Nieuwe corona-escalatie in Italië: Regering denkt na over de uitbreiding van de vaccinatieplicht

(Vertaling: E.J. Bron)

In Italië stevent de regering-Draghi op de volgende corona-escalatie af. De vaccinatieplicht dient nu naar andere beroepsgroepen uitgebreid te worden. Dit zou “absoluut geen taboe-thema” zijn, verklaarde de staatssecretaris van Gezondheid, Andrea Costa, woensdag in een radio-interview.

De regering onder minister-president Draghi heeft zich al langere tijd ten doel gesteld om een vaccinatie-percentage van 90% te bereiken. Volgens het ministerie van Gezondheid is op dit moment 86% van de bevolking tenminste eenmaal en 83% tweemaal gevaccineerd.

Staatssecretaris van Gezondheid Costa lokt met wortel en stok: “De verlenging van de uitzonderingstoestand en de restrictieve maatregelen houden verband met het aantal gevaccineerde personen. Ik ben van mening dat men de burgers een perspectief zou moeten bieden en ik denk dat we bij een vaccinatiepercentage van 90% een versoepeling van de maatregelen in overweging kunnen nemen, bijvoorbeeld een onderzoek naar de toepassing van de groene pas”, verklaarde hij.

Sinds midden oktober geldt de zogenaamde 3G-regel in Italië niet alleen als verregaande voorwaarde tot deelname aan het openbare leven, maar ook op de werkplek. Sindsdien nemen de protesten tegen de corona-maatregelen in aantal en intensiteit toe. Een einde van de protesten is nog niet in zicht.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Nieuwe corona-escalatie in Italië: Regering denkt na over de uitbreiding van de vaccinatieplicht

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat is een beetje vreemd want als men in Italië de covidslachtoffers even met 90% terug schroeft van 130.000 naar 4.000 kun je spreken van een beetje griep dus klinkklare bullshit.
  Dan even de setting van hetgeen hier verteld wordt quote: Ik ben van mening dat men de burgers een perspectief zou moeten bieden en ik denk dat we bij een vaccinatiepercentage van 90% een versoepeling van de maatregelen in overweging kunnen nemen, bijvoorbeeld een onderzoek naar de toepassing van de groene pas”, verklaarde hij.
  Dus in overweging kunnen nemen wat wil zeggen na 90% moet het 95 % worden want dat hebben de Pharmaboeren zo verordend.
  Ik denk dat je dan dichter bij de waarheid zit.
  En de bankrekening van deze minister zag dat het goed was.

  Like

 2. Torsten Himmelstoss zegt:

  Tijdens de Duitse bezetting van ons land werd het beruchte ausweis bijna aan de
  lopende band vervalst. En niet zonder reden. Van vele joden en verzetsmensen werd
  het leven gered. Maar hoe is dat nu met dat (gekraakte!*) apartheids-VOD QR-code?
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/het-coronatoegangsbewijs-is-verre-van-waterdicht-waar-gaat-het-mis~b3c18c60/
  *bron: de politie in de Telegraaf, eerder dit jaar.

  Like

 3. Edwin Vissers zegt:

  The next step of Satan’s agenda is to require everyone to get the RFID microchip mark of the beast that will be required to buy, sell, and trade goods. The graphene nanotech in the vaxx links up to the RFID microchip to create an intranet network within your host body that can hook you up to the 5G towers wirelessly.

  Welcome to Satan’s New World Order. Turn to Christ before it’s too late.

  Like

 4. Horatius zegt:

  Met dergelijke strenge maatregelen kunnen we de eerstvolgende corona-escalatie vermijden!

  We moeten gaan voor de volle honderd procent van de bevolking die al of niet gedwongen gevaccineerd moet worden. Desnoods met behulp van buurtvaders, medicijnmannen, gezinscoaches en opbouwwerkers in de asielcentra en de talloze achterstandswijken.

  En dan alle beroepsgroepen, niemand uitgezonderd: imams, drugskoeriers, gedetineerden, al of niet uitgeprocedeerde asielzoekers, linkse opiniemakers, tolken uit Afghanistan, ons koningshuis, inwoners van Staphorst, beroepsdemonstranten en andere potentiele weigeraars.
  Het leger zou desnoods hierbij ingezet moeten worden bij een sterk en georganiseerd verzet: het gaat hier immers om het landsbelang.
  En bij elke nieuwe variant weer een nieuwe prik, laat daar geen misverstand over ontstaan!

  Maar we zijn toch mensen en geen speldenkussen? vraagt de wanhopige weigeraar zich af.

  Het gaat hier echter om de gezamenlijke belangen van de volksgezondheid, de farmaceutische industrie, het voortbestaan van onze beschaving en het bestrijden van de klimaatverandering.

  Wat heeft het klimaat er mee te maken? Dat is toch overduidelijk: het handmatig ophogen van onze dijken kan alleen maar uitgevoerd worden door krachtige jonge mannen afkomstig uit het Midden-Oosten en Afrika die volgepompt met diverse vaccinaties dit grootschalige project daadwerkelijk kunnen uitvoeren.

  Daarna worden deze asielzoekers gerepatrieerd naar de Saharawoestijn om aldaar irrigatiekanalen te graven om dit gebied op de wat langere termijn weer vruchtbaar te maken.

  Dus drie vliegen in één klap: we worden weer een gezond volk en Afrika weer een gebied waar het goed leven is voor de Afrikanen en Henk & Ingrid krijgen eindelijk hun woning waar ze al vele jaren op wachten.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  De genocide op de wereldbevolking die nu plaatsvindt d.m.v. de dodelijke corona vaccinazi,s was eigenlijk gepland voor 2050.De NWO agenda heeft deadlines,agenda 21 en 2030 en 2050,maar omdat de satanische globalistische elite haast heeft en hebzuchtig is is de planning 30 jaar vervroegd.Dit is ook de reden dat er zoveel doden en ernstig gewonden zijn,het experimenteel vaccin was nog niet geperfectioneerd.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  De pers die maatregelen heet wordt
  langzamerhand zo aangedraait tot je
  adem aan jou wordt ontnomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s