VIDEO: Litouwen begonnen met de bouw van een hek langs de grens met Wit-Rusland


(Vertaling: E.J. Bron)

Litouwen is begonnen met de bouw van een drie tot vier meter hoog hek langs de grens met Wit-Rusland. Videobewaking en prikkeldraad moeten de grens extra beschermen. Het hek moet 500 kilometer lang worden en in september 2022 klaar zijn. De grens tussen de beide landen is in totaal 679 kilometer lang en verloopt deels door meren en rivieren.

Omdat de Duitse mainstream media op ondraaglijke wijze ook in video´s over het “bolwerk” aan de EU-buitengrens berichten, de illegale migranten vluchtelingen/gevluchte personen noemen, dus diegenen die met het vliegtuig comfortabel naar Minsk zijn gevlogen en op het doorsluizen wachten, publiceren wij de video hierboven van Radijo stotis FM99 van 05-11-2021, die een inkijk geeft in de werkzaamheden aan het grenshek.

Bron:
politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Litouwen begonnen met de bouw van een hek langs de grens met Wit-Rusland

 1. Knalkopje1 zegt:

  Cultuurverrijking door een vrome Allah-dienaar in Duitsland: erop los steken met een mes in een trein. Misschien is hij wel een chirurg in opleiding die wilde oefenen, een van de door DDR-Merkel zo onmisbaar geachte ‘Fachkräfte’. Een aantal gewonden, waaronder twee ernstig. Een terroristische achtergrond wordt natuurlijk uitgesloten.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/aanval-met-mes-in-duitse-trein-meerdere-gewonden/ar-AAQo6Bk?ocid=msedgntp

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  Daar heeft de extreem linkse multimiljardair george soros die achter deze islamitische invasie zit wel een oplossing voor.Hij laat de soldaten van allah binnenhalen met vliegtuigen d.m.v. nachtvluchten,merkel heeft dat ook gedaan.

  Like

 3. karton zegt:

  Hé, Fransje Timmermans en maatje Verhofstadt, trek je bek open jongens en wijs Litouwen terecht.! Zijn die gasten nou helemáál gek geworden om hun eigen land te beschermen tegen verkrachters en moordenaars ! In Kiev stonden jullie toch ook samen te blèren op het Majdanplein ?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s