ICE: Syrische vluchteling steekt meedogenloos met mes in op drie mannen

(Door: David Berger)

In een ICE-trein op de route tussen Regensburg en Neurenberg heeft vanmorgen een meedogenloze mesaanval plaatsgevonden. Daarbij raakten drie mannen (26, 39, 60) zwaargewond.

De aanvaller kon nog op de plaats delict gearresteerd worden. Volgens Turkse media zou het gaan om de 27-jarige Syriër Abdalrahman A., die in 2014 Duitsland binnengekomen zou zijn en hier ondertussen als erkend, maar “psychisch opvallende” vluchteling zou leven.

Turkse media zeggen wat Duitse media eerst voor ons verzwegen

De Berlijnse activiste en advocate Seyran Ates merkt over de nieuwssituatie op: “Mesaanval in de ICE. Duitstalige radio: geen informatie over de herkomst van de dader. 5 minuten later: Turkstalige radio: Herkomst van de dader zou Arabisch zijn.”

Seehofer geschokt

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer, wiens onwil respectievelijk onvermogen om actief te worden tegen het geïmporteerde geweld al jaren bekritiseerd wordt, toonde zich – via zijn woordvoerder – plichtmatig geschokt en bedankte de politie, waardoor erger kon worden voorkomen. De achtergronden van de daad zouden hem echter nog niet duidelijk zijn.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op ICE: Syrische vluchteling steekt meedogenloos met mes in op drie mannen

 1. Julia zegt:

  Uiteindelijk is een groot deel van de Europese bevolking voor de massa migratie. De samenleving brengt zichzelf wel ten onder. Ik ben er in ieder geval klaar mee vlak uiteindelijk die snotapen die allemaal in ons land maar raak steken ook niet uit. Strafje van niets en we gaan vrolijk verder. Alle landen hebben het alleen maar druk met het naleven van corona maatregelen waar boetes op staan en Grapperhaus hier is de macht totaal kwijt over al dat migratie gajes en de aanhoudende criminaliteit maar dreigt wel dat het 4 jaar gevangenisstraf kost als men een valse QR code toont.

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Inderdaad ,
   Als Taghi veroordeeld wordt loopt ie mogelijk nog eerder weer los op straat dan degenen die het verdommen om de Qr code te checken .
   Zó achterlijk is onze overheid .
   En ik vraag me oprecht af of ál die idioten die geen problemen zien in de massale instroom van islamitisch en zwart tuig , ook zo gek zouden zijn zónder de npo hersenspoeling .
   Zó gek zijn mensen toch uit zichzelf niet ?

   Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Ik behoor niettemin NIET tot degenen die dat islamtuig hier in huis halen want we weten toch allang dat vooral dat linkse ongedierte in het EU-bestuur daarvoor hebben gezorgd! Wat mij betreft hadden ze dat akelige moslimkreng gewoon die ICE uitgesmeten zodat hij al zijn botten en nek had gebroken!

   Geliked door 2 people

 2. Roy zegt:

  Hou toch op. Een mes in je rug, af te toe, is toch niet erg? Het heet nu eenmaal “cultuurverrijking”. En hebben de slachtoffers toevallig niet zelf op links gestemd?

  Like

  • Julia zegt:

   Roy Je zou maar slachtoffer zijn van dergelijke doorgedraaide psychisch gestoorden Islam of geen Islam (onder elk koren zit flink wat kaf) in Nederland wordt het mogelijk gemaakt vanwege de milde straffen of ze zijn van het padje af of ze zijn getraumatiseerd dus taakstrafje en begeleiding en men kan weer vrolijk verder.

   Geliked door 1 persoon

 3. Marc zegt:

  Zet Seehofer op de trein van Regensburg naar Neurenberg!

  Like

 4. Wappieman zegt:

  Kapotschieten dat ondankbaar stuk mosselpoep .

  Like

 5. Harry zegt:

  Wanneer begrijpen “ onze “ politici nou eindelijk eens ,
  dat er niet samen te leven valt met islamieten ?
  Hoe vaak moet je op je smoel vallen voordat dat éne kwartje valt ?
  De islam is een criminele moordzuchtige bende .
  De Hell’s Angels werden verboden omdat ze een “ criminele. “ organisatie waren .
  Nergens in hun handvest staat dat je niet-moslims of andersdenkenden moet vermoorden .
  In de Koran staat dat wél , waarom wordt dié bende dan niet verboden ?
  Waarom meten die laffe hypocriete politici en aanverwante medewerkers van het OM en de rechterlijke macht steeds met twee maten ?

  Like

 6. Horatius zegt:

  ‘Een verwarde man die volledig getraumatiseerd tot een wanhoopsdaad kwam en eigenlijk niet verantwoordelijk kan worden gesteld en dus stapsgewijs begeleid moet worden naar een terugkeer in onze samenleving’.

  We horen het de linkse goedmens al zeggen, want een vluchteling afkomstig uit het Midden-Oosten heeft nu eenmaal te maken met wat ‘aanpassingsproblemen’. Hier lopen namelijk de meeste vrouwen ongesluierd over straat en niet overal klinken de oproepen vanuit de moskeeën tot het middaggebed en kinderhuwelijken zijn hier bij de wet verboden.

  Zelfs het dragen van bomschoenen, bomgordels en bomvesten wordt hier niet zomaar geaccepteerd, laat staan het plegen van aanslagen op kerken en synagogen.
  Als echter hier in West-Europa de moslimpopulatie een bepaald niveau heeft bereikt horen terreuraanslagen hier gewoon bij het normale leven zoals in talrijke islamitische landen nu het geval is.

  Als het aan de linkse partijen zou liggen: liever vandaag dan morgen. Want ze propageren voortdurend een humaan toelatingsbeleid wat betreft het opvangen van alle soorten van vluchtelingen ongeacht hun motivatie, strafblad of radicalisering.

  Het in preventieve hechtenis nemen van deze lopende tijdbommen is onbespreekbaar voor de verantwoordelijke politici; dat zou in strijd zijn met de mensenrechten en de vluchtelingenverdragen en het zou bovendien de rechtse populisten in de kaart spelen.

  Dus we gaan gewoon over tot de (wan)orde van de dag en bagatelliseren of verzwijgen dergelijke ‘incidenten’ want we zijn immers een tolerant en verdraagzaam volk.

  Tot op een gegeven moment de pleuris uitbreekt en de autochtone bevolking in opstand komt, want er is nu eenmaal altijd een zekere limiet aan het incasseringsvermogen van het gewone volk.

  Geliked door 1 persoon

 7. karton zegt:

  De Syrische dader kon er écht niks aan doen : hij was heel erg verward , hoorde stemmetjes in z’n hoofd en had ernstig last van een hypo tgv suikerziekte.

  Geliked door 4 people

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Pffff. Gelukkig is hij psychisch verward want anders zou je zo maar kunnen denken dat hij in de rondte ging steken omdat zijn grote voorbeeld mohamed vind dat alle “ongelovigen” opgeruimd moeten worden

  Geliked door 2 people

 9. ronjaspers zegt:

  Onze corrupte criminele politici (enkele uitgezonderd) hebben wel een keer de waarheid verteld.Er komen veel artsen en chirurgen uit het midden oosten,gespecialiseerd in opereren zonder te verdoven.

  Like

 10. Torsten Himmelstoss zegt:

  Wat in Duitsland de laatste jaren gewone praktijk is met dit soort gevallen:
  hardnekkig volhouden dat er geen terroristisch motief was.
  Die Syriër zit nu in een psychiatrische inrichting van Regensburg.
  Werkelijk motief: Het moslim broederschap Project.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s