De satanisten van het grote geld willen nu via de Great Reset de hele wereld in een communistische hel brengen

(Door: “Balkanske priče”)

Al honderden jaren wordt de wereld geregeerd door een stel bloeddorstige satanisten. We worden opgevoed in een traditie om onze regeringen te vertrouwen en zijn ervan overtuigd dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting. De wereld wordt door heel andere personen geregeerd dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. Voor de schermen wordt er door de media (die onder de controle van de rijke elite staan) een poppenkast opgevoerd om ons te laten geloven dat wij een keuze hebben bij het kiezen van een partij. Wat veel mensen (nog) niet weten, is dat alle grote partijen door maar een klein groepje mensen bestuurd worden als trekpoppen. De zichtbare wereldleiders zijn niet meer dan marionetten die vanuit een achtergrond gedirigeerd worden door een superrijke elite. En bij het woord elite denken de meeste mensen meteen aan een groep rijke lieden die zichzelf vermaken met deftige feestjes en paardenraces. Maar het is iets totaal anders…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De satanisten van het grote geld willen nu via de Great Reset de hele wereld in een communistische hel brengen

 1. Joepiedepoepie zegt:

  Kijk dat hangbuikzwijntje naast ome Klaus zitten?

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  In dit artikel word nog eens duidelijk gemaakt wat het grootkapitaal allemaal kapot kan maken. Personen met veel te veel kapitaal verworden tot psychopaten. Zoals een Bill Gates met zijn WHO en zijn veksiens, hij die een krijtlaag in de dampkring wil brengen om de zon af te zwakken. Op kleinere schaal ziet men die buitenlandse international die weigert om belasting te betalen omdat hij anders dreigt alle honderden werknemers op straat te zetten en het bedrijf te laten verhuizen naar het buitenland. Grootkapitalisten willen de wereld veranderen in een communistische Hel, volkeren uitmelken en zelf een buitensporig luxe leven leiden. Dit alles naar Chinees model, een rijke overheersende bovenlaag met een arme onderdanige bevolking.

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Het plan om het basisloon in te voeren, dat alle uitkeringen worden vervangen door één enkele basisuitkering voor iedereen, waar de regeringsinstanties het zeggenschap over hebben, is het ultieme middel om een dictatuur op te leggen…… gehoorzaamheid af te dwingen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Johan zegt:

  Sorry, maar dit is écht een onzin-verhaal. Met die satanisten en zo.
  Ik heb zelden grotere nonsens gelezen, behalve dan bij de sprookjes van Grimm.

  Like

  • Bert zegt:

   Als ik het woord satan al tegen kom in de naam van een artikel dan bekijk ik het al niet meer.
   Nou weet ik het wel welke kant het dan op gaat.
   Ik ga er niet eens meer op in.
   Als je geen oplossingen hebt geef je satan gewoon overal de schuld van.
   Altijd goed voor weer wat extra likes bij vele.

   Like

  • Johan:Ik heb een berg bewijs geleverd dat het is zoals ik beweer, en jij bent er niet een… dus wie praat er onzin?Ziet de wereld er niet precies uit zoals beschreven in het artikel, of hebben we lang in het paradijs geleefd?

   Like

  • Johan :Als je wilt dat je opmerking serieus is, dan moet je altijd tegenargumenten presenteren voor je beweringen,en als je het niet doet, zoals je nu hebt gedaan, dan is de opmerking op het niveau van een klein kind.

   Like

  • Johan:Zit je nou een beetje te trollen of meen je dit serieus?Dat je jezelf hiermee voor lul zet merk je blijkbaar niet.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Johan
   Las eerlijk gezegd eerst de reacties en wilde eerst op u reageren door te zeggen dat u geen argumenten aandraagt, daarna las ik het verhaal en moet ik me bij u aansluiten, het voert te ver om te proberen er argumenten tegenover te zetten.
   Het is gewoon van A tot Z idioterie die nergens op gebaseerd is.

   Like

   • Als iemand gewoon iets ontkent en geen argumenten aanvoert tegen hun bewering, is die opmerking het equivalent van een kind – frivool.En ik zou graag willen dat iemand me vertelt wat niet waar is in dit artikel …

    Like

 5. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s