Grootschalig Zweeds onderzoek toont aan: na negen maanden bieden de coronavaccins geen enkele bescherming meer

Het coronabeleid staat op een kantelpunt. De vaccins verliezen snel hun bescherming, eerst tegen besmetting en nu ook tegen ernstige ziekte. In toenemende mate vullen de ziekenhuis- en ic-bedden zich met gevaccineerden. Het RIVM en de Gezondheidsraad willen die afnemende bescherming tegengaan door een massale uitrol van ‘booster’-vaccins, eerst bij de 60-plussers en daarna de rest. Een booster klinkt misschien als een turbo met vleugels, maar het is gewoon hetzelfde 2019-vaccin, terwijl de huidige coronavarianten zich daar nog maar weinig van aantrekken. Gelukkig zien steeds meer Nederlanders in dat het geen zin zal hebben om zich te onderwerpen aan een serie prikken en willen met een 99,8% kans om een corona-infectie te overleven best hun kansen afwachten. Zeker als ze daarmee een 100% kans hebben om de bijwerkingen van de coronavaccins te voorkomen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Grootschalig Zweeds onderzoek toont aan: na negen maanden bieden de coronavaccins geen enkele bescherming meer

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  En de Nederlander rent zich de poten onder zijn lijf vandaan om maar snel een extra prik te halen want het zou zo maar kunnen zijn dat ze geen groen vinkje meer kunnen tonen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Riche zegt:

  Ja maar … Pfizerdrugsrunner Hugo weet heel zeker dat het allemaal de schuld is van ongevaccineerden en na booster 36 zal het heus wel werken. Zelfs op youtube nu kritische geluiden. Zeker het overdenken waard.

  Like

 3. Eppo zegt:

  Al melden Ze dit elke DaG aan het het Hollandse , nog gaan Zij in volle teugen op naar de GGD .

  De GGD ziet een “explosieve toename”
  van testafspraken en -afnames.Gisteren
  zijn er ruim 100.000 afspraken gemaakt
  en 77.000 tests afgenomen.Vandaag zijn
  er 75.000 afspraken gepland.Daar komen
  200 tot 300 afspraken per minuut bij.

  Volgens de GGD overstijgt de toename
  alle verwachtingen en lijkt het erop
  dat de piek nog niet is bereikt.”We
  zetten al onze capaciteit in om aan de
  stijgende vraag te voldoen.”De piek is
  vergelijkbaar met die in december 2020
  en in februari/maart 2021,zegt de GGD.

  Door de drukte is de telefoonlijn voor
  een testafspraak overbelast.Online zijn
  er soms geen testlocaties te vinden.

  Dit VolK is doomned
  Spuit 4 en 5 graag !

  Like

 4. saddy zegt:

  Elke 6 maanden een booster gaat het worden in duitsland en dus ook hier. Logica is er nooit geweest en zal er ook niet meer komen.

  3G wordt 2G wordt 1G.
  Laat de uitvaart-business morgen maar beginnen met 1G want dan hoef je ook niet meer te verschijnen en verbazing te veinzen omdat iemand je al op zo jonge leeftijd ontnomen is.
  Je sterft tegenwoordig tenslotte voor een ander. Krijgen klaus, rutte en hugo toch gelijk: je bezit dan helemaal niets meer

  Geliked door 2 people

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het aantal gevaccineerden stijgt nog steeds. Dat wil zeggen dat het aantal ongevaccineerden recht evenredig daalt.
  Het aantal besmettingen stijgt razendsnel. Logischerwijs kan het stijgende aantal besmettingen niet veroorzaakt worden door het dalende aantal ongevaccineerden. Waardoor dan wel? Door het snel teruglopende beschermende effect van de verschillende vaccins. 2e Prik, 3e prik, boosterprik, en nog kan het vaccin de bevolking nauwelijks tot niet beschermen.
  Maar Clowntje Clusterfuck en z’n baasje komen niet verder dan maatregelen te verzinnen om de ongevaccineerden het leven onmogelijk te maken. Het gros van de gevaccineerden is boos op de ongevaccineerden en noemt hen asociaal en egoïstisch. Zich niet realiserend dat ze zelf zo stom zijn geweest om te vertrouwen op een vaccin dat in de kortste keren is uitgewerkt. Maar Rutte en z’n handlangers leunen gerust achterover. Het aloude adagium is nog steeds van kracht:
  Divide et Impera.
  De gevaccineerden zijn allemaal goedmensen en de ongevaccineerden zijn allemaal staatsgevaarlijk.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. de barbaar zegt:

  Net als in Denemarken momenteel….de lakeien van het wef, met wagens vol zilverlingen rijden door zweden….en allen zitten aan de keukentafel de zakken met zilverlingen te tellen….

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Wat lees ik hier van die Zweden, dat die – vaccins – 9 maanden bescherming bieden tegen het Coronavirus ? Deze gifspuiten bieden geen enkele bescherming tegen het verzonnen Coronavirus, maar het tegengestelde is waar. Het – vaccin -breekt het immuunsysteem stukje bij beetje af zodat een simpele virusbesmetting al tot de dood kan leiden, voorafgaande aan vreselijke en ongeneeslijke kwalen. Spike eiwitten die fatale bloedstolsels vormen, onsteking van het hartzakje, nierfalen, longembolie, tot aan kanker toe. Binnen10 jaar zijn alle ingespotenen de sjaak, zijn ze DOOD !

  Geliked door 2 people

 8. vangie1206j zegt:

  Als men op het internet zoekt over deze vaccins zijn die in de loop der tijd HEEL LICHTJES AFGENOMEN.
  Dus met andere woorden de overheid zegt dus Zweden “LIEGT”.
  Nu als er iemand liegt is dat Hugo de Jonge +RIVM en de GEZONDHEID RAAD.

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Julia zegt:

  De waarheid komt langzaam boven tafel. En maar blijven volhouden dat niet gevaccineerden de meeste besmettingen verspreiden. Nou vreemd dus ook in Duitsland en andere landen met hoge vaccinatiegraad stijgen de besmettingen de pan uit. Waar zou dat aan liggen namelijk aan de afbraak van het natuurlijk immuunsysteem door het experimenteel vaccin. De Jonge mag nu wel eens serieus gaan nadenken over opschaling in de zorg vanwege het te verwachten aantal mensen dat door bijwerkingen in het ziekenhuis terecht gaan komen. Toch niet meer normaal om nu elk half jaar een gifprik te moeten gaan halen om vrijheid terug te krijgen. Wie nu nog gelooft dat het om de volksgezondheid gaat heeft een zeer dikke stalen plaat voor het hoofd. https://www.frontnieuws.com/hoe-lang-zullen-de-gevaccineerden-leven-het-antwoord-van-de-uitvinder-van-grafeenoxide-zal-je-doen-gruwelen/
  Een nieuwe ontwikkeling is onderweg https://www.frontnieuws.com/vaccinpleisters-een-mijlpaal-op-de-weg-naar-massale-zelfmoord/

  Like

 11. Bas zegt:

  Vanwege het overweldigende succes van het 2G-beleid in Duitsland, overwegen kabinet en OMT dit model ook in Nederland door te voeren.

  https://pbs.twimg.com/media/FD7eZHzXIAIWY1v?format=jpg&name=900×900

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s