Geen kartel, maar maffiasyndicaat

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Dat de Nederlandse ‘recht’staat inmiddels behoorlijk gecorrumpeerd is, mag mijns inziens inmiddels over-evident zijn. Buiten ‘het spelletje’ om elkaar op woorden (of gewoonweg negeren) ‘te slim af te zijn’, valt met name op dat het telkens dezelfde (!) ‘rechters’ en juristen betreft die – geheel tegen hun afgelegde eed in – de misdaden tegen de mensheid en menselijkheid door dit nog altijd demissionaire (!) kabinet ‘verdedigen’ en waarbij NIEMAND persoonlijk of als instituut vervolgd, dan wel aansprakelijk gesteld kan worden. De misdaden tegen de mensheid én menselijkheid zijn in diverse internationale statuten (waaronder onder andere de Code van Neurenberg) ÉN in onze grondrechten uitvoerig en volstrekt helder beschreven, maar psychopathische hufters als Grapperhaus, Rutte, De Jonge DICTEREN (!) – door het WEF opgelegd! – anders. Een ‘recht’staat die in de verste verte niet meer rechtstaat, maar is omgevallen en nog slechts als brokken puin deel uitmaakt van de puinhoop die drie kabinetten Rutte (met als inleidend projectiel Balkenende – laten we dit stuk tuig ook niet vergeten) op duiding van de VN en ‘Herr’ Schwab hebben aangericht.

Waar zelfs een ‘recht’staat zich TEGEN de burger keert en misdadigers tegen de mensheid en de menselijkheid met verve verdedigt, is sprake van openlijk fascisme. Van het opzettelijk af- en toedekken van NAZI-praktijken door een corrupt en misdadig regime. Gezien het inmiddels bekend zijnde – maar uit de media gehouden! – aantal ZEER ernstige bijwerkingen én het onvoorstelbaar hoge (!) aantal doden dat door deze vermeende ‘vaccins’ inmiddels te betreuren is, staat de huidige injectiedwang mijns inziens gelijkwaardig aan de genetische ‘onderzoeken’ van onderzoeker (en legerarts) Josef Mengele die de laatste twee jaar van de Tweede Wereldoorlog werkzaam was in vernietigingskamp Auschwitz, waar hij vele dodelijke medische experimenten op zijn slachtoffers uitvoerde en hoogstpersoonlijk de ‘kandidaten’ aanwees ter vernietiging in de gaskamers. De huidige injectie-dwangmaatregelen staan daarmee, mijns inziens, gelijk aan een geplande (!) GENOCIDE waar deze ‘rechters’ (voor status en geld!) deel van uitmaken. Een ‘recht’systeem, ÉÉN-OP-ÉÉN vergelijkbaar met wat de Nazi’s in de jaren twintig en dertig zorgvuldig hebben opgebouwd en waarvan inmiddels bekend mag zijn tot waar dat uiteindelijk toe heeft geleid… Wie dit nog altijd ontkent, is OF uitermate naïef OF maakt er zelf deel van uit. Een andere uitleg is inmiddels niet meer mogelijk!

Held!

Jeroen Pols, jurist van Viruswaarheid en gesprekspartner/interviewer bij Café Weltschmerz heeft in zijn jeugd domme dingen gedaan (wie niet?), maar heeft dat ingezien, is daarvoor gestraft en heeft daarvan geleerd. Jeroen Pols is voor mij een man van EER! met het hart op de juiste plaats. Een oprecht man met rechte rug en een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Een man van EER die zich inzet voor u en mij. EER is overigens direct afgeleid van het woord eerlijk waarbij men geacht werd zijn/haar eigen eer. en dus eerlijkheid ten aanzien van zichzelf en anderen, dagelijks af te wegen ten aanzien van het eigen gedrag.

De absolute tegenstelling van Jeroen Pols wordt belichaamd door volstrekt leugenachtige en werkelijk IN-en-IN-SLECHTE (!) mensen als Mark Rutte, Hugo de Jonge, Sigrid Kaag, blaaskaak Grapperhaus, ‘mevrouw’ Ollongren, Paternotte, Kwint, Klaver, Jetten, Omtzigt, Hoekstra en de rest, tot die ZEVENTIG (!) behorende, op uw en mijn belastinggeld parasiterende lamstralen, die als ‘volksvertegenwoordigers’ ‘gekozen’ zetels blijven bezetten in de Tweede Kamer, maar halsstarrig de andere kant op blijven kijken. En vergeet u hierin de afgelopen week op tv overheersend ‘acterende’ machtswellusteling Bruls en al die andere zogenaamd ‘voorname’ influencers niet! Zij weten slechts hoe zij ‘eervol’ en ‘rechtvaardig’ moeten spellen maar hebben daar geen enkel (actief) gevoel bij. Zij laten zich geheel NAÏEF (!) én/of zonder scrupules (MIS!)’leiden’ door het RIVM, dat mijns inziens staat voor Rücksichtslos (letterlijk; niet terugkijkend en daarvan lerend) Instrument Voor Misdaad-ministeries. Hoe kunnen zij ‘s nachts in vredesnaam rustig slapen als zij in hun hoofd en hart NÍET door-en-door verrot zouden zijn?!

Het betreft hier allemaal uitermate narcistische en egocentrische, maar vooral heel LAFFE ‘trekpoppen’ van betrekkelijk intellectueel niveau die elkaar uitsluitend voor eigen (toekomstig) gewin aan alle kanten afdekken, met invloed-RIJKE poppenspelers op de achtergrond.

Rechtszaken worden ondermijnd door opzettelijk (!) NIET op vragen of inhoud in te gaan, aangetoonde feiten gewoonweg te verdraaien of deze compleet te negeren. Kamervragen worden steevast met volstrekt inhoudsloze, omtrekkende zwetsverhalen afgedaan zonder ook maar het minste deel van de vraag te beantwoorden of ook maar ergens verantwoording voor te nemen. Sterker nog, kritische vragen worden zelfs als ‘heel raar’ of als nep-nieuws bestempeld, omdat dit ‘ondermijnend’ zou zijn voor het huidige nog steeds demissionair zijnde, volledig corrupte (!) maffiasyndicaat. Werkelijk ÁLLES wordt met leugens en Fabeltjeskrant-verhaaltjes afgedaan, terwijl de waarheid vakkundig wordt zwart gekalkt of in de versnipperaar terechtkomt. Keihard aangetoonde feiten die er WERKELIJK toe doen, worden weggemoffeld, vermeden en zelfs ontkend, maar ú bent een gek, een wappie of een (klimaat en/of corona) ontkenner. En last but not least: ZIJ (!) bepalen hierin wel even wat ‘echt’ of zogenaamd ‘nep-nieuws’ is… Nu zijn domheid, narcisme en arrogantie sowieso al een heel destructieve combinatie, maar voor dit al ruim meer dan 220 dagen demissionaire kabinet (waarmee hun incapabiliteit nog maar eens wordt benadrukt!) lijkt dat zelfs een aanname-eis te zijn.

Thierry Baudet noemt het een kartel, maar het betreft hier een wereldwijd, zeer zeer duister maffiasyndicaat met de VN, de WHO, de EU en het WEF als aangevers en gecorrumpeerde ‘rechters’ als ‘beschermers’ op de achtergrond.

Overigens, en dit is goed bedoeld, horende wat de gemiddelde burger over Baudet zegt, zou hij zijn electoraat werkelijk enorm kunnen vergroten als hij een ander taalgebruik zou bezigen. De mensen zijn het grotendeels met hem eens, maar krijgen door zijn onbegrepen, vreemde uitspraken en woordkeuzes het idee door hem als minderwaardig gezien te worden. Een goed bedoelde tip Thierry: spreek heldere en duidelijke taal zonder interessante woorden en termen te gebruiken (of leg in uw rede tenminste per direct uit wat u ermee bedoelt) en uw partij kan gaan groeien als kool. Misschien kunt u hierin iets leren van Martijn en Gideon, die als persoon veel beter in de markt liggen. Men haakt namelijk af op ú en daarmee op het FvD, maar niet op Martijn of Gideon. Ik zou zeggen; doe er uw voordeel mee, word de grootste! Voor zover dit corrupte VN/WEF-maffiasyndicaat het stemmen tenminste niet nogmaals frauduleus ‘beïnvloedt’/steelt.

Wat mij brengt op hare domheid mevrouw Ploumen… Dat mensen met zo’n betrekkelijke intelligentie als partijleider zijn uitverkoren, zegt ontzettend veel over het oer-en-oerdomme electoraat van de PvdA en exact datzelfde geldt mijns inziens voor het ‘Woke’ (Wereldwijd Onvoorstelbaar Krankzinnige Emoties-volgend) electoraat van de GroenLinks, D66 en Bij1 afgezanten in de Kamers. Evenals dat geldt voor de mainstream media en hun ‘influencers’ met ‘hun’ betaalde ‘mening’ in de dagelijkse indoctrinatie/haatzaai/ZWETS (!) programma’s op tv. Wat een complete hersenloosheid en wat een abominabel niveau wat de scepter zwaait. Geef ze brood en geef ze spelen (NPO/RTL en J.-de-Mol-spel-programma’s en houdt ze daarmee DOM (en tevreden…)!

Deze week zapte ik overigens langs een kinderprogramma voor nog heel kleine kinderen waar een of andere gele Pino vaccinaties aan die kinderen stond te verkopen/hersenspoelen. Ik ging werkelijk bijna over mijn nek! HOÉ ver bent u qua gewetenloosheid en qua menselijke waarden in vredesnaam gezakt als u zelfs deze kleine kinderen met zo’n ronduit smerige indoctrinatie probeert te hersenspoelen. HEEFT u überhaupt wel een geweten of ook maar enige menselijke waarden? Om op zo’n intrinZIEK (intrinsiek betekent wat ZÓNDER invloed helemaal uit uzelf komt, vandaar mijn tegenstelling als intrinZIEK) niveau te kunnen komen zou een weldenkend mens zich minimaal tien meter onder de zeespiegel moeten ingraven. IN-EN-IN-HersenZIEK en IN-EN-IN SLECHT! WÁT een ZIEKE geesten!

Wat mij betreft is het inmiddels onze burgerplicht geworden om deze Groene Fascisten ZÉLF op te pakken en levenslang op te bergen op een plek waar ze nooit meer teruggevonden worden, want ze worden door het ‘recht’systeem en de ‘minister’ van ‘Justitie’ aan alle kanten beschermd en afgedekt, waarmee elke mogelijkheid tot rede, redelijkheid en gerechtigheid u is ontnomen. Helaas zal het uitsluitend nog via geweld kunnen worden teruggedraaid. Geweld waar ikzelf, zoals al zo vaak aangegeven, liever niet voor kies en absoluut geen voorstander van ben, maar waar ZIJ (WEF-trekpop-Grapperhaus en zijn Gestapo-politie- en BOA-NSBers) maar wat graag op inzetten, dus dan heet het zelfverdediging. Behoud van eigen leven en lichaam.

Met dat ik dit schrijf, herinner ik me overigens een uitspraak van iemand (vorige week) die ook zijn hond uitliet in het park. We raakten aan de praat en hij wist mij te vertellen dat deze mensen inmiddels op een groene lijst staan. Zwart willen zij namelijk niet meer gebruiken omdat groen staat voor “beter voor de wereld” en de wereld er, met het voorgoed OPRUIMEN (!) van dit groen-fascistische/globalistische uitschot, een stuk beter van wordt. Hij was er zeker van dat dit eerdaags staat te gebeuren en mijn vlag om uit te hangen staat voor áls dat gebeurt, alvast binnen handbereik! Ik kan niet wachten!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Geen kartel, maar maffiasyndicaat

 1. Jan zegt:

  Ook dat nog

  Artsen zeggen dat de geestelijke gezondheid van kinderen in Alberta het crisisniveau nadert

  Artsen zeggen dat de geestelijke gezondheid van kinderen in Alberta het crisisniveau nadert

  Verslechterende indicatoren voor de geestelijke gezondheid bij kinderen in Alberta brengen sommige artsen ertoe om het een crisis te noemen.

  Artsen vertelden zondag aan de Edmonton Journal dat diagnoses en ernst van depressie, angst en eetstoornissen de afgelopen vier maanden met minstens 20% zijn toegenomen, en sommigen van hen maken zich zorgen dat het ergste binnenkort komt.

  Hoewel de COVID-19-beperkingen losser zijn dan een jaar geleden, worden geestelijke gezondheidsproblemen aangewakkerd door stress op school, minder omgang met anderen, meer hangen voor de tv en angst voor de pandemie.

  Jeugdpsycholoog bij Koru Family Psychology Dr. Caroline Buzanko zei dat 80% van haar cliënten angst meldt, tegen 40% in april.

  Buzanko zei in haar interacties met patiënten dat ze merkt dat ze in de meeste situaties ernstiger zijn. Ze beschreef een recente ervaring waarbij een patiënte voor haar 18e verjaardag naar Disney World ging.

  “Ze was doodsbang dat iemand ziek zou worden voordat ze gingen”, zei ze. ” De jeugd maakt zich de hele tijd zorgen over wat er zal gebeuren.”

  Dr. Chris Wilkes, medisch directeur van de kinder- en jeugdpsychiatrie van de gezondheidsregio van Calgary, heeft in de afgelopen acht maanden een stijging van 200% vastgesteld in het aantal bezoeken aan de eerste hulp voor jongeren onder de 18 jaar voor angst, depressie en eetstoornissen.

  “We zullen waarschijnlijk de komende tijd een verslechtering of een hoog niveau van (vraag naar) geestelijke gezondheidszorg zien”, zei Wilkes. “We hebben een crisis in termen van een vraag naar onze diensten die onze middelen overtreft.”

  Psychiater in het Misericordia Community Hospital Dr. Rena LaFrance schrijft het probleem toe aan kinderen die de vierde golf van angsten van hun ouders absorberen, meer sterfgevallen in het nieuws en onzekerheid over het feit dat ze COVID-19 oplopen.

  Kinderen onder de 11 jaar die niet kunnen worden gevaccineerd, ervaren volgens LaFrance angst omdat ze het gevoel hebben dat ze niet volledig beschermd zijn.

  “Er is angst geweest om het mee naar huis te nemen naar hun ouders en grootouders,” zei ze.

  Zoals gemeld door Candice Malcolm van True North, vormt COVID-19 een zeer klein risico voor kinderen. Volgens de uitgebreide database van Health Canada over COVID-19 behoort slechts 2% van degenen die in het ziekenhuis zijn opgenomen voor COVID-19 onder de 20 jaar.

  Sinds het begin van de pandemie zijn er 17 COVID-gerelateerde sterfgevallen in Canada onder kinderen en tieners – 0,1% van alle COVID-sterfgevallen in Canada. Het sterftecijfer bij COVID-19 voor Canadezen onder de 20 jaar is daarom 0,002%.

  Ondanks het beperkte risico voor kinderen, zijn politici in Canada, waaronder premier Justin Trudeau, blijven aandringen op vaccinaties voor kinderen van 5-11 jaar.
  https://tnc.news/2021/11/09/doctors-say-childrens-mental-health-nearing-crisis-level-in-alberta/

  Zal bij ons niet anders zijn

  Geliked door 3 people

 2. Andre zegt:

  Lamstralen zijn het inderdaad allemaal en ze gaan eraan er is geen weg meer terug. Maar over kartel gesproken. Wij hebben In Antwerpen een grote raffinaderij van Exxon Mobile, Rotterdam zit Shell en BP zit aan de overkant met een grote overslag in Amsterdam. Dit zijn de 3 grote spelers voor onze regio. De brandstofprijzen zijn giga gestegen maar ik weet niet waarom. De BTW is 21% in NL 19% in D en 23% in Polen dit is ongewijzigd gebleven. Ook geen accijnsverhogingen volgens mij. Doet een vat olie raar? ook niet! De distributie van raffinaderij tot aan eindpunt vallen onder economisch belang en is geregeld onder militaire wetgeving dus cojona proof. Dan blijft alleen nog over kartel van de bovenstaande 3 en dat is verboten. Behalve als Klaus Schwab het heeft geschreven in zn domme boekjes zzze ggggreeet reset. Dit hele verhaal valt onder trekpop Stef Blok maar wat kan hem het schelen toch? Net als de complete 2de kamer die geen enkele vraag stelt aan het koningstrio Rutte, Hugo en Grapperhaus die kennelijk gewoon alles kunnen bepalen in opdracht van Klaus Schwab. En dan die belachelijke hoge prijzen voor aardgas is ook show. Duitsland hoeft alleen nog te vergunnen en dan zet Rusland de gaskraan open van Northstream 2. Maarja dat domme wijf Merkel gaat liever naar COP26 waar ze helemaal niets hebben gedaan ja een zielig lijstje gemaakt van klimaat gewillige landjes. Duitsland staat op ongeluksgetal 13, Rusland hebben die stumpers op 56 gezet en US op plaats 55. En wat ze verder hebben besproken? Nou Volgend jaar COP27 want het was een groot succes. Wie heeft onze heks Kaag eigenlijk nog gezien? Waar zit dat domme wijf?

  Geliked door 2 people

 3. Harrie Vaes zegt:

  O…O…O…O…Wat ben ik het eens met de schrijver van dit stuk .En wat Ploumen betreft…..dat ding met een vagina……….tjonge hoe onnozel kun je zijn.

  Geliked door 3 people

 4. BigLJohn zegt:

  U beschrijft het precies zoals het is Drs. E.N. Schilder. Zowel de politiek alsmede de justitie hebben lak aan de waarheid, beschermen elkaar, en proberen The Great Reset erdoor te drukken. Demonstreren helpt niet meer en stemmen betekent niet meer dan verneukt worden door die plucheplakkers. Als burger heb je dan nog maar EEN uitweg en dat word dan zoiets zoals de bestorming van de Bastille of de bestorming van het Capitool (die helaas mislukte). De bedoeling is dus; de bestorming van de eerste en tweede kamer. Ik roep hierbij niet op tot geweld, het is zomaar een zienswijze.

  Geliked door 1 persoon

 5. saddy zegt:

  Ik heb mijn vrouw en haar ouders ook op een lijst gezet, het loopt alleen niet zo soepel met het vervolg:

  Mijn vrouw trapte in die maandenlange MSM campagne van dat islam-bruidje en stemde d66. Om de extra kosten voor ons huishouden, waar zij bewust voor gekozen heeft, financieel te compenseren zou zij van 24 naar 36 uur per week moeten gaan qua werk. En dat wil ze niet. En ik heb geen zin om voor dat fantastische gevoel dat ze 3 dagen heeft gehad nu 4 jaar heel zwaar te dokken.

  Verjaardagsfeestje laatst en ik vroeg mijn schoonouders waarom ze al hun kleinkinderen zo haten. Snapten de vraag niet. Dus ik vroeg, waar de kleinkinderen bij waren, waarom ze zo stemmen dat hun eigen kleinkinderen een baan moeten zoeken, blij moeten zijn als ze al een huurhuis kunnen vinden en betalen, full-time moeten werken vanwege de enorme vaste lasten en hun leeftijdsgenoten met een kleurtje alles gratis krijgen. Waarom ze zo stemmen dat hun eigen kleinkinderen alles moeten betalen voor steeds meer anderen die alleen maar zielig hoeven te doen. Waarom hun kleinkinderen dankjewel moeten zeggen als ze 50 euro van hen krijgen en wildvreemden die minstens 25000 euro per jaar krijgen niet. Waarom ze niet eerlijk zijn en gewoon zeggen dat ze meer van wildvreemde kleurtjes houden dan van hun eigen kleinkinderen.

  Ik denk dat ik nu zelf ook wel op een lijst sta.

  Geliked door 4 people

 6. Joepiedepoepie zegt:

  Geef geen ene cent voor dat regerend globaliseringskartel, al meer dan 20 j stemnik niet meer want die hebben ons in de EU en oorlog met Irak gerommeld!
  Maar het wordt nog erger oorlog tegen eigen volk?
  Onzet ze uit de macht!

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Overigens, en dit is goed bedoeld, horende wat de gemiddelde burger over Baudet zegt, zou hij zijn electoraat werkelijk enorm kunnen vergroten als hij een ander taalgebruik zou bezigen.”

  Je bedoelt waarschijnlijk: als hij een andere taal zou gebruiken. Een andere taalgebruik zou bezigen is dezelfde interessanterigheid, waar je Thierry Baudet van beschuldigt.
  Verder heb je het over een “rechtstaat”, waar je rechtSstaat bedoelt. Even later heb je het over “rechtszaken”, daar doe je het ineens weer wel goed.
  “EER is overigens direct afgeleid van het woord eerlijk…”
  Wat een onzin nou toch. Het is omgekeerd. Eerlijk is direct afgeleid van het woord EER. Dat zou je zelf hebben kunnen bedenken.
  “…ook maar ergens verantwoording voor te nemen…” Je neemt geen verantwoording, Schilder, je neemt verantwoordelijkheid.
  Nu houd ik er mee op. Je hele verhaal is doorspekt met taalfouten, spelfouten en verkeerd gebruik van leestekens. Een Drs. onwaardig. En hoe belangwekkend moeten we je verhaal vinden, als je niets eens in staat bent om het in fatsoenlijk Nederlands op papier te zetten?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Als je niets eens in staat bent …”

   Niets = niet.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Bert zegt:

   Heb je ook nog ergens een mening over?
   Of kom jij alleen maar zeiken.
   Veel vrienden of kennissen zal je niet hebben als je je zo gedraagt.
   Vervelend als die autistische trekjes weer gaan opspelen bij je.
   Daar wordt je verder alleen maar onuitstaanbaar van.
   Neem anders een snicker, daar wordt je weer mens van.

   Like

  • karton zegt:

   @ J.C.Th.Köhler op 11-11-2021 om 01.39 u.
   Ik lees uw reacties doorgaans met aandacht en ben ’t veelal met u eens, echter………..ik vind dat gemierenneuk, of mierengeneuk ? niet leuk.
   Ik vind het feit, dat ik iemands reactie kan lezen én begrijpen het belangrijkste en vind het wijzen én verbeteren van typefoutjes in iemands reactie niet “eerlijk”, ik ken uw reden om zo te handelen niet (hoef ik trouwens ook niet te weten), maar ’t komt op bij als zéér betweterig over, ik vind dat jammer, het doet veel af van uw, ongetwijfeld, goede bedoelingen op dit forum.
   (Indien u een foutje ontdekt in deze reactie, hoeft u mij daar NIET op te wijzen, als u de strekking maar wél begrijpt !)
   Ik wens u een foutloze , fijne én vruchtbare dag !

   Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Zelden was de politiek zó overtuigd van haar gelijk dan heden, zelfs als daar vele generaties voor zullen bloeden,…..letterlijk en figuurlijk,. de regeringen zijn niet enkel kortzichtig maar zeker levensgevaarlijk,…willens en wetens.

  Like

 9. Julia zegt:

  Welke burger heeft nog vertrouwen in onze rechtstaat het is een zwaar politiek beïnvloedt bolwerk dat corrupt is en achter vadertje Staat staat. Dat zien we toch al jaren ook Rutte, Hoekstra en hoge ambtenaren die duizenden gezinnen hebben gesloopt zijn nimmer vervolgd. Grondwet en Neurenberg code zijn door onze rechtstaat de prullenbak in gesmeten vandaar dat burgers nimmer in het gelijk worden gesteld vanwege o.a. ontnemen van vrijheden en uitsluiten buiten de samenleving. Kortom mijn vertrouwen is zowel in de politiek en rechtstaat tot beneden het vriespunt gedaald en erken dan ook de Nederlandse rechtstaat niet meer. Onze democratie is om zeep geholpen en burgers zijn vogelvrij verklaard en overgeleverd aan een ondeugdelijke politiek.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob zegt:

  Wetenschap is een neutrale bezigheid
  gericht op feiten.
  Omdat de professoren niet neutraal zijn
  en de hogescholen genderneutraal
  wordt er geen wetenschap meer gegeven
  maar politicologie.
  Studenten die een zelfsstandige mening
  hebben worden buiten gesloten.
  Ons onderwijs stelsel is zo ingericht dat
  onderwijs indoctrineert.
  Wat opvalt is dat de meeste studenten alleen
  voor hun vakgebied soms geschikt zijn.
  Of zoals Hugo anders de politiek in gaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s