“Corona-doden” . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Corona-doden” . . .

  1. Bas zegt:

    PFIZER BETRAPT!!!
    Het komt eindelijk uit!
    Pfizer heeft de klinische fase-3 studiedata vervalst!
    Er is gesjoemeld met de mogelijke bijwerkingen én bovenal met de échte werkzaamheid van hun spuiten!

    https://pnws.be/bmj-data-fase-3-onderzoek-coronavaccin-pfizer-vervalst/

    BMJ: data fase 3-onderzoek coronavaccin Pfizer vervalst

    Het Britse toptijdschrift British Medical Journal (BMJ) komt met een schokkende verklaring van een klokkenluider. De gegevens die Pfizer gebruikte in de fase 3-studie van het coronavaccin zijn vervalst.

    Pfizer deed ondermeer beroep op Ventavia, een onderaannemer voor dat vaccin in de erg belangrijke fase 3 klinische studie. Op basis van die gegevens werd beslist om het vaccin breed in te zetten bij de bevolking.

    Brook Jackson, een regionale directeur die in dienst was van Ventavia Research Group, vertelde British Medical Journal dat het bedrijf “gegevens vervalste, onvoldoende opgeleide vaccinatoren in dienst had en traag was met het opvolgen van bijwerkingen”.

    De onthullingen van Jackson werden volgens BMJ bevestigd door een tweede bron. De schokkende onthulling sijpelt stilaan door in de gewone media.

    Like

  2. Arjan zegt:

    Is het verstandig om die figuren zo’n idee aan te dragen?

    Like

  3. Henk der Niederlánder zegt:

    Ik neem aan dat de meesten hier zich nog het verhaal herinneren van een motor rijder die zich dood reed en later als coronadode geregistreerd werd.
    Dus wat Schilder hierboven beschrijft is totaal niet onwaarschijnlijk hehehehe.

    Geliked door 1 persoon

    • BigLJohn zegt:

      Ja Henk, en wat dacht je van die huisschilder die van 15 meter hoog van zijn ladder viel. En van die parachutespringer wie zijn parachute weigerde open te gaan. Allemaal gestorven aan de Corona !

      Like

  4. Peter Rissing zegt:

    Dit is schattig.

    Like

  5. Julia zegt:

    Het is bekend dat veel overleden mensen als oorzaak de stempel hebben gekregen dood door corona. Ik heb het van zeer dichtbij meegemaakt een kennis zakte tijdens werkzaamheden in de tuin in elkaar en is overleden. Wat denkt u zonder meer werd gesteld overleden als gevolg van corona. Een grote leugen dus. En zo heb ik zelfs uit in side informatie van mensen die ik ken en in een ziekenhuis werken een zelfde verhaal gehoord. Natuurlijk wordt dit bewust gedaan vooral om mensen te dwingen zich te laten vaccineren. Er wordt niet voor niets geen antwoord gegeven over de daadwerkelijke cijfers rondom overleden door corona. Kuipers een lid van het OMT dus geeft geen daadwerkelijke cijfers prijs deze man is de propagandamachine en angstzaaier om mensen vaccinatie door de strot de duwen. Men blijft liegen en bedriegen vandaar dat juist ook mensen zich niet laten vaccineren omdat zij het vertrouwen totaal verloren hebben in de politiek en het OMT. Vandaag kletsen ze zo morgen kletsen ze anders. De toename in de zorg komt mede door de jaarlijks terugkerende griep die in deze periode opspeelt en er ernstig ziek van worden maar dat is nu corona. Ik begrijp ook niet dat men zich massaal laat testen voor een hoestje of verkoudheid liepen we ook massaal naar de huisarts als we verkouden waren een verschijnsel dat elk jaar in de herfst en winter de kop op steekt. Weet u nog 2018 https://www.maurice.nl/2020/10/04/opmerkelijke-overeenkomsten-griepseizoen-2020-en-2018/

    Like

  6. Bas zegt:

    ‘Twee jaar geleden zou 95% geweigerd hebben om een gen- of cel-therapie te laten injecteren in hun lichaam.’

    De meeste mensen weten volgens mij momenteel niet eens dat het vaccin, dat ze hebben gekregen, cellulaire gentherapie bevat. Ze hebben geen idee dat het hier een experiment betreft.

    Like

  7. Bas zegt:

    https://www.frontnieuws.com/waarom-vaccinbeschadigden-bang-zijn-om-zich-uit-te-spreken/

    Waarom vaccinbeschadigden bang zijn om zich uit te spreken

    Ze zijn niet anti-vaccin, ze kregen het – en 818.044 Amerikanen leden onder de gevolgen. Toch verklaart dit verhaal van een 29-jarige professionele mountainbiker (en de afschuwelijke manier waarop hij door zijn Eerste Hulp-arts werd behandeld) waarom ze bang zijn om anderen over hun ervaring te vertellen, schrijft Dr. Joseph Mercola.

    Zelfs iemand van in de 20, in topvorm, kan ernstige schade oplopen, en daarom spreekt Warner zich ook uit tegen vaccinatieverplichtingen.

    “Ik geloof dat als er risico’s zijn, er een keuze moet zijn,” zegt hij. Maar op dit moment worden mensen misleid. “Mensen worden gedwongen een beslissing te nemen op basis van een gebrek aan informatie, terwijl ze overtuigd worden van een beslissing op basis van volledige transparantie van informatie.”

    Like

  8. Bas zegt:

    Hugo: “Maskers voegen niets toe, het is schijnveiligheid”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s