Schande

Door:
J.G.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Schande

 1. Vrijheid zegt:

  Die verschrikkelijke pas moet gewoon geheel verdwijnen.

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Ook zónder bader te zijn kan iemand “een grote lul” zijn. Zie bijv. Robje Jetten en Rutte. Hoeeel……..aan Rutte kleven veel onzekerheden bijv. is ‘t wel een vent of is hij gender-gemanipuleerd , dus met een aangeplakte voorbips of een piepklein pielemuisje + klein voorbipsje ? Je weet het niet bij dat mens.

  Geliked door 1 persoon

 3. duinsnip zegt:

  Een mij bekend familielid zou zeggen, met welke lul is die genaaid?

  Like

 4. Boike zegt:

  Tja, als je snuift, ga je rare dingen doen. Bij een fatsoenlijke werkgever ben je niet meer inzetbaar en er wordt je op straat geschopt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bert zegt:

  Het zal inderdaad maar je vader zijn die zo iets bedacht heeft.
  Wat zullen die kinderen vuil aangekeken worden door hun klas genoten die nu niet meer kunnen sporten. Fijne pa hebben jullie hoor. Wat een lul van een vent.
  En zo wordt de haat tegen de weigeraars weer een stukje verder opgevoerd.
  Maar we discrimineren niet hoor.
  Je hebt altijd nog de keus om het wel te doen.

  Het zal wel weer gezellig worden in de supermarkt a.s. zaterdag als dat gezeik over bekluiers weer opnieuw begint.
  Ik heb nog steeds mijn uitzondering pasje bij me en mijn puffertje voor de poppenkast als ze gaan zeiken.
  Ik hou er wel rekening mee. Ik weiger alles.
  Daar hadden ze nou die extra 5000 BOA’s voor nodig.
  Om de bevolking weer te treiteren en op te jagen.

  Geliked door 2 people

 6. Blaffertje zegt:

  Als er nu nog een Nederlander rond loopt die zich niet zwaar verneukt voelt door Pinokkio en bloemschoen, moeten ze die het stemrecht ontnemen of nog liever afschieten.
  Als je je zo graag laat verneuken dan ben je eigenlijk een sadomasochist die het heerlijk vind om naar de pijpen te dansen van de ‘meester’.

  Die beide flikkers bekokstoven nu al plannen om nog zwaardere maatregelen te treffen zodat wij straks weer in een lockdown komen terwijl de besmettingen ten opzichte van vorig jaar lang zo hoog niet zijn.
  Hebben die beide zakenwassers iets gedaan aan meer bedden of verpleegkundigen in die 20 maanden?
  NEE.
  En wie mag straks weer betalen voor de schade?
  Jan lul uit de biertent.
  Dat is toch om beroerd van te worden?

  Prik 1 helpt niet, prik 2 ook niet en dan zou prik 3 de redding zijn?
  Natuurlijk niet, je moet wel heel dom zijn om dat nog te geloven.

  Ruim 80% is volledig gevaccineerd en de ziekenhuizen stromen weer vol met coronapatiënten en dat zouden bijna allemaal ongevaccineerden zijn?

  En gij geleuft het.

  Geliked door 3 people

 7. Julia zegt:

  De komedianten trekken voorbij Premier Mark Rutte, ministers Hugo de Jonge (Volksgezondheid) en Ferd Grapperhaus (Justitie) hebben rond het debat over de aanpak van het coronavirus hun mondkapjes alweer opgezet. Ze lopen daarmee vooruit op de mondkapjesplicht in publieke ruimten, die zaterdag weer ingaat. Zij droegen ook tijdens de klimaattop mondkapjes buiten let wel buiten, zodra één voet over de drempel binnen handen schudden, geen afstand en vooral allemaal mondkapjes af. Je baalt toch van dit soort hypocrieten. Nee wat doen massa Nederlanders die laten hun oren hangen naar een stel dictators c.q. misdadigers tegen de menselijkheid en zijn voor de fascistische maatregelen die nu zover gaan dat meer dan een miljoen mede burgers van de samenleving worden uitgesloten. Nog hebben de onderdanige schapen niet door dat het om de realisering van de NWO agenda 2030 gaat. Grapperhaus nog zo een mislukte demissionaire minister van Justitie criminelen heeft hij geen enkele macht meer over, uitgeprocedeerden huppelen ongecontroleerd vrolijk rond. dagelijkse instroom is gigantisch hoeveel besmettingen brengen deze ons land al binnen en hoeveel druk geeft de instroom op onze gezondheidszorg? Nee deze mislukkeling die zelf niet schroomt om de regels te overtreden plaats nu de gehele samenleving in een dwangbuis door zelfs nog undercover NSB boa’s in te zetten voor extra handhaving. Hoe triest en mislukt ben je dan als minister van Justitie en Veiligheid. Kortom deze drie grootste misdadigers zijn het meest gevaarlijke gif voor de algehele samenleving en zien kans om het leven van mede burgers die volgens hen moeten worden uitgesloten uit de samenleving maar wel flink aan belastingen mogen bijdragen kapot te maken. Maar ja aan levens kapot maken heeft o.a. Rutte een broertje dood aan dat hebben we gezien tijdens de toeslagenaffaire en nog loopt die crimineel vrij rond. Maar Justitie en rechters staan onder toezicht van vadertje Staat en is corrupt vandaar dat dit soort politieke criminelen niet worden vervolgd en zelfs rechters de misdaden tegen de menselijkheid en discriminatie negeren. Dit drietal is zum kotzen en behoren niet binnen een democratie in de regering te zitten maar achter de tralies.

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  De super spreaders….
  Ze hebben zichzelf lekker wettelijk uitgesloten voor het testen!!!

  https://pbs.twimg.com/media/FDVVBEbWYAQr0i4?format=jpg&name=medium

  Geliked door 3 people

 9. Bas zegt:

  Grafiek
  Hoogste aantal covid-gevallen in landen met de hoogste vaccinatie-graad…

  https://pbs.twimg.com/media/FDVMlOyWUAE20TM?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 2 people

 10. Ramon zegt:

  De beschaving is weg.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  De vaccinmaffia heeft de politiek zover gekregen dat er wettelijke bepalingen worden aangenomen om in de nabije toekomst vaccinaties te verplichten,……..terwijl een gezonde levenswijze aan banden(duurder) word gelegd…je zou bijna geloven dat ouder worden en gezond blijven tegen de klimaatafspraken instoot.

  Geliked door 1 persoon

 12. KNHS ( Kon. Hippische Sportbond ) vereist nu ook een QR code om mee te doen met wedstrijden en lid te wezen. Wel eens op een spring of menwedstrijd geweest als niet paardeneigenaar? Hoe kan men dit rijmen?, het is geen contact sport, geen sport waar mensen dicht op elkaar zitten/staan. Waarom, is het de bedoeling ons dit ook af te nemen? Over 10 jaar geen paarden meer voor het gewone volk. Ze zullen het dan wel op milieu gooien, paarden zijn plotseling heel erg vervuilend. (Net als vliegtuigen niet vervuilend voor de elite)

  Geliked door 2 people

  • Bert zegt:

   Dat paard kan ziek worden.
   En die kan geen QR code laten zien.

   Like

  • Paardeneigenaren die hun paard in een pension stal hebben staan moeten nu een QR code laten zien om hun paard te kunnen verzorgen/voeren. Grote pensionstallen worden nu aangemerkt als Sportlocaties. Er is nu plotseling een grote uittocht gaande van paarden eigenaren op zoek naar een nieuwe locatie van hun paard ( KNHS ) . Krankzinnige maatregel en wie gaat de naleving controleren? Bij elke manege/pensionstal bij de voor/achter ingang 24/7 controle zetten? Wie gaat dat betalen?.

   Like

  • karton zegt:

   @ linda.texel enz. Ik begrijp uw reactie niet helemaal maar dat zal ongetwijfeld aan mij liggen ! Bedoelt u te zeggen dat zélfs paarden een QR-code moeten tonen om mee te mogen springen tijdens een concours-hiepieké ??

   Like

 13. Bas zegt:

  Groot onderzoek in Zweden toont aan dat de effectiviteit van de vaccins heel snel daalt en na dag 121 (en bij een ander na dag 211) nul is. NUL.
  Dat is 0,0 niks…

  https://pbs.twimg.com/media/FC4oruSXoAI2LXS?format=jpg&name=small

  Geliked door 1 persoon

 14. Blaffertje zegt:

  Las dit bericht op GeenStijl.
  Eindelijk: Ernst Kuipers over klimaatverandering. Ed Nijpels voorspelt “honderdduizenden doden”
  https://www.geenstijl.nl/5161898/the-great-and-the-good/

  Waar bemoeit die beddenboer Ernst Kuipers zich mee?
  Zit hij nu ook al op schoot bij de klimaat paus Ed kadet?

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Blaffertje blijkbaar hoereert ( je zoveel en zo goed mogelijk verkopen)) deze beddenboer zich met meerdere zaken, waarmee het volk genaaid wordt, het zootje is gewoon in en in evil, allemaal Mengelebloed…

   Geliked door 1 persoon

 15. ronjaspers zegt:

  hugo “mengele” de jonge,engel des doods werkt mee aan een genocide op zijn eigen bevolking d.m.v. de dodelijke corona vaccinazi,s.Er is een speciale plaats gereserveerd in de hel voor hem en anderen die aan deze genocide meewerken.

  Geliked door 1 persoon

 16. alwine kerkhof zegt:

  Hij heeft zelf 2 kinderen, met christelijke namen, ja ja. Vraag me wel eens af, worden die niet vreselijk gepest op school, met zo’n vader?

  Geliked door 2 people

 17. Julia zegt:

  Denk er om daar in de Tweede Kamer tijdens het debat. Zowel Baudet als Kuzu werden op de vingers getikt en wenst dat de heren de fascist De Jonge aanspreken met minister van Volksgezondheid. Volksgezondheid? Hij die mensen een experimenteel vaccin door de strot duwt en mede de gezondheidszorg kapot heeft gemaakt. Je moet toch wel een arrogante D66 trut zijn om volwassen kamerleden zo op de vingers te tikken. Maar ja dat algehele D66 is een nationale ramp en gif voor de samenleving. Ik blijf mij afvragen hoe De Jonge een ex leraar basisschool überhaupt demissionair minister van Volksgezondheid en Welzijn kan zijn hij heeft er geen kaas van gegeten en is gewoon vanuit de vrienden kruiwagen opgepikt. https://www.ninefornews.nl/kuzu-vlamt-tijdens-coronadebat-we-krijgen-fabeltjes-voorgeschoteld-van-fabeltjesfabrikanten-rutte-en-de-jonge/
  Dan dat walgelijke zwaargewicht uit Nijmegen die denkt de Nederlanders bevolking op te voeden https://www.ninefornews.nl/papa-bruls-vindt-dat-hij-de-samenleving-moet-opvoeden-desnoods-met-harde-arm-deze-man-is-zieker-dan-ziek/ Die vent is echt knettergek. Het beste is om hem in een rubber bootje te zetten en langzaam af te laten drijven in de Rijn. Kortom tussen de politiek en een aantal linkse burgemeesters zit vreselijk gespuis. Wat willen zij buiten een apartheidsstaat ook nog een groot open heropvoedingskamp. Wat mij betreft een dikke middenvinger naar die doorgeslagen idioten. Ik kan ze werkelijk niet meer serieus nemen en dat liegen en bedriegen komt mijn keel uit.

  Geliked door 1 persoon

 18. de barbaar zegt:

  Dit is geen iemand…dit is geen mens, dit is geen minister, dit mag nooit een vader zijn, dit mag nooit een echtgenoot zijn, dit is namelijk een vreselijk stuk stront.
  Een uit het toiletgesprongen drol die niet doorgetrokken wil worden en daar beland waar dit ehhhh….ding..thuis hoort…in het riool!

  Geliked door 2 people

 19. Jan zegt:

  Apartheid wordt ingevoerd, gescheiden kantines

  Impf-Apartheid? Konzerne führen getrennte Kantinen ein!
  https://afdkompakt.de/2021/11/02/impf-apartheid-konzerne-fuehren-getrennte-kantinen-ein/

  Like

 20. Bas zegt:

  mondkapjesmiljonair Sywert van Lienden lacht zich kapot….

  https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/hnmda/wat-een-fiasco-328-miljoen-door-hugo-de-jonge-gekochte-mondkapjes-mogen-niet-gebruikt-worden/

  Wat een fiasco! 32,8 miljoen door Hugo de Jonge gekochte mondkapjes mogen niet gebruikt worden

  Het is ongelooflijk, maar de overheid heeft er wéér een enorme puinhoop van gemaakt. Het ministerie van Volksgezondheid moet namelijk 32,8 miljoen aangekochte mondkapjes afkeuren. De mondkapjes in kwestie zijn door Hugo de Jonge en het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH) gekocht voor de zorg. Ongeveer tweederde van de mondkapjes zijn geleverd door – niet schrikken! – mondkapjesmiljonair Sywert van Lienden. Diepe zucht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s