Groot-Brittannië: Vijfmaal meer corona-doden onder dubbel gevaccineerden dan onder ongevaccineerden!

(Vertaling: E.J. Bron)

Een bericht van de Britse gezondheidsautoriteit “UK Health Security Agency” schetst een duister beeld in verband met de werkzaamheid van de corona-vaccinaties. Daaruit blijkt dat in de leeftijdsgroep ouder dan 50 jaar meer dan vijfmaal zo veel sterfgevallen bij dubbel gevaccineerden in verband met een corona-infectie optreden dan bij ongevaccineerden.

Vaccinatie-doorbraken nemen razendsnel toe

De aantallen zouden in alle leeftijdsgroepen bij dubbel gevaccineerden wel eens de hoogte in kunnen snellen. Binnen een maand stierven er 2683 personen van boven de 50 jaar aan een corona-infectie, hoewel ze dubbel gevaccineerd waren. In dezelfde periode stierven in deze leeftijdsgroep 511 ongevaccineerde personen.

Desondanks wordt in hetzelfde bericht naar de (zogenaamd) veel hogere sterftecijfers in andere leeftijdsgroepen, vooral bij oudere mensen, onder de ongevaccineerden verwezen. Hier worden de aantallen echter per 100.000 inwoners berekend.

Ouderen quasi gedwongen om booster-vaccinatie te nemen

Vermoedelijk ook met het oog op deze ontwikkelingen dringt de Britse regering er vooral bij oudere generatie op aan om de “booster-vaccinatie” te nemen, dus de derde prik. De Britse minister van Gezondheid Sajid Javid roept op dit moment mensen er toe op hun 3e Covid-vaccinatie te halen. Anders zou voor mensen ouder dan 65 jaar uitsluiting uit het openbare leven dreigen, waaronder het gebruik van de trein!

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Groot-Brittannië: Vijfmaal meer corona-doden onder dubbel gevaccineerden dan onder ongevaccineerden!

 1. Torsten Himmelstoss zegt:

  Hobby-viroloog H. de Jonge vindt het moeilijk begrip te hebben voor ongevaccineerden.
  Ik kan geen enkel begrip opbrengen voor politieke doordrammers.
  https://www.telegraaf.nl/video/226357825/de-jonge-moeilijk-om-begrip-te-hebben-voor-ongevaccineerden
  En dat nadat ik eerder op deze site dat Zweeds onderzoek zag dat vaccins na 9 maanden uitgewerkt zijn.
  Voor de goede orde: in dit land bestaat geen vaccinatieplicht.!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Zouden ze in Engeland vergeten hebben om die ouwe Queenie vol gif te spuiten ?
  Die ouwe hobbelt nog overal naar toe, met steeds dezelfde bloempot op d’r koninklijke hoofd.
  Wát een fossiel !!!!!

  Like

 3. Julia zegt:

  Tijd om al die al die gelijksoortige politieke fascisten als Sajid Javid eens een enkeltje aan te bieden voor een ritje met de trein naar de eeuwigheid. Onmenselijk om met allerlei dreigementen een algehele samenleving te onderdrukken. Ook De Jonge heeft daar zo een handje van. Je gaat toch haast denken dat die zogenoemde ministers van Volksgezondheid en Welzijn geselecteerd worden op kwaliteiten zoals o.a. fascistisch gedachtegoed met als opdracht tot uitvoering brengen om zoveel mensen schade toe te brengen en vooral ouderen als proefkonijnen te gebruiken. . Een weldenkend mens moet er toch niet aan denken gevaccineerd of niet eindeloos te moeten doorgaan met een experimenteel vaccin dat alleen meer en meer schade toebrengt tot het risico van vervroegd overlijden door de strot te laten duwen door een naar verhouding klein aantal politieke fascistische smeerlappen. Het lijkt mij toch dat een massaal volk dat de handen ineen slaat machtiger is dan een aantal gewetenloze politieke misdadigers tegen de menselijkheid om deze voor goed een halt toe te roepen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Kanaloa01 zegt:

  De Globalisten krijgen haast met het decimeren van de bevolkingen.

  Geliked door 2 people

 5. JG zegt:

  conclusies zijn niet helemaal juist:
  er zijn vlug geteld ongeveer 2,5 miljoen niet gevaccineerden en 22,5 miljoen gevaccineerden boven de 50. Dat betekent 1:9.
  Het aantal doden geteld op deze manier (in verhouding) geeft aan dat er 2x zoveel ongevaccineerden sterven dan gevaccineerden in die leeftijdsgroep.
  Neemt niet weg dat het inspuitmiddel dus voor geen r**t helpt om te voorkomen dat je covid krijgt.

  Like

 6. Bas zegt:

  AUSTRALIË
  Je leven zal miserabel en eenzaam zijn zonder vaccin…én je kan niet meer werken.

  “Het zal heel moeilijk zijn om je baan te behouden als je niet bent ingeënt en je nergens heen kunt voor entertainment.” – Dr. Chris Perry, AMA. Hij belooft dat Australiërs die de prik weigeren zullen hebben een “zeer, zeer eenzaam leven.”

  Like

 7. LUCIA zegt:

  Tja, als je niet doodgaat aan de grafeenoxide en andere nano+scherpe metaaldeeltjes en de spike eiwitten, hebben ze voor de zekerheid nog 4 enge parasietachtige wezens in gedaan w.o. 2 bekende enge en 2 onbekende waaronder 1 biologisch en een niet biologisch . Ja er moet hoe dan ook de handen gelegd kunnen worden op uw bezittingen door de joods globalistische maffia en met alle G’tjes en corrupte Politici en “wetenschappers”, in hun achterzak, zal dat geleidelijk aan beetje bij beetje gebeuren.

  De vervanging staat al te trappelen in de COA’s, in ieder geval helpen ze statistisch de schijn ophouden, dat het wel meevalt met de doden( bij een neurenbergtrial b.v.), uiteraard tenzij ze u daarmee de schrik willen aanjagen.
  Eerst vormen de “immigratie kansparels” de terreurstoottroepen ( want je kunt ze wel uit de oorlog halen maar hoe haal je de oorlog uit hen) en daarna krijgen ze waarschijnlijk ook de spuit, per slot van rekening (en velen vergeten dat), is de lijst met usefull idiots, omgekeerd evenredig lang aan die van de globalistische elite.

  In Amerika zijn immigranten een vrijgestelde groep aan de vaccinatie’s..vreemd he… je eigen mensen mogen/moeten de pijp uit… mij benieuwen hoe dat hier zit, zou me niet verwonderen als dat hier ook zo was, we zijn immers trendvolgend America-light.

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Fran zegt:

  Maar er is geen enkel causaal verband met de gifprik hoor, nee echt niet !!

  Geliked door 1 persoon

 10. Fran zegt:

  De mensen laten zich vermoorden, met gebrainwashte hersens, dat wel.

  Geliked door 1 persoon

 11. Peter zegt:

  Plan B werkt prima voor Bill Gates en Schwab.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Jammer dat het kabinet waarschijnlijk een nep vaccinatie heeft gehad !!!

  Like

 13. Ravian zegt:

  Het is een moedwillig in gang gezette neerwaartse spiraal.
  De “gevaccineerden” zijn dadelijk afhankelijk van “booster shots” om de griep te overleven.
  En deze afhankelijkheid gaat met elk immuun systeem slopend “shot” groter worden.
  De farmaceutische industrie beschikt dan vervolgens over een “levensreddend medicijn” voor een levensbedreigende aandoening waar miljarden mensen aan lijden, en zullen de prijzen, en dus hun winsten, haast ongelimiteerd op kunnen voeren.
  De dictatoriale overheden hebben dan eindelijk het ultieme machtsmiddel in handen; als je geen “brave burger” bent dan krijg je je “shot” niet en verdwijn je vanzelf tussen zes planken.
  En Bil Gates ziet dan die zware decimering van de wereldbevolking waar hij al decennialang aan werkt eindelijk verwezenlijkt.
  Een psychopatische James Bond slechterik had het niet beter kunnen bedenken…

  Like

 14. Bob zegt:

  Cijfers liegen niet, dat doen de schrijverswel.
  Geld wat krom is maakt recht wat stom is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s