Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken: De bouw van grensinstallaties is de enige effectieve methode om de toestroom van illegale immigranten te stoppen

(Door: Rainer Ackermann – Vertaling: E.J. Bron)

Szijjártó bekritiseert absurde standpunt van de Europese Commissie

De bouw van grensinstallaties is de enige efficiënte methode om de toestroom illegale immigranten te stoppen.” Aldus resumeerde de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Pétet Szijjártó, die maandag zijn Letse collega Edgars Rinkēvičs ontving.

Terwijl de situatie aan de Poolse grens met Wit-Rusland zich dramatisch toespitste, zou de Europese Commissie aan haar “absurde” standpunt vasthouden om geen grensversterkingen te financieren. Terwijl de EU op dit moment zou worden blootgesteld aan een unieke migratiedruk uit drie richtingen; het zuiden, het zuidoosten en het oosten.

Nu zouden Letten, Litouwers en Polen “fysiek met datgene geconfronteerd” worden wat voor Hongarije sinds 2015 aan de orde van de dag zou zijn. “Zonder grenshek zijn er helemaal niet genoeg politieagenten en soldaten om een meerdere honderden kilometers lange groene grens te beschermen”, zei Szijjártó. Zo langzamerhand zou de Europese Commissie alle financieren wat de migratie zou bevorderen, “net alsof deze mensen op een andere planeet leven”. Hij riep Brussel ertoe op de inspanningen om de Europese bevolking te vermengen, op te geven.

Bron:
budapester.hu
Door: Rainer Ackermann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken: De bouw van grensinstallaties is de enige effectieve methode om de toestroom van illegale immigranten te stoppen

 1. Jan zegt:

  Zo langzamerhand zou de Europese Commissie alles financieren wat de migratie zou bevorderen, “net alsof deze mensen op een andere planeet leven”.
  en
  Zo langzamerhand zou de Europese Commissie alles financieren wat de migratie zou bevorderen, “ook als deze mensen van een andere planeet zouden komen”.

  Like

 2. Eppo zegt:

  Ze hadden dat ijzeren gordijn nooit moeten slopen toen begon de ellende en invasie van al die parasieten .
  Die groenzoeters uit t Haagje blijven die opvreters zonder toegevoegde waarde hier maar heen binnen halen .

  Like

 3. Bas zegt:

  Like

 4. Cathja zegt:

  In Hongarije weten ze tenminste hoe ze illegaliteit het beste kunnen tegengaan, zonder zich schuldig te maken aan echt strafbare feiten. In Nederland staan de grenzen wagenwijd open. Of er plaats is voor al die gelukszoekers of niet, we proppen het land helemaal vol.

  Er komt een keer een moment dat ‘we’ onze garageboxen, stacaravans en/of zomerhuisjes af moeten staan aan ‘de overheid’, omdat “deze mensen toch onderdak moeten hebben”…..
  Ik vrees dat daarna de mensen met woningen, iets groter dan gemiddeld, zullen worden benaderd….
  De toekomst is duister.

  Geliked door 1 persoon

 5. Joepiedepoepie zegt:

  Eu weer corrumperen losgeld te betalen, lijkt erop dat Deep State aan geld ontbreekt?

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Het probleem ligt anders, ” de enige effectieve methode om de toestroom van illegale immigranten te stoppen” is door de oorzaak (veroorzakers) aan te pakken, het is immers de Brusselése maffia die de deuren van Europa hebben geopend voor crimmigranten,…..de politieke dwaallichten van de Linksche Looney Brigade zijn de oorzaak.

  Like

 7. Horatius zegt:

  De Baltische staten, Hongarije en Polen vormen het Oostfront in de strijd tegen de zielige vluchtelingen (lees: invasietroepen) vanuit het Midden-Oosten.

  De Europese Commissie neemt niet de rol op van het Hoofdkwartier waar vanuit de richtlijnen en de strategieën worden bepaald om deze invasie een halt toe te roepen maar weigert halsstarrig om die grensversterkingen te financieren en vormt zodoende de uiterst zwakke schakel in het Europese defensiesysteem.

  Europa wordt dus van drie kanten aangevallen en in Brussel dromen ze nog steeds over de strijd tegen de vergrijzing, de diversiteit van onze samenleving, de humanitaire opvang van vluchtelingen ongeacht hun signatuur en agenda, de vredelievende islam, tolerantie en verdraagzaamheid en vooral: de wereld is van iedereen.

  De keiharde realiteit laat ons echter een geheel ander beeld zien; militante moslims die streven naar een Europees kalifaat, getto’s waar de politie niet meer durft te komen, steekpartijen zijn aan de orde van de dag gepleegd door z.g. verwarde mannen, verkrachtingen, aanrandingen, intimidatie en een verdere verloedering van onze samenleving.

  De verzorgingsstaat wordt stap voor stap uitgehold. De autochtonen worden hier als eerste de dupe van en de politici die hiertegen protesteren met inhoudelijke argumenten worden neerbuigend en meewarig behandeld en vervolgens weggezet als populisten, fascisten, racisten etc. en hun partijen zouden eigenlijk verboden moeten worden.

  In deze chaos zijn we terecht gekomen en de gang naar de stembus is volkomen zinloos want de linkse elite weet via slinkse wegen (cordon sanitaire) haar machtspositie te behouden.

  Waar dit op uit moet draaien is moeilijk te voorspellen: oorlog, burgeroorlog, grootschalige maatschappelijke onrust maar uiteindelijk zal de islam hier zeker garen en minaretten bij spinnen.

  Met dank aan Angela Merkel en de Europese Commissie van Islamiseringszaken!

  Geliked door 1 persoon

 8. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Met de in artikel afgebeelde “grensinstallaties” houden de Poolse MP de binnenvallende, niet-veel-goeds-belovende z.g.n. “Ingenieurs ” en andere hoogopgeleiden, echt niet tegen.
  Die hebben hun gereedschap[ betonscharen / kniptangen ] al bij zich om te oefenen voor later……….

  Geliked door 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hij heeft het gelijk aan zijn zijde, de andere kant van de medaille is dat de EU het niet aandurft de boel op de spits te drijven en daar valt ook best iets bij te bedenken.
  Deze Staatsterreur van ongekende omvang van Loekasjenko heeft alles in zich om uit te groeien tot een écht groot conflict en aangezien hij nog steeds Rusland achter zich heeft staan is een oplossing ver weg.
  Het Westen bevind zich in een crisis en Loekasjenko (en wellicht Poetin) ruikt zijn kans, te vrezen valt dat de economische maatregelen die men getroffen heeft Wit-Rusland harder hebben getroffen dan wij zien en een kat in het nauw maakt nu eenmaal rare sprongen, te betwijfelen valt of Loekasjenko de mogelijke gevolgen van zijn daden overziet.
  Achteraf valt eenvoudig te zien waar een conflict is ontstaan, het gaat erom om escalatie te beperken.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Het krapuul van de Europese Commissie zijn een stel kortzichtige idioten die niet in willen zien dat deze moslim horde in werkelijkheid bezetters zijn.
  Kolonisten die het land in bezit komen nemen en de oorspronkelijke bewoners zullen verjagen.

  Like

 12. Bert zegt:

  Tot nu toe zijn ‘tientallen’ migranten via de omstreden Belarusroute naar Nederland gekomen. De Koninklijke Marechaussee houdt er rekening mee dat het aantal de komende tijd oploopt.
  https://www.ad.nl/politiek/tientallen-migranten-kwamen-al-via-belarusroute-naar-nederland~ad6bdb12/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s