Denemarken vaardigt nieuwe corona-maatregelen uit

(Vertaling: E.J. Bron)

Twee maanden na de afschaffing van alle corona-maatregelen in Denemarken voert het land weer maatregelen in om de pandemie in te dammen. Een commissie van epidemiologen zou de herinvoering van de 3G-regel hebben voorgesteld, de regering zou dit advies opvolgen, zei minister-president Mette Fredriksen maandagavond in Kopenhagen. Reden zou de sterke stijging van de infectiecijfers zijn.

Covid-19 werd op aanbeveling van de commissie opnieuw als “bedreiging voor de samenleving” geclassificeerd, zei Fredriksen. In het vervolg zou op veel openbare terreinen weer een vaccinatiebewijs of bewijs van genezing of een negatieve test zijn voorgeschreven.

Op 10 september had Denemarken Freedom-Day gevierd en de laatste corona-beperkingen opgeheven. De mondkapjesplicht in het openbaar vervoer was midden augustus al afgeschaft.

Na het einde van de corona-maatregelen steeg het aantal nieuwe besmettingen echter weer. Eind vorige week waarschuwde de nationale gezondheidsautoriteit voor een overbelasting van de ziekenhuizen. Maandag meldden de autoriteiten voor de vijfde achtereenvolgende dag meer dan 2000 nieuwe besmettingen in het land met ongeveer 5,8 miljoen inwoners.

Bron:
bild.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Denemarken vaardigt nieuwe corona-maatregelen uit

 1. Bert zegt:

  Iedereen die met die nep test als positief als uitslag heeft wordt gezien als een besmetting.
  Die test is daar nooit voor bedoeld of voor gemaakt maar komt ze blijkbaar goed uit.
  Exact hetzelfde waar ze hier al die besmettingen vandaan halen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bert zegt:

  Er kom hele slechte berichten uit Australië, het land dat net zo groot is als de US, met een bevolking van 25 miljoen mensen. De berichten gaan over hele heftige, mensonterende situaties. Het gaat daar over een situatie, waarin de Heilige Vaccinatie Graal in een stadium is gekomen van ‘verafgoding’. En dát betekent, dat ongevaccineerden en allen, die een ‘loopje nemen’ met de ‘wijze overheidsmaatregelen’ tot ongewenste personen worden omgedoopt. Wist je, dat in Australië is de zgn E-QR inmiddels al ingevoerd…? Niemand kan nog maar iets doen of kopen, zonder deze nieuwe versie van de digitale slavenpas.
  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/australie-gruwelijk-covid-fascisme/

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat barst het ons dat je kapot gaat.

  Overheden en Big Pharma negeren bijeenkomst met vaxslachtoffers en kritische experts

  In Nederland en veel andere landen worden ongevaccineerden inmiddels als een soort ‘Untermenschen’ gezien die ‘voor het algemene belang’ gediscrimineerd en uitgesloten moeten worden, en als het aan de NTR en dhr. Bruls ligt maar beter dood kunnen gaan. Er zijn echter een snel groter wordend aantal mensen die nòg slechter worden behandeld. Dat zijn degenen die aanvankelijk gehoorzaam en gedwee hun Covid shots gingen halen, maar daarna ernstige schade aan hun gezondheid opliepen. Zij mogen er niet eens zijn, want zij vormen het levende bewijs dat de onaantastbaar en heilig verklaarde injecties allesbehalve ‘veilig’ zijn.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/overheden-en-big-pharma-negeren-bijeenkomst-met-vaxslachtoffers-en-kritische-experts/

  Geliked door 2 people

 4. de barbaar zegt:

  De deense regering zit gezellig aan het bier de zakken met zilverlingen te tellen die ze van het wef hebben ontvangen…..

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Met z’n allen op naar de 5G-maatschappij…………1G, 2G, 3G, 4G en 5G…of word het S5.

  Geliked door 1 persoon

 6. Qvic zegt:

  Ik denk eerder dat de regering tot de orde is geroepen, door de NWO. Die deze hetze van hun verzonnen corona maatregelen het volk weer wil opleggen. Dan moet de regering weer met klinkklare onzin cijfertjes komen om de besmettingen op te blazen, om nog geloofwaardig over te komen. Want de experimentele genetische injecties moeten ten aller tijden doorgaan. Daar ligt de werkelijke waarheid. Zodat het volk weer vernedert en angstig gemaakt kan worden, zodat de stommelingen weer massaal hun vergiftigde booster prikje weer kunnen halen. Dat verkocht zal worden als een medicijn tegen de griep en verkoudheid.

  Geliked door 1 persoon

 7. pepo Copyright zegt:

  Zullen alle “anticoronamaatregelen” vluchtelingen nu weer terug naar huis keren 😜

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  Ik dacht dat veel Australische burgers 1 of meerdere wapens heeft????
  Gebruik ze dan tegen die schoften.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s