VIDEO Ab Gietelink: Forse oversterfte in Nederland in 2021. Hoeveel zijn vaccinatie-slachtoffers?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op VIDEO Ab Gietelink: Forse oversterfte in Nederland in 2021. Hoeveel zijn vaccinatie-slachtoffers?

 1. Joepiedepoepie zegt:

  Wat steekt als mediavirus situaties verkeerd uiteenzetten, een vrouw wacht op hartkleppen en wijst met haar onterechte mening naar ongevaccineerden!

  Like

 2. Bert zegt:

  Al weken vindt er een toenemende heksenjacht plaats op de ongevaccineerde medemens. Een ontwikkeling die mij erge zorgen baart. Verschillende media buitelen over elkaar heen om de ‘vaccinweigeraars’ de schuld te geven van aanhoudende coronamaatregelen. Het startsein voor deze heksenjacht werd gegeven door de overheid.

  In een persbericht gaf het RIVM aan dat vier op de vijf coronapatiënten ongevaccineerd zouden zijn. Hugo de Jonge blijft erbij: wij laten jullie de juiste film zien, vertrouw ons nou maar. Het probleem is echter, de film matcht niet met de aangetroffen foto’s.
  https://opiniez.com/2021/11/02/hugos-pandemie-van-de-ongevaccineerden/thehangingtree1988/

  Like

 3. Jan zegt:

  Gaat nog een goed fout tijdens een vlucht

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Het is altijd gangbaar geweest om bij nieuwe vaccins die al 50 sterfgevallen veroorzaakten, het vaccineren stop te zetten wegens de te grote risico’s die er aan verbonden waren. Nu er al vele duizenden sterfgevallen te betreuren zijn door die – vaccins – wil men daar geen geloof aan hechten en er zeker geen onderzoek naar doen. Integendeel, het streven is om zoveel mogelijk vaccinaties te zetten. Dat hier een kwade hand achter zit die de wereldbevolking bijna wil uitroeien om er zelf beter van te worden is al langer duidelijk.

  Geliked door 2 people

 5. leeuw7 zegt:

  Waar blijven het leger en justitie om de demissionaire psychopatische massamoordenaars Mark R. ,Hugo de J.,en hun medeplichtige trawanten (ambtenaren ) in de boeien te slaan !!!Angst en nog eens angst regeert Nederland!!Lafheid ten top!!!

  Geliked door 3 people

  • Het leger is vervangen door Marxisten Globalisten op elke centrale post. Justitie idem, we zijn gewoon schaakmat gezet door de Marxisten. Vroeger was het nog wel eens zo dat als een regering er echt een potje van maakte het leger ingreep. Vergeet dat nu maar. Het volk zal zelf moeten ingrijpen anders is het Game Over met ons.

   Geliked door 2 people

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zou iemand eindelijk Ab Gietelink kunnen vertellen hoe het woord “vaccin” wordt uitgesproken?
  Hij maakt zich nu alleen maar belachelijk.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Bert zegt:

   Als het zo onverstaanbaar was dan had je het niet eens verstaan of begrepen wat hij nou eigenlijk zei.
   Hier over zeuren komt nogal belachelijk over.
   Is het niet een schrijf foutje dan gaat het wel over de uitspraak.
   Mierenneukerij noemen ze dat ook wel.

   Stuur maar een stem opname van je op, dan gaan wij hier wel beoordelen of het er mee door kan.
   Of klets jij net zo als beatrix?

   Geliked door 2 people

  • Bert zegt:

   Ik had je eigenlijk een beter bericht willen vertellen.
   Dat ik morgen een Windows 10 pc hier heb staan om uit te zoeken hoe je een MP3 van youtube haalt.
   Nu denk ik dat je waarschijnlijk alleen maar over eventuele taal foutjes blijf zeuren i.p.v. de uitleg te lezen zodat je geholpen zou zijn met dat ene Elvis liedje.

   Je roept het over jezelf af………………………………………

   Like

 7. Bas zegt:

  Naar het schijnt
  Dode en zwaargewonden bij demonstratie!
  Eerste hulp bieden wordt verboden….

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Bas zegt:

  Maurice de Hond

  De persco gisteren liet zien hoezeer men niet inziet wat er aan de hand is met ziekenhuisopnames. Het zijn vooral -gevaccineerde- ouderen die voor de toename aan ziekenhuisopnames zorgen. Daarom zullen de aangekondigde maatregelen contraproductief zijn.
  https://mdhnd.nl/beseft

  https://pbs.twimg.com/media/FDQD-vrWEAEtPuE?format=jpg&name=900×900

  Like

 10. Bas zegt:

  Experiment…

  Like

 11. Bas zegt:

  Bizar
  Hoeren en hoerenlopers zijn vrijgesteld….hoezo?
  Ik vind het zo vreemd dat een mondkapje dus niet verplicht is bij sekswerkers, maar wel bij de kapper, fysiotherapie etc.
  Er kwam geen verdere uitleg over en geen enkele journalist die hier vragen over stelde….
  Seks geeft geen besmetting?

  Like

 12. Bas zegt:

  Duidelijke verhaal van een internist.
  Gevaccineerden kunnen óók besmet raken en hebben dan soms een heel hoge virusuitscheiding!!!

  https://pbs.twimg.com/media/FDNJmJ0XEAMauB4?format=jpg&name=medium

  Like

 13. Bas zegt:

  Australische professor en vaccinontwikkelaar Nikolai Petrovsky

  Vaccine ontwikkelaar zet grote vraagtekens bij het huidige vaccinatie beleid.
  Het Mrna vaccin is een hele nieuwe technologie die nog in de kinderschoenen staat, het is ook het énige vaccin dat nu gedwongen wordt om te nemen om bijv nog te kunnen werken etc.
  Normaliter gaat er 10 à 15 jaar uitgebreid testen vooraf aan het invoeren van een vaccin
  DIT IS OVERGESLAGEN BIJ HET COVID-VACCIN!!!

  Like

 14. Bas zegt:

  Like

 15. Bas zegt:

  Like

 16. Bas zegt:

  Like

 17. Bas zegt:

  Like

 18. Bas zegt:

  https://www.hartgroup.org/womens-reproductive-concerns-are-brushed-aside/

  De reproductieve zorgen van vrouwen worden terzijde geschoven

  Autoriteiten prediken al maanden over de veiligheid van COVID-vaccins. Hun vaste geloof in hun veiligheid lijkt te zijn gebaseerd op de overtuiging dat alle vaccins veilig zijn en niet op een beoordeling van deze medicijnen in het bijzonder.

  Mensen die hun bezorgdheid over de veiligheid hebben geuit, zijn belasterd en de systemen voor bijwerkingen die zijn ontworpen om veiligheidsproblemen te identificeren, flitsen rood terwijl ze vrolijk worden genegeerd.

  De zorgen van vrouwen over menstruatie werden weggewuifd en pas de afgelopen maand is er geld beloofd voor een klinische proef om te onderzoeken hoe lang het duurt voordat tieners met een verstoorde menstruatie weer normaal worden na vaccinatie.

  Zowel de Pfizer- als de Moderna-vaccins bestaan ​​uit lipide-nanodeeltjes en mRNA-moleculen. De lipiden zorgen ervoor dat het onze lichaamscellen kan binnendringen, waar het mRNA vervolgens de synthese van het coronavirus-spike-eiwit veroorzaakt. Veel wetenschappers maken zich grote zorgen over de bewezen cytotoxische effecten van zowel het spike-eiwit als de kationische lipiden. Studies die waren opgezet om te meten waar het vaccin zich ophoopt in het lichaam, toonden aan dat de eierstokken na 48 uur 7% van de concentraties op de injectieplaats bevatten. Niemand weet of ze schade kunnen toebrengen aan eicellen, die natuurlijk nooit meer kunnen worden aangevuld. Recent onderzoek toont aan dat spike-eiwit nog 4 maanden na vaccinatie wordt geproduceerd.

  Veel vrouwen zijn na vaccinatie met succes zwanger geworden en hebben gezonde baby’s ter wereld gebracht. Dat betekent echter niet dat we kunnen vaststellen dat COVID-19-vaccins veilig zijn voor alle vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Zonder toegang tot een tijdmachine is het eenvoudigweg onmogelijk om gedurfde beweringen te doen dat deze vaccins ‘volkomen veilig’ zijn voor dit cohort.

  Er wordt nu geworven in Israël voor een klinische proef (NCT04748172) die het effect van COVID -19-mRNA-injecties op de ovariële reserve onderzoekt. Miljoenen vrouwen in de vruchtbare leeftijd injecteren met mRNA-injecties voordat ze begrijpen welke impact ze kunnen hebben op de vruchtbaarheid is ronduit roekeloos. Ongeacht de uitkomst, het feit dat deze cruciale studie nu pas wordt uitgevoerd, is pure nalatigheid. Als ze inderdaad constateren dat de vruchtbaarheid aangetast is, wat dan? Er is geen terugspoelknop.

  Er zijn problemen met stolling en met myocarditis vastgesteld, maar de maatregelen die zijn genomen om mensen te beschermen zijn minimaal en de kennis van deze levensbedreigende bijwerkingen heeft de haast om vaccinatie verplicht te stellen via het ‘no jab no job’-beleid in veel landen niet gestopt. Andere bevindingen die niet passen in het verhaal van ‘veilig en effectief’ zijn simpelweg spoorloos ‘verdwenen’ uit alle media en onderzoekskanalen.

  Like

 19. Eudra Vigilance ( het Bureau Bijwerkingen van het Europees Medicijn Agentschap EMA) meldt op haar website .27.000. doden in Europa na COVID-19 vaccinatie. De gemelde 2 miljoengevallen van bijwerkingen zijn: 40 graden koorts , flauwvallen, TIA, blindheid en gezichtsverlamming.

  Like

 20. Bas zegt:

  Hartklachten….Je hoort het steeds vaker.
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210818_92041496

  Artsen raden intensief sporten in week na vaccinatie af na hartklachten bij drie jonge wielrenners

  Minstens drie jonge wielrenners zijn de afgelopen weken na een wedstrijd of training in het ziekenhuis beland met hartklachten. Ze waren pas gevaccineerd tegen corona. “Paniek is nergens voor nodig, maar we raden toch aan om het minstens een week kalm aan te doen na elke prik”, zeggen artsen en cardiologen woensdag in Het laatste nieuws.

  Het Geneesmiddelenagentschap lichtte artsen in juli in over de risico’s op zeer zeldzame gevallen van myocarditis en pericarditis – hartspierontsteking en ontsteking van het hartvlies – in de veertien dagen na vaccinatie. “Zeldzame gevallen, maar we hebben nu weet van drie”, zegt Van der Mieren.

  Immuunreactie
  Wat exact aan de basis ligt van de reactie, is ook voor de artsen nog een raadsel. “Wellicht loopt het fout bij de immuunreactie die zo’n spuit uitlokt om antistoffen aan te maken tegen het coronavirus”, zegt Van der Mieren. “En die reactie blijkt nu ook de hartspier te kunnen raken. Niet zonder risico, want een ontsteking kan hartritmestoornissen, littekenweefsels en zelfs hartfalen veroorzaken.”

  Like

 21. Jan zegt:

  Vaccinatie in Israël, een ravage, of om de woorden van Dr. Hervé Seligmann te gebruiken: de nieuwe Shoa die wordt verzwegen

  Er gaat iets goed fout: Pfizer-vaccin doodt ‘ongeveer 40 keer meer ouderen dan covid-19 zelf’

  Een nieuwe analyse van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid concludeerde dat het COVID-vaccin van Pfizer “ongeveer 40 keer meer (oudere) mensen heeft gedood dan de ziekte zelf zou hebben gedood” tijdens een recente vaccinatieperiode van vijf weken, en 260 keer meer jongere mensen dan zouden zijn overleden aan de virus.

  Terwijl in januari een groep onafhankelijke artsen concludeerde dat experimentele COVID-19-vaccins ” niet veiliger ” zijn dan het virus zelf, toont een nieuwe analyse van vaccingerelateerde sterftecijfers in Israël aan dat dit inderdaad het geval kan zijn tot dramatische niveaus.

  Een heranalyse van gepubliceerde gegevens van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid door Dr. Hervé Seligmann, een lid van de faculteit Geneeskunde Emerging Infectious and Tropical Diseases aan de Aix-Marseille University, en ingenieur Haim Yativ onthullen, kort gezegd, dat het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer doodde “ongeveer 40 keer meer (oudere) mensen dan de ziekte zelf zou hebben gedood” tijdens een recente vaccinatieperiode van vijf weken. Onder de jongere klasse zijn deze aantallen verergerd tot sterftecijfers van 260 keer wat het COVID-19-virus zou hebben geclaimd in het gegeven tijdsbestek.
  ….
  https://jdreport.com/israelisch-ministerie-van-volksgezondheid-pfizer-vaccin-doodt-ongeveer-40-keer-meer-ouderen-dan-de-ziekte-zelf-zou-hebben-gedood/

  Zie ook verslag over Israël, wat door een aantal artsen al de nieuwe Shoa wordt genoemd
  Dokter, onderzoeker Hervé Seligmann Universiteit van Aix-Marseille en Haim Yativ voor vaccinatie in Israël: het is een nieuwe Shoah (Holocaust). Video

  De bevindingen zijn eenvoudig:

  er is een discrepantie tussen de gegevens die door de autoriteiten worden gepubliceerd en de realiteit ter plaatse.
  Naast de e-mails en nevenberichten die ze via internet ontvangen, hebben ze drie informatiebronnen.
  Deze drie bronnen zijn Ynet, een Israëlische nieuwssite, de database van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en de Amerikaanse VAERS-database (voor bijwerkingen).
  Vanaf januari 2021 zijn er 3.000 meldingen van bijwerkingen van vaccins, waaronder 2.900 voor mRNA-vaccins.
  Vergeleken met andere jaren is de mortaliteit 40 keer hoger.
  Op 11 februari presenteert een artikel van Ynet gegevens over vaccinatie. De auteurs van het artikel “verwierpen” deze analyse, op basis van gegevens gepubliceerd door Ynet.
  “We hebben de gegevens verkregen door de sterfte tijdens de vaccinatieperiode, die 5 weken duurt, te onderzoeken. Als we deze gegevens analyseren, komen we tot indrukwekkende gegevens die een aanzienlijke vaccinsterfte geven. ”
  ….
  De gegevens in de tabel geven niet de effectiviteit van het vaccin aan, maar geven de nadelige effecten van het vaccin aan.

  ….
  Tijdens de vaccinatiecampagne van half december tot half februari waren er 2.337 van de 5.351 sterfgevallen als gevolg van COVID-19 voor Israël, of 43,7%. Hiervan werden op 19 januari 1.271 COVID-19-sterfgevallen gemeld voor Israël. De tabel die het ministerie van Volksgezondheid op 10 februari heeft verstrekt, vermeldt 660 COVID-19-sterfgevallen onder degenen die zijn gevaccineerd of 51,9% van de sterfgevallen in deze periode. Slechts 1,3 miljoen Israëli’s, van de 8 miljoen (ongeveer 1 op 8, 12,5%), werden in deze periode gevaccineerd. Daardoor bevordert vaccinatie de dood omdat 51,9% van de sterfgevallen in deze periode verband houdt met de 12,5% die in deze periode is gevaccineerd. In aanvulling,ernstige en kritieke gevallen tijdens deze periode meer zijn dan de gemelde ernstige gevallen, is de nadelige uitkomst van het vaccinatieproces waarschijnlijk slechter dan de beschikbare gegevens laten zien.

  De gruwel gaat door. Sterfgevallen door vaccins moeten worden toegevoegd aan de vele beroertes en hartaanvallen die onmiddellijk na vaccinatie worden gemeld en die geen COVID-19-sterfgevallen omvatten, wat het aantal gevaccineerde sterfgevallen bijna verdubbelt, waarvan het aantal onbekend blijft
  Van de gevaccineerden en ouder dan 65 jaar stierf 0,2% van de gevaccineerden tijdens de periode van 3 weken tussen de doses, of ongeveer 200 per 100.000 gevaccineerden. Dit in vergelijking met 4,91 sterfgevallen op 100.000 sterfgevallen door COVID-19 zonder vaccinatie
  …..
  Dr. Hervé Seligmann werkt in de onderzoekseenheid voor opkomende infectieuze en tropische ziekten, School of Medicine, Universiteit van Aix-Marseille, 13385 Marseille, Frankrijk. Hij heeft het Israëlisch-Luxemburgse staatsburgerschap, heeft een graad in B. Biologie van de Joodse Universiteit van Jeruzalem, een postdoctorale graad in plantenfysiologie en een proefschrift “A morphological marker of transitions into salt adaptation in Sorghum bicolor”, een doctoraat in vatbaarheid tot staartverlies bij hagedissen ». Heeft meer dan 100 wetenschappelijke publicaties

  Zie voor het gehele artikel: https://tinyurl.com/cfxth88z

  video op:
  https://seed305.bitchute.com/T6TjuMjBEmKj/08qJnPUyU15i.mp4?_=1
  (in het Nederlands)

  Like

 22. Bert zegt:

  Wat heeft deze man gelijk.
  Precies wat ik iedere gif prik probeer duidelijk te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s