Gewoon doen . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Gewoon doen . . .

 1. Julia zegt:

  Ja de volgzame onderdanige schaapjes wat kun je er van verwachten. Kwam vandaag ook nog zo een geïndoctrineerde mevrouw tegen die openlijk de schuld schoof naar de ongevaccineerden die massaal de ziekenhuisbedden bezetten. Ook weer zo een voorstander van de apartheidsstaat die er geen enkele moeite mee heeft dat mede burgers worden uitgesloten. Het grote verraad zit onder de massa. Maar ja een verloren volk is een overgeleverd land dat de komende jaren ook de gevaccineerden er achter zullen komen wat nu juist de bedoeling is namelijk de aanloop tot een totaal social credit system. Ook dan zullen al die voorstanders van dit regime zich moeten houden aan alle opgelegde dictatuur en punten verliezen als zij zich niet houden aan de dictatoriale regels van het communistisch regime dat gaat bepalen wat u allen nog mag aankopen en volledige controle over al het doen en laten dat een enorme desastreuze impact zal hebben. Dream on en hobbel lekker mee.

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  Daar doet deze simpele boerenlul niet aan mee,ik ben geen kuddedier.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ook een ronjaspers kan onder de morele druk bezwijken en denken dat het aan hem ligt dat hij zo dwars is tegen het systeem. Het systeem dat altijd het beste met je voor heeft. Het systeem dat zichzelf opblaast tot bijna gioddelijke grootheid en wijsheid. Het systeem dat wordt geschraagd door de grote massa die braaf in de pas loopt en wordt gedirigeerd vanuit den haag. De kerken doen daar voor hun gelovigen noch een schepje bovenop door te stellen dat het overheidsgezag van god gegeven is. Massa’s mensen zouden zich geen raad weten als zij alles voor zichzelf zouden moeten beslissen. Zij hebben leiding nodig en leiders om te volgen.
   Waarom? “Wees jezelf, zei ik tot iemand maar hij kon niet want hij was niemand”.
   Dus ronjaspers, ga gewoon door met dwars zijn en zie uw gelijk.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    scherpschutter1943.Bedankt voor u betoog,ik ben eigenlijk geen dwars persoon maar iemand die onrecht haat.Ik heb ook een heel sterk instinct voor goed en slecht,en doe graag voor mijzelf denken, praten en onderzoeken.

    Like

 3. bezorgde burger zegt:

  Ik ben blij met uw intepretatie Ds. Schilder!
  Nog even en ook u bent overtuigd van het brede en het smalle pad!

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Het aloude verhaal van; Als een ander in het kanaal springt, spring jij dan ook ? Dat doen alleen volgelingen van een goeroe. Zoals bijvoorbeeld die rare volgelingen van Charles Manson. In dat opzicht zijn Rutte, de Jonge en Kaag ook goeroes. Maar u en ik zullen ze niet vangen in hun web !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s