Een kreeeeet rieset

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Het groene fascisme heeft wereldwijd digitaal de verkiezingen gestolen, zoveel is voor mij inmiddels wel duidelijk. Als eerste in Amerika, waar Trump een groot gevaar vormde voor de ‘groene’ nieuwe wereldorde en alles uit de kast gehaald diende te worden om hem uit te schakelen. Hetzelfde gebeurde naar goed Amerikaans voorbeeld in Nederland door de corrupte partijen D66, CDA en de VVD en onlangs werd de positie van Merkel (wir haben es nicht geschaft) met haar totale afbraak van Duitsland te penibel, en ging zij ‘met pensioen’ om het stokje over te dragen aan een – eveneens zogenaamd door de bevolking ‘gekozen’ – nog veel extremistischer regime. Ik houdt me niet bezig met voorspellingen, maar ik heb al wel een helder idee van hoe ‘verrassend’ de uitslag in Frankrijk straks zal zijn. We zijn besodemieterd en bestolen door de lege-ogen/volstrekt-empathieloze nieuwe wereldorde van de VN en Klaus Schwab en ik noem dat het ‘groene’ FASCISME!

Gerobotiseerd

Grafeenoxide is een uitermate goed geleidend middel dat onder andere in de mRNA-,injecties wordt gebruikt. Met welk doel laat zich inmiddels eenvoudig raden gezien de natte droom van Bill Gates en Klaus Schwab om de mens te robotiseren en uw hersenen middels een chip aan te sluiten op een wereldomvattend computersysteem. En die chip is geen complot- of onzin-theorie want dit is exact wat psychopaat Schwab (het daadwerkelijke baasje van onder andere Rutte, Merkel, De Jonge en de koudbloedige Kaagslang) niet alleen openlijk verkondigt, maar er vanuit zijn (en Gates’) geld ‘gesponsord’ ook al jaren aan laat werken. DÀT en NIETS anders is het daadwerkelijk doel van deze overigens uitermate giftige injecties. Ú voorbereiden op die in uw hersenen te implanteren chip die via 5G (of hoger) als zuster-transmitter van het grafeenoxide draadloos aan een computer gekoppeld wordt die door het groene fascisme en zijn gedachten-gestapo zal worden bediend. Alhoewel, ik heb zelf het idee al wel dat, gezien hun (stem)gedrag en hun domme-na-echo-redenaties, voor 80% van de bevolking al geldt dat ze inmiddels al verregaand gerobotiseerd zijn.

Bruls

Eens in de zoveel tijd kom ik nog bij familie in mijn geboortestad Nijmegen en zo ook afgelopen september voor een verjaardag. Hubert Bruls staat er vooral bekend als de ‘volgevreten grootsmoel’ zoals ze hem daar noemen. Bruls, die de Nijmegenaar achter zijn rug om een megamoskee door de strot drukt, die vóór het stigmatiserende corona-paspoort is, en die massa’s BOA’s de stad in stuurt om dit fascistische corona-‘beleid’ ‘te handhaven’. Niet dat ik het met leeghoofd Halsema beter heb getroffen, maar ik begrijp meer en meer de frustratie van huidige Nijmegenaar en zeker na wat ik er dat weekend gezien heb,

Klaarblijkelijk betreft het hier van ‘meneer’ Bruls en zijn ‘Groen(e)’-Linkse vazallen een op z’n minst dubieuze vorm van prioriteiten stellen waarbij handhaven op een fascistisch corona’beleid’ belangrijker is dan de stad zelf. Het is mijns inziens zelfs HÈT voorbeeld van een stad in verval, want op diverse plaatsen lijkt het meer op de sloppenwijken in Afrika en Brazilië dan op een Nederlandse stad. Ik was al een kleine vijftien jaar niet meer in de binnenstad geweest, maar wat een onvoorstelbare onhygiënische en stinkende puinhoop is Nijmegen geworden! En dat betreft helaas niet alleen de binnenstad. Het waaide dat weekend nogal en het huisvuil vloog ons er letterlijk om de oren. Oneffen trottoirs waar ouderen over struikelen (en daardoor zelfs in het ziekenhuis terecht komen) zijn er heel (het nieuwe?) ‘normaal’, maar u kunt daar geen klacht/claim tegen indienen, want de gemeente Nijmegen hanteert een hoogteverschil van 3 cm in de trottoirs als ‘normaal’… Het afval puilt er werkelijk OVERAL uit de openbare prullenbakken, evenals de vele zakjes met hondenpoep die bij de daarvoor bestemde, maar eveneens overvolle afvalbakken liggen, waardoor de mensen ze er dan maar naast gooien. En dat werkt klaarblijkelijk niet alleen met het kleinere afval zo, maar dat is naar ik hoorde exact hetzelfde met het afval rondom de ondergrondse vuilstort-container-systemen die vaak niet of slecht blijken te werken. Ik had er al iets over gelezen, maar nog iets wat ons opviel was de ‘creatieve’, leest u volstrekt krankjorum (!), wijze waarop de verkeerslichten er zijn afgesteld wat DAARDOOR tot totaal onnodige lange wachttijden bij de verkeerslichten – is onnodig  extra uitstoot (!) – èn deze ‘creatieve’ afstellingen naar verluidt ook al tot diverse verkeersongevallen hebben geleid. Ik kan niet anders constateren; het is schrikbarend slecht gesteld met de oudste stad van Nederland (de eerste stad met stadsrechten daterend uit de Romeinse tijd) onder Bruls-‘beleid’, maar moslims knuffelen en ‘woke’ zijn is voor linkse gemeentes klaarblijkelijk van hogere prioriteit.

Overigens, in gesprek met wat mensen over de opvang van de vele uitsluitend jonge, mannelijke, goed getraind uitziende (!) Afghaanse ‘vertalers’, waarvoor er in heel Nederland GÉÉN huizen zijn maar die TÒCH voorrang op de woningmarkt krijgen, citeer ik overigens de volgende uitspraken van bewoners van deze stad: “Het is algemeen bekend hoe Afghanen over vrouwen denken en hoe ze met vrouwen omgaan, maar tòch moesten en zouden er hier tòch 800 komen, maar zijn het er inmiddels meer dan 1200 geworden”. “Als er ook maar 1 vrouw of meisje in Nijmegen wordt lastig gevallen, branden we dat hele kamp plat en gaan er serieus doden vallen”. En ook Bruls mag dan vrezen voor zijn leven, wat een gek sèg!”. Voor de megamoskee die er gaat komen, zijn de Nijmegenaren overigens al aan het sparen. Toen ik vroeg wat ze dan spaarden, riepen ze lachend: “Bsenzine!”

We zitten gevangen in de natte droom van psychopaten als Bill Gates, George Soros en Klaus Schwab en ik ben een groot voorstander van een kreeeeet rieset. En wel een kreeeeet rieset op deze ‘elite’ en hun frauduleuze vazallen die HUN nieuwe ‘normaal’ op ons projecteren, regisseren en dicteren. Want helaas zal hen voorgoed uitschakelen alleen nog met geweld haalbaar zijn. Het staat hèn – mede door ‘onze’ corrupte Kromstaat afgedekt – tenslotte ÓÓK vrij om exceptioneel geweld te gebruiken tegen ú als u niet wenst mee te lopen met de grote hersenloze na-echo-massa. Een fenomeen dat zich overigens bij elke nieuw te vormen dictatuur voordoet; het monddood maken en zich ontdoen van geleerden (ik weiger mij daar onder te scharen!) en van mensen die wèl zelf na denken en dat ook durven te uiten. De rest zijn wat mij betreft ruggengraatloze slapjanussen en karakterloze, identiteitsloze meelopers.

Noemt u het het uitroeien van het kwaad, een fysieke aanval op de elite of hoe u het ook maar wilt noemen, maar het is mijns inziens helaas de enige weg om hier ooit nog uit te komen. Een grote opruimactie. Maar niet getreurd, grote criminele organisaties zijn de eersten die geraakt worden door die verplicht te implanteren chip en geen cash geld meer kunnen generen, maar hebben wel de wapens en mensen in huis om met grote middelen aanslagen op deze elite te kunnen laten plegen. Misschien komt de hulp uit onverwachte hoek.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Een kreeeeet rieset

 1. Jan zegt:

  Kijk, de Bulgaren weten hoe zij het moeten aanpakken

  Bulgaren vechten terug: 80% minder restaurantbezoek nadat groene passen verplicht werden, ofwel, stik in je pas en ga maar failliet
  video
  https://3speak.tv/watch?v=rairfoundation/lykdenfw&utm_souce=player_brand

  Geliked door 4 people

 2. BigLJohn zegt:

  ….Maar niet getreurd, grote criminele organisaties zijn de eersten die geraakt worden door die verplicht te implanteren chip en geen cash geld meer kunnen generen, maar hebben wel de wapens en mensen in huis om met grote middelen aanslagen op deze elite te kunnen laten plegen. Misschien komt de hulp uit onverwachte hoek…..Het – VERZET – vanuit criminele hoek, want Nederlanders durven dit niet meer ! Dit is waarom Peter R. de Vries werd neergeknald. Wie te intens misdaadorganisaties gaar dwarszitten word koud gemaakt. Rutte, de Jonge en Grapperhaus, jullie dagen zijn geteld. Ze worden sowieso toch koud gemaakt zo gauw hun missie er op zit.

  Geliked door 7 people

 3. droevige mof zegt:

  En wat Nijmegen betreft, laten we de academische neergang niet vergeten van de eens zo glorieuze Radboud Universiteit, nu het paradepaardje van de genderonzin.

  Geliked door 5 people

 4. leo1 zegt:

  Zuhh greet rizet und das neue normal is een herhaling van zetten.

  Voor wie de TOEKOMST wil zien vanuit het VERLEDEN is het aan te raden de film –
  Sophie Scholl – ( YouTube ) te bekijken en ervaar het resultaat waaruit een nieuwe orde ontstaat en hoe het werkt. Het zal in de nabije toekomst niet anders worden.

  Kijk en vergelijk !

  Je voelt het al aankomen, ORDNUNG MUSS SEIN !!

  Geliked door 2 people

 5. Willem zegt:

  Zou de opstand tegen de islam dan in Nijmegen beginnen?

  Like

 6. Jan zegt:

  COVID-19 en de politieke economie van de massahysterie

  Like

 7. Jan zegt:

  Profiteurs van de angst – de handel en wandel met het virus- 2009 en nu met Covid-19 | ARTE Doku HD
  https://tinyurl.com/5cm8r5vf

  Like

 8. Jan zegt:

  Zo kennen wij de roden weer:
  Man uit Kentucky heeft ongezouten kritiek op federaal maskerplicht, wordt direct op de terroristenlijst geplaatst en lastiggevallen tijdens het vliegen
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/kentucky-man-challenges-federal-mask-mandate-immediately-gets-placed-terrorist-watch-list-harassed-flying/

  Binnenkort ook in het Nederlandse Theater

  Like

 9. Bas zegt:

  Hoe erg is dit!!!
  Nog maar 29 procent van de burgers vertrouwt de landelijke overheid, dat was 69 procent.

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/vertrouwen-in-overheid-enorm-gezakt-coronacrisis-toeslagenaffaire-de-formatie-het-telt-op~b92bc731/

  Vertrouwen in overheid enorm gezakt: ‘Coronacrisis, toeslagenaffaire, de formatie: het telt op’
  In de afgelopen anderhalf jaar is Nederland verworden tot een ‘laag-vertrouwensamenleving’. Dat concluderen wetenschappers van verschillende universiteiten in een onderzoek naar de maatschappelijke gevolgen van de coronacrisis.

  Like

 10. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

 13. Sinyo zegt:

  Tekst van “Die Rare Snuiter” (geintje)
  Alhoewel, ik heb zelf het idee al wel dat, gezien hun (stem)gedrag en hun domme-na-echo-redenaties, voor 80% van de bevolking al geldt dat ze inmiddels al verregaand gerobotiseerd zijn.
  Komt mede door de aftakeling binnen het onderwijs. Die in de zestiger jaren werd ingezet.

  Uit het taalgebruik verwijderd!
  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald haar wel.
  Betekenis: dat je met eerlijkheid verder komt dan door te liegen.
  Deze spreuk zou heden ten dage een giller, dijenkletser zijn.

  Maar soit ben inmiddels de eindfase van mijn bestaan binnen getreden.
  Behoor tot de dure medeburgers met rendement nul-komma-nul. (slogan: dé-sixty-six)

  Like

 14. Sintyo zegt:

  achterhaalt met een t aant eind

  Like

 15. Bas zegt:

  Opvoeden die bruls!
  Nog steeds zware obesitas, terwijl we inmiddels weten dat dit een gevaarlijk risico is bij covid!
  Zo’n 78% van de coronapatiënten op de IC heeft overgewicht (BMI van 25 of meer).

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  WTF!!!
  Er werd, volgens de Europese aanbestedingsregels, vorige week geloot bij een notaris……

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/uitkomst-aanbesteding-coronatests-uit-nederland-naar-belgisch-lab-nederlandse-megalabs-buitenspel~b60babe1/

  Uitkomst aanbesteding: coronatests uit Nederland naar Belgisch lab, Nederlandse megalabs buitenspel

  Nederland gaat vanaf komende maand een aanzienlijk deel van zijn coronatests laten analyseren in een Belgisch lab. Gevolg is dat twee gloednieuwe zogeheten hoogvolumelabs in Rijswijk en Utrecht alweer grotendeels overbodig zijn.

  Dat is volgens bronnen van de Volkskrant de voorlopige uitkomst van een aanbestedingsprocedure die net is afgerond. De labs werden vorig jaar op verzoek van minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) gebouwd.

  Geliked door 1 persoon

 17. R Thomasson zegt:

  Lang geleden, tijdens bezoek aan mijn ouders, kwam mijn moeder vroeg in de ochtend naar mij toe, en zei: Ik had vannacht een rotdroom. Ik hoorde Duitse soldaten buiten marcheren. Ik zei tegen oma: Moe! Hoe kan dat nou? Er zijn al tientallen jaren sinds de eerste dag van de bezetting voorbij gegaan, en de Moffen zijn hier nog steeds! Zij gaan maar niet weg! Op dat moment werd ze wakker, en dolgelukkig in vrede te leven. Maar is de oorlog werkelijk voorbij? Of is dat maar een schijn? Een afwisseling van de wacht. De plaats van de nazi’s wordt nu ingenomen door pathologische globalistische geldvampiers. Het nazisme heeft zich aan de 21ste eeuw volledig aangepast, en heeft Nederland en Europa steeds meer in de klauwen. Drs. E.N. Schilder noemt het GROENE FASCISME. Deze bezetting is niet groen, maar zo bruin als de smerigste en stinkende rioolwater. Wij hebben niet met fascisme te maken, maar met een nieuwe stijl NAZISME. De nieuwe nazi’s hebben hun tactieken aangepast. I.p.v. machtsvertoon met veel “Bombe und Granate”, strooien ze met geld om hun heerschappij via omkopingen te consolideren. Verkiezingsuitslagen worden vervalst en de nieuwe politieke leiders zijn de nieuwe Musserts, Degrelle’s en Quislings. Wat wel is gebleven is de propagandamachinerie van Jozef Göbbels en Julius Streicher. Wij worden via de media gebombardeerd door leugens en angst. COVID-19 is een volmaakte wapen in de handen van de moderne Mussert’s en Rost van Toningen’s waarmee de “Jodenwetten” op ongevaccineerden worden uitgevaardigd en uitgevoerd. De Ariërverklaring anno nu is gedigitaliseerd, en wordt QR-code genoemd. Corona maakt dat mogelijk om basis mensenrechten te vertrappen, en vrijheid en democratie te onderdrukken. Hoe is dat allemaal mogelijk geworden? Een van de top slangen op Medusa’s hoofd is een telg uit een nazifamilie genaamd Klaus Schwab. Hij is met nazisme oude stijl opgevoed. Zijn ouders hadden zelfs een klein concentratiekamp naast hun fabrieken. Dus, Schwab Junior weet hoe men zo’n kamp voor ongevaccineerden zal functioneren. Hij zal zeker adviezen geven voor de bouw.

  Geliked door 2 people

 18. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Schwab heeft nooit gezegd dat hij wil dat er een in te bouwen chip komt, hij heeft voorspeld dat men daar binnen afzienbare tijd toe in staat zal zijn, daar zit een wereld van verschil tussen.
  Schwab heeft ook geen daadwerkelijke macht, het enige dat hij doet is adviseren gebaseerd op realistische toekomstige mogelijkheden.
  En dan springen we ineens over naar Nijmegen want daar is van alles aan de hand.
  En dat schijnt dan des te belangrijker te zijn aangezien dhr. Bruls daar burgemeester is.
  Nou kan ik me de tijd niet meer heuen dat ik in Nijmegen ben geweest maar ik geloof het best dat het daar een puinhoop is, in welke grote stad eigenlijk niet ?
  Met de inwoners van Nijmegen schijnt wel iets bijzonders aan de hand te zijn, ze staan klaar om een AZC af te branden en in een moeite door ook een moskee waar ze het niet mee eens zijn.
  En wat een lef van die Bruls die zomaar ingevoerde wet en regelgeving tracht uit te voeren (is dat niet zijn taak eigenlijk ?).
  En die verkeerslichten staan allemaal verkeerd afgesteld zoals iedereen vind als hij/zij weer een keer zo op het oog zonder reden moet stoppen voor een rood licht.
  Allemaal de schuld van Bill Gates en Schwab. En dat alles vanwege de Great Reset.
  Wij zeiden vroeger; wie het gelooft krijgt een vliegtuig…

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Wat een ontzettend gelukkig mens moet jij toch zijn als je zo simpel in mekaar zit.
   Gewoon alles glashard ontkennen waar je het niet mee eens bent.
   Zonder er verder over na te hoeven denken.
   Dan hoef je verder ook niet meer op zoek naar de info daarover.
   Dan hou je weer tijd over om je scootmobiel op te voeren of te poetsen.

   Ik kom ze wel eens tegen in de winkel, meestal onder begeleiding.
   Die mensen zijn altijd vrolijk. En maar lachen.
   Hebben altijd het gelijk aan hun kant.
   Mag jij wel alleen naar buiten of moet je dan eerst iemand bellen.

   Like

   • Blaffertje zegt:

    @Bert.
    Waar ben jij een naar mannetje.

    Like

   • Bert zegt:

    blaffertje,
    * * * * *

    Like

   • Bert zegt:

    Eerst is het een vrouw die ergens uit gezet wordt.
    Die moet niet zo provoceren en zich gewoon aan de regels houden.
    Er hoeft maar wat over de overheid langs te komen om tijl verdedigt het.
    Zelfs schwab bedoeld het allemaal niet zo kwaad en wordt verkeerd begrepen.
    Maar dan ben je natuurlijk nog steeds geen naar mannetje.
    Nee, dan ben je gewoon niet goed bij je hoofd.

    Ik ga nog eens waardering krijgen voor uitspraken als dat ik hier tussen 16 miljoen lobotomie gevallen leef met een IQ niet groter dan hun schoenmaat.
    Wel als ik reacties lees van sommige die meewerken aan hun eigen ondergaan en dit nog verdedigen ook.

    Like

  • Svalbard zegt:

   Schwab heb ik zelf op RTL France tijdens een vraaggesprek zien vertellen dat in de nabije toekomst iedereen een chip moet krijgen. Aanvankelijk kan die chip in je kleding zitten, maar uiteindelijk zal iedereen een chip geïmplanteerd krijgen.
   En dus niet iets vrijblijvends.

   Like

  • Kanaloa01 zegt:

   Tijl Uylenspiegel is gewoon een goed betaalde ambtenaar die de verontruste mensen op deze website probeert af te schilderen als onnozelen en/of wappies.
   Gewoon geen aandacht aan deze idioot schenken.

   Like

   • Bert zegt:

    Dat denk ik niet.
    Het is eerder een wat onnozele en een wat simpele Nederlander die het verder allemaal wel gelooft en alle vertrouwen heeft in de overheid.
    En dat vertrouwen gaat heel ver, zo is het ‘m geleerd in zijn leven.

    Like

 19. de barbaar zegt:

  die spuiten doen zijn werk goed bij jou…..

  Geliked door 1 persoon

 20. Wappieman zegt:

  @Tijl Uylenspiegel
  Waar precies wil je nu eigenlijk heen , TIJLEBABBEL ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s