasgow aan met hun eigen privéjet, beheerd door Amazon-oprichter Jeff Bezos.

Dat schrijft The Daily Mail. Honderden privéjets die behoren tot een van de bedrijven van Bezos, met aan boord onder anderen prins Albert van Monaco, tal van koninklijke families en tientallen ’groene’ ceo’s, zijn afgelopen dagen geland voor de COP26 klimaattop in Glasgow.

Het luchtverkeer was afgelopen zondag zelfs zo druk dat sommige vliegtuigen naar het nabijgelegen Prestwick moesten vliegen om de vliegtuigen te parkeren. Sommigen landden ook in Edinburgh, voordat ze vermoedelijk over land verder reisden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Zo’n 400 privéjets van Jeff Bezos vliegen royals en ’groene’ ceo’s naar klimaattop”

 1. karton zegt:

  In Glasgow zijn momenteel ruim 30.000 personen ongelooflijk druk om uw én mijn aarde te redden, dus mensen ……..weest dankbaar en ach, wat maken die paar vliegtuigjes nou uit, bezien in ‘t geheel ? U blijft gewoon lekker thuis werken en u vergadert fijn per computer, dat scheelt zóveel CO2 dat de Glasgowse vliegtuigjes erbij in ‘t niet vallen. Fransje stal de show……deze idioot reisde per trein, niet wetende dat deze trein opgewekte elektriciteit verbruikt. Zojuist zag ik Don Quichot vanuit Glasgow wauwelen, bleek die koninklijke kwast pr. Charles te zijn, met z’n 10-tallen paleizen en auto’s. Wát een hypocriete klootzakken.

  Geliked door 5 people

 2. jungleelephant zegt:

  Hoe hypocriet kun je zijn?

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Bedenk dan ook maar dat Bezos deze vliegtuigen het jaar rond verhuurt aan dit soort gutmenschen die ons wel zullen vertellen dat we zuinig op het klimaat moeten zijn.
  Dat tuig doet niks anders dan continue de wereld over vliegen in privé jets om ons wijs proberen te maken dat het zo slecht gesteld is met het milieu.
  Dat ze hardstikke dood vallen met hun flauwe kul.

  Geliked door 3 people

 4. Meneer de Uil zegt:

  Niet alleen arrogantie ten top, maar ook een plaat voor hun schedel. Ze verblikken of verblozen niet. Het is gewoon weer het zoveelste “dagje uit”, onder het mom van “ de wereld te redden”. Met de klootzakken die het nu in de wereld voor het zeggen, gaat dat never nooit niet lukken. Neem Biden, was gewoon in slaap gevallen. Valt ook niet mee he, op die leeftijd, zo’ntheekransje. Boring en gaat nergens over. En natuurlijk “onze” Rutte. De altijd goedlachse gentleman. Wat een clown. Maar morgen gauw weer terug om Nederland de weg te wijzen in deze moeilijke tijden. Uiteraard bijgestaan door zijn schandknaapje Hugootje. Cabaret ten top.

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Trap oplopen is moeilijk

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Bas.Die satanist bedoeld “martial law” zodat het militaire leger ongevaccineerden af kan voeren naar concentratie/vernietigings kampen.

   Like

  • karton zegt:

   @ Bas op 1-11-2021 om 21.40 u.
   Laten lullen die harlekijn,
   Deze aardworm is nog niet geschikt om een lintje door te knippen, maar in “het besodemieteren van hun echtgenotes” zijn dit soort laaghartige wezens een “meester”!!!
   Schaamteloze figuurtjes !

   Like

   • Bas zegt:

    Deze pipo heeft niet in de gaten dat wanneer het volk het helemaal zat is, zij bij de eersten zullen zijn die ‘afgezet’ worden….

    Geliked door 1 persoon

 6. saddy zegt:

  Misschien kunnen ze wat afghanen meenemen op de terugreis?

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Ondertussen de waanzin in Nederland,
  https://wos.nl/nieuws/artikel/tuinder-moet-stoppen-met-moestuin-voor-120-mensen-anders-riskeren-we-een-boete

  Tuinder moet stoppen met moestuin voor 120 mensen: ‘Anders riskeren we een boete’

  Wat kan er fout zijn aan het telen van biologische bloemkolen, knolselderij, aardappelen en andere groenten voor ruim dertig gezinnen in Midden-Delfland? Je zou denken niks, maar toch loopt tuinder Bas de Groot tegen een probleem aan.

  Hij heeft een ‘moestuinderij’, waar stedelingen hun eigen groente mogen komen oogsten. “Als we ermee doorgaan, riskeren we een torenhoge boete.”

  “Bij elke overtreding rinkelt de kassa 1.500 euro”, zegt Bas de Groot, nog steeds met stomheid geslagen. Afgelopen voorjaar begon hij samen met melkveehouder Roel van Buuren een moestuinderij op het erf van Roel als extra nevenactiviteit. “Het principe kun je het beste omschrijven als gemeenschapslandbouw. Mensen huren met elkaar een stuk grond, en delen de opbrengst.”

  Het klinkt als een ideaal concept, waarom doet de gemeente dan zo moeilijk? “De moestuin past niet binnen het bestemmingsplan”, legt boer Van Buuren uit. “Dat is bestemd voor koeien, en een lijst met strikt omschreven nevenactiviteiten, maar een moestuin staat daar niet tussen.” Tuinder Bas valt bij. “We mogen dus wel een camping en een museum starten, maar geen moestuin. Het heeft te maken met het verstoren van de flora en fauna terwijl de biodiversiteit in dit landschap, door onze moestuin juist enorm gestegen is. Niemand begrijpt het, het is gewoon ontzettend krom.”

  Geliked door 1 persoon

 8. Wappieman zegt:

  Verdomme !
  Dit was DE kans geweest voor die dappere Appache –
  piloot om dat canaille uit de lucht te knallen .
  GEMISTE KANS .

  Geliked door 2 people

 9. pepo Copyright zegt:

  I “hoop” toch wel dat al die piloten de jab hebben gehad 😜

  Like

 10. Julia zegt:

  Biden the president of the United States vond het blijkbaar niet boekend. De sukkel dommelt meerdere malen weg. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1250607966/president-biden-dommelt-tijdens-klimaattop Dat klimaattop zooitje wil de algehele wereld onderdrukken hoe ongeloofwaardig maar ondertussen worden we tot op het bot uitgekleed. Trouwens wat doet die Maxima bij de klimaattop zelf hebben zij geen zonnepaneel op hun gouden paleisje, of in de tuin daarvan. Ze vliegen jaarlijks flink o.a. naar Griekenland waarbij zij volgens de wet van een privé vliegtuig of regeringsvliegtuig een Boeing 737 BBJ. Het ging onder andere om tien vluchten naar Griekenland, om met hun gezin vakantie te vieren in zijn villa in Kranidi. Maar ja mevrouw had weer de gelegenheid om op kosten van de belasting betaalslaven een uitstapje te maken en een beetje bij te kletsen met uiteraard Merkel en o.a. Trudeau. Rutte heeft ook weer zijn uiterste best gedaan om een steentje bij te dragen door het beste jongetje van de klas te zijn terwijl zijn eigen land in een grote chaos verkeert, waar corruptie, toename criminaliteit, politieke onstabiliteit, stille armoede, woningnood en schrale zorg de normale gang van zaken is.

  Like

 11. karton zegt:

  Zie ik zojuist dat onze nationale clown (Quasimodo Rutte) ook een optreden heeft verzorgd tijdens dat gezellig samenzijn in Glasgow.
  De dwaas stond als een marionet te zwaaien met z’n gebalde knuistjes onder het uitkraaien van “Uitvoering, uitvoering, uitvoering !” en óók nog : “U kunt rekenen op het Koninkrijk der Nederlanden”, ik zou terug willen schreeuwen : “Rot toch op, idiote Rutte, jij hebt geheel Nederland vernield en inwoners kapot gemaakt middels de Toeslagenaffaire, doe daar wat aan i.p.v. de “gebraden haan” uit te hagen temidden van al die andere nietsnutten !!!”
  Hierna probeerde de man een “buiging” te maken naar het “opperhoofd der vergadering” , maar dat mislukte waarna hij van een trapje wankelde.
  Oh gottegottegot…………wát een vertoning van die jankbek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s