FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Als het klopt gaat binnenkort in Australie het leger van deur tot deur om mensen te dwingen zich te laten spuiten.

  https://hetanderenieuws.nl/zorgwekkend-geluid-uit-australie-engels-gesproken/

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Henk der Niederlánder Ook Nederland mag zich met trots op de borst slaan Grapperhaus de man die alle macht kwijt is over de criminaliteit vraagt undercover NSB boa’s voor controle op het niet werkende toegangsbewijs dus wij zijn waarschijnlijk binnenkort ook onderworpen aan dwang tot vaccinaties kijken wat Grapperhaus hiervoor uit zijn gereedschapskist gaat halen. Maar dat het komen gaat is zeker. Binnenkort is het kiezen of sterven door honger en uitsluiting van de algehele samenleving en medische zorg of vaccineren.

   Like

 2. Bert zegt:

  Het coronatoegangsbewijs is vanaf 6 november verplicht voor:

  Horeca, zowel binnen als op buitenterrassen (eet- en drinkgelegenheden), behalve bij afhalen.
  Casino’s.
  Culturele locaties zoals theaters, concertzalen en bioscopen;
  Doorstroomlocaties in sectoren waar het coronatoegangsbewijs nu al verplicht is. Dit zijn dus locaties waar er een doorstroom van bezoekers is, zoals musea en monumenten.
  Doorstroomevenementen. Dit zijn evenementen waarbij het publiek geen vaste plek heeft en er een doorstroom van mensen is. Bijvoorbeeld kermissen en bepaalde sportevenementen.
  Evenementen met en zonder vaste zitplaats, zoals festivals, feesten en optredens.
  Zakelijke evenementen, zoals beurzen en congressen.
  Publiek bij sportwedstrijden, zowel professioneel als amateur. Bij publiek van amateurwedstrijden is jeugd tot 18 jaar uitgezonderd.
  Georganiseerde sportbeoefening vanaf 18 jaar, zoals: sportschool, groepslessen, voetbal, zwemmen. Dit geldt voor sporters en publiek in alle binnen- en buitensportlocaties, inclusief sportkantines.
  Georganiseerde kunst & cultuur beoefening vanaf 18 jaar, zoals: muziekles en schilderles. Of bijvoorbeeld repetities voor zang, dans en toneel.
  https://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/3070341/hier-wordt-de-qr-code-verplicht.html

  Like

 3. Blaffertje zegt:


  🤣👍🏻

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Onderzoekers ontdekken dat ontvangers van Johnson & Johnson Covid-vaccin 3,5x meer kans hebben dan de bevolking in het algemeen om een zeldzame, dodelijke bloedprop in de hersenen te ontwikkelen

  Uit de studie bleek ook dat vrouwen het meeste risico liepen na het nemen van de J&J-prik, zij hebben maar liefst 5,1 keer meer kans om de dodelijke aandoening te ontwikkelen.

  Ze waren verantwoordelijk voor meer dan 70% van de nieuwe gevallen van CVST (cerebral venous sinus thrombosis) die rechtstreeks verband hielden met Johnson&Johnson in VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System).

  Toen onderzoekers rekening hielden met de leeftijden van de vrouwen, waren de resultaten nog schokkender. Vrouwen die 40-49 jaar oud waren, hadden het hoogste risico van elke subgroep met 29,5 per 100.000, wat een verbazingwekkend 11,5 keer hoger risico is om de aandoening te ontwikkelen dan de bevolking in het algemeen

  Hoewel de studie aantoonde dat ontvangers van J&J-vaccins een 3,5 keer hoger algemeen risico hebben op het ontwikkelen van bloedprop in de hersenen, zou het percentage gemakkelijk veel hoger kunnen zijn:
  COVID-klokkenluider beweert dat de VAERS-rapportagedatabase voor het volgen van vaccincomplicaties VERKEERD is en met een factor 100 wordt onderschat!
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/covid-whistleblower-wu-flu-fraud-vaers-reporting-database-tracking-vaccine-complications-wrong-factor-100/

  Ondanks alle zorgen is de J&J-prik nog steeds beschikbaar in de VS, en vanaf nu zijn er meer dan 15,6 miljoen doses toegediend sinds het begin van het jaar toen het zijn huidige Emergency Use Approval (EUA) kreeg. .

  Dit roept maar één vraag op: wanneer zullen de ‘experts’ op het gebied van volksgezondheid de ‘wetenschap’ gaan volgen? Nooit natuurlijk, want het gaat alleen maar over macht, maar het wordt wel steeds moeilijker om de waarheid te ontkennen en de bevolking te belazeren, zeggen dat dit een pandemie van ongevaccineerden is.

  Er zijn steeds meer gegevens naar buiten gekomen die aantonen hoe deze overhaaste vaccins een directe oorzaak zijn geweest van meerdere dodelijke, zeldzame aandoeningen bij overigens gezonde individuen. Wat nog verontrustender is, is hoe onze dictatuur op het gebied van de volksgezondheid systematisch het bewijsmateriaal verdoezelt. Alle drie de momenteel ‘goedgekeurde’ vaccins bieden bijna geen bescherming tegen het virus, en het weinige dat wordt verstrekt, zal binnen een paar maanden verdwijnen, waardoor de volledig gevaccineerde persoon een nog snellere boosterprik nodig heeft.

  Het is geen wonder dat de CDC zijn definitie van “vaccin” en “vaccinatie” moest veranderen van iets dat “immuniteit” biedt in “een preparaat dat wordt gebruikt om de immuunrespons van het lichaam tegen ziekten te stimuleren”.

  In feite heeft het vaccin zo’n slecht werk geleverd in wat het moet doen dat volledig gevaccineerde mensen in plaatsen zoals het VK en Israël verantwoordelijk zijn voor de overgrote meerderheid van de nieuwe gevallen, evenals een overweldigend percentage van de recente sterfgevallen.

  70 procent van de COVID-19-sterfgevallen, zowel in Zweden als het VK in september, was “volledig ingeënt”
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/70-percent-covid-19-deaths-sweden-uk-september-fully-vaccinated/

  Houd er rekening mee dat Covid-19 voor de overgrote meerderheid van de mensen geen dodelijk virus is en – als de symptomen zich al manifesteren – gelijk staat aan iets in de trant van de seizoensgriep. Meer dan 99,5% (dichter bij 99,9%) van de personen die het virus oplopen, zal herstellen, en als ze dat eenmaal doen, biedt natuurlijke immuniteit een betere en langdurigere bescherming dan alle in het laboratorium gemaakte vaccinaties.

  CDC geeft eindelijk toe dat er nauwelijks bewijs is dat het vaccin een betere bescherming biedt voor mensen die eerder met COVID waren geïnfecteerd
  https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7032e1.htm

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/researchers-find-recipients-johnson-johnson-covid-vaccine-3-5x-likely-general-population-develop-rare-deadly-blood-clotting-condition-brain/

  Like

 5. Jan zegt:

  Paternotte:
  1. De coronapas is een veiligheidsmaatregel. (Kolder want ook gevaccineerden kunnen ziek worden)
  2. Te veel zijn niet beschermd (onzin, hebben een natuurlijke afweer opgebouwd)
  3. Wij moeten de onbeschermden (bedoeld wordt, zij die niet geprikt zijn) beschermen (onzin, zie 2)
  4. Alle niet geprikten komen uiteindelijk op de ic (die is te zot voor woorden)
  5. Gevaccineerden brengen het virus nauwelijks over (niet waar, in Israël ligt 75% van de gevaccineerden op de ic)
  enz enz enz en Denemarken is een onzinnige vergelijking want het land is gewoonweg dun bevolkt vergeleken met Nederland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s