De taak van Hugo de Jonge . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “juf Bouchra“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op De taak van Hugo de Jonge . . .

 1. al 30.000. doden in Europa door veilig vaccin

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De strijd tegen de gevreesde opwarming van het klimaat op aarde word ‘as we speak’ gestreden door het optuigen van een nieuwe Koude Oorlog………mogelijk zelfs resulteren in een nucleaire winter, mocht onze PvdA-klimaatpaus Timmermans dat nodig achten.

  Like

 3. Jan zegt:

  Bolsonaro: “Mensen ga dood na de tweede injectie”
  video

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Duitse arts spreekt zich uit: “Dit heeft niets met medische zaken te maken”. “Dit is de introductie van een wereldwijde dictatuur”
  video

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob zegt:

  Vroeger zei men bij zulke redenatie
  DIE HOORT IN HET GEKKENHUIS.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Lijst van sporters die na de injecties bezweken
  …… (zie pagina)

  De Duitse Hartstichting zegt: “Afhankelijk van de studie vallen er tussen de 0,7 en 3,0 doden per jaar voor elke 100.000 mensen die aan sport doen.” Mannen worden volgens de experts vaker getroffen dan vrouwen: “Volgens gegevens van de Duitse register op plotselinge hartdood Sport (Sudden Cardiac Death Register, SCD Duitsland), 96% van de atleten zijn mannen”, aldus de stichting. Wat de oorzaken betreft, wordt gezegd dat plotselinge hartdood tijdens inspanning “verschillende triggers” heeft.

  De oorzaken verschillen afhankelijk van de leeftijd van de getroffen persoon. “Bij mensen onder de 35 jaar zijn ziekten van de hartspier, de hartkleppen, de hoofdslagader (aorta) en de kransslagaders mogelijke triggers. Veranderingen in het erfelijk materiaal kunnen bijvoorbeeld leiden tot verdikking van de spieren in de linker hartkamer (hypertrofische cardiomyopathie). Ziekten, vooral die van de rechter hartkamer (aritmogene (rechter hartkamer) cardiomyopathie) kunnen ook de oorzaak zijn van plotselinge hartdood”, zegt de Hartstichting.

  Bij mensen ouder dan 35 jaar, met ongeveer 80 procent, „is coronaire hartziekte de meest voorkomende oorzaak van plotselinge hartdood. De kransslagaders worden steeds nauwer door afzettingen (plaques) van cholesterol, bindweefsel en calcium. Als deze plaques scheuren, ontwikkelen zich soms bloedstolsels en wordt het bloedvat volledig gesloten. “Het resultaat is een hartaanval, die” kan worden geassocieerd met levensbedreigende hartritmestoornissen”.

  Ongeacht de leeftijd is myocarditis een andere risicofactor. “Het kan al optreden tijdens banale virusinfecties, zelfs zonder symptomen te veroorzaken”, zegt de Duitse Hartstichting. En verder: “Deze ontstekingsveranderingen kunnen leiden tot levensbedreigende hartritmestoornissen.”
  https://www.berliner-zeitung.de/news/raetselhafte-herzerkrankungen-im-fussball-li.193554

  Ja, raadselachtig. Hoe zou het toch komen

  Like

 7. Jan zegt:

  Bijwerking van metaalsmaak gemeld na Pfizer Covid-19-vaccinatie
  Experts zeggen dat het een zeldzaam maar reëel fenomeen is.

  Naast pijn in de armen en een beetje malaise, melden sommige mensen een ongebruikelijke bijwerking na hun Covid-19-vaccinaties: een intense metaalachtige smaak die dagenlang kan aanhouden.

  De ervaring is “alsof je stuivers in je mond hebt”, zegt John Howard, 45, uit Columbia, South Carolina. De sensatie deed zich de afgelopen week binnen enkele minuten na ontvangst van zijn eerste dosis van de Pfizer Covid-19-vaccinatie voor. Hij probeerde er vanaf te komen met koffie en daarna mondwater. Vierentwintig uur later bleef de metaalsmaak.
  ….
  https://www.nbcnews.com/health/health-news/mouthful-nickels-some-say-they-taste-metal-after-covid-19-n1261944

  Anders dan het bericht suggereert zou het wel eens blijvend letsel kunnen opleveren
  Mountainbike-racer Kyle Warner bespreekt vermeend slopend Covid-19-vaccinhartletsel
  [https://youtu.be/H7inaTiDKaU]

  Veranderde geur en smaak: Anosmia, parosmia en de impact van lange Covid-19
  Kwalitatieve olfactorische (geur) disfuncties zijn een vaak voorkomende bijwerking van post-virale ziekten en het is bekend dat ze de kwaliteit van leven en de gezondheidstoestand beïnvloeden. Er komen steeds meer aanwijzingen dat smaak- en geurverlies veelvoorkomende symptomen zijn van Covid-19 die kunnen ontstaan ​​en lang na de eerste infectie kunnen aanhouden.
  ….
  Onze bevindingen suggereren dat een veranderde smaak en geur met Covid-19 kan leiden tot ernstige verstoring van het dagelijks leven die van invloed is op psychisch welzijn, fysieke gezondheid, relaties en zelfgevoel. Meer specifiek rapporteerden de deelnemers effecten die verband hielden met een verminderd verlangen en vermogen om te eten en voedsel te bereiden; gewichtstoename, gewichtsverlies en voedingstekorten; emotioneel welzijn
  ….
  https://tinyurl.com/w93udjkb

  anosmie (verlies van geur), hyposmie (verminderde geur), parosmie en fantasomie, evenals dysgeusie (verstoring van basissmaken zoals zout, zoet , zuur, bitter) en verminderde chemesthesis (chemische gevoeligheid ervaren als sensaties zoals de verbranding van chili, afkoeling van munt of warmte van gember) kunnen optreden als men besmet raakt of in het geval van de mountainbiker optreden als men met het coctail van een van de farmaceuten geïnjecteerd wordt
  https://tinyurl.com/w93udjkb

  Like

 8. karton zegt:

  De belangrijkste taak voor Hugo Mengele is ……..wegwezen en wel z.s.m.!!!!!

  Geliked door 2 people

 9. de barbaar zegt:

  Komt bekend vvor…
  Is dit een citaat van de aloude bekende dorpsgek…Hugootje de domineebastaard?
  Beter bekend trouwens in 2021 als
  Hugo de cokesnuiver
  Hugo bloemschoen
  Hugo de prikpooier
  Hugo mengele
  Hugo de Qrankzinnige
  Hugo de binnenkort opgehangene?

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Mensen sla nu de handen ineen maak een einde aan het vaccinatieterreur en de bewust gezaaide tweedeling, Eenheid maakt de macht uiteindelijk heeft elke Nederlandse staatsburger of van welke afkomst dan ook en leven en wonen in Nederland recht op gelijke rechten, Ook vertegenwoordigers van DENK zouden zich moeten voegen als sprekers bij demonstraties die zich richten tegen het onrecht en het overheidsterreur moeten voegen om ook juist Islam mensen die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn duidelijk te maken in hun taal dat dit pure misdaad is tegen de menselijkheid en de ergste vorm van discriminatie. We moeten massaal als eenheid een einde maken aan dit smerig elitair politiek schaakspel. Bedenk SAMEN STAAN WIJ STERK om een einde te maken aan het huidig demissionair misdadig regime en het buitensporig misselijkmakend geweld van de politie tegen vredige demonstranten. Tijd voor de eind afrekening is aangebroken.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Er zijn mensen met een taak in’t leven, die zich hiervoor volledig inzetten,….en je hebt mensen met een opdracht, die voeren dat uit, niet meer en niet minder.
  Het ‘Burgertjes Pesten’ gaat onverminderd door, daar reageren de burgers op, en andere zaken blijven onbelicht…….buiten beeld.

  Like

 12. aris1951 zegt:

  Neem er zelf een stuk of 5 tegelijk nitwit zijn we van jouw gezeik af en geef er ook nog een stuk of 5 aan vriend Rutte.Stelletje slopers.

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Laat deze vertegenwoordiger van gifspuiten zelf alle spuiten die hij niet kwijt kan in zijn eigen lijf zetten. Daarna zal hij ons niet meer lastig vallen. Als hij dat toch overleeft zal hij er uitzien en rondgaan als Mr. Edward Hide, uit de film Dr. Jekil and Mr. Hide (Horrorfilm uit 1941).

  Geliked door 1 persoon

  • oudmarinier zegt:

   Heb ook een 9mm spuitje voor ‘em….. Is ie gelijk uit z’n lijden verlost. Alhoewel ik hem een zeer langzame en pijnlijke dood gun….Is een 9mm spuitje het beste voor de belasting betaler . 1-malig Euro 2,50,-

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ oudmarinier op 14-11-2021 om 04.41 u. Een spuitje van 9 m/m ? Dat moet afdoende zijn mits gegeven door een goeie “prikker”. Voor de zekerheid doe ik er spuitje van 7.65 m/m bij !

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s