Tekens aan de wand

(Door: “Elise Nijmegen”)

We leven in Nederland, in een land waar de waarheid niet wordt gewaardeerd, net zoals het hebben van een eigen mening, waar het bijna abnormaal is om iets voor een ander over te hebben en waarin mensen vrijwillig als schapen naar de slachtbank lopen, hun eigen ondergang tegemoet… Een vrij Nederland, weet u nog? Een land, waarin éénieder zijn eigen keuze mag maken in hoe hij of zij leeft en wat hij of zij gelooft…. Nu is mijns inziens de griep hernoemd en een pandemie uitgeroepen om een totale controle op uw leven te creëren, en de zogenaamde “vaccinatie” maakt daar deel van uit.

Maar u hoeft hem niet te nemen hoor, u wordt alleen wel overstelpt met uitnodigingen, lastiggevallen door prikbus-mensen die uw kinderen willen injecteren, u mag bepaalde dingen niet meer als u niet meewerkt aan het regime en dát, dat gaat gewoonweg te ver. Het mag niet zo zijn dat u uw leven niet meer zo kunt leven zoals u wilt, omdat u vrij wilt zijn. In onderstaand artikel leest u hoe erg die dwang eigenlijk is.

Tunahan Kuzu van de partij Denk maakte bekend dat zijn partij een Meldpunt Vaccinatiedwang online heeft gezet en er binnen 24 uur al 10.000 meldingen binnen zijn gekomen van vaccinatiedwang. Het is altijd erger dan u denkt aangaande de staat… Of het nu gaat over “vaccinaties”, justitie, politie, of kinderen…
(dagelijksestandaard.nl)

Voedselprijzen zijn door politiek wanbeleid gestegen naar het hoogste niveau in tien jaar tijd. Uit het meest recente rapport van het Ministerie van Arbeid blijkt dat vlees, vis, gevogelte en eieren in augustus met 8% zijn gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor. 15,7% ten opzichte van de prijzen in augustus 2019, voor de zogenaamde “pandemie” uitbrak. De prijs van rundvlees steeg met 12,2%  en die van bacon met 17%.
(theepochtimes.com)

Rechtszaken voor misdaden tegen de mensheid zijn begonnen tegen de mondiale instituten, er is namelijk geen toestemming gevraagd aan diegenen die meedoen aan het experimentele injectie programma van de WHO/VN/WEF/GAVI. De injectie zorgt voor ADE, Antilichaam Afhankelijk Versterking, uw immuunsysteem valt uw lichaam aan, dat is nu bekend en alle 10 codes van de Neurenberg codes zijn geschonden en mijns inziens zouden alle verantwoordelijken gestraft moeten worden.
(rumble.com)

De politiek in Nederland en in andere landen die meedoet aan de plannen van de VN en het WEF geven mijns inziens niets meer om de Nederlandse bevolking, duizenden mensen leven in armoede, vaak veroorzaakt door politiek wanbeleid, terwijl er miljarden worden uitgetrokken om deze vaccinatiehysterie te promoten. Miljarden die naar het buitenland vliegen, terwijl vele mensen in Groningen al heel lang wachten op geld, steeds meer mensen door hogere rekeningen en duurdere boodschappen alleen nog maar kunnen overleven en afhankelijk worden van de staat. Helaas is dat nu net de bedoeling… Onderstaande korte video leert ons dat 90% van alle patiënten die op de Intensive Care liggen geïnjecteerd zijn met het Gates-vaccin… U weet wel, die “vaccinatie” die zó goed is voor u…
(herstelderepubliek.wordpress.com)

Dus ja, de keus is aan u, alleen het leven wordt iets ingewikkelder door alle niet te onderbouwen maatregelen. De vorige keer dat we muilkorven op moesten, was ik de eerste dagen alleen zonder muilkorf aan het winkelen. Vandaag ging ik even boodschappen doen en zag ik nog vier anderen zonder muilkorf en met een vastberaden blik. Dat zijn tekenen aan de wand. Mensen geloven de onzin die uit de pers en de politiek komt niet meer en dat is maar goed ook. Hopelijk krijgen steeds meer mensen hun gezonde verstand terug, aangezien elke wakker mens een ander weer wakker maakt. Succes en een fijn weekend allemaal. Voor meer nieuws: t.me/EliseNijmegen

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Tekens aan de wand

 1. Julia zegt:

  Tijd dat de misdadigers tegen de menselijkheid als Rutte en De Jonge en leden OMT eens flink de mond wordt gesnoerd een flink stuk duktape voorzien van een dikke lijmlaag. Wat denken ze wel een groot open opvoedingskamp van Nederland te maken. Stel doorgeslagen fascisten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jules Vismale zegt:

  Elise
  Nijmegen zal ongetwijfeld de betekenis van ‘Een teken aan de wand’ wel begrijpen want het bijbelse verhaal, of beter gezegd de filosofie hierachter heeft ook betrekking op de gehate EU! En dit verhaal gaat ongeveer als volgt:

  Een teken aan de wand

  Koning Belsazar van Babylon nodigde ooit duizend hoge bestuurders uit voor een groots feest, waarbij de wijn rijkelijk vloeide. Onder het genot van de wijn bedacht Belsazar dat zijn vader Nebukadnezar eens gouden en zilveren bekers had meegenomen uit de tempel in Jeruzalem. Hij liet deze heilige bekers halen, zodat hij en zijn hoge ambtenaren, zijn vrouwen en bijvrouwen eruit konden drinken.
  De bekers uit de tempel, Gods huis in Jeruzalem, werden naar hen toe gebracht. De wijn werd ingeschonken en de koning en zijn bestuurders, zijn vrouwen en bijvrouwen, hieven het glas op hun goden, gemaakt van goud en zilver, koper, ijzer, hout en steen.
  Babylon was echter een goddeloze en zedeloze stad geworden waar de perversie helemaal was doorgetrokken, gelijk aan Sodom en Gomorra!

  Plotseling verschenen er, vanuit het niets, vingers van een mensenhand die iets schreven op de gepleisterde muur tegenover de kroonkandelaar. De koning zag met eigen ogen de rug van de schrijvende hand. Hij verbleekte en werd zo bang dat zijn knieën knikten en zijn benen het begaven.
  ‘Breng de bezweerders, astrologen en waarzeggers hier!’ schreeuwde hij. ‘Wie kan lezen wat daar op de muur staat en mij vertelt wat het betekent, zal worden gekleed in purperen kleren van koninklijke waardigheid en een gouden ketting om zijn hals krijgen. Hij zal als derde man het koninkrijk regeren!’
  Maar toen de geleerden kwamen, kon geen van hen het goddelijke en geschrevene begrijpen of verklaren. De angst van de koning nam snel toe. Zijn gezicht was doodsbleek en ook zijn bestuurders waren ontzet.
  Toen de koningin de kreten hoorde, haastte zij zich snel naar de feestzaal en zei tegen Belsazar: ‘Majesteit! Het is niet nodig zo bang te worden! Er is een man in uw koninkrijk in wie de geest van de heilige goden woont. In de tijd van uw vader bleek deze man te beschikken over grote wijsheid en diep verstand, een wijsheid als die van de goden. Uw vader Nebukadnezar benoemde hem tot hoofd van de geleerden, bezweerders, astrologen en waarzeggers. Laat deze man Daniël, of Beltsazar zoals de koning hem noemde, hier komen. Hij is enorm wijs en heeft buitengewoon veel kennis en inzicht. Hij kan allerlei dromen verklaren, raadselachtige spreuken oplossen en knopen ontwarren. Hij zal u kunnen vertellen wat deze woorden betekenen.’

  1Daniël werd in allerijl naar de koning gebracht en de vorst vroeg aan hem: ‘Bent u de Daniël die mijn vader uit Juda heeft weggevoerd? Ik heb gehoord dat de geest van de goden in u woont en dat u beschikt over een bijzondere verlichting, een groot verstand en erg veel wijsheid. Mijn wijze mannen en bezweerders zijn bij mij geweest en hebben geprobeerd de woorden op de muur te lezen en die aan mij te verklaren, maar zij waren daartoe niet in staat. Ik heb echter gehoord dat u allerlei geheimen kunt ontsluieren. Welnu, als u mij de betekenis van deze woorden kunt uitleggen, zult u worden gekleed in purperen kleren en een gouden ketting om uw hals krijgen. Bovendien zult u als derde man regeren over mijn rijk.’

  Daniël antwoordde daarop: ‘Geef uw geschenken maar aan een ander want ik heb daar namelijk helemaal niets aan. Ik zal u niettemin evengoed wel gaan vertellen wat daar staat en wat het betekent en het is helaas GEEN leuk boodschap daar het door God is geschreven en hij mij de betekenis ervan heeft uitgelegd!”

  Hierna verklaarde Daniel: “Majesteit, God, de Allerhoogste, heeft uw vader Nebukadnezar een koninkrijk en eer, luister en majesteit geschonken. Hij schonk hem zoveel macht dat alle volken ter wereld voor hem beefden van angst en ontzag. Hij doodde wie hij wilde en spaarde wie bij hem in de gunst stond.
  Naar zijn believen werden mensen verhoogd of vernederd. Maar toen hij trots en overmoedig werd, is hij van de troon gestoten en van zijn eer beroofd. Hij werd verstoten uit de samenleving en zijn innerlijk veranderde in dat van een dier.
  Hij woonde bij de wilde ezels, at gras als een koe en zijn lichaam werd nat van de dauw uit de hemel. Dat bleef zo tot hij erkende dat God, de Allerhoogste, de opperheerschappij voert over alle koninkrijken op aarde en dat Hij daarin aanstelt wie Hij wil.”

  En hier ging Daniel verder door: “U, zijn zoon Belsazar, was van dit alles goed op de hoogte, maar u hebt u desondanks niet vernederd. Want u hebt zich boven de Here van de hemel willen gaan verheffen en u hebt deze bekers, die uit zijn tempel afkomstig zijn, hier laten brengen om zich schuldig te maken aan heiligschennis. U en uw hoge ambtenaren, vrouwen en bijvrouwen hebben daaruit wijn gedronken en het glas geheven op uw afgoden, die totaal niet kunnen zien, horen, voelen, praten of iets begrijpen.
  Maar u hebt helaas niet de God vereerd die uw adem in zijn hand heeft en over uw levenslot beschikt. Daarom heeft God deze vingers gestuurd om deze boodschap op te schrijven: “Mene, mene, tekel ufarsin.”

  De uitleg is: hiervan:

  1. “Mene” betekent “geteld”: ‘God heeft de dagen van uw regering geteld en zij zijn voorgoed en einde.’

  2. “Tekel” betekent “gewogen”: ‘U bent door God gewogen en te licht bevonden.’

  3 “Peres” betekent “verdeeld”: ‘Uw koninkrijk is definitief ingestort en zal aan de Meden en Perzen worden gegeven.’

  Op Belsazars bevel trok men Daniël uiteindelijk toch purperen kleren aan en hing hem een gouden ketting om zijn hals. Hij werd benoemd tot derde heerser over het rijk. 3
  Nog diezelfde nacht echter drongen de Meden en Perzen Babylon en het koninklijke paleis binnen en door hun toedoen stierf Belsazar, de koning van de Chaldeeën.

  Ook voor de gehate EU en hun goddeloze en hooghartige bestuurders zullen de tekens aan de wand sneller gaan toeslaan dan zij denken!

  Geliked door 1 persoon

 3. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Op 2 november werd besloten dat de mondkapjesplicht op 6 november zou ingaan.
  Dus VIER dagen later. Dat heeft toch niets meer te maken met volksgezondheid.
  Als die zo belangrijk is beslist je als overheid: NU Of op zijn laatst morgen.
  Dit is gewoon flauwekul.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s