Hypocriete klimaatkoningin Ursula von der Leyen gebruikte privéjet voor vlucht van 50km

(Door: Bart Reijmerink)

Terwijl de Europese Commissie, met de Duitser Ursula von der Leyen aan het hoofd, met de ene na de andere klimaatwet komt en het vliegverkeer in Europa ernstig wil terugbrengen, blijkt Von der Leyen zelf gretig haar privéjet te gebruiken voor extreem korte vluchtjes. Met als toppunt een vlucht van 50 kilometer. De EU-bobo straalt hiermee alleen maar hypocrisie uit.

Goed leiderschap begint bij je zelf, althans dat is vaak de gedachte. Bij de voorzitter van de Europese Commissie ligt dat toch wat anders. Terwijl zij vanuit Brussel het liefst wil dicteren dat Europeanen zo min mogelijk vliegen, minder vlees gaan eten en daarnaast ook het autorijden wil bestraffen, blijkt ze zelf nauwelijks te letten op haar CO2-uitstoot.

Lees verder>>>
(h/t “Bert”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hypocriete klimaatkoningin Ursula von der Leyen gebruikte privéjet voor vlucht van 50km

 1. karton zegt:

  Deze “Eva Braun” , kreeg in Duitsland reeds een doodschop nadat bleek dat zij tot helemaal niets in staat sas als min. van Defensie. Door Merkel werd zij tot “leidster” van de EUSSR gebombardeerd. Deze moffin is van ‘t zelfde minderwaardige allooi als Fransje Timmermans , Verhofstadt en meer van dat gajes. Overal een grote bek over opzetten maar voor zichzelf heel aparte regeltjes hanteren,, misselijke gasten ! Stuur de gehele EUSSR per vliegtuig op schoolreisje naar China , en laat ze aub over Oekraïne vliegen.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Ze komt uit een stinkend rijke familie die bekend staat om hun arrogantie. Ursula is er vast van overtuigd dat zij deel uitmaakt van een elite voor wie wetten noch moraal gelden. En zij is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de contracten die de EU heeft gesloten met de vaccinproducenten. Deze contracten zijn geheim, waarom denk je? De tijd loopt en werkt tegen zuster Ursula. The end is near. Let’s go Leyen.

  Like

 3. saddy zegt:

  Kom op zeg.
  Toen ze minister van defensie was liet ze het hele leger doorlichten tegen een enorm bedrag. Uiteraard door het bedrijf waar haar zoon werkt.
  Haar man, zonder enige ervaring in de medicijnen-wereld heeft nu opeens een toppositie bij Biontech.
  Ursula blijft maar miljarden proefprikken bestellen bij Biontech, desnoods voor afrika of waar dan ook.
  Ze schijnt in het europees parlement te wonen maar harkt wel de huiskosten vergoeding binnen.

  Je gaat me toch niet vertellen dat dat ook niet allemaal alternativlos was?

  Like

 4. Boike zegt:

  Urseltje gaat kennelijk uit van deze principes:
  Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden.
  Alle varkens zijn gelijk, maar sommige zwijnen zijn gelijker, dan de anderen.
  IK mag dat, want IK sta boven de wet.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Voor dat afstandje hoef je zelfs niet op “fasten seatbelts” te letten.
  Voor je zit ben je al op bestemming.
  Maar iedereen weet onderhand toch wel dat die EU-verorderingen alleen voor ’t kloötjesvolk gelden.
  En moet zo’n hoog-geplaatst persoon dáár tussen gaan zitten in een ordinair trein ? ? ONMOGELIJK………….

  Like

 6. Wappieman zegt:

  Zolang er roofdieren zijn , eet ik vlees !
  Fuck you Ursula .

  Like

 7. Julia zegt:

  Dit is toch geen nieuws dit gebeurt toch al jaren. Die elitaire machtswellustelingen permitteren zichzelf alles. U gelooft toch allen niet dat dit soort machtswellustelingen zich überhaupt hebben laten vaccineren zij eigenen zichzelf toch een QR code toe en zijn echt niet afhankelijk van de GGD. Kijk hoe oud dit soort machtswellustelingen allemaal worden nou die onderwerpen zich absoluut niet aan een experimenteel vaccin. Mondkapjes dragen ja voor de camera maar na afloop van vergaderingen volop aan de borrel zonder het in acht nemen van welke maatregel dan ook. Het doel is het volk te onderdrukken door allerlei maatregelen op te leggen maar zelf lijden ze er helemaal niet onder flink zakken vullen en machtswellust uitvoeren. De burgers zullen bloeden en krijgen te maken door al die idiote klimaatmaatregelen te maken met toren hoge kosten maar de elite laten hun salaris wel flink mee groeien en zorgen voor een rijkelijke pensioenpot voor zichzelf.

  Like

 8. Bert zegt:

  Boris kon natuurlijk niet achterblijven.

  De Britse oppositie heeft boos gereageerd op berichten over een vliegreis van premier Boris Johnson tijdens klimaattop COP26. De Daily Mirror schreef dat de minister-president vanuit Glasgow, waar de klimaatconferentie wordt gehouden, met een privéjet naar Londen is gevlogen voor een diner in een herenclub. ,,Stuitende hypocrisie”, oordeelde Anneliese Dodds van de linkse partij Labour.
  https://www.ad.nl/buitenland/boris-johnson-onder-vuur-om-hypocriete-vlucht-met-privejet-voor-diner-in-londense-herenclub~a19f12d3e/

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Het zijn overduidelijk ludieke plagerijtjes, politieke pesterijtjes…..om een voorbeeld te schetsen en een dialoog aan te gaan met de burgers, klimaatbewustwording,…..en niet omdat ze in hun jeugd zelf werden gepest en geplaagd…..of gewoon schijt hebben aan het gepeupel.

  Like

 10. Jan zegt:

  Verontwaardiging als 400!!! privé-vliegtuigen in Glasgow samenkomen voor de zogeheten opwarming van de aarde
  https://www.news.com.au/technology/environment/climate-change/outrage-as-400-vip-jets-converge-on-glasgow-for-global-warming-summit/news-story/e6a4da0ca2454aec4d3b79d594655511

  Vierhonderd privéjets
  Een van de boodschappen tijdens de klimaattop in Glasgow is ‘minder vliegen‘ en ‘minder vlees eten’. Maar dat weerhield bepaalde wereldleiders en superrijken er niet van om met hun eigen vliegtuig te komen. De Telegraaf meldt dat er vierhonderd privéjets zijn ingevlogen voor COP26. Onder hen onder anderen Jeff Bezos, de prins van Monaco, koninklijke families, en ‘duurzame’ CEO’s. Je vraagt je af wat al deze lui hier überhaupt moeten.

  Cruiseschepen
  Om een beeld te schetsen: er zijn 120 wereldleiders en 30.000 gedelegeerden bijeen tijdens de klimaattop COP26. Maar waar moeten al die lui slapen? Het antwoord lijkt regelrecht uit een South Park-aflevering te komen. Er zijn cruiseschepen ingevaren om iedereen te kunnen laten overnachten. Het symbool voor zinloze vervuiling. Lees hier hoe vervuilend deze schepen, waarop mensen zich wekenlang volstouwen met eten om af en toe ergens aan wal wat foto’s te nemen, daadwerkelijk zijn.

  Meer CO2-uitstoot dan 1.300 Nederlanders in een jaar
  Nog even over de vliegtuigen en privéjets. Het luchtverkeer rond Glasgow was afgelopen zondag zo druk, dat sommige vliegtuigen naar het nabijgelegen Prestwick moesten vliegen om te parkeren. Sommige vliegtuigen landden ook in Edinburgh, voordat ze vermoedelijk over land verder reisden.

  Volgens verschillende Britse media stoten de privéjets rond de COP26-klimaattop in Glasgow gezamenlijk 13.000 ton koolstofdioxide uit. Alleen dit staat al gelijk aan de hoeveelheid CO2 die 1.300 Nederlanders in een heel jaar uitstoten.
  https://www.manners.nl/cruiseschepen-privejets-klimaattop-cop26-glasgow/

  Like

 11. Jan zegt:

  Duurzaamheid
  Eerste akkoord op klimaattop Glasgow: miljarden uittrekken voor TEGENGAAN ontbossing

  Er is op de klimaattop in Glasgow een eerste akkoord bereikt, over het tegengaan van ontbossing. Tegen het einde van dit decennium moet ontbossing, net als bodemdegradatie, verleden tijd zijn. Honderd landen, waaronder Nederland, gaan daar naartoe werken en trekken daarvoor miljarden uit.
  …..
  https://www.metronieuws.nl/lifestyle/duurzaamheid/2021/11/overeenkomst-klimaattop-glasgow-miljarden-tegengaan-ontbossing/

  Dit is moeilijk uit te leggen:
  Overal in ons land willen we graag meer bos. Ondertussen rooit Rijkswaterstaat langs de rivieren spontaan gegroeide wilgenbosjes onder het motto: noodzakelijk onderhoud voor waterveiligheid.
  video

  Like

 12. Ravian zegt:

  Dit is nu zo’n varken dat gelijker is dan de andere varkens…

  Like

 13. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s