De oplossing voor het klimaatprobleem . . .

Op deze foto ziet u een elektrisch aangedreven BMW op het moment dat hij bezig is het klimaat te redden . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t E.H.G. V-T

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De oplossing voor het klimaatprobleem . . .

 1. Claudia Millenaar zegt:

  Ook exact de reden waarom oplaadpunten nooit en te never in de straten van een woonwijk mogen komen en deze auto’s er beter ook niet geparkeerd worden.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Claudia Millenaar; bij ons staan er al drie in de straat en een om de hoek. Een voor in de straat, eentje in het midden van de straat, eentje achter in de straat, en eentje om de hoek bij de bloemenwinkel van Klaartje. Allen met twee aansluitpunten. Als dat de toekomst is, met alle gevaren van dien. Ba-ba-ba, ik word nu al niet goed, reeds….

   Like

 2. Julia zegt:

  Die rijdende batterijen zijn straks het grootste probleem namelijk dat half Nederland zonder energie zit het ene energiebedrijf valt straks na het andere om. https://www.ad.nl/economie/energiebedrijf-enstroga-valt-ook-om-klanten-verdeeld-over-andere-leveranciers~a5c4ed2a/ Dit is nog maar het begin van de zogenaamde klimaatdoelen. Burgers zullen zich blauw betalen maar zitten straks massaal in de kou. Die algehele klimaatdoeleinden zullen alleen maar de ondergang van de algehele economie worden en nog meer bomen die zo belangrijk zijn zullen sneuvelen.

  Geliked door 3 people

 3. Bert zegt:

  Alles met een accu vliegt om de havenklap zomaar in de fik.
  Auto’s, fietsen, scooter, speelgoed.
  Ze hebben gewoon een berg Chinese troep op de markt gezet om het te verkopen.
  En de mensen kopen het graag. Ik wil het nog niet gratis hebben.

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Ze noemen die elektrische auto’s veilig voor het klimaat en ze zouden geen uitstoot van schadelijke gassen geven. Maar hoe hard moeten de elektriciteitscentrales wel niet draaien, en hoeveel uitstoot geven die centrales wel niet om al die auto’s van stroom te voorzien. En ja, alle centrales moeten gaan plaatsmaken voor windturbines en zonnepanelen. Daarmee zou onze hele maatschappij van stroom moeten worden voorzien. En niemand die zich afvraagt of dit wel kan. Nee dus. Maar ook hier regeert de leugen. Onze hele maatschappij gaat op die manier naar de kloten. Naast het brandgevaar bij die auto’s zit je nog met de volgende problemen; versleten aacublokken kunnen niet gerecycled worden en bij de winning van de nu al zeer schaarse grondstoffen voor die accu maken vele Afrikaanse kindslaafjes werkdagen van 12 uur voor een dubbeltje loon. Ook als een elektrische auto in brand staat zit de brandweer met de handen in het haar over hoe het een en ander veilig op te lossen, want de gevaren van zo’n brandende elektrische auto zijn erg groot.

  Geliked door 1 persoon

 5. Torsten Himmelstoss zegt:

  Waarom niet-recyclebare accu’s in de fik vliegen: OVERVERHITTING.

  Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s