Over oplichters, charlatans, leugenaars en andere regeringsonderkruipsels

(Door: “Henk der Niederländer”)

Het is voor de mensen die iets meer hersenen hebben dan een microbe nu ondertussen wel duidelijk dat we vanaf dag één belogen zijn door Rutte, De Jonge, Grappenhaus en zo nog een stuk of 50 leugenaars die in Den Haag huizen. Even een klein voorbeeldje: in België zijn momenteel bijna alle mensen die in de grote ziekenhuizen liggen, geprikten (niet mijn woorden, maar woorden van mensen met kennis). Zou de situatie in Nederland anders zijn, zou je je af kunnen vragen. 

Aan de hand van verklaringen uit ziekenhuizen in Maastricht en Arnhem, Amsterdam UMC en meerdere bronnen blijkt dat het in Nederland niet anders gesteld is, maar de charlatans, leugenaars en andere regeringsonderkruipsels in Den Haag steken hun vingers in hun oren en zingen keihard lalalalalala, want die boodschap komt niet goed over uiteraard. 

Het gajes van het WEF zal wel opdracht gegeven hebben om deze berichten als onwaar te beschouwen en er dus geen aandacht aan te besteden, ondanks dat deze berichten van de werkvloer komen.  Ondertussen is het voor de meesten al wel duidelijk dat deze hele gentherapie geen ene flikker helpt tegen iets als corona, maar ondertussen al wel heel erg veel slachtoffers maakt met veel bijwerkingen, in meer of mindere mate ernstig, waarbij je gelooft het niet vermeld wordt dat deze mensen meerdere onderliggende aandoeningen hebben, wat ik en velen met mij vanaf het begin gemist hebben bij de zogenaamde corona-slachtoffers.

Zoals Seneca op Vrijspreker weet te melden, begint ook in de VS het kwartje te vallen, omdat er toch wel heel erg veel slachtoffers zijn nadat ze ingespoten zijn met de rotzooi van de farmaceutische industrie. 

Via CCTV kwam ik een link tegen die verwijst naar een artikel op Frontnieuws, wat me toch wel even aan het denken zette met wat voor soort rot tuig we te maken hebben dat er alles aan zal doen om de mensheid terug te brengen naar 500 miljoen en ik geef de lezer de goede raad om dat artikel te lezen en goed in zich op te nemen waar we mee van doen hebben. Alweer een link Henk??? Ja, inderdaad weet ik ook dat te veel links in een artikel de leesbaarheid geen goed doen, maar helaas heb ik ze moeten plaatsen om dit schrijven enigszins begrijpelijk te houden. 

Dan de gevolgen van hetgeen vandaag de dag speelt in Nederland. We hebben met zijn allen gezien wat er momenteel speelt in Australië en ik kan je garanderen dat dit het voorland is van Nederland, want de psychopaten Rutte, De Jonge en Grappenhaus zijn echte fanatieke volgelingen van de Schwab-doctrine en zullen er alles aan doen om zijn doctrine door tedrijven in Nederland, dat dan weer als voorbeeld moet gaan dienen voor de rest van Europa. 

Overigens heb ik de prachtige beelden uit Den Haag van de demonstratie zitten kijken, maar ben er verder dus van overtuigd geraakt dat de hele kliek in Den Haag zich daar geen ene reet van aan zal trekken en er dus maar één optie over blijft, namelijk het hele spul uitroken, hoewel de kans daarop klein is om maar niet te zeggen miniem. Want dan komt de vraag op: wie moeten dat doen?? De min of meer bejaarden die hier bij “E.J. Bron” zitten en de dingen duidelijk zien??? Zal niet gaan, beste lezers, want daarvoor zijn jonge mensen nodig en laat dat nou net precies die bevolkingsgroep zijn die zich pertinent niet wil laten voorlichten en meer interesse heeft om naar festivals te gaan en zich dus met liefde en plezier laat vergiftigen door de farmaceutische industrie. 

Daarom is helaas mijn conclusie dat Nederland en daarmee Europa verloren is en uigeleverd wordt aan de wereldmaffia, onder leiding van het grootkapitaal en big tech. Verder zal het mijn tijd duren in de hoop dat deze ellende nog even van Bulgarije verwijderd blijft, hoewel ik ook wel inzie dat de dingen elkaar allemaal wel heel erg snel opvolgen. 

De lezers hier zullen wel gemerkt hebben aan mijn schrijven dat ik in ieder geval de laatste maanden een heel stuk pessimistischer geworden ben betreffende de afloop van dit hele gebeuren. Ik hoop uiteraard dat ik er faliekant naast zit, maar alles wijst erop dat de kans heel erg groot is dat ik gelijk ga krijgen. 

Met vriendelijke groet uit het Bulgaarse. 

Door:
“Henk der Niederländer”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Over oplichters, charlatans, leugenaars en andere regeringsonderkruipsels

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  En met een brede grijns op hun gezicht lieten ze zich inspuiten.
  Maar ondertussen zitten ze wel met een reusachtige ellende te kijken.

  ‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/ziekenhuizen-vs-overspoeld-met-babys-met-hartproblemen-door-covid-injecties-moeders/

  Dus inderdaad ze hebben misschien minder last als ze ingespoten zijn (geloven ze dat nou nog)

  Geliked door 3 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Trouwens Ik las ergens dat de regering de Stasie uit gaat breiden, want ze zochten nieuwe boa’s om de mensen te controleren of ze wel een coronapas hebben.
  Hoezo sturen ze niet aan op een tweedeling van de maatschappij???

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   En het ergste is , dat die nieuwe lichting gewoon gekleed is , als burgers !
   Dus je herkent ze niet , vragen of dat ze even naar het toilet mogen en komen dan vijf minuten later terug om je te bekeuren , want je hebt niet naar hun code gevraagd ,
   De nieuwe NSB-ers , dus !
   Ratten van het zuiverste rioolwater !
   En dat wordt opgetuigd door Rutte , de Jonge en Grapperhaus .
   En dan zeiken als wij parallellen zien met de periode nét voor de tweede Wereldoorlog !
   Niks is ze te gék , dat linkse geteisem .
   GESTAPO !

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Harry op 10-11-2021 om 20.00 u.
    Volledig mee eens.
    Ik verwacht dat er al mensen in de rij staan te trappelen om mee te doen aan die NSB-praktijken. Mensen die solliciteren bij politie, BOA of ’t leger, worden pas aangenomen als uit de testen blijkt dat zij zó loyaal aan ’t regime zijn, dat zij zelfs hun ouders zouden bekeuren/aangeven ! Op deze manier is een slaafse instelling van politie/BOA/justitie gecreëerd die 100% gehoorzaam is aan de “General-Stab” in Den Haag.
    Of de nieuw aangestelden wel enige capaciteit hebben voor hun baantje is niet belangrijk, als ze maar gehoorzaam zijn. Totaal verziekte in stellingen zijn ’t geworden/gemaakt.
    Dat niet op capaciteit wordt gelet is wel duidelijk bij bijv, Pro-Rail ; las vanmorgen dat de werksfeer zodanig is kapot gemaakt dat er zelfs treinen uitvallen, en wie zat er tot vrij kort geleden aan de “leiding” bij Pro-Rail ? Juist……….een ex-politie-ambtenaar t.w. Pier Eringa, die , na van diverse politie-baantjes te zijn weggetrapt wegens “ongeschiktheid”, uiteindelijk de baas werd bij Pro-Rail, ook daar niet geschikt gebleken en één grote chaos achtergelaten, deze man is nu baasje van een totaal onbekende instelling. Hij zal wel “goed liggen” binnen z’n clubje en blijkt in staat om overal chaos te veroorzaken en tóch weer a.d. slag te komen.
    Dat soort, voor élk baantje totaal ongeschikte mensen, komt steeds weer bovendrijven, , nét als in de politiek !

    Like

 3. Johan zegt:

  Het kan haast niet anders, of de situatie qua besmettingen is in Nederland gelijk aan die in België.
  Dat betekent, dat we ook hier steeds meer te maken krijgt met gefucksineerden als
  ‘superspreaders’. Zij zijn het, die een zorginfarct veroorzaken in de ziekenhuizen en de IC-bedden vullen. De aso’s !
  Als gezond niet-gefucksineerd persoon, kan ik me daar hoogst kwaad over maken.
  Hoe moet het nou met die heup-operatie van mijn oudtante, die al vier maanden lang telkens wordt afgezegd ? En ga zo maar door. De waanzin houdt niet op.
  Persoonlijk pleit ik er dan ook voor, om alle gefucksineerden op een eiland te zetten. Dan zoeken ze het daar maar uit, maar dan zijn de ziekenhuisbedden in het land tenminste weer te gebruiken door normale mensen, zoals het ooit bedoeld was.

  Nou is bovenstaand relaas eigenlijk een beetje cynisch en sarcastisch bedoeld.
  Uiteraard heeft iedereen recht op zorg, ongeacht zijn vaccinatie-status.

  Maar de ondertoon mag duidelijk zijn. De smerige hetze van de gefucksineerden tegen de ongefucksineerden, zoals uitgedragen door notabene de minister, Hugo de Jonge, bereikt nu wel een ontluisterende anticlimax. Plots blijken zij, de gefucksineerden, zelf de ‘schuldigen’ te zijn van de oplopende besmettingscijfers en de tekorten in de ziekenhuizen.
  Het failliet van de vaccinatie-campagne wordt nu genadeloos blootgelegd. De vaccins doen niet, wat ze moeten doen en voor zover ze al werkten, is die werking na 6 tot 9 maanden verdwenen.
  En dan hebben we nog niet eens de lange termijn effecten gezien.
  Wordt ongetwijfeld vervolgd.

  Geliked door 2 people

 4. Harry zegt:

  Ben ook bang dat het helemaal de verkeerde kant op stroomt , Henk .
  Als ik in mijn omgeving kijk is er NIEMAND die bereid is op te staan tegen de overheid .
  Ik had één buurman , die altijd naast mij stond , maar die is helaas overleden .
  Het enige dat rest , is een paar leuke alleenstaande vrouwen en een enorme zwerm aan gereformeerde klootzakken . Maar die zijn trouw aan het koningshuis , dus daar hoef je ook niks van te verwachten .
  En die vrouwen , die denken dat het “ hun tijd wel uit zal dienen “ .
  En God zal het wel oplossen , dát soort onnozelaars .
  Dus sta ik er alleen voor !
  Maar met 72 jaar kun je daar ook niet alles meer van verwachten .
  Dat is dus een héle kansloze omgeving !
  Op mijn leeftijd zou je het dus gewoon los moeten laten ,
  Maar ik kan het niet !

  Geliked door 2 people

 5. de barbaar zegt:

  Vanuit de voormalige oostbloklanden krijg ik via via door dat ook daar de systemen onder druk komen te staan middels omkopingen vanuit het wef/who/vn.e.a duistere machten.
  Dus hoelang men daar nog veilig kan zijn….is een vraagteken.
  Vrienden vanuit Hongarije kunnen nu niet meer naar nederland vanwege de oostenrijkse maatregelen en zitten daar dus vast….etc…etc..
  De situatie in nederland? is toch best ingewikkeld, immers vanuit de noordelijke provincies is de naoborschap-mentaliteit van grote invloed, ook de omgang met de boeren,burgers is bepalend hoe en wat,waar het heengaat.
  Platform Storm is een beeld van mensen met een hart, een rechtsgevoel die al decennialang wordt onderdrukt en bijna word verboden.
  En toch…..verenig je, zoek gelijkgestemden op, ga jezelf voorbereiden op het engste, het ergste….namelijk dat deze satanische staat en duivels-ambtenaren hun wil op jou leggen.
  Kortom, preppen, voorbereiden en verenigen….

  Geliked door 3 people

 6. Bas zegt:

  Fauci een aantal jaren jonger…

  Fauci zegt dat je aids kunt krijgen door in de buurt te zijn van iemand met aids LOL

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  Van booster, naar booster, naar booster….naar nog meer boosters.

  Geliked door 3 people

 8. Jan zegt:

  Wat een gezever van Hugo Mengele. Ik wed dat hij zelf niet meer kan navertellen wat voor kolder hij uitkraamt.
  En dan die weerzinwekkende en onbeschofte Attje Uilskuiken die het debat niet in de gaten houdt en tegen Fleur uitvalt. Vreselijk, dat rooie wijf

  minuut 3:00 Uilskuiken heeft niet door dat zij zich blameert met haar gedrag. Dit is puberniveau

  Geliked door 3 people

 9. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. saddy zegt:

  “”Zou de situatie in Nederland anders zijn, zou je je af kunnen vragen.””

  Nee. Zelfde situatie. Maar merk wel de trucjes op. In duitsland hebben ze bv het percentage gereserveerde bedden voor pcr-positieven van 35% naar 10% teruggedraaid. Zo kun je al vroeg in het seizoen zeggen dat de IC vol ligt terwijl je dan niets zegt over de overige 90% bedden.

  In nederland liegen ze glashard of moet je goed luisteren:
  -het overgrote deel van de MENSEN in het ziekenhuis is niet geproefprikt: een glasharde leugen van hugo
  -80% van de PATIENTEN is niet geproefprikt: kan kloppen want al die buitenlanders op verloskunde willen geen proefprik en op de kinder en jongeren afdeling liggen ook heel wat zonder prik

  Er wordt steeds heen- en weer gegaan tussen patienten, bedden, mensen, mensen op de IC (hoort daar het personeel ook bij?), IC-bedden, eerste hulp, cojona-afdeling (is dat IC, interne of de grote ruimte waar mensen met een zuurstoffles zitten), enz. En met zoveel variabelen krijg je altijd wel een gewenst percentage.

  Daarom wil FVD ook zo graag de echte cijfers want zij voelen weer feilloos aan hoe groot de leugens dit keer weer zijn. En daarom krijgen ze de cijfers niet.

  Geliked door 2 people

 11. Hovawart zegt:

  Een ander woord waar men een minister of staatssecretaris mee mag aanduiden is ‘chanteur’,….
  (ook wel valse zanger die enkel z’n eigen liedje zingt)

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Bizar….

  Het Europees Vaccin onderzoeksnetwerk Vaccelarate Uni Köln, gaat op het moment dat de booster-campagne start onderzoeken of de boosters werkzaam zijn
  Dus…
  Op het moment dat de booster-campagne start, wordt pas onderzocht OF de boosters überhaupt werkzaam zijn?

  https://portal.uni-koeln.de/universitaet/aktuell/presseinformationen/detail/studie-zur-wirksamkeit-der-boosterimpfung-gegen-corona-startet

  Onderzoek naar de effectiviteit van de “boostervaccinatie” tegen corona van start

  Het Europese vaccinonderzoeksnetwerk VACCELERATE, dat wordt gecoördineerd door de Universiteit van Keulen, onderzoekt de immuunrespons van een derde vaccinatie tegen COVID-19 in een multinationale studie.

  EU-COVAT-1 AGED, de eerste van drie VACCELERATE-onderzoeken, start op 9 november in het Universitair Ziekenhuis van Keulen. Het onderzoek onderzoekt de effectiviteit van de zogenaamde ‘boostervaccinatie’ tegen het coronavirus en wordt uitgevoerd door prof.dr.ir. Oliver A. Cornely, de coördinator van VACCELERATE. Het is een fase II-studie die wordt uitgevoerd met reeds goedgekeurde vaccins bij 600 deelnemers in zeven landen.

  In Duitsland is het debat over wie een derde vaccinatie moet krijgen en hoe dit wordt georganiseerd zeer actueel. EU-COVAT-1 AGED onderzoekt hoe de derde vaccinatie de immuunrespons beïnvloedt bij een groep testpersonen van 75+. Dit is om de vraag te beantwoorden wie voor de derde keer moet worden gevaccineerd en wanneer. “Om te beslissen wie een derde vaccinatie moet krijgen en wanneer, hebben we betere gegevens nodig”, zegt professor Cornely. “Als we alle groepen mensen een derde keer alleen op verdenking vaccineren, vergroot dit ook het vaccintekort in lage-inkomenslanden. De verdere verspreiding van het virus vergroot op zijn beurt de kans om daar nieuwe te vinden

  Geliked door 2 people

 13. Bas zegt:

  Thierry Baudet
  Aha, we zijn eindelijk dichterbij de oorsprong van het Virus: het wordt verspreid door vuurpijlen!🤣🤣Vanavond in Op1 Ab Osterhaus en Jan Paternotte over virusdeeltjes in kruit van Chinees siervuurwerk, pleiten voor permanente ban 🤡

  nu.nl
  Kabinet vraagt OMT of vuurwerkverbod noodzakelijke coronamaatregel is
  Het Outbreak Management Team (OMT) kijkt op verzoek van het demissionaire kabinet naar de vraag of er opnieuw een landelijk vuurwerkverbod moet komen tijdens de jaarwisseling. Het kabinet wil weten…

  Like

 14. Julia zegt:

  Die fascisten zien nog geen kans om een formatie te vormen. Nederland is beland in een enorme chaos op elk gebied maar haast maken om een daadwerkelijke regering te vormen zien zij geen kans. Maar ja dan heb je natuurlijk ook wel terdege verantwoording af te leggen vanwege de reeds gecreëerde chaos door dit falend demissionair zooitje en zal je ook met daadwerkelijke daadkracht moeten komen en oplossingen. Dat is juist het knelpunt daar zien zij geen enkele oplossing meer voor en van daadkracht en verantwoording is uiteraard geen enkele sprake. Kortom dit vergane land is nu onderhevig aan demissionaire politieke faalhazen die zelfs het recht pakken om alle maatregelen te treffen die elke grondwet schenden. Een verloren land met een failliete zorg en ondermaats onderwijs, enorme woningnood en massale instroom van profiteurs die ons sociaal stelsel nog meer onder druk zullen zetten. Het einde van al deze ellende is de komende jaren niet meer in zicht. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/voorlopig-komt-er-nog-geen-einde-aan-de-formatie-remkes-gesprekken-hebben-tijd-nodig-maar-we-verspillen-geen-dag/ Nederland is te vergelijken met een half zinkend schip wat met de dag meer de diepte in verdwijnt. Met dit falend zooitje politieke onbenullen is er helaas ook geen redden meer aan.

  Like

 15. Jan zegt:

  Hugo Mengele op bezoek bij ouderen draagt geen mondmasker (wel normale schoenen) wat direct aantoont dat woorden als coronakolder en massahysterie de juiste begrippen zijn

  Like

 16. Svalbard zegt:

  Nieuwe verkiezingen en FvD de grootste partij maken!

  Like

 17. Bob zegt:

  In gangster films zie als leden van een bende
  zich proberen los te maken worden ze geelimineerd.
  Onze regering is lid van de WEF en nog enkele
  andere criminele organisaties. Zelfs als ze het
  willen kunnen ze zich niet afscheiden op straffe van.
  Lid zijn is lucratief.
  Liegen en bedriegen is makkelijker dan de waarheid.
  Goebels zei herhaal de leugen dan wordt die
  werkelijkheid.

  Like

 18. Bas zegt:

  Advies OMT:

  Korte beperkte lockdown, daarna 2G…
  Dus ongevaccineerden zijn dan bijna overal uitgesloten!!!

  https://pbs.twimg.com/media/FD6a0zmXsAYu40S?format=jpg&name=900×900

  Like

 19. Bas zegt:

  Ic-artsen in actie voor betere zorg: “ER IS NIETS GEBEURD OM OP TE SCHALEN, DAAR WORDEN WE WANHOPIG VAN”

  https://www.ad.nl/gezond/ic-artsen-in-actie-voor-betere-zorg-er-is-niets-gebeurd-om-op-te-schalen-daar-worden-we-wanhopig-van~a4504ece1/

  Ic-artsen in actie voor betere zorg: “ER IS NIETS GEBEURD OM OP TE SCHALEN, DAAR WORDEN WE WANHOPIG VAN”

  De discussie over vaccinaties verhardt, de reguliere zorg komt in het gedrang en er zijn geen ic-bedden bij gekomen om een nieuwe coronagolf te kunnen opvangen. Ic-artsen Aernout Lahaije en Sander de Lange vinden het tijd voor actie. ,,We moeten zo veel onnodige vinkjes zetten.’’

  Miljoenen euro’s steekt het kabinet in de invoering van het coronatoegangsbewijs, het opleiden van boa’s om de checkapp te controleren en mensen te testen. Maar waar is het geld voor de zorg? ,,De focus ligt totaal verkeerd’’, vindt Aernout Lahaije, intensivist in het Sint Jans Gasthuis in Weert. ,,We moeten zorgen dat de zorgstructuur verandert, dat er genoeg handen aan het bed zijn om golven op te vangen. Al die scholen krijgen gratis zelftesten, een deel verdwijnt gewoon in de prullenbak. Zonde van het geld.’’

  Like

 20. de barbaar zegt:

  Dat hugo mengele bij dementen op bezoek gaat is een voorzorg, hij heeft zichzelf al op de wachtlijst gezet.
  Hij vergeet echter dat hij straks na berechting bij een militair tribunaal ter dood word veroordeeld en ge-executeerd.
  Die dementen zijn intussen allang vergeten wie de clinicclown was die voorbij kwam.

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Australië: Gevaccineerden vallen dood neer op straat – Ziekenhuizen overstelpt met vaccin patiënten

  Premier McGowan says the Aus Hospital’s are Overwhelmed and they DON’T know why…🧐 A simple admissions check could answer that…He knows why, we are witnessing the Terrible Effects of the Experiment
  video

  https://dissident.one/2021/11/05/22636/

  Like

 22. Bas zegt:

  Geert Wilders

  Terwijl nieuwe doodsbedreigingen binnenstromen kreeg ik vandaag 7 brieven van het OM.

  Met 7 smoezen waarom bedreigers niet worden vervolgd. Of ze zaten in het buitenland, of ze waren jong, of een berispend gesprek was genoeg enz.

  Alleen rotsmoezen. Het OM helpt de bedreigers.

  https://pbs.twimg.com/media/FD6vwQZXEAQu_Hh?format=jpg&name=900×900

  Like

 23. Bas zegt:

  Like

 24. Bas zegt:

  BIOMASSAZWENDEL!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s