VS: Tot 40% van alle medewerkers van de geheimediensten weigert corona-vaccinatie

(Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen het Amerikaanse leger, de politie en de brandweer zouden onder de door president Joe Biden bepaalde corona-vaccinatiedwang voor werknemers in de openbare dienst logistiek en organisatorisch instorten (tienduizenden “ziekmeldingen” en ontslagen), ook de geheime diensten staan voor de collaps. Want daar weigeren tot nu toe tot 40% van alle medewerkers de vaccinatie tegen het corona-virus. De dames en heren van de inlichtingendiensten zullen vast en zeker gegronde redenen hebben om het experimentele vaccin af te wijzen.

Lagere vaccinatie-cijfers bij geheimediensten

Bij tegelijk meerdere geheimediensten waren tot eind oktober minstens 20% van de medewerkers niet gevaccineerd tegen Covid-19, aldus de Amerikaanse afgevaardigde Chris Stewart (Republikein, Utah), een lid van de commissie geheime diensten van het Amerikaanse Congres. Bij enkele van de 18 autoriteiten van de Amerikaanse geheime dienst zouden zelfs tot 40% van de werknemers ongevaccineerd zijn, zei Stewart onder verwijzing naar informatie die de regering-Biden aan de commissie beschikbaar gesteld, maar niet openbaar gemaakt zou hebben. Om welke autoriteiten het precies gaat, wordt echter niet gezegd. Eén ding zou wel eens duidelijk kunnen zijn: autoriteiten, die ondergeschikt zijn aan het Amerikaanse leger of er nauwe banden mee hebben, laten duidelijk lagere vaccinatiecijfers zien.

Het verzet tegen de vaccinatie zou enkele autoriteiten van de geheime dienst nu zelfs in serieuze personele problemen kunnen brengen en hun handelingsbekwaamheid volledig teniet kunnen doen, wat weer een gevaar voor de “nationale veiligheid” zou zijn. Welke sancties of tegenmaatregelen er genomen zullen worden, of dat er helemaal niets gebeurt, werd eveneens niet verklapt.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op VS: Tot 40% van alle medewerkers van de geheimediensten weigert corona-vaccinatie

  1. ronjaspers zegt:

    Logisch dat veel mensen die euthanasie vaccinazi,s met vertraging (killswitch) niet nemen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s