Vergelijking . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Peter56“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Vergelijking . . .

 1. de barbaar zegt:

  gezien de kaart en de lichte input van de kaart….pffff komt Drenthe er weer goed…zoals altijd weer super mooi/vet/cool/mega/chill/vega/spuitvrij/normaal denkend/ eco neutraal/ anti den haag van af.
  Kortom…in drenthe/groningen en fryslan komen de tijden van de gouden eeuw weer terug…..
  Tijd voor actie…

  Geliked door 3 people

 2. Blaffertje zegt:

  Verbaasd niemand toch?

  Dat vaccin doet niets, hè-le-maal niets.
  En dat mensen nu minder ziek worden van het virus is niet de verdienste van het vaccin, maar omdat het virus veel minder sterk is, omdat het na iedere mutatie afzwakt.
  Keerzijde is dat het daarentegen WEL besmettelijker is geworden, en combineer dat met een stel dommerds die geloven dat ze geen besmettingsgevaar meer zijn met hun twee prikken en de QR code en van God los kunnen, heb je de reden waarom de besmettingen oplopen.

  Maar wat meest kromme is, is dat de ongevaccineerden die vaak voorzichtiger zijn omdat ze niet vaccineren zijn
  de schuld overal van krijgen.

  Laten ze de veroorzakers maar gaan zoeken onder de gevaccineerden met hun QR codes die een jaar geldig zijn zonder dat ze tussentijds nog eens een test laten doen als ze mogelijk besmet zijn.

  Mijn moeder en mijn tante hebben zich laten vaccineren.
  De ene is 78 en de ander 85.
  Hebben beiden geen smartphone met corona meld app en hebben daarom de QR code laten uitprinten en opsturen door de GGD.
  Deze QR code is tot VOLGEND JAAR november geldig.
  In de tussentijd hoeven zijn zich niet opnieuw te laten testen en kunnen onderwijl wel tig keer besmet zijn en het verspreiden.

  Wie word hier nog voor de gek gehouden?

  Geliked door 5 people

  • Julia zegt:

   Blaffertje Helemaal mee eens, De donkerrood gekleurde provincie Brabant mogen 25.000 carnaval feestgangers de straat op maar moeten wel een polsbandje dragen. Snapt u het nog ik niet meer. De feiten zijn klink klaar en duidelijk de goedgelovige gevaccineerden die denken onaantastbaar te zijn voor het virus zijn de grootste besmettingshaarden. De ongevaccineerden zijn de weldenkende en hebben overigens op vele plekken geen toegang meer. Maar ja veel gevaccineerden zullen er nu achter zijn dat die experimentele vaccins geen effect hebben dan alleen schade aan het natuurlijke immuunsysteem en zullen ook aan extra voorwaarden moeten gaan voldoen om nog op vakantie te kunnen zonder een derde gifprik te laten injecteren in ieder geval mogen zij naar de wintersport in Oostenrijk waar ze eventueel gratis een derde gifprik kunnen krijgen. Maar ja men moet er toch wat voor over hebben in het voorjaar komt de verplichting voor een vierde en ga zo de komende jaren maar door. Een flink staaltje wanbeleid wederom zal Grapperhaus al extra handhavers tussen de feestvierders hebben ingezet ik vermoed het niet. Ongelooflijk wat een stel onbenullen en nietszeggende slappe zakken Rutte, De Jonge en Grapperhaus zijn wie gelooft überhaupt nog in hetgeen wat zij zeggen en de wederom nieuwe strengere maatregelen die vrijdag worden afgekondigd. Wel wordt de horeca weer de dupe door vroegere sluiting wat uiteraard geen enkele zoden aan de dijk zet en nergens meer op slaat net als die waardeloze nietszeggende QR code. Hieraan is te zien dat het absoluut niet om de volksgezondheid gaat maar puur om onderdrukking voor het realiseren van de agenda NWO 2030 waar dan de totale controle op burgers is doorgevoerd. Het begon met een QR code voor toegang waarvan een weldenkend mens al weet dat dat de QR code een blijvend onderdeel op allerlei gebied zal zijn en nimmer wordt afgeschaft alleen uitgebreid. Een onderdeel van het nieuwe normaal.

   Geliked door 3 people

 3. Mr Dummass zegt:

  Pfizer goed bezig, niet dus!

  Geliked door 1 persoon

 4. Stefan zegt:

  Dit beleid heeft absoluut zijn vruchten afgeworpen. Een glanzend resultaat. Hoe zal het zijn met de booster

  Like

  • Blaffertje zegt:

   @Stefan.

   Vruchten afgeworpen?
   Onder welke steen leeft u.
   De besmettingen zij sky high bij 87% volledige gevaccineerden.
   En alle draconische maatregelen ten spijt zijn wij niet zoals Hugo bloemschoen heeft beloofd van het virus en alle maatregelen verlost.

   Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @Stefan, deze vruchten waar je het over hebt, zijn giftige vruchten en zij die ervan eten zullen nooit het paradijs betreden, hooguit mogen ze in de polonaise mee hossen of ergens wat drinken en/of eten….maar is dat het waard??? Gezondheid troeft altijd nog een kort plezier,

   Like

 5. immunoloog Prof Capel zei al dat dit vaccin de gezondheid ernstig schaadt

  Geliked door 3 people

 6. saddy zegt:

  Deze plaatjes zeggen niets. (Behalve dan dat er in Ter Apel niet meer getest wordt Hoeft ook niet want de hoax is in afrika al lang voorbij. Niemand ziek, niemand dood. Mensen die ebola, polio, malaria en pokken live hebben gezien weten echt wel wanneer ze voor de gek gehouden worden).

  1. Er is nieuw beleid om bij een positieve test je na 5 dagen nog een keer te laten testen. Lijkt me dat ze die tweede test dan gewoon ook tellen. Dus de meeste mensen worden zo 2 x geturfd?

  2. Dan toch nog maar weer de testmethode: hugo heeft grote getallen nodig dus zijn de cycli weer opgehoogd? Is dat de reden dat de tests nu grotendeels in belgie gedaan worden?

  Nog niemand over gehoord in nederland maar heel, heel interessant:
  Gunnar Kaiser, een eerlijke journalist uit duitsland, heeft iets opmerkelijks van het duitse rivm opgepikt. Tot november 2020 was maar 1,3 % van de duitsers in contact met cojona gekomen. Dit betreft een echt onderzoek met echte cijfers en echt doodgezwegen en daarom ook pas een jaar na voltooiing stilletjes weggemoffeld.
  Wat is zo interessant aan deze 1,3%? Groepsimmuniteit is onmogelijk met dit percentage, daarom hoor je daar niets meer over . En als je het plaatje links bekijkt (het gaat immers over nov. 2020) dan slaan de getallen helemaal nergens op. Als 1,3 % van de hele bevolking in aanraking met het virus is geweest tot november 2020 dan zijn er in de meetperiode van de grafiek maximaal 0,1 % (gokje van mezelf) nog bezig met een besmetting. ( want de rest van die 1,3 % heeft de infectie dan al doorgemaakt). 0,1% Van 100.000 is 100. De staafjes links kunnen dus maximaal tot 100 gaan, niet tot 3372,

  Filmpje : Gunnar Kaiser Was sind eigentlich diese Inzidenzwerte

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  De rotzooi van Moderna zorgt voor zoveel hartproblemen dat het in Frankrijk, IJsland, Denemarken en Finland nu verboden is (1) maar Hugo Mengele staat het toe om de Nederlanders kapot te prikken
  1. https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/france-joins-canada-sweden-iceland-denmark-finland-warning-heart-related-health-risks-moderna-vaccine/

  Het comité komt tot de conclusie dat mensen met een verzwakt afweersysteem MOGELIJK baat kunnen hebben bij een derde prik
  https://www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2021/10/04/aanbevelingen-over-boosterprik-of-derde-dosis-van-de-coronavaccins

  Maar je kunt het ook niet overleven als je geen ‘normaal’ afweersysteem hebt
  Deze tekst zou het nazibewind niet hebben misstaan. Zie gehele tekst op de pagina. Men kent de gevaren maar de Rutte-maffiabende trekt zich er niets van aan

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  Dagelijk worden wij bestookt met het toenemende aantal besmettingen wat mag en kan in Brabant de carnaval met 25.000 bezoekers gaat gewoon door zij het onder voorwaarden van een polsbandje. Het feit is dus keihard dat ook gevaccineerden elkaar besmetten en vaccinaties niet het effect geven wat men er van had verwacht. Onbegrijpelijk dat een provincie die nu op donker rood staat dit feest kan door laten gaan en dat de mislukkelingen met hun willekeurig beleid niet in grijpen. Maak mij dan ook niet meer wijs dat het plan klaar ligt dat o.a. de horeca vroeger moet gaan sluiten en de niet werkende QR code voor toegang breder wordt ingezet. Dus dan lap ik dit soort willekeurige maatregelen gewoon aan mijn laars omdat al die willekeurige maatregelen niet steek houdend zijn. Nu al lopen zaniken dat de vuurwerkshows waarschijnlijk door kunnen gaan en veel sinterklaas intochten zijn afgeschaft maar carnaval vieren en zuipen mag dus wel met a.u.b. 25.000 man. Hou ook maar op om ongevaccineerden de schuld van meer besmettingen te geven een grote leugen 45% gevaccineerden bezetten nu ook al ziekenhuisbedden en bij dat Brabantse zuipfeest zijn ongevaccineerden niet welkom. Dus deze groep gaat in dit geval vrijuit. De niet werkende mondmuil dient toch voor gedragsverandering nou dan maar eens te verplichten bij die onbenullige ongeloofwaardige slapjanussen in Den Haag. De Jonge en zijn trawanten moeten mij ook eens uitleggen wat de zin is van een vroegere sluiting van de horeca de mensen gaan gewoon verder met samenkomen elders. Maar ja zinnige antwoorden zijn van die onbenullen niet te verwachten zij geven niet eens antwoord op vragen en spelen uitsluitend als een stel boze kleuters tijdens debatten met hun I phone.

  Like

 9. Julia zegt:

  Kortom de 2G regel wordt vanaf vrijdag van kracht. Maakt niet uit dat meer dan 2 miljoen mensen buiten de samenleving wordt gezet en dag gevaccineerden elkaar wel terdege kunnen besmetten. Waarom zouden ongevaccineerden nog belasting betalen zij worden keihard afgestraft en buitengesloten. Een schande en een zeer zorgelijke ontwikkeling. https://www.nu.nl/coronavirus/6167142/omt-adviseert-ingrijpende-maatregelen-en-vervolgens-2g-beleid-kabinet-overlegt-nog.html Het 2G systeem zat allang in de planning. Wat mij betreft mag nu de ellende echt uitbreken omdat bewust een tweedeling binnen onze samenleving wordt toegepast. Het wachten is nu nog op speciale kampen waar ongevaccineerden straks helemaal opgesloten kunnen worden. De herhaling van eind jaren 30 is begonnen.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Deze kampen bestonden in Duitsland tijdens de eerste lockdown in twee deelstaten. Het idee was om burgers op te sluiten die hardnekkig weigerden zich aan de regels te houden. Gepensioneerde gevangenisbewakers werden er voor aangeworven.
   Maar in die tijd werd niemand opgesloten nadat artsen en advocaten hadden aangekondigd dat zij de eersten zouden zijn die geïnterneerd zouden worden. Zij wilden hun ervaringen delen met het wereldpubliek. Daarna was het concentratiekampidee 2.0 voorlopig voorbij.

   Like

 10. Ton Ruygrok zegt:

  Het gaat maar om 1 ding en dat is vaccineren ,vaccineren en nog eens vaccineren, of dit nu wel of niet helpt is totaal niet van belang.
  Dit is de reden waarom het covid circus onder ons is gebracht en in de lucht wordt gehouden.
  Het is niet meer als een kruiwagen, want..:
  We moeten digitaal worden gemaakt tbv van control voor andere belangen .
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob zegt:

  De bezigheids therapie van het OMT en
  kabinet . Plaatjes in kleuren.

  Like

 12. Jan zegt:

  Liegen en manipuleren met NLP in de Tweede Kamer

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Boorzalf ; zij zijn vrijgesteld van het vaccinatiecircus en als je ze, het ergens in de buurt van een camera ziet doen, dan is het water met wat zout wat ze ingespoten krijgen, ik mag lijen dat een arts dat “prepareert”, die zwaar de pest heeft aan wat er gebeurt en zichzelf stiekem neerzet als de (M)Engel(e) des Doods.
   Deze mensen zijn voor hun bescherming van anderen afhankelijk, hoop dat net als met kaas, daar de gaten zwaar invallen.

   Like

  • Julia zegt:

   Wat ziet die misdadiger tegen de menselijkheid De Jonge er van dichtbij slecht uit. Zal de dag van rechtvaardiging voor hem nabij zijn?

   Like

 13. Jan zegt:

  IK kijk even naar wat oud commentaar van totale no-nvaleur Grapperhaus ivm een commentaar elders en zie dit staan: Grapperhaus kwaad dat het mooi weer is, had gewild dat het honden en katten zou regenen, maar &&*&*&&*&#&%#*(^@^%67 nou is het mooi weer en willen mensen er uit, heeft Grapperhaus geen begrip voor, maar ja, je bent jong en je wilt wat en bent wilt en je jongt wat, zeg ik maar.

  Grapperhaus over het ‘rotweer’ en de gevolgen
  Minister Grapperhaus boos na zonnig lenteweekend: ‘Mensen, ga écht zo min mogelijk je huis uit en houd afstand’

  Minister Ferd Grapperhaus van Veiligheid en Justitie heeft geen goed woord over voor mensen die dit weekend nog in groepen naar strand, park of bos zijn gegaan. “Dit is beschamend en helemaal verkeerd. Laat ik daar duidelijk over zijn.”

  Dit zegt hij in zijn eerste uitgebreide tv-interview bij EenVandaag, sinds de uitbraak van het coronavirus in ons land. “We hebben instructies die precies vertellen wat we als inwoners moeten doen. Hou je daar dan ook aan.”
  ….
  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/minister-grapperhaus-boos-na-zonnig-lenteweekend-mensen-ga-echt-zo-min-mogelijk-je-huis-uit-en-ho/

  Inderdaad, BESCHAMEND, en zeker zijn latere gedrag waar mee hij liet zien dat regels alleen zijn voor het klootjesvolk, niet voor de ‘happy few’

  Like

 14. Julia zegt:

  https://www.ninefornews.nl/bolsonaro-confronteert-who-chef-er-sterven-mensen-na-de-tweede-dosis/
  Nu nog een derde en het gaat goed vooruit met de plannen om de wereldbevolking te reduceren.
  Ook blijkt dat het vaccinatieterreur meer en meer wordt opgevoerd waar Rutte en De Jonge goed aan mee werken. Nu 3 weken (of veel langer lock down) totdat de Wet is goedgekeurd voor vrijwel verplichte vaccinatie om nog naar het werk te kunnen of nog enigszins wat vrijheid te hebben om naar een theater, restaurant o.i.d. te mogen gaan. Vandaar nu nog lock down onderdrukking vervolgens vaccinatie plicht. De leugens die zijn verkocht door Rutte en De Jonge zijn een ongekende misdaad tegen de menselijkheid en ik mag hopen dat ook zij flinke negatieve bijwerkingen krijgen van de vaccinatie alhoewel ik betwijfel of zij deze überhaupt hebben genomen dat zal wel weer met een zoutoplossing voor de buhne zijn geweest t.b.v. propaganda net als dat dragen van die niet werkende mondmuilen buiten voor buhne tijdens aankomst bij de top dragen zodra binnen mondmuil af, flink handen schudden en dicht op elkaar staan lullen daarna natuurlijk flink borrelen. https://www.ninefornews.nl/er-zijn-2-mogelijkheden-ze-hebben-geen-enkel-idee-waar-ze-over-lullen-of-ze-liegen-u-keihard-voor/ Nou ze weten donders goed waar over zij lullen en weten wat de opdracht van het WEF wel terdege is maar dat De Jonge en Rutte keihard liegen is een voldongen feit. Het hele volk zal flink in opstand moeten komen niet met duizenden maar met zeker een paar miljoen.

  Like

 15. Bas zegt:

  We zijn er vanavond weer, 19:00 uur the Muppet show…

  https://pbs.twimg.com/media/FD-q5cXWUAEw9Jf?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Lockdown voor ongevaccineerden…

  Like

 17. Bas zegt:

  ING stopt in België je Coronapas in je bankapp.
  Je medisch dossier is nu gekoppeld aan je bankrekening.
  Een Europese wet die dit verplicht, is door Rutte bedacht en doorgedrukt. Op 3 juni 2022 heeft iedereen ongevraagd een Europees digitaal BSN.

  https://pbs.twimg.com/media/FD-X5i1X0AMCGY9?format=jpg&name=large

  Like

 18. Bas zegt:

  Het was ook dansen met Jansen….niét skiën met Jansen…

  https://pbs.twimg.com/media/FD-XPkWX0AU7ide?format=jpg&name=medium

  Like

  • karton zegt:

   Is ’t niet geweldig, BOA’s én zg handhavers met hun nationale hoofddeksel op hun zwarte, gele of spleetogen-hoofd ! Zéér binnenkort in dit “theater der dwazen” : BOA’s, handhavers én politieagenten in hun nationale kledij, dus een tot NL’er gemaakte Eskimo op patrouille in een zeehondenpels + bijbehorende bontmuts van ijsberenbont, een uit een Syrische zandbak afkomstige zg. Nederlander in een lange witte jurk met politie-embleem thv. zijn/haar kruis en een blauwe stofdoek om zijn/haar heuft, een Hawaiiaanse dame , tot Nederlandse “benoemd” , met slechts een minuscuul, doorzichtig, in blauw gespoten rieten rokje aan, wijdbeens gezeten op een ezeltje op patrouille in de Utrechtse binnenstad.
   Oh gottegot, Heere……bevrijd ons van dat dwaze volk dat ons dit allemaal aandoet !!!!
   (ik kijk met grote vrezen naar de toekomst, want dit is pas het begin !! Óók onze dappere krijgers in ’t NL-“leger” zullen eisen dat zij hun nationale kleding/hoofddeksels mogen dragen. Ik voorspel u : er zullen Pakistani, Indiërs en meer van die exoten verschijnen , die een roze tulband dragen, maar, héél slim, ónder die tulband zit een Stahlhelm verstopt, zodat de vijand zich kapot schrikt als blijkt dat een schot door een tulband NIET dodelijk is, vanwege die helm)
   Ik plemp hier grote kolder, weet ik wel, maar ik probeer “gewoon” in de kolderieke voetsporen te treden van dat Vette Varken, de zg. burgemeesteres van Utrecht.
   Zij maakt van de ééns zo mooie stad Utrecht, één heel groot Gesticht voor Geestelijk Gehandicapten.

   Like

 19. Bas zegt:

  Thierry Baudet

  Het kabinet gaat ‘met de grootste urgentie’ aan de slag met een aanpak. Berg je dan maar!
  Ze gaan studenten NOG eenzamer en depressiever maken met lockdowns en 2G-apartheid. Iedereen die dit losgeslagen kabinet in de lucht houdt is medeschuldig. #2GRegel

  https://pbs.twimg.com/media/FD69UDYXEAgWhQS?format=png&name=small

  Like

 20. Bas zegt:

  Like

 21. Bas zegt:

  Omdat effectiviteit vaccins na 5 maanden al terugloopt naar 13%.
  Ook bij prik 2 en 3 wederom maar max. 5-9 maanden.
  Kortom: levenslang dansen met Janssen, plus alle bijwerkingen.

  rtlnieuws.nl
  Boosterprik voor Janssen-gevaccineerden? Dit is waarom dat nuttig is
  Mensen die ingeënt zijn met het vaccin van Janssen, komen mogelijk sneller aan de beurt voor een boosterprik. Minister De Jonge van Volksgezondheid heeft daarvoor een spoedadvies gevraagd aan de…

  Like

 22. Julia zegt:

  Hoogste tijd om vooral die twee gewetenloze smeerlappen Rutte en De Jonge en ongekende misdadigers tegen de menselijkheid er met harde hand uit te trappen. Dat hele demissionaire zooitje is een bolwerk van mislukking en wanbeleid dat kans ziet de algehele samenleving te ontwrichten en veel bedrijven naar de klote te helpen. Een heksenjacht op ongevaccineerden is in voorbereiding want als je je niet aansluit bij de OMT sekte dan ben je gedoemd tot algehele uitsluiting van de samenleving tot aan werken aan toe is dan niet meer mogelijk. Ze hebben ruim 20 maanden de gelegenheid gehad om zorgmedewerkers eens wat meer te belonen en de capaciteit op te krikken en die nietsnutten en grote schuldige aan vervroegd overlijden door afgeschaalde zorg en heel veel mensen die nu lijden aan psychische aandoening terwijl ook de Geestelijke Gezondheidszorg bewust is kapot bezuinigd. Massaal negeren al die maatregelen en aan de laars lappen laten zien wie uiteindelijk de macht heeft namelijk het volk. Dat er meer besmettingen zijn is in dit jaargetij is normaal vanwege jaarlijkse terugkerende griep. Hoogste tijd dit fascistisch regime omver te werpen om een einde te maken aan de vernietiging van onze samenleving en land. Het is onbegrijpelijk dat leugens en misleidingen nog worden geaccepteerd. Verzet is de enige redding maar dan wel massaal.
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-aantal-positieve-tests-stijgt-gigantisch-dus-u-moet-wel-uw-vaccin-nemen-waarom-stellen-mensen-de-basisvragen-niet-meer-als-het-om-covid-gaat/

  Like

 23. Bas zegt:

  ‘Het vaccin zorgt dat je niet ziek wordt van covid-19, je lichaam maakt antistoffen aan….’
  ‘Groepsimmuniteit…bij 70% vaccinatie…..’

  https://pbs.twimg.com/media/FD_C6TjX0AELBLE?format=jpg&name=small

  Like

 24. Bas zegt:

  Terwijl de middenstand kapot gaat…

  Thierry Baudet
  OMT-lid Jan Kluytmans – die met zijn lab binnenloopt op pcr-tests – koopt, terwijl de middenstand stuk gaat, zijn droomvilla van 1,25 miljoen met zwembad

  https://pbs.twimg.com/media/E2iJEt0XMAE7JU9?format=jpg&name=large

  Like

 25. Bert zegt:

  En steunt Omtzigt de oplichters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s