VIDEO: Journaliste met 20 jaar ervaring geeft de media koekje van eigen deeg

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Joh. M

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: Journaliste met 20 jaar ervaring geeft de media koekje van eigen deeg

 1. Jan zegt:

  SM-102 is een synthetisch amino-lipide dat in combinatie met andere lipiden wordt gebruikt om lipide-nanodeeltjes te vormen. Deze worden gebruikt voor de levering van op mRNA gebaseerde vaccins en met name SM-102 maakt deel uit van het medicijnafgiftesysteem voor het Moderna COVID-19-vaccin

  Luciferine, en niet Luciferus (zoals in de video gezegd wordt)
  Luciferine wordt geoxideerd in de aanwezigheid van het enzym luciferase, waarbij licht vrijkomt

  Het gen voor luciferase kan gekoppeld worden aan een promotor, dat is een soort aan- en uitschakelaar van genen in het DNA. Daarmee kan zichtbaar gemaakt worden of een gen juist aan of uit staat in een bepaald type cel, hetgeen weer een middel is om genetisch onderzoek naar allerlei eiwitten en hormonen uit te voeren.

  Door het effect van lichtuitstraling kan luciferine gebruikt worden om de hoeveelheid ATP in een cel te bepalen. Hoe meer ATP in de cel aanwezig is, des te meer licht er wordt uitgestraald als er luciferine aan de cel wordt toegevoegd. Deze methode is zeer snel, binnen een minuut is er resultaat.

  Ook worden in het biomedisch onderzoek allerhande toepassingen van luciferine gemaakt. Door bijvoorbeeld tumorcellen te maken die luciferase aanmaken kan de groei van een tumor in een levend wezen met een speciale gevoelige camera gevolgd worden.

  grafeenoxide
  Toepassingen
  Diverse medische toepassingen door het fluorescerende karakter van het materiaal.
  https://nl.strephonsays.com/graphene-oxide-and-reduced-graphene-oxide-11422

  Grafeenoxide is volgens de onderzoekers een giftige chemische stof die trombose en bloedklonters kan veroorzaken, het immuunsysteem kan ondermijnen en zou kunnen leiden tot een cytokinestorm. Als er in korte tijd veel cytokine, ontstekingseiwitten, worden uitgescheiden kan dit leiden tot orgaanfalen en daarmee de dood. Grafeenoxide zou zich opstapelen in de longen en zo een dubbele longontsteking triggeren. Vergiftiging door grafeenoxide kan zorgen voor een metaalachtige smaak in de mond en kan leiden tot geur- en smaakverlies.
  https://groningerkrant.nl/opinie/column-sars-cov-2-feitelijk-grafeenoxidevergiftiging/

  Midazolam
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Midazolam#Bijwerkingen_en_potentieel_misbruik

  Geliked door 2 people

 2. BigLJohn zegt:

  Wat zij zegt is volkomen waar. Maar als journaliste met 20 jaar ervaring, bij wie ? Het is raar dat sommigen, zoals een ex Pfizer medewerker, na hun dienstverband opeens een boekje open gaan doen over de misstanden van het bedrijf. Konden zij dan niet veel en veel eerder ontslag nemen wegens die misstanden, of genoten zij een vorstelijk salaris en bleven daardoor in de pas lopen bij hun walgelijke werkgever.

  Geliked door 4 people

  • Jan zegt:

   Zij doen het enkel voor het geld, net als alle ex-politici. Ook die hebben pas kritiek op de regering als zij al jaren veilig elders werken.

   Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Dat is toch altijd zo.
   Als ze met pensioen zijn hebben ze ineens een mening waar ze het internet mee halen als iemand die het toch maar mooi weet te vertellen.
   En iedereen wil op de foto met je en je hand schudden.
   Toen ze nog werkzaam waren hoorde je ze niet.

   Geliked door 1 persoon

 3. pepo Copyright zegt:

  Hier een video die zeer uitgebreid verteld wat er in de spuit zit.
  Ja deze high tech is bij de hoogste wetenschappers niet meer te volgen.
  Niet alleen mensen, maar ook dieren en planten worden hiermede door memanupuleerd én gestuurd.
  Must see :

  https://odysee.com/@CosmicAgency:c/vaccinelabreport:8

  Geliked door 2 people

  • Hein zegt:

   Interessant verhaal maar wat is de betrouwbaarheid van deze club? Kan iemand iets zinnigs zeggen over de betrouwbaarheid van deze club of van het waarheidsgehalte van het verhaal?

   Like

 4. Niek zegt:

  Zij heeft volkomen gelijk, en oké niet alles wat zij zegt valt te bewijzen.
  Het blijft vreemd dat niemand vragen stelt en de media propaganda
  als zoete broodjes worden verkocht. Waarom gaat het in de media niet
  over het Wef of hoe onze koning is over is gelopen naar deze kwal
  zijn volk en vaderland heeft verraden?
  Niets daarvan in de media, niet 1 kritische vraag?
  Waarom zijn overal ter wereld alle maatregelen het zelfde?
  Waarom hoor je niets over India of Japan? Ivermectine werkt beter.
  Niets niets niets, bla bla bla……..
  Wat mij het meest verbaast zijn de mensen die dit voor zoete koek
  slikken en het allemaal wel best schijnen te vinden.
  Sommigen geloven het zelfs of zijn aanhanger van nog draconischere
  maatregelen. Heel de wereld is gek geworden en ben erg benieuwd wat
  er binnenkort nog meer uit de hoge hoed wordt getoverd?

  Like

 5. Jan zegt:

  Onderzoekers in peer-reviewed study (collegiaal onderzoek) roepen op tot “ONMIDDELLIJKE INTREKKING van mRNA COVID-vaccins voor gebruik tijdens zwangerschap, mensen die borstvoeding geven, mensen in de vruchtbare leeftijd en kinderen”

  92% van de vrouwen had een spontane miskraam in de eerste 13 weken… terwijl 81,9% van de vrouwen die het mRNA COVID-vaccin kregen een spontane miskraam had in de eerste 20 weken.

  De smerige Pfizer:
  Pfizer, zo werd opgemerkt, zegt op het etiket van het vaccin dat de beschikbare gegevens over het vaccin “toegediend aan zwangere vrouwen onvoldoende zijn om over vaccingerelateerde risico’s tijdens de zwangerschap te informeren.”
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/breaking-researchers-peer-reviewed-study-call-immediate-withdrawal-mrna-covid-vaccines-use-pregnancy-breastfeeding-childbearing-age-children/

  Heb ik maffialeider Rutte nooit over gehoord, maar ik vrees dat hij niet weet wat een vrouw is.

  Like

 6. Julia zegt:

  Wederom de leugen van de misdadigers tegen de menselijkheid Rutte en De Jonge https://www.ninefornews.nl/fleur-agema-belgie-inmiddels-70-gevaccineerd-op-ic-en-wales-90-wat-zijn-onze-cijfers-hugo-de-jonge/
  Tot op heden wordt er gelogen en geven De Jonge en het RIVM omtrent het daadwerkelijk aantal gevaccineerden die zij besmet niet bekend. Dan die niet werkende in het leven geroepen QR code dus als je bent gevaccineerd en besmet dan huppel je over vrij en vrolijk naar binnen. Hoeveel prikken denken mensen nog te gaan moeten halen? Nu is de wordt derde prik al in het leven geroepen, volgend voorjaar de vierden, volgend najaar de vijfde en volgende winter wederom de booster prik. Hoe kun en wil je je natuurlijke immuunsysteem nog verder teniet doen. Ik verbaas dan over een groot aantal artsen die hieraan meewerken en daarvoor zelfs hun eed van Hippocrates schenden. De Jonge heeft een QR code bedacht die niet aangepast kan worden en op rood gaat als men is besmet. Wat weer een goed werkend falend systeem. Maar het dreigement kwam gisteravond dat als de besmettingen verder toenemen zich dan ook moeten laten testen. Kortom die gifprikken blijken toch echt niet te werken als alleen dat het natuurlijke immuunsysteem wordt vernietigd en het afwachten is wat de bijwerkingen de komende tijd zullen zijn. https://www.ninefornews.nl/wie-wordt-de-klokkenluider-die-deze-ziekenhuiscijfers-aan-de-nederlandse-bevolking-laat-zien/
  Kortom waar zijn de echte en goede journalisten gebleven met 20 jaar ervaring. Wie zijn mede de grote schuldigen van de tweedeling binnen onze samenleving dat zijn de propagandazenders met de dagelijkse opruiende praatprogramma’s waarin vaak dezelfde voorstanders van vaccins aan tafel zitten en zelfs hier propaganda voor maken zoals ook dagelijkse gast medisch directeur Pfizer Marc Kapitein die uiteraard heel veel verdient aan de gifprikken. Kritische vragen van die zogenoemde presentatoren komen er niet zij zullen nimmer vragen stellen over bijwerkingen dan zullen we het nog maar niet hebben over de overige linkse media. Niemand vraagt wie de daadwerkelijke schuldigen zijn van de wanhopige toestanden in de ziekenhuizen als jaren ook voor corona waren de wachtlijsten lang vanwege de kapot bezuinigde zorg. Dat wordt absoluut niet ter sprake gebracht want we weten allemaal dat Rutte en De Jonge de grote schuldige zijn en hierdoor zelf al levens op hun geweten hebben.

  Geliked door 1 persoon

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De idioterie ten top, mevrouw springt van de hak op de tak en doet het voorkomen alsof zij het allemaal ziet en weet als één der weinigen op de wereld.
  @Jan is een van de weinigen die zich probeert te informeren of en hoe die stoffen giftig zijn, men zou zich daarbij moeten bedenken dat of een stof giftig is afhankelijk is van de hoeveelheid waarin het in het lichaam komt.
  De voorbeelden zijn legio en worden bijv. in de homeopathie veelvuldig gebruikt en waarbij een kleine hoeveelheid van een stof het lichaam kan helpen terwijl het in een grotere dosis dodelijk is.
  Maar nee mevrouw wil het allemaal met elkaar verbinden en als ze het zelf niet meer weet worden er schimmige complotten bij gehaald, ja Bill Gates betaalt het, oh nee het zal Soros wel zijn, misschien zijn het de Vrijmetselaars wel of de Bilderbergconferentie.
  In één ding heeft ze gelijk; we gaan allemaal dood, dat is nou eenmaal de consequentie van leven, alles dat leeft sterft op zeker moment.
  Jongeren grijpen massaal naar chemische drugs die illegaal in allerhande amateuristische schuurtjes gemaakt worden zonder zich een moment zorgen te maken wat er allemaal aan vuiligheid in zit maar op het moment dat er een vaccin wordt ontwikkeld gaan we het ineens zitten ontleden alsof we er verstand van hebben en als we er niet uitkomen dan geven we gewoon Rockefeller de schuld of een ander met veel geld, keuze genoeg.

  Like

  • Bert zegt:

   Ik kom even ruzie met je maken.
   Jan is nog de enige die hier denkt dat er ook iets daadwerkelijk gelezen wordt.
   Je kan hier beter populistisch reageren zo als, schop ze er toch uit, zet ze voor een tribunaal en dergelijk opmerkingen dan met materie aan komen wat je ook echt moet lezen.

   Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Me dunkt dat je daar nogal wat zegt @ Tijl.
   Het was dus Dr. Young die mede aantoonde dat er wel degelijk veel grafeendioxide in de Pfizer troep zit.
   Ook meerdere wetenschappers hebben dus al verklaard dat er inderdaad parasieten gevonden zijn in het vergif wat ingespoten word.
   Niet terug te vinden op Youtube uiteraard maar als je eens gaat kijken bij Rumble of het kanaal van Stew Peters is er genoeg over te vinden.
   Maar ja gewoon blijven ontkennen lijkt een makkelijke weg als je zelf de fout maakt om je te laten injecteren voordat je fatsoenlijk onderzocht hebt wat er in je gespoten wordt
   Wat mij betreft is het natuurlijk je eigen keuze wat je in je laat spuiten, maar het ontkennen van zaken die toch al duidelijk bewezen zijn doet geen goed aan je geloofwaardigheid.
   Wat ook nog steeds niet gebeurd is, is het isloleren van het zogenaamde coronavirus waar ondertussen toch al ettelijke miljoenen voor betaald gaat worden.
   Ook zo interessant is dat je gewoon in feite loopt te ontkennen dat er veel slachtoffers zijn na injectie.

   Geliked door 3 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @Henk
    “Ook zo interessant” is dat mensen dingen lezen die er niet staan.

    “Maar ja gewoon blijven ontkennen lijkt een makkelijke weg als je zelf de fout maakt om je te laten injecteren voordat je fatsoenlijk onderzocht hebt wat er in je gespoten wordt”.

    Toen destijds mijn knie naar de bliksem ging heb ik onwaarschijnlijk veel pijn geleden, het ziektebeeld werd te laat herkend en toen het eenmaal een beetje duidelijk werd moest er gekeken worden welk medicijn kon helpen, daarbij heb ik zo ongeveer alle bekende medicijnen tegen reuma gehad.
    Neem van mij aan dat dit allemaal vuiligheid is met vele bijwerkingen, één daarvan was prednison dat ik in vele doseringen heb gekregen.
    Dat was zo’n beetje het enige dat enigszins werkte en in eerste instantie leek ik er weinig bijwerkingen van te krijgen, dat was een vergissing want de bijwerkingen kwamen pas op de lange duur. (en die waren niet misselijk)
    Ik heb met die knie alle denkbare operaties ondergaan en ettelijke medicijnen gekregen, dacht u nou werkelijk dat ik dat allemaal eerst nagetrokken heb voordat ik ermee akkoord ging?
    Ik ging letterlijk kapot van de pijn en heb zelfs gevraagd of amputatie een mogelijkheid was, elke pil, poeder of injectie zou ik genomen hebben.
    Kom op nou toch, als je écht ziek bent neem je alles waarvan gehoopt wordt dat het verlichting brengt.
    De reden dat ik me heb laten vaccineren lag hoofdzakelijk in het feit dat ik functioneer dankzij veertiendaagse injecties die niet geheel ongevaarlijk zijn en dan met name gevaarlijk zijn bij infecties aan de luchtwegen.
    Stoppen met mijn injecties is binnen korte tijd sterk invaliderend en dus niet het overwegen waard, elk risico op een luchtweginfectie dien ik dus zo mogelijk te voorkomen.

    Like

  • de barbaar zegt:

   Verdomme EJ….waarom niet geplaatst op dit schertsfiguur….
   Mijn mening dat we hier met een staatstrol van doen hebben?
   Iemand flink in de woke-dubbel geprikt en hier laakdunkend reageren op nuchtere berichtgevingen?
   Mag dat niet opgemerkt/gezien/gelezen en bovenal benoemd worden?

   Like

 9. Blaffertje zegt:

  Hoe heet de klokkenluider van Pfizer?

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Gevonden. 😁

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Je hebt inderdaad wat mensen gevonden Blafdame.
    Maar dat zijn dezelfde mensen die kost wat kost de mond gesnoerd worden door politiek en media.
    Waar Ik overigens de media de grootste schuld toe schuif want dat zou het volk zijn dat de politiek zou moeten controleren.
    Helaas hebben die wegens geld hun plicht aan de wilgen gehangen.

    Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  De Jonge lult weer uit zijn nek, liegt zelfs keihard en geeft geen antwoord en valt weer Baudet aan, speelt op de persoon, is verspreider van nepnieuws, terwijl wij toch ‘zulke mooie dingen kunnen doen in de Kamer’. Wat een walgelijk figuur.
  Hugo de Jonge met interrupties van Baudet over oversterfte. De cijfers zijn nepnieuws aldus Hugo….
  [https://www.youtube.com/watch?v=GdNZV7zZTxQ]

  en wat is er toch met die nul dat hij in ieder debat met nieuwe woorden komt aankakken, zoals nu hier weer, myocarditis, pericarditis (ik weet niet hoe vaak), benefit,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s