Italië herziet dodental Covid-19 van 130.000 naar minder dan 4.000, geeft toe dat 97% van de sterfgevallen foutief was bestempeld

(Door: “DissidentNL”)

De gezondheidsautoriteit van Italië heeft het aantal officiële COVID-doden in het land drastisch verminderd met meer dan 97% nadat zij de definitie van een sterfgeval had gewijzigd in een persoon die aan COVID is overleden in plaats van met COVID.

De Italiaanse krant Il Tempo meldt dat het instituut het aantal mensen dat aan COVID is overleden en niet met COVID heeft teruggebracht van 130.000 tot minder dan 4.000.

“Ja, je leest dat goed. Het blijkt dat 97,1% van de sterfgevallen die eerder aan Covid werden toegeschreven, niet rechtstreeks aan Covid te wijten waren,” schrijft Toby Young.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Italië herziet dodental Covid-19 van 130.000 naar minder dan 4.000, geeft toe dat 97% van de sterfgevallen foutief was bestempeld

 1. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Waarom heb Ik het idee dat deze bijstelling van alles te maken heeft met de arrestatie van Bourla.
  Nou moeten namelijk zaken bijgesteld worden voor het geval Bourla gaat praten.

  Like

 3. vangie1206j zegt:

  En zo worden wij bedonderd door de overheden.
  Ook in Nederland, Duitsland EN OOK IN DE FILIPIJNEN.

  Like

 4. Bert zegt:

  Maar met die overgebleven 3% krijg je nooit de complete bevolking bang.
  Alles wordt zwaar overdreven om de angst er in te houden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Er wordt en is zwaar gesjoemeld met de cijfers van het aantal overledenen door corona. https://www.rivm.nl/nieuws/zicht-op-griep-en-andere-luchtwegvirussen-in-coronatijd
  We hebben nu te maken met zoals elk jaar een griepvirus waarvoor blijkbaar nu allerlei buitensporige maatregelen nodig zijn. En laten we ook niet vergeten dat vooral ouderen heel veel minder weerstand hebben en het elk jaar niet anders is geweest dat vooral hele oude mensen sterven aan o.a. longinfecties. Alles is opgeklopt ten behoeve van de agenda NWO 2030. Lees ook maar eens het bericht over de terrorist Bill Gates die heeft al weer een nieuw plan bedacht om de ontvolking verder door te zetten en heel veel trekpoppen van regeringleiders. artsen en virologen zullen hieraan net als bij covid gehoor aan geven en meewerken de samenleving verder te vergiftigen met jaarlijks terugkerende vaccins. Uiteindelijk staan die politieke trekpoppen in dienst van het WEF en overige elitaire gewetenloze smerige machtswellustelingen en dienen mee te werken aan dit terroristisch en fascistisch plan.

  Like

 6. Peter Rissing zegt:

  Dat leken mij wat extreme getallen. Daily Sceptic (zie hier onder) maakt er een true/false verhaal van en concludeert ‘false’. Dat zie op mijn beurt weer als ‘false”. De waarheid ligt er ergens tussenin. Van mensen met, tot 5 verschillende ernstige onderliggende condities (zoals hoge bloeddruk, diabetisch, hartklachten, longproblemen) wordt aangenomen dat zij allemaal -zonder corona- nog jaren lang gelukkig en redelijk gezond zouden hebben geleefd. Ook onzin, nu van de Daily Sceptic. Het getal van ±130.000 ‘door’ Covid overleden, kan door het verschil tussen ‘met’ of ‘door’ Covid overleden, zeker met 25% worden gereduceerd.

  Dat is aanzienlijk genoeg om de Italiaanse regering, op basis van hun eigen informatie, van volksverlakkerij de beschuldigen!

  https://dailysceptic.org/2021/11/03/italian-higher-institute-of-health-adjusts-number-of-deaths-due-to-covid-alone-since-february-2020-downwards-from-over-130000-to-under-4000/

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Dat wist ik vanaf het begin van de corona hoax al dat ze iedere dode als corona dode zouden tellen om de angst erin te houden.En covid 19 is geen virus maar een project:certificate of vaccination identification (corona paspoort) 19 A.I.= artificial intelligence 1e en 9e letter van het alfabet.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  En corona betekend “kroon” op het slagen van van de NWO agenda.

  Like

 9. Bob zegt:

  Ook in Israel zegt een arts dat de vaccins
  en mondkapje het aantal corona gevallen
  niet zal beinvloeden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s